If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айде все пак да попитам - има ли някой неразумен русофил идеалист който да си държи спестяванията в рубли. Признайте се - не се срамувайте, не е срамно човек да е тъп и да държи рубли.
Да идват маранди или равновесие да ви наливат малко акъл в главите, че на мен ми писна.
Тези са безнадеждни - то само тотално промити мозъци могат да вярват това в което те вярват. А на промити мозъци няма как да се налее акъл.
Като фалира скоро Русия ще спрат да я хвалят, но веднага ще тръгнат към другото любимо средство на всичките руски патриоти - яката параноя че някой друг им пречи. Пък единственото което им пречи им е промития мозък. Само една хубава загуба може да ги направи да им просветне.
Ама пусто много са смели на приказки ама са много страхливи на действия - никой от тукашните русофили не е навит и един лев да сложи на Русия. Та няма как и да загубят. И всичките приказват как америка фалира, как ЕС се разпада, ама все си търсят долари и евро и никой не може да ги убеди да държат спестяванията си в рубли - дори и великия Путин няма как да ги убеди че рублата е по-добро
Пак да попитам - ако американците бяха спечелили войната във Виетнам, а не руснаците и виетконг (или там както се пишат) - дали нямаше да са толкоз богати колкото Малайзия поне - да не се изхвърляме като Южна Корея.
Ето щастливи деца, на които им е все тая баща им каква кола кара... Нещо много бъркаш
Или може би ако Сталин беше лапнал цяла Европа дали сега щеше да има Мерцедес, БВМ, Фолцваген, Порше, Опел, Форд, Пежо, Рено и другите там по-калпави марки или всички щяхме да караме Лада дето трябва поне веднъж месечно да се ремонтира.
Кой ги прави тия коли, разбрахме.
Но кой ги кара/
Щото в Германия определено не е задръстено с мерцедеси!
А за ладата, тотална лъжа! Толкова здрава и издържлива кола!
Питай, все на някой бащата се е радвал на такава!
В оня линк дето го постнах, няма данни за ФРГ и ГДР - има данни за Германия като цяло само и за Чехия не намирам за 1989 - може би щото са били Чехословакия, но и нея не мога да видя. ;(
Но 1989 год
България - 7578
САЩ - 22879
Гърция - 12746
Румъния и Полша през 89 са били по зле от нас.
И кво Гърция близо 2 пъти по-добре от нас, пък им викаме че са мързеливи.
Американците цели 3 пъти.
А иначе според някой дето ходил на екскурзия стандарта бил еднакъв.
Да запада правеше нещата по лъскави това не значи че стандарта на живот е бил кои знае колко по-висок .....ти ходил ли си в ГДР-то някога като приказваш ?
Щото аз като дете се дивях на магазин от типа на моловете в Източен Берлин през 1988 дето се появиха тук преди 5-6 години .....
А изтока правеше колите от картон или от мукава.
Ще ме побъркате
Да идват маранди или равновесие да ви наливат малко акъл в главите, че на мен ми писна.
Очаквам и Харков да се присъедини към Донецк и Луганск. Рамзан Кадиров е също опция за помощ на руското население http://politruk.tk/blog/1331.html
Форума
Вот видео Была реально бойня 2 чел погибло
http: // inform-analitic . ucoz . ru/news/v_kharkove_ultras_napali_na_animajdan/2014-04-27-85
Рамзан Кадыров дал Киеву 72 часа на прекращение геноцида русских на Юго-Востоке в противном случае — Чеченская республика вводит на Юго-Восток свое военное спецподразделение, неофициальное название «Эскадрон смерти».
Едните правеха Трабанче и Варбург, другите Мерцедес, БВМ, Фолцваген, Порше, Опел (може и да забравям някои).
Да запада правеше нещата по лъскави това не значи че стандарта на живот е бил кои знае колко по-висок .....ти ходил ли си в ГДР-то някога като приказваш ?
Щото аз като дете се дивях на магазин от типа на моловете в Източен Берлин през 1988 дето се появиха тук преди 5-6 години .....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Нациите или го могат или НЕ , не е толкова важно с кого са , и в двете страни има и положителни и отрицателни примери.....
Китаи като са още комунисти що са на път да станат икономика номер 1 след година ?
Източна Германия съм ходил на екскурзия като ученик в горните класове и изобщо не беше зле , същото се отнася и за Чехия......и в соца си бяха светлинни години преди нас ......
Помня един Чех беше на обмяна на опит при баща ми, като разправяше за автомобилите дето тук си бяха дефицит и се чакаха по 15 години , че в Чехия автомобил Шкода си го купуваш от магазина без проблем когато решиш , ако искаш Лада правиш заявка и чакаш половин година......
Тц - не е до нациите - до системата е.
Виж ГДР и ФРГ - един народ, една нация.
Едните правеха Трабанче и Варбург, другите Мерцедес, БВМ, Фолцваген, Порше, Опел (може и да забравям някои).
И аз малко я поназнайвам таз наука... Бъркаш за Виетнам, на моя позната бащата е посланник там, интересна държава. В СМГ има много виетнамци, умни деца
Не знам откъде си толкова информиран за СК и ЮК, например изчел ли си уикепедиите за СК. СК е една интересна и достойна държава, която е изолирана от целия свят и Айнщайн в ембарго не би бил Айнщайн. За да ме разбереш трябва да слезеш от кобилата на Американската изключителност, която всъщност е ..........
Пак да попитам - ако американците бяха спечелили войната във Виетнам, а не руснаците и виетконг (или там както се пишат) - дали нямаше да са толкоз богати колкото Малайзия поне - да не се изхвърляме като Южна Корея.
Едната остана при Сталин, другата при Американците
Те и Япония бомбиха - ама после я възстановиха и къде е сега Япония.
Нациите или го могат или НЕ , не е толкова важно с кого са , и в двете страни има и положителни и отрицателни примери.....
Китаи като са още комунисти що са на път да станат икономика номер 1 след година ?
Източна Германия съм ходил на екскурзия като ученик в горните класове и изобщо не беше зле , същото се отнася и за Чехия......и в соца си бяха светлинни години преди нас ......
Помня един Чех беше на обмяна на опит при баща ми, като разправяше за автомобилите дето тук си бяха дефицит и се чакаха по 15 години , че в Чехия автомобил Шкода си го купуваш от магазина без проблем когато решиш , ако искаш Лада правиш заявка и чакаш половин година......
Аз пак да попитам - ако американците бяха спечелили във Виетнам дали Виетнам щеше да е толкоз беден в момента или щеше да богат колкото Южна Корея, където американците удържаха срещу Северна Корея и комунягите.
И аз малко я поназнайвам таз наука... Бъркаш за Виетнам, на моя позната бащата е посланник там, интересна държава. В СМГ има много виетнамци, умни деца
Не знам откъде си толкова информиран за СК и ЮК, например изчел ли си уикепедиите за СК. СК е една интересна и достойна държава, която е изолирана от целия свят и Айнщайн в ембарго не би бил Айнщайн. За да ме разбереш трябва да слезеш от кобилата на Американската изключителност, която всъщност е ..........
Коментар