IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Че от кого да защитава като атитерорестичната операция на Турчинов и Яицето и тя бутафория излиза.... само някои фанатик от десния сектор ако се промъкне се гърмят.
    Украинската армия и полиция стои и гледа без да прави нищо само от време на време сдава по малко оръжие на протестиращите ......тоест коствено ги подкрепят
    Нали, и аз това казвам да пуска танковете в украинската степ Искам да се пенсионирам след година две, сега Путя ми пречи на плановете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Ами то това ви е проблема, няма руски войник в Украйна, няма руски танкове. ЦугЦванг в Украинския шахмат... Ще има трети път, може би зона без полети, за да не получава хунтата предимство

Не вярвам армията да влезе в Славянск, това означава жертви и от двете страни
      Ми за къв я държи тази армия там. Както казах хвалипръцко колко съм велик, колко се грижа за руснаците, каква хубава армиия имам, каква хубава военна техника имам - ама всичко стои в калта в западна русия и ръждясва

Ето сега събота срещу неделя е един добър момент. Да отворят в понеделник с гап надолу, няма да плащам на халост лихви за маржина я.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        ти кажи кога Путин ще почва да защитава руснаците в източна украйна - ето Киев прати войска на там - какво си и е седнал на ръцете Путя - да почва да ги защитава
        Че от кого да защитава като атитерорестичната операция на Турчинов и Яицето и тя бутафория излиза.... само някои фанатик от десния сектор ако се промъкне се гърмят.
        Украинската армия и полиция стои и гледа без да прави нищо само от време на време сдава по малко оръжие на протестиращите ......тоест коствено ги подкрепят
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Ами то това ви е проблема, няма руски войник в Украйна, няма руски танкове. ЦугЦванг в Украинския шахмат... Ще има трети път, може би зона без полети, за да не получава хунтата предимство

То не е и нужно, оня ден унищожиха един Ми-8, плюс Ан-2 на летището... Предния път се обзаведоха с БМД-та.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            ти кажи кога Путин ще почва да защитава руснаците в източна украйна - ето Киев прати войска на там - какво си и е седнал на ръцете Путя - да почва да ги защитава

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              Старо ти е инфото.
              С500 е разработка от шейсетте на Пентагона. Отдавна е разсекретена, а на рушняците само рова им дай - стара технология да копират и да се хвалят на тарамбуките.

ПП
              А ти, подписа ли петицията?

Както винаги глупости, които са написани на едро, със самочувствие и авторитет.

Коментар

Писнало му е от тая простотия и лицемерие на запад, там няма сърце, няма душа... Там победител е долара, а ние славяните сме свикнали победител да е справедливостта
                +111111
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                  Абе вие сериозно ли дискутирате подобни абсурдни казуси? Ами хайде сега да ги сравняваме и по софтуерна индустрия, ако целта е смях. С такава деморализирана пост-комунистическа армия ще се справят и израелците. До обяд.
                  Снимка от двора на Харковския завод. Какво общо има тя с темата във форума и РА, това явно знае само твоята глава...

Коментар

Добре, много хубав пост и затова го цитирам целия. Преди 25г търсехме истината на английски език, в момента на руски език. Обърна се палачинката, войната в Югославия показа уродливото лице на Америка за мен. Лицемерие, фалш, двойни стандарти. Ние си дадохме въздушното пространство на пиндоските самолети да летят ниско да не ги хващат радарите, като вдигаха на границата. Както и да стрелят от наша територия, помним падналата ракета... Какво мислиш че прави Факи във Форума, постоянно търси доказателства, че е взел правилното решение, че не е купил фабрика на 08.Септември с тоя Американски паспорт. Писнало му е от тая простотия и лицемерие на запад, там няма сърце, няма душа... Там победител е долара, а ние славяните сме свикнали победител да е справедливостта
                    Относно войната в югославия между различни етноси, това е било американска работа. И специално за клането в Сребреница, някой ако има интерес мога да разкажа за причината да се случи.
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Имаше жертва казак от самоотбраната в деня на подписване на договора за присъединяването на Крим. Вежливите човечета се появяват по-късно може би няколко дни седмица, да кажем те взеха летището в Симферопол и те отказаха Десния сектор да праща влака на дружбата.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Казаците в Крим бяха самодейци и по-скоро атракция, докато в Сочи имаха поставени задачи по охраната. Както и атракция пак.

