If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Щом такъв капацитет като тебе казва.И да знаеш от ей такива най ги е страх
Информаторът на Уикилийкс стана Челси
Брадли Манинг, който стана Челси. 25.04.2014 Информаторът на Уикилийкс Брадли Манинг, който бе осъден през август на 35 години затвор в САЩ за най-голямото изтичане на поверителна държавна информация в историята на страната, вече официално се казва Челси, предаде АП.
Съдия удовлетвори молбата на 26-годишния бивш американски военен да се преименува от Брадли Едуард Манинг на Челси Елизабет Манинг. На информатора на Уикилийкс, който предал повече от 700 000 класифицирани документа, видеоклипове от бойното поле и дипломатическа кореспонденция на разобличителния сайт, е поставена диагноза “полова дисфория” (“смущения в половата идентичност”).
Че той тоя нали беше руски агент - той разпространяваше класифицирани американски данни
Аре вече Путя уреди Русия с кредитен рейтинг БББ- на една степен над боклук. Да направи сега някоя глупост че да мине под инвестиционен и като се почнат едни разпродажби на руски дълг не е истина.
А най якото ще е като наложат санкции на Газпромбанк. Да видим тогава Газпром как ще продава газа
Дано и дано врътнат кранчето на Северен паток.После Шеврон ще дойде да ни убеждава колко много шистов газ има в Добруджа....Да си идиот не е лесно
Муахаха, радикален план хахахаха. Те тези руснаци вече яко са панирали - няма как да се защитят от санкции от САЩ срещу банките им. Какво точно ще правят - ще почнат разплащания с рубли ли - ми те добре ще почнат ама кой ще им иска скапаните хартийки. Всеки нормален човек иска твърда валута, а не безсмислени рубли.
Щом такъв капацитет като тебе казва.И да знаеш от ей такива най ги е страх
Информаторът на Уикилийкс стана Челси
Брадли Манинг, който стана Челси. 25.04.2014 Информаторът на Уикилийкс Брадли Манинг, който бе осъден през август на 35 години затвор в САЩ за най-голямото изтичане на поверителна държавна информация в историята на страната, вече официално се казва Челси, предаде АП.
Съдия удовлетвори молбата на 26-годишния бивш американски военен да се преименува от Брадли Едуард Манинг на Челси Елизабет Манинг. На информатора на Уикилийкс, който предал повече от 700 000 класифицирани документа, видеоклипове от бойното поле и дипломатическа кореспонденция на разобличителния сайт, е поставена диагноза “полова дисфория” (“смущения в половата идентичност”).
Те са бензиностанция ,нали така каза... като отида в Сърбия плащам в динари ,те не приемат евра.....
Така и тук...
Ти си верно смешен...
Долара е хартиика ..тапети...
колко такива тапети са минали а златото и среброто още се ценят....
Плюс останалите минерали и енергоносители...
Да бе да, хартийка. То ако беше хартийка нямаше да им се отрази изобщо санкциите. Ама не е хартийка за разлика от скапаната рубла
Муахаха, радикален план хахахаха. Те тези руснаци вече яко са панирали - няма как да се защитят от санкции от САЩ срещу банките им. Какво точно ще правят - ще почнат разплащания с рубли ли - ми те добре ще почнат ама кой ще им иска скапаните хартийки. Всеки нормален човек иска твърда валута, а не безсмислени рубли.
Те са бензиностанция ,нали така каза... като отида в Сърбия плащам в динари ,те не приемат евра.....
Така и тук...
Ти си верно смешен...
Долара е хартиика ..тапети...
колко такива тапети са минали а златото и среброто още се ценят....
Плюс останалите минерали и енергоносители...
Аре вече Путя уреди Русия с кредитен рейтинг БББ- на една степен над боклук. Да направи сега някоя глупост че да мине под инвестиционен и като се почнат едни разпродажби на руски дълг не е истина.
А най якото ще е като наложат санкции на Газпромбанк. Да видим тогава Газпром как ще продава газа
Ами война е ти какво си очаквал?Това кой ще я спечели тепърва ще видим.
Стига си се излагал......
какво ли ще стане ,когато почнат да продават американските ценни книжа за стотинки....
