IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде все пак да попитам - има ли някой неразумен русофил идеалист който да си държи спестяванията в рубли. Признайте се - не се срамувайте, не е срамно човек да е тъп и да държи рубли.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
      А изтока правеше колите от картон или от мукава.

Ще ме побъркате

Да идват маранди или равновесие да ви наливат малко акъл в главите, че на мен ми писна.
      Тези са безнадеждни - то само тотално промити мозъци могат да вярват това в което те вярват. А на промити мозъци няма как да се налее акъл.

Като фалира скоро Русия ще спрат да я хвалят, но веднага ще тръгнат към другото любимо средство на всичките руски патриоти - яката параноя че някой друг им пречи. Пък единственото което им пречи им е промития мозък. Само една хубава загуба може да ги направи да им просветне.

Ама пусто много са смели на приказки ама са много страхливи на действия - никой от тукашните русофили не е навит и един лев да сложи на Русия. Та няма как и да загубят. И всичките приказват как америка фалира, как ЕС се разпада, ама все си търсят долари и евро и никой не може да ги убеди да държат спестяванията си в рубли - дори и великия Путин няма как да ги убеди че рублата е по-добро

Коментар

Умни, ама бедни - щото ги управляват комуняги

Пак да попитам - ако американците бяха спечелили войната във Виетнам, а не руснаците и виетконг (или там както се пишат) - дали нямаше да са толкоз богати колкото Малайзия поне - да не се изхвърляме като Южна Корея.
        Ето щастливи деца, на които им е все тая баща им каква кола кара... Нещо много бъркаш

Детский хор из КНДР
        https://www.youtube.com/watch?v=MqfBaFud-10

Коментар

Или може би ако Сталин беше лапнал цяла Европа дали сега щеше да има Мерцедес, БВМ, Фолцваген, Порше, Опел, Форд, Пежо, Рено и другите там по-калпави марки или всички щяхме да караме Лада дето трябва поне веднъж месечно да се ремонтира.
          Кой ги прави тия коли, разбрахме.
          Но кой ги кара/

Щото в Германия определено не е задръстено с мерцедеси!

А за ладата, тотална лъжа! Толкова здрава и издържлива кола!
          Питай, все на някой бащата се е радвал на такава!

Коментар

• В оня линк дето го постнах, няма данни за ФРГ и ГДР - има данни за Германия като цяло само и за Чехия не намирам за 1989 - може би щото са били Чехословакия, но и нея не мога да видя. ;(

Но 1989 год

България - 7578
            САЩ - 22879
            Гърция - 12746
            Румъния и Полша през 89 са били по зле от нас.

И кво Гърция близо 2 пъти по-добре от нас, пък им викаме че са мързеливи.

Американците цели 3 пъти.

А иначе според някой дето ходил на екскурзия стандарта бил еднакъв.

Коментар

Ще ме побъркате

Да идват маранди или равновесие да ви наливат малко акъл в главите, че на мен ми писна.
              Нито е било картон нито мукава я някакъв синтетичен материал които не се поддаваше на корозия. Което си беше много авангардно за времето си.

И в момента доста производители се мъчат да сменят метала в колите с накакви синтетични материали .......
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Да запада правеше нещата по лъскави това не значи че стандарта на живот е бил кои знае колко по-висок .....ти ходил ли си в ГДР-то някога като приказваш ?

Щото аз като дете се дивях на магазин от типа на моловете в Източен Берлин през 1988 дето се появиха тук преди 5-6 години .....

Ще ме побъркате

Коментар

• МВД: Массовая драка произошла в Харькове
                  http://vz.ru/news/2014/4/27/684183.html

Очаквам и Харков да се присъедини към Донецк и Луганск. Рамзан Кадиров е също опция за помощ на руското население
                  http://politruk.tk/blog/1331.html

Форума
                  Вот видео Была реально бойня 2 чел погибло
                  http: // inform-analitic . ucoz . ru/news/v_kharkove_ultras_napali_na_animajdan/2014-04-27-85

Рамзан Кадыров дал Киеву 72 часа на прекращение геноцида русских на Юго-Востоке в противном случае — Чеченская республика вводит на Юго-Восток свое военное спецподразделение, неофициальное название «Эскадрон смерти».

http: //politruk. tk/blog/1331.html

Коментар

Тц - не е до нациите - до системата е.

Виж ГДР и ФРГ - един народ, една нация.

Едните правеха Трабанче и Варбург, другите Мерцедес, БВМ, Фолцваген, Порше, Опел (може и да забравям някои).
                    Да запада правеше нещата по лъскави това не значи че стандарта на живот е бил кои знае колко по-висок .....ти ходил ли си в ГДР-то някога като приказваш ?

Щото аз като дете се дивях на магазин от типа на моловете в Източен Берлин през 1988 дето се появиха тук преди 5-6 години .....

Коментар

Едните правеха Трабанче и Варбург, другите Мерцедес, БВМ, Фолцваген, Порше, Опел (може и да забравям някои).
                      Мда, забравих Ауди - разбира се

как можах - ама в това време на денонощието е нормално да забравя някоя марка.

Коментар

Нациите или го могат или НЕ , не е толкова важно с кого са , и в двете страни има и положителни и отрицателни примери.....

Китаи като са още комунисти що са на път да станат икономика номер 1 след година ?

Източна Германия съм ходил на екскурзия като ученик в горните класове и изобщо не беше зле , същото се отнася и за Чехия......и в соца си бяха светлинни години преди нас ......

Помня един Чех беше на обмяна на опит при баща ми, като разправяше за автомобилите дето тук си бяха дефицит и се чакаха по 15 години , че в Чехия автомобил Шкода си го купуваш от магазина без проблем когато решиш , ако искаш Лада правиш заявка и чакаш половин година......

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                          И аз малко я поназнайвам таз наука... Бъркаш за Виетнам, на моя позната бащата е посланник там, интересна държава. В СМГ има много виетнамци, умни деца

Не знам откъде си толкова информиран за СК и ЮК, например изчел ли си уикепедиите за СК. СК е една интересна и достойна държава, която е изолирана от целия свят и Айнщайн в ембарго не би бил Айнщайн. За да ме разбереш трябва да слезеш от кобилата на Американската изключителност, която всъщност е ..........

Да си дойдем на думата. Икономиката на украйна
                          http://itar-tass.com/infographics/7537
                          Умни, ама бедни - щото ги управляват комуняги

Пак да попитам - ако американците бяха спечелили войната във Виетнам, а не руснаците и виетконг (или там както се пишат) - дали нямаше да са толкоз богати колкото Малайзия поне - да не се изхвърляме като Южна Корея.

Коментар

А Източна и Западна Европа

Едната остана при Сталин, другата при Американците

Те и Япония бомбиха - ама после я възстановиха и къде е сега Япония.
                            Нациите или го могат или НЕ , не е толкова важно с кого са , и в двете страни има и положителни и отрицателни примери.....

Китаи като са още комунисти що са на път да станат икономика номер 1 след година ?

Източна Германия съм ходил на екскурзия като ученик в горните класове и изобщо не беше зле , същото се отнася и за Чехия......и в соца си бяха светлинни години преди нас ......

Помня един Чех беше на обмяна на опит при баща ми, като разправяше за автомобилите дето тук си бяха дефицит и се чакаха по 15 години , че в Чехия автомобил Шкода си го купуваш от магазина без проблем когато решиш , ако искаш Лада правиш заявка и чакаш половин година......
                            Last edited by markov; 27.04.2014, 23:44.

Коментар

В Американския в Благоевград, съмняваш ли се

Аз пак да попитам - ако американците бяха спечелили във Виетнам дали Виетнам щеше да е толкоз беден в момента или щеше да богат колкото Южна Корея, където американците удържаха срещу Северна Корея и комунягите.
                              И аз малко я поназнайвам таз наука... Бъркаш за Виетнам, на моя позната бащата е посланник там, интересна държава. В СМГ има много виетнамци, умни деца

Не знам откъде си толкова информиран за СК и ЮК, например изчел ли си уикепедиите за СК. СК е една интересна и достойна държава, която е изолирана от целия свят и Айнщайн в ембарго не би бил Айнщайн. За да ме разбереш трябва да слезеш от кобилата на Американската изключителност, която всъщност е ..........

Да си дойдем на думата. Икономиката на украйна
                              http://itar-tass.com/infographics/7537

Коментар

Малаизия и Филипините като са с САЩ що не са цъфнали бе момко ?

Относно Виетнам, Сащ загубиха воината но за сметка на това опостошиха страната тотално, те са на принципа след нас потоп и така дестват....
                                БВП на главичка от населението

Виетнам - 4012 доларчета
                                Малайзия - 17748 доларчета - повече от 4 пъти
                                Русия - 17884 доларчета - кой цъфнал и кой вързал не знам

Даже е сметнато през ППП.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...PP)_per_capita

Коментар

Working...
                                X