IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бате Пешо

Никъде в момента не живеят добре ! Няма как да се живее добре при недостиг на ресурси, ако се даде възможност на хората сега да живеят добре и да консумират повече не знаеш какво чудо ще настане. В същото време Светът е пълен с идиоти и ако им се даде алтернатива на дивашките русурси те ще го унищожат. Нека се бият в Украйна, те са си биячи и диваци от най големите.В момента където преобладават агресивни индивиди се бият ако си забелязал.
    D.Y.F-091066

Коментар

• 4ervenasgan

САЩ в момента имат ресурса да го направят много по бързо отколкото през 93 година, но не го правят - това е недопустимо. Руснаците нищо не могат да им сторят на янките като ответна реакция - почти..но ще бъде поразена огромна територия и замърсена в такава степен че ще се наруши екосистемата на планетата - 100% гарантирано.В САЩ се досещат че руснаците или по точно режима в Кремъл няма да им върне отговор ако го направят, но 100% сигурно е че САЩ ще ги сполети почни веднага същата участ и знаят че има кой да им даде отговор.Нито САЩ, нито Русия са вече фактор от последна инстанция.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Да бе, питай Жерар.......
        Лордче,тоя те бие с хендикап 1:5!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Запада са една нещастна плюнка.Пълен ташак.Няколко фалирали държави с огромни дългове включително и прехвалената Германия.Само промити мозъци продължават да вярват че в ЕС хората живеят добре.

Е значи 99% от населението по света е промити мозъци, щото искат да живечт в Запада (САЩ, ЕВРОПА, КАНАДА, АВСТРАЛИЯ..). Но пък ти си от единия процент мъдреци, дето ги влече към Сибир, Казахстан и Венецуела.....ама само на думи

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            А забравих и съм член на Менса

Така че споко - аз съм всичко което ти не си
            Е че ти това чак сега ли го разбра?