IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Засега са ясни два аспекта:
    1.Майданците са напълнили гащите и не смеят да продължат антихуманната операция в Източна Украина.
    2. Пропагандната война продължава с пълна сила което е присъщо с названието на източните украинци "Сепаратисти", а от ДНР "Федералисти".
    Неясно е защо?
    Юнукович не оглавява федералистите и защо официално русите не обяват бомбардировки над Киве предвид концентрацията на военни подразделения на УНН срещу мирни граждани от изтока и юга?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Преди седмица разпитвах един човечец по знаково дело срещу ОПГ. Между другото докато вписвах семейното му положение, ми сподели, че жена му е украинка. Попитах го дали е искала българско гражданство предвид вългите години щастливо омъжена за пича, той отговори доста категорично , че там са съвсем друг манталитет, националисти.
      Аз му пуснах мухата, че ние сме малко продажници, но той малко резервирано ми отговори, че думата е пресилена , но особено заминалите в странство и намазали си гз със зехтин, често забравят Родината.
      Глава болгарских социалистов высказался против экономических санкций к России
      http://vz.ru/news/2014/4/27/684181.html

Коментари от Форума на ВЗГЛЯД. Факи съжалявам, не ми се превежда. нима предпочиташ чаршафите на Стамбата на български с душевната полюция на Едвин Сугарев, пред нещо смислено на руски. Нема се притесняваш, нема да ни освобождават Рашките!

Ну вот, болгарский перец выступил...Там глядишь венгерская паприка подтянется..чешское пивко и австрийские сосиски..и вот так будет европейская обедня в честь России..

ну давайте еще о поддержке со стороны африканских племен писать, нашли новость! Сами справимся, без словесной помощи от "друзей" таких.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Аз пък на Рупите се запознах с едни Руснаци, които ми се извиниха за политиката на Путин, за анексирането на Крим... Казват че прогресивна Русия не одобрява това, което прави Путин, но се страхува да го каже явно... Тотална медийна репресия!

Е те това са типични НПО педер@стии... Дева троловете, дева...

Или пък да дават малки деца, който си играят щастливи и казват че много се страхуват от Путин... Или малък Сашко, който носи плакатче с надрис "Дядя Путин мы не хотим войны!"
        Както искаш го тълкувай и ако искаш вярвай. Просто споделих един разговор от днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
          Днес говорих с едни познати руснаци, които работят за една голяма мултинционална компания. Казха ми че са ужасно притеснени за бъдещето на Русия и вече са почнали да си уреждат документите да емигрират във Великобритания. Ако не стане ще подадат документи за Австралия. Всичките спестявания вече са си ги превели във Великобритания, защото ги е страх, че заради санкциите Москва може да въведе капиталови ораничения.
          Според тях и много други техни колеги, които имат какво да губят мислят да емигрират.

Може би моите познати не представляват мнението на мнозинството от руснаците, но това са хората, които движат руската икономика и имат сериозни спестявания за които се притесняват.
          Аз пък на Рупите се запознах с едни Руснаци, които ми се извиниха за политиката на Путин, за анексирането на Крим... Казват че прогресивна Русия не одобрява това, което прави Путин, но се страхува да го каже явно... Тотална медийна репресия!

Е те това са типични НПО педер@стии... Дева троловете, дева...

Или пък да дават малки деца, който си играят щастливи и казват че много се страхуват от Путин... Или малък Сашко, който носи плакатче с надрис "Дядя Путин мы не хотим войны!"

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
            Ма нали некой требе да открехне руснаците как се правят някои неща.

Горките не знаят как да турят едни тръби по дъното на морето. Та го дават това на чужди компании.

Виж на сушата как се заваряват тръби са се научили.

Да не говорим колко чужди автопроизводители откриха заводи там. Вместо да внасят коли от вън барем там да си ги правят руснаците и да спестят някое леф, че нещо ладите и заските не се харчат.

Ама вие сега макдоналдс, та макдоналдс. Ма макдоналдс да не мислите че внася картофките от САЩ - от местни фермери ги купува.
            То убаво че искаш да плюеш ама поне се подготви бе човек.....ЗАСКАТА не се прави в Русия бе пич.....
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Имахме лада 2101 от 1974 г. и я карахме до 2002 г и я махнахме ,че била демоде ....
              Имахме и Рено 5 или нещо подобно... от 1990 и не изкара до 2000 г....
              Баща ми БОГ да го прости докато чакаше жигулата /ВАЗ 2101/, построи масивен гараж.
              Жигулата /бяла на цвят/, затова я кръстихме "Снежка" я купи през 1979г. чисто нова и тя изкара до 2009г. когато я продадох на колега. Точно 30г., но знам, че и той си я кара на село! Сега карам "Астра". От 1994г. и служебен Авенсис" от 2006г. Личната Астра е пълна с парафин и при смяна на накладките един сервизен майстор ми каза , че това е най-неизгнилата астра която виждал през живота си Това ме впечатли почти толкова колкото онзи гумаджия който като ми смени оригиналните гуми на жигулата след 25 годишен пробег, щеше да припадне като ги видя