А "вежливите зелени човечета: бяха от бригадата морска пехота на флота и батальона Спецназ на Черноморския флот. Други войски не бяха вкарвани. Никой никъде не е видял или посочил прехвърляне на руски войски от континента на полуострова. Това щеше да се види от сателитите. Няма как да се скрие.
                        Пък и не беше необходимо да се прехвърлят. Там украинска власт на практика нямаше.
                        Имаше жертва казак от самоотбраната в деня на подписване на договора за присъединяването на Крим. Вежливите човечета се появяват по-късно може би няколко дни седмица, да кажем те взеха летището в Симферопол и те отказаха Десния сектор да праща влака на дружбата.

Коментар

• Лавров приказва ли приказва, ама нищо не правят. Лаладжии, за къв я държат тази армия да плаши гаргите в западна Русия - айде да тръгват на запад.

Коментар

• Аре бе този Путин няма ли да вземе да се държи като мъж и да спасява руснаците в източна Украйна. Кви са тези путински работи, уж каза че ще ги защитава пък нищо не прави още, и той страхливец се оказа. Пък аз съм продал яко на късо една камара работи с идеята че си държи на думата. Ма май и той е същия хвалипръцко като наще комуняги. Айде да вкара няколко танка да си оправя и внуците

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              Ми то хубаво ама не можеш ли да го напишеш на български?
                              Каква е тая простотия, какво се опитвате да докажете? Ей го и оня малоумник платения трол роберт и той - руски не разбира, ама не се спря!
                              Абе като ги чувствате толкова близки, вземайте си багажа, влака на дружбата - и там!
                              Ама няма го на български материала, не мога да го превеждам през гугъл, сторил ми се е интересен и искам да допринеса за темата. Изобщо не искам да налагам руски език.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                То, освен че нагли, ами и тотално неграмотни. Собствената си История не знаят, а тръгнали да лапат чурките на матрьошките.

Е, да си чете за "великите" казаци:
                                ------------------------------------------------------------

Първа световна война (1915-1918)

По време на Първата световна война генерал-майор Колев е инспектор на конницата и командир на Първа конна дивизия. Под негово ръководство тя взема участие в настъплението на Трета армия в Добруджа по време на Първата световна война при Куртбунар, Кочмар, Карапелит, Добрич, Мустафа ачи - Азаплар, Топрахисар, Текиргьол, Кюстенджа, Черна вода и Мачин, пленявайки хиляди неприятелски офицери и войници - румънски, сръбски и руски.Освобождава цялата Добруджа, до делтата на река Дунав. На 2 август 1915 г. е произведен в първия генералски чин генерал-майор. Паметни са останали думите му на 4 септември 1916 г. пред строената българска конница когато към командваната от него дивизия се насочва цяла руска кавалерийска дивизия, превъзхождаща двукратно българската:

„ "Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!"

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%...D0%B0%D0%BB%29
                                --------------------------------------------------------------

Велики, велики? Колко па да са велики тия казаци? Докато не кацнат на хубавия БГ *уй
                                Добре, много хубав пост и затова го цитирам целия. Преди 25г търсехме истината на английски език, в момента на руски език. Обърна се палачинката, войната в Югославия показа уродливото лице на Америка за мен. Лицемерие, фалш, двойни стандарти. Ние си дадохме въздушното пространство на пиндоските самолети да летят ниско да не ги хващат радарите, като вдигаха на границата. Както и да стрелят от наша територия, помним падналата ракета... Какво мислиш че прави Факи във Форума, постоянно търси доказателства, че е взел правилното решение, че не е купил фабрика на 08.Септември с тоя Американски паспорт. Писнало му е от тая простотия и лицемерие на запад, там няма сърце, няма душа... Там победител е долара, а ние славяните сме свикнали победител да е справедливостта

Коментар

Working...
                                X