IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пък и голяма част от земеделието се контролира от вън. Колкото и да хвалиш американците какво са допринесли за икономиката ни, освен макдоналс. Европа трябва да се дърци единна, а не да позволяваме граждански войни

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
      Сега се сеих да вляза на ЛаРуш с страницата и ето една статия, толкова ясна, че няма накъде!

LaRouche Interview on RIA Novosti: Remove 'British Stooge Obama' to Prevent World War:

http://larouchepac.com/node/30488

Явно и той е русофил?
      статии хиляди за всеки по много и какво от това.докато чакаш русия да ти бие щатите военно и китай да изпревари щатите икономически живота ти ще свърши и можеби накрая ако се намери кой да ти го каже че си изгубил живота в илюзии вероятно много ще те боли ама то си е твоя работа.братле уважавам позицията ти и ми е ясно че трябва да има и хора като теб за да се случват движенията на пазарите от които печеля.така че подкрепям те на 100%.подкрепям на 100% и всеки на отсрещната позиция.все пак на световната търговия и трябват пионки които да я движат.

Коментар

• Ох Факушкa, добре си въртиш задничето , погледни кое е добро за българина! До преди 20-на год. се подлагахме на СССР, а сега на Американците да ни поставят условия ка да живеем. До десетина години ще сеем само тяхно зърно без право на свое!

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
          ЕВАЛА БРАТ САМО ТАКА АМА МАЛКА ПОПРАВКА-------В КИТАЙ СЕ ПРОИЗВЕЖДА ЕВТИНКО ЗА АМЕРИКА,А БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИЗМИСЛЕНАТА СТРАНА РУСИЯ СИ ПРАВИМ ГРАФИКИТЕ НА УОЛ СТРИЙТ.АМА ИЗВИНЯВАЙ ЗАНИМАВАМ ТЕ С НЕЩА ДАЛЕЧЕ ОТ ТЕБ.ЧЕТИ СИ МАРКС И ЕНГЪЛС И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С НИЩО ДРУГО ПОНЕ ЗНАЕШ КАК ДА МЕ РАЗСМЕЕШ
          Защо викаш? Нервен ли си? Маркс и Енгелс не съм чел от малък, макар, че днешните икономисти ги реставрират- Чета Бжежински и Фукояма, както и Тофлър. Чета ги внимателно, но не очаквах, че никой от тях няма да предугади разпада на кухата кула Америка. Грингосите се оказаха най замаскираните измамници. Половин век демонстрират някаква мощ, а се наакаха пред русите в Черно море само за ден. Оказа се, че не са виждали луната през крив макарон и други такива интересни открития
          Те и оръжията им ще се окажат бутафорни. Добре, че любовницата на Путин е искала крем, не каляска

Коментар

• Сега се сеих да вляза на ЛаРуш с страницата и ето една статия, толкова ясна, че няма накъде!

LaRouche Interview on RIA Novosti: Remove 'British Stooge Obama' to Prevent World War:

http://larouchepac.com/node/30488

Явно и той е русофил?

Коментар

дерзайте за русия,пак изгаряте от желание да сте роби ама вече и те не ви щат.подай молба за руско гражданство.по всяко едно време можеш да отидеш да живееш там.поне НАТОВЦИ--няма да те спрат докато твоите хора защо така затваряха границите и не пускаха никой след като бе прекрасно тук.......е май това си бе окупация А!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Вари го , печи го, все неговата си знае!

Все едно да ме убеждава някой, че като харесвам червено вино да пия, мразя бялото!

Спрете се да ни "натяквате " ваши си пустолати!

Не одобрявам Обама и политиката на НАТО!

Оттам нататък кого харесвам си е моя работа!

Току виж утре американците избрали Рон Пол или Ла Роуш за президент, ами друго ще е мнението ми, защото се надявам да видя тотално различна американска политика!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Добре, че съществуват Россия и Китай! Иначе презокеанските престъпници щяха да си правят каквото искат в едно световно правителство. Добре, че са Россия и Китай
                Россия погубва военно, а Китай икономически най-тъпия световен лидер от 2000 години насам.
                ЕВАЛА БРАТ САМО ТАКА АМА МАЛКА ПОПРАВКА-------В КИТАЙ СЕ ПРОИЗВЕЖДА ЕВТИНКО ЗА АМЕРИКА,А БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИЗМИСЛЕНАТА СТРАНА РУСИЯ СИ ПРАВИМ ГРАФИКИТЕ НА УОЛ СТРИЙТ.АМА ИЗВИНЯВАЙ ЗАНИМАВАМ ТЕ С НЕЩА ДАЛЕЧЕ ОТ ТЕБ.ЧЕТИ СИ МАРКС И ЕНГЪЛС И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С НИЩО ДРУГО ПОНЕ ЗНАЕШ КАК ДА МЕ РАЗСМЕЕШ

Коментар

• Къде видя кланяне?
                  Това, че не съм съгласна с пропагандата на едната страна, не ме прави поклонник на другата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                    Има ли бази, има!
                    Ако докажеш, че можеш да се освободиш да речем с един референдум от американските бази, тогава ще се съглася с теб, че не сме окупирани!