Коментар

Имахме лада 2101 от 1974 г. и я карахме до 2002 г и я махнахме ,че била демоде ....
                Тръчни за една нова ладичка,да ти изкара до 2150 год.
                Какво ти пука,дали е демоде,тъкмо ще помогнеш на икономиката на рашките

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                  СОВЕРШЕНСТВО не требует изменений

Коментар

• СОВЕРШЕНСТВО не требует изменений

Коментар

• Ма нали некой требе да открехне руснаците как се правят някои неща.

Горките не знаят как да турят едни тръби по дъното на морето. Та го дават това на чужди компании.

Виж на сушата как се заваряват тръби са се научили.

Да не говорим колко чужди автопроизводители откриха заводи там. Вместо да внасят коли от вън барем там да си ги правят руснаците и да спестят някое леф, че нещо ладите и заските не се харчат.

Ама вие сега макдоналдс, та макдоналдс. Ма макдоналдс да не мислите че внася картофките от САЩ - от местни фермери ги купува.

Коментар

Е нали трябва да напише нещо...
                        Руснаците не са предатели...
                        От 150 милиона Власов е успял да намери няколко десетки хиляди и то бандеровци....
                        Те даже и в чужбина са националисти и се връщат ,не са като нашите Факушка , Манго и барбарончо....
                        Станали американци а панталона им е кафяв отзад...
                        Преди седмица разпитвах един човечец по знаково дело срещу ОПГ. Между другото докато вписвах семейното му положение, ми сподели, че жена му е украинка. Попитах го дали е искала българско гражданство предвид вългите години щастливо омъжена за пича, той отговори доста категорично , че там са съвсем друг манталитет, националисти.
                        Аз му пуснах мухата, че ние сме малко продажници, но той малко резервирано ми отговори, че думата е пресилена , но особено заминалите в странство и намазали си гз със зехтин, често забравят Родината.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Сериозно? Мултинационалните компании ли движат икономиката на Русия?
                          Това сама ли го измисли или ти го подсказа неравновесието?
                          Мултинационалните компании печелят и трупат за своите задокеански господари. Доколкото ги има в Русия, те са там да изсмукват националното богатство на държавата, а не да го увеличават.
                          Мултинационалния Макдоналдс! Айде моля ти се!

А иначе си напълно права, че тези твои познати не представляват мнозинство в Русия. Дори не са малцинство. Те са единици.
                          За мултинационалните крадци ли пишеш? Въпреки, че Кеворк често ме дразни, днес уцели в десетката с човека който разобличи кражбата на века от сините талибани- СРЕЩУ 1,5% СИНИТЕ ТАЛИБАНИ СА РАЗПРОДАЛИ ЗЛАТНИТЕ НИ ЗАПАСИ ЗА МИЛИАРДИ

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Мултинационалните компании печелят и трупат за своите задокеански господари. Доколкото ги има в Русия, те са там да изсмукват националното богатство на държавата, а не да го увеличават.

А иначе си напълно права, че тези твои познати не представляват мнозинство в Русия. Дори не са малцинство. Те са единици.
                            Е нали трябва да напише нещо...
                            Руснаците не са предатели...
                            От 150 милиона Власов е успял да намери няколко десетки хиляди и то бандеровци....
                            Те даже и в чужбина са националисти и се връщат ,не са като нашите Факушка , Манго и барбарончо....
                            Станали американци а панталона им е кафяв отзад...

Коментар

Днес говорих с едни познати руснаци, които работят за една голяма мултинционална компания. Казха ми че са ужасно притеснени за бъдещето на Русия и вече са почнали да си уреждат документите да емигрират във Великобритания. Ако не стане ще подадат документи за Австралия. Всичките спестявания вече са си ги превели във Великобритания, защото ги е страх, че заради санкциите Москва може да въведе капиталови ораничения.
                              Според тях и много други техни колеги, които имат какво да губят мислят да емигрират.

Може би моите познати не представляват мнението на мнозинството от руснаците, но това са хората, които движат руската икономика и имат сериозни спестявания за които се притесняват.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Те тека могат да се оплетат нещата, че да няма сигурна валута. Долари има да се купят 3 планети като нашата, за какво говорим. Дългове още повече. Това както и да го анализираме води до само едно НСР, а той минава през война. Ако ни се размине ще е истинско чудо.

Коментар

Working...
                                X