IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Ма то е ясно народа не иска кръвосмешение инцести педерестия.Народа не иска еврогейски фалшив морал в който мангали педераси и боклуци могат да крадат и да убиват безнаказано а обикновения отруден човек да работи и плаща.Смърт за такива гейове.Обикновения и честен човек е натикан в ъгъла него го грабят рекетират убиват децата му а той не може да направи нищо що от Европа казват че не било хуманно.Ми като са се загрижили за правата на крадци изроди и убийци що не си ги приберат.Ей тоя наркоман в Джебел дето закла момиже на 24г и дете на 7 какво да го правим?Аз например бих го пуснал на цигани пандизчии да му скъсат задника да го изкормят бой и ебън докато умре като куче
    Така е, така е.....пък и бият негрите.
    Или пък то май трябваше да ги бият?!? Не разбрах гейовете ли ще трепеш първо или тея дето убиват гейове?
    Абе как беше в оня виц - меструацияяяя, важното е кръв да се лее жалки човечета

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Ще си увелича запасите от консерви и дано моята стара тема за консервите не стане най-актуална
      Недей Лорде. Аз преди 2 дни казах в темата за Украйна, че ще трупам консерви, а един от вашата агитка ми каза, че нямам мозък.

Ще каже и на тебе същото и ще те обиди - затова недей. Няма да понеса и теб да те обиждат.
      Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Не моа да разбера ти по рождение ли си идиот или се правиш на такъв за зелена тоалетна артия.Спри да налагаш на хората америнските боклуци.Колко пъти да ти обяснявам че у нас няма нищо американско.А долари ще си купя в някой друг живот не в тоя.Стига ми хвали тоя концлагер
        Да бе да знам, то за теб компютрите са кутията, а смартфона е калъфа.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Можеш, ако баба и дядо ти съберат от пенсията. Нали се вижда с къв акъл си и пет лева не можеш да изкараш ако рачиташ на себе си.

Е щом казваш. Стига да не ми беше толкова през у-я какво казваш бих си дал зор

Коментар

Таванът на дълга е само хартийка. Той не вдига дълга, а разрешава на изпълнителната власт в САЩ да плати вече направени дългове.

Зелена шума - ама е най-добрата шума. Аз пак да те питам - ти в долари и евро ли си държиш спестяванията или в рубли. Щото шумата на рублите е доста как да го кажа, шумава
            Не моа да разбера ти по рождение ли си идиот или се правиш на такъв за зелена тоалетна артия.Спри да налагаш на хората америнските боклуци.Колко пъти да ти обяснявам че у нас няма нищо американско.А долари ще си купя в някой друг живот не в тоя.Стига ми хвали тоя концлагер

Коментар

Ма то е ясно народа не иска кръвосмешение инцести педерестия.Народа не иска еврогейски фалшив морал в който мангали педераси и боклуци могат да крадат и да убиват безнаказано а обикновения отруден човек да работи и плаща.Смърт за такива гейове.Обикновения и честен човек е натикан в ъгъла него го грабят рекетират убиват децата му а той не може да направи нищо що от Европа казват че не било хуманно.Ми като са се загрижили за правата на крадци изроди и убийци що не си ги приберат.Ей тоя наркоман в Джебел дето закла момиже на 24г и дете на 7 какво да го правим?Аз например бих го пуснал на цигани пандизчии да му скъсат задника да го изкормят бой и ебън докато умре като куче
              Хах лежал съм в арест известно време с цигани пандизчии и е преувеличено. Даже ако не миришеха зверски са не лоша компания за убиване на време. По-добре да го пуснат покрай пандизчии от футболната агитка на Левски е там вече ще си намери естествените хищници - врагове.

Коментар

Бе ти чули твоя приятел Берлускони какви ги говори на немците?
                Предполагам глупости, то изкукали политици бол. Берлускони поне е приятно изкукал прави любов, пък гледай Путя какво прави - ей това е кофти изкукване.

Коментар

• Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнение
                  Казах ти какво можеш да и направиш на Русия по ципата на пацата с език. Не ми определяй на мен какво мога да си позволя не ти влиза в работата мога и айфон 5 да си купя и то не за всичките ми доходи за месец. Кофти само за чизрел ако утре америка не е световен полицай
                  Можеш, ако баба и дядо ти съберат от пенсията. Нали се вижда с къв акъл си и пет лева не можеш да изкараш ако рачиташ на себе си.

Коментар

Хахаха - в Берьозка руските храни са произведени в Германия
                    да де да , щото американските са произведени в САЩ сигурно .....
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Бе ти чули твоя приятел Берлускони какви ги говори на немците?

Коментар

Казах ти какво можеш да и направиш на Русия по ципата на пацата с език. Не ми определяй на мен какво мога да си позволя не ти влиза в работата мога и айфон 5 да си купя и то не за всичките ми доходи за месец. Кофти само за чизрел ако утре америка не е световен полицай

Коментар

Я си представете утре някой събере 500 000 гласа да ставаме руска автономия? Примерно сергей и бойко ги скрият в парламента ама под натиска на въоръжени групи и сепаратисти/терористи им се наложи да проведат референдума кво правим какво казва народа?

Коментар

То не че има английски в английския ибей огледай. А руски има тук разни кремчета за ръце орбит дъвките лукойл сега съм си намерил и един магазин с много руски хранителни стоки. Даже има водка СССР

Коментар

Харчиш за китайски и руски, щото само това можеш да си позволиш. То не че има руски стоки разбира се. Освен ако не си редовен посетител на някой пункт за вторични суровини да купуваш старо желязо - ама то и то е най-вероятно украинско

То не че има английски в английския ибей огледай. А руски има тук разни кремчета за ръце орбит дъвките лукойл сега съм си намерил и един магазин с много руски хранителни стоки. Даже има водка СССР Казах ти какво можеш да и направиш на Русия по ципата на пацата с език. Не ми определяй на мен какво мога да си позволя не ти влиза в работата мога и айфон 5 да си купя и то не за всичките ми доходи за месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                                Равновесие, тире Амбразурчик! Обесни на публиката, що бегаш от баса за фалита на средновековната държава Рашка с Цар Путин!

Понеже Бащицата е непридвидим затова, цитирам те.... Освен това и не уважаваш различно мнение от твоето, ама ти си знаеш....

ИМАМ предложение към теб! ФГодина на Пиндосите свършва на 30.09, демек след около 5 месеца, аз твърдя и правя предложение за бас: До 30.09.2014г Обонго ша повдигне таваня на държавния дълг поне един път!

Пп. Ще проверя утре отговора ти, в случай че отговориш де. В бокса 3 нокдауна прекратяват срещата... Знаеш че пиндосите печатат зелена шума и поради това не могат да фалират, За какъв срок ще броим 3 повдигания на таваня за фалит!
                                Таванът на дълга е само хартийка. Той не вдига дълга, а разрешава на изпълнителната власт в САЩ да плати вече направени дългове.

Зелена шума - ама е най-добрата шума. Аз пак да те питам - ти в долари и евро ли си държиш спестяванията или в рубли. Щото шумата на рублите е доста как да го кажа, шумава

Коментар

Working...
                                X