Нима не те притесняват предложенията на Паси за ядрените играчки?

А за, че Крим е окупуран от "нашите", извинявай, но писъците Ви ни правят изкуствено русофили.

Познавам достатъчно руснаци, които мразят руската политика и Путин, и са се американизирали окончателно.

Наши и ваши, не ме вкарвай в тая игра!
                    Даже в Брюксел бяха възмутени от Обама, какви условия поставя на Европа, за да "помогне" на Украйна!
                    Тя се вижда помощта!
                    дерзайте за русия,пак изгаряте от желание да сте роби ама вече и те не ви щат.подай молба за руско гражданство.по всяко едно време можеш да отидеш да живееш там.поне НАТОВЦИ--няма да те спрат докато твоите хора защо така затваряха границите и не пускаха никой след като бе прекрасно тук.......е май това си бе окупация А!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Опять 2-ка, Дорогая

После ще ви дирят като индианците в УСА и Канада - демек изчезващ вид.

)
                      Добре, че напомни, че руснаците "избиха" индианците в Америка!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Помнят, а и аз знам.
                        Добрич беше Толбухин до 90-те.

Аз не разбирам докрай твоята позиция. Анти- рус, но про- Какво?
                        И Русия, и САЩ действат от позиция на силата. Никоя от тях не приритва за нас.
                        Опять 2-ка, Дорогая!

За какво да мразя руснаци, украйнци и так. далее ..?
                        ----------------------------------------------------------------------------------

Мразя какви лилипути станахте да се кланяте на всеки и всичко. Т'ва мразя
                        ----------------------------------------------------------------------------------

Гьобелс мисля, че го беше казал: "Преправяш Историята за 100 години на един народ и той става племе."
                        ---------------------------------------------------------------------------------

Демек губи идентичност - ако ми кажеш, че в днешните ви БГ учебници се учи История по БГ - аз ще те поздравя първи.

Скоро си заминавете - защото от 70 години учите чужда История.
                        ------------------------------

После ще ви дирят като индианците в УСА и Канада с лупа какво е било това Българи - демек изчезващ вид.

Не ви се меся - просто ще видя какво мога да направя като противодействие, не в мащаб БГ и смешна Раша
                        Last edited by marandi; 15.04.2014, 21:25.

Коментар

• Добре, че съществуват Россия и Китай! Иначе презокеанските престъпници щяха да си правят каквото искат в едно световно правителство. Добре, че са Россия и Китай
                          Россия погубва военно, а Китай икономически най-тъпия световен лидер от 2000 години насам.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            Приятел кога БГ народа е грласувал да стане член на НАТО ?
                            Щото аз не помня. Както напремето ни вкараха в Варшавския договор без да ни питат така сега ни вкараха в НАТО. Е тогава каква е разликата между двете ...никаква !
                            Мисля че ако имаше референдум както трябва да бъде в демократично общество мнозинството от народа щеше да иска да сме неутрални.....
                            Плюс, какво можеше да направи българската армия , когато нахлуха в Чехословакия!
                            Ами ако сега ни противопоставят на Русия?

Соломон Паси само подхвърля това онова и не се знае утре с какво ще ни изненада!

Не искам войни, но не така мислят корпорациите!

Коментар

във крим гласуваха със ЗА и ПРОТИВ както бе и за аеца..отговорите са два не три..
                              Мисля че Българския народ щеше да се справи с въпроса и потенциалните отговори:

- Искаш ли да България да не членува във никакви военни блокове и организации ?

Да

Не
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                Приятел кога БГ народа е грласувал да стане член на НАТО ?
                                Щото аз не помня. Както напремето ни вкараха в Варшавския договор без да ни питат така сега ни вкараха в НАТО. Е тогава каква е разликата между двете ...никаква !
                                Мисля че ако имаше референдум както трябва да бъде в демократично общество мнозинството от народа щеше да иска да сме неутрални.....
                                във крим гласуваха със ЗА и ПРОТИВ както бе и за аеца..отговорите са два не три..

Коментар

Working...
                                X