Може и да не вкарва танкове, ще продължава да дестабилизира Украйна, а САЩ ще продължават да дестабилизират Русия. Както казах на никой не му пука за Украйна, но след като Путин реши да играе хегемон, трябва да е наясно че то за тази роля се води битка - битка със САЩ - която Русия няма как да спечели. Вече един път се съревнова СССР с САЩ и това доведе до разпад на СССР, разпад на икономиката и и разпад на обществото и. Сега ефекта ще е същия. Първи, втори, трети път никакво значение няма - ако не си наляга парцалите ще фалира, бързо бавно, все тая - в края на краищата Русия ще фалира - дори само като пример за всеки останал самозабравил се самодържец на голяма страна от третия свят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеРавния, наистина ми е странно как може да връзваш на сектата от "Политика", "Украйна" и т.н. Специално в моите очи падаш доста!
На всички нормално мислещи и работещи хора им е ясно, че Русия просто харчи наследство. На всички е ясно, че ако се проведе референдум в Русия: "искате ли да живеете и работите в САЩ", отговорът би бил "ДА" на 90% от Руснаците, виж ако същия се проведе в САЩ за Русия не съм сигурен....... Това е отговора на всички въпроси.
Споко от седерастия не се умирга!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНяма как да знам скоростта на пропадане - тя зависи изцяло от Путин.
Ей сега ако вкара танкове в Украйна и до една година като нищо ще е фалирала. Даже си мисля че за това и украинците го играят така. Точно защото реално няма какво да губят. Ако Путин вкара войски в украйна ще вземе източна Украйна, но ще фалира бързо. Ако не вкара войски в Украйна ще изглежда слаб и реално Украйна ще си върне източните части, макар че неприятностите на Русия ще се разположат за по-дълъг период. Ако обаче Украйна не нападне пак ще загуби източната част. Така в настоящата ситуация Украйна има само един изход - да си върне източната част със сила. Всеки друг вариант е по-слаб стратегически, защото дава възможност на Путин да лавира и да печели време защото времето играеше в негова полза.
Според теб опциите пред ВВП са да вкара танковете или да не вкара танковете. Нищо подобно няма да се случи, ВВП е привърженик на третия път, неговия ход ще бъде различен от този с танковете и ще бъде печеливш!
Един интересен коментар от мрежата за ВВП. Понеже става въпрос за клоуни, които не знаят как ще постъпи ВВП в тази или друга ситуация, да не си помислиш че става въпрос за ТЕБ. ОЧАКВАМ БАС!
ТОП Тайна Путина раскрыта
http://imperiya.by/news.html?id=132208
Меня всегда удивляют всякого рода клоуны, которые хлопают глазами и утверждают, что неизвестно, как поступит Путин в той или иной ситуации. У меня, например, никогда никаких сомнений не возникает, поскольку я уже достаточно давно заметил, что Путин всегда действует строго по одной и той же схеме.
Алгоритм поведения Темнейшего прост, как батон за тринадцать копеек и еще ни разу за многие годы не поменялся.
Путин всегда поступает по схеме: Предложение оппоненту взаимовыгодного компромисса, при отказе -- наказание, показательная порка, предложение нового компромисса на значительно менее выгодных условиях -- при отказе -- наказание, показательная порка, предложение нового...
И так -- цикл за циклом с повышением ставок.
Не верите? Тогда приведу несколько примеров:
1) Подзабытый -- когда чеченская бандреспублика, признанная де-факто, полезла к соседям она была уничтожена полностью -- Запад попытался протестовать -- получил ответ о наличии у России новеньких ракет класса "Воевода" -- на том гомосеки и заткнулись.
2) Более свежий: Грузии предлагали автономию Осетии и Абхазии -- последовал отказ с агрессией -- в ответ наказание, устранение от принятия решений -- признать автономию республик предложили Евросоюзу -- отказ, попытка качать права -- Осетия и Абхазия изъяты полностью, стали независимыми государствами -- на сем гомосеки и заткнулись
3) Недавний пример: предложение Лавровым ЕС трехсторонних переговоров по Украине -- отказ -- последовал кредит Януковичу и срыв подписания -- США и ЕС компромисс не приняли, организовали майдан -- получили на шею нелегитимное правительство с долгами на 50 ярдов и предложение о федерализации Украины с высоким статусом автономий -- отказались -- вместо референдума об автономии Крым проводит референдум о входе в Россию -- не признали право народа на референдум -- Крым оказался в России не в мае, а в марте, причем предложение о федерелизации остальных областей остается в силе.
Несложно догадаться, что отказ киевских бандеровцев от условий Путина приведет к конфискации всех Юго-Восточных областей, которыми американская хунта оказалась неспособна правильно управлять, а Киеву придется принимать на себя все их долги. Откажутся -- пусть лучше сразу вешаются, чтобы не мучиться. Они ведь сами смертную казнь отменили, насколько я помню?
И мой вам совет на будущее, карапузики. Если Путин предлагает какой-то компромис -- сразу соглашайтесь, жмите ему руки и клянитесь в вечной дружбе. Попытаетесь кочевряжиться: после пары "циклов" сопротивления ваши лучшие друзья утопят вас в сортире, чтобы вы им жизнь не портили.
ЗЫ. Доктрина Монро гласит: страны, враждебные России -- не имеют права на существования.
Если вы враждебны России -- это ваши проблемы, а не наши. Подумайте над этим, карапузики
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениетя тая работа е ясна
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз ги дразня - не виждаш ли как се палятНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеСамо аз ли виждам разпад на ЕСАмериканците ще играят до край Русия да влезе в Украйна.... и в Европа ще се хванем за гушите, и още някой и друг трик от вън работата станала.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеСамо аз ли виждам разпад на ЕСАмериканците ще играят до край Русия да влезе в Украйна.... и в Европа ще се хванем за гушите, и още някой и друг трик от вън работата станала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеРавния, наистина ми е странно как може да връзваш на сектата от "Политика", "Украйна" и т.н. Специално в моите очи падаш доста!
На всички нормално мислещи и работещи хора им е ясно, че Русия просто харчи наследство. На всички е ясно, че ако се проведе референдум в Русия: "искате ли да живеете и работите в САЩ", отговорът би бил "ДА" на 90% от Руснаците, виж ако същия се проведе в САЩ за Русия не съм сигурен....... Това е отговора на всички въпроси.
Коментар
-
На всички нормално мислещи и работещи хора им е ясно, че Русия просто харчи наследство. На всички е ясно, че ако се проведе референдум в Русия: "искате ли да живеете и работите в САЩ", отговорът би бил "ДА" на 90% от Руснаците, виж ако същия се проведе в САЩ за русия не съм сигурен....... Това е отговора на всички въпроси.Само като чуят че Русия ще фалира и всичките скачат като Матросов на амбразурата. Знаят си че Русия е само и единствена страна от третия свят пълна с алкохолизирани варвари, ама им се иска света да я вижда като люлка на цивилизация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко баба беше мъжка щеше да е дядо
На всички нормално мислещи и работещи хора им е ясно, че Русия просто харчи наследство. На всички е ясно, че ако се проведе референдум в Русия: "искате ли да живеете и работите в САЩ", отговорът би бил "ДА" на 90% от Руснаците, виж ако същия се проведе в САЩ за Русия не съм сигурен....... Това е отговора на всички въпроси.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМдамм.. като тази, че един долар е един долар... Кво да говорим повече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАко баба беше мъжка щеше да е дядо
Пък за размера на БВП на САЩ ич не говори....надут балон еНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеПак му вързахте на трола!
Сега като е нахранен, ще има нови бисери и висоти в икономическата мисъл...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар