IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
    Гледай нa "Black Friday" какво става в Америка, като пуснат на половин цена разни боклуци!
    https://www.youtube.com/watch?v=rivL5KYeBvk
    https://www.youtube.com/watch?v=rTeZAyJDpng
    е аз бях на откриване на кауфланд и охранявахме реда като бяха обявили банани на 0.49 лева килограма.е няма ти казвам що пенсия бе припаднала там.ама като ги гледам хората весели усмихнати на тези клипове.да бе видял нашите баби и дядовци как се биеха за едните банани,не искам да си представям ако им бяха пуснали електротехника на смешни цени.

Коментар

Гледай нa "Black Friday" какво става в Америка, като пуснат на половин цена разни боклуци!
      Тия наистина са най-нещастното население на планетата. Егати тъпите бройлери! Дано никога не се сбъдне тяхната демокрация у нас!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
        КАЗВАШ ИМА ЗА КАКВО ДА СЕ ЖЕЛАЕ В ДЪЛЖИНАТА НА ОПАШКАТА

Коментар

Повярвай ми, и прабаба ти не знае, какво е опашка по нащенски!
          КАЗВАШ ИМА ЗА КАКВО ДА СЕ ЖЕЛАЕ В ДЪЛЖИНАТА НА ОПАШКАТА

Коментар

казваш друго си бе за застанеш на опашка на супермаркета и да висиш с часове ама по нашенски

Повярвай ми, и прабаба ти не знае, какво е опашка по нащенски!
            Last edited by Сините камъни; 15.04.2014, 22:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              Много насилствен смях при теб, но не и в действителност. Виж бе лольо какво си пропуснал докато си се кланял на Америка:
              http://www.focus-news.net/news/2014/...ast-obzor.html
              Ти си от третия пол и Хейг и Аштън ви гласят да ви го хакнат в г.. о на 8-ма степен
              лолйо ли вече стана.нервичките ти май са на елементарно ниво.СЕГА КАЖИ КОЛКО ДЕПУТАТА ЩЕ ВКАРАТЕ В ЕВРО ПАРЛАМЕНТА ГОСПОДИН АТАКИСТ........И НАЛИ ЗНАЕШ ПЪРВО ЦЕЛУВАТЕ РЪКА НА ЛЮТВИ И ТОГАВА АКО ВИ СЕ РАЗРЕШИ МОЖЕ ДА ПРАТИТЕ И НЯКОИ ДРУГ ------КУЗОВСКИ В ЕВРОПАТА. НАЙ МИ ХАРЕСВА ЗА ОПОНЕНТ АТАКИСТ

Коментар

Дори Макдоналдс не е принос.

Само пример, как една верига може да унищожи индивидуалността на бизнеса.

И думата е интересна "верига"!

Синджир, все за врата те държи!
                В смисъл???
                Кат не ти върви на тебе,американците да те оправят!!!
                Кат не им върви на другите Путлер да ги оправи!!!
                По повод на друг цитат беше ,ама карай!!!

Коментар

ЛОРДЕ много гледаш АЛФА ТВ.......поклон пред хана ви и.......БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА:... ...........къде и кого се е насрал нещо не разбрах.вземи смени канала за малко и ще разбереш че в костанца е акустирал американски миноносец,в одеса е друг американски ,френски кораб боен идва скоро,да не говорим че и втора ескадрила щатска идва към черно море.Я кажи за какво осиране говорим че не стана ясно.....................извинявай ако ти се стори соросоидна истината която казвам.КАКВО стана още ли ви е приоритет третия пол там в
                  Много насилствен смях при теб, но не и в действителност. Виж бе лольо какво си пропуснал докато си се кланял на Америка:
                  http://www.focus-news.net/news/2014/...ast-obzor.html
                  Ти си от третия пол и Хейг и Аштън ви гласят да ви го хакнат в г.. о на 8-ма степен

Коментар

казваш друго си бе за застанеш на опашка на супермаркета и да висиш с часове ама по нашенски

Коментар

• Първоначално изпратено от stobov Разгледай мнение
                      Пък и голяма част от земеделието се контролира от вън. Колкото и да хвалиш американците какво са допринесли за икономиката ни, освен макдоналс. Европа трябва да се дърци единна, а не да позволяваме граждански войни
                      мисля че откриваш разлика между европейски съюз и европа или не откриваш такава.катуница позволи ли се да стане гражданска-------не и няма да се позволи докато сме в евро съюза.виж за сърбия македония украйна молдова косово и албания там бирата е друга

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Къде видя кланяне?
                        Това, че не съм съгласна с пропагандата на едната страна, не ме прави поклонник на другата.
                        Никъде не видях БГ интерес - а, повярвай ми - той е голям - като почнем от Крим и свършим до Италия и Будапеща.

Даже в Афганистан ви се радват като братя, щом зърнат трибагреника.

П.П. Кажи сега кого обслужваш и вечно ли ще обслужваш? Щот' си нямаш История мей би.

Своя - родна

П.П.П. Впечатли ме с някого като сте най-старата търговска марка в Юръп, кръстена БГ и до ден днешен.

Ма, ако искаш мо'а стана и Косовар на 20-сет лазарника държава кат' ви гледам пачия акъл да се кланяте на чужди.

Научете си БГ История - тя е част от Световна История и не е срамно да я знаете. Срамно е да сте неграмотни

Коментар

• Първоначално изпратено от stobov Разгледай мнение
                          Пък и голяма част от земеделието се контролира от вън. Колкото и да хвалиш американците какво са допринесли за икономиката ни, освен макдоналс. Европа трябва да се дърци единна, а не да позволяваме граждански войни

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            Защо викаш? Нервен ли си? Маркс и Енгелс не съм чел от малък, макар, че днешните икономисти ги реставрират- Чета Бжежински и Фукояма, както и Тофлър. Чета ги внимателно, но не очаквах, че никой от тях няма да предугади разпада на кухата кула Америка. Грингосите се оказаха най замаскираните измамници. Половин век демонстрират някаква мощ, а се наакаха пред русите в Черно море само за ден. Оказа се, че не са виждали луната през крив макарон и други такива интересни открития
                            Те и оръжията им ще се окажат бутафорни. Добре, че любовницата на Путин е искала крем, не каляска
                            ЛОРДЕ много гледаш АЛФА ТВ.......поклон пред хана ви и.......БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА.... ...........къде и кого се е насрал нещо не разбрах.вземи смени канала за малко и ще разбереш че в костанца е акустирал американски миноносец,в одеса е друг американски ,френски кораб боен идва скоро,да не говорим че и втора ескадрила щатска идва към черно море.Я кажи за какво осиране говорим че не стана ясно.....................извинявай ако ти се стори соросоидна истината която казвам.КАКВО стана още ли ви е приоритет третия пол там в АТАКА

Коментар

статии хиляди за всеки по много и какво от това.докато чакаш русия да ти бие щатите военно и китай да изпревари щатите икономически живота ти ще свърши и можеби накрая ако се намери кой да ти го каже че си изгубил живота в илюзии вероятно много ще те боли ама то си е твоя работа.братле уважавам позицията ти и ми е ясно че трябва да има и хора като теб за да се случват движенията на пазарите от които печеля.така че подкрепям те на 100%.подкрепям на 100% и всеки на отсрещната позиция.все пак на световната търговия и трябват пионки които да я движат.
                              Статиите са хиляди, но ЛаРуш е един!

И ако ти печелеше от пазарите, нямаше да ти остане време за форумите, Братле!
                              И пак те моля, не ми тикай под носа, да харесвам Русия или Китай!

Не одобрявам политиката на Обама и на НАТО! Лесно е да се разбере.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                Е аз сега да се притеснявам ли за електрожена си или не ?
                                Че ми е чеиз от жената разбираш ли......подарък от дядото да църкам тук там метални неща
                                ми, ако не е с вертикално излитане или пък ресурс представляващ "демократична ценност", вероятно ще се спаси от погибване/оплячкосване.

Коментар

Working...
                                X