Съветник на Владимир Путин предложи радикални мерки за защита на икономиката от санкции
Съветник на Владимир Путин предложи радикални мерки за защита на икономиката от санкции
25 Април 2014 | 09:52 | Агенция "Фокус"
Москва. Един от съветниците на руския президент Владимир Путин е предложил на финансовото министерство на страната радикален план от 15 точки, чрез който руската икономика може да се спаси от американските и европейските санкции, предаде Униан. Сергей Глазев предлага да се реагира максимално бързо на санкциите и да се понижи до минимум зависимостта на Русия от външния свят. Също така той е предложил да бъдат понижени нивата на употреба на американския долар, а всички руски активи в евро и долари да бъдат преместени от държави-членове на НА
Web-камери на живо от много места в света, включително и от актуални в Украйна: http://tvjoy.ru/
В раздела за Украйна има и камери от Майдана, но там от доста време въртят само записи.
Всичко е ВЯРНО...
Има и ще много да се добави...
...
Моето мнение, е че американците бързат, защото ВРЕМЕТО ИМ ИЗТИЧА ...
Там, НЯМА план Б ...
Изхода е ЕДИН..
ЛОШИЯТ
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Стига си се излагал......
какво ли ще стане ,когато почнат да продават американските ценни книжа за стотинки....
25 Април 2014 | 09:52 | Агенция "Фокус"
Москва. Един от съветниците на руския президент Владимир Путин е предложил на финансовото министерство на страната радикален план от 15 точки, чрез който руската икономика може да се спаси от американските и европейските санкции, предаде Униан. Сергей Глазев предлага да се реагира максимално бързо на санкциите и да се понижи до минимум зависимостта на Русия от външния свят. Също така той е предложил да бъдат понижени нивата на употреба на американския долар, а всички руски активи в евро и долари да бъдат преместени от държави-членове на НА
Ако се абстрахираме от политиката и погледнем картата... се вижда нещо много нередно.
Къде е САЩ, къде е Русия... къде са им границите... и какво правят всичките тия политици от САЩ, през ден в Украйна.
Нормално ли ви изглежда това?! Ако Путин и Медведев през ден ходеха на границата между САЩ и Мексико и подстркаваха мексиканската мафия, дали на Американците щеше да им е приятно?! Как щяха да реагират... и тн. и тн.
Разсъждавайте трезво. Този конфликт умишлено се разпалва от запада, те търсят конфликт с Русия. Искат война... защо ли... оставям ви сами да си отговорите.
Но се замислете чисто логически, няма ли нещо нередно в цялата тая работа.
Студената война свърши, няма спешна работа за демократизация на Украйна... но западняците брзат... за какво бързат. Ще ви дам малък хинт... това е част от някакъв техен по голям план... и за съжаление този техен план не включва мен и вас в бъдещата им представа за света. Там ние не фигурираме... дали защото сме славяни, дали защото сме Българи, дали защото сме "лош матрял", но ние там не фигурираме. Така че си помислете на чия страна ще застанете, защото нещата ще станат по лоши.
Отива се към ескалация на конфликта, без значение какво ще направи Русия в момента, дори да отстъпят, западняците ще започнат да "ръчкат" на друго място. Те искат война. Запомнете го това нещо.
С каква лекота пратиха армията да разстреля 5 човека ......
И целият "демократичен" свят мълчи...Пак Русия и Путин били виновни.......
Като разстрелят още 5, ще им кацнат на главите руснаците и връщане назад няма....
Ситуацията става гадна.....
Да, това е положението ...
Лошо ...
"Демократичният свят" не мълчи ...
Просто маските паднаха, Чиче...
Думата има САМО уса... (няма ЕС, ООН или каквото и да е, на "посещението си в Украйна, или по-скоро бивша Украйна, Байдън, на срещата с хунтата, е седял на мястото на държавния глава, а яценюк, турчинов и прочее предатели отстрани !!! " )
До сега...
За жалост, уса се самозабравиха, в самоназначението си на световен жандарм ...
За тях НЯМА дипломация... САМО СИЛА ...
За жалост, вече е възможно СКОРО да се види, на кого вратът е по-дебел (в приграничните руски градове, телефоните на военните мълчат. Тишина в ефира. Готовност №1) ...
Лошо...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
По-лошо Чиче...
Платена от америка родоостъпническа паплач...
С каква лекота пратиха армията да разстреля 5 човека ......
И целият "демократичен" свят мълчи...Пак Русия и Путин били виновни.......
Като разстрелят още 5, ще им кацнат на главите руснаците и връщане назад няма....
Помислих че си от тяхната кръвна група, тогава значи си женен за някоя рускиня от тия дето чистят в къщи един път в годината. Как може да си толкова облъчен ?
Ми жена ми е руса и убава ма не е Рускиня и общо взето обича да чисти , щот я не понасям мизерията .
Единствения ми досег е че кат по млад съм гласил Украинка или Рускиня от Украина /според мен няма разлика ма които иска да си ги дели..../
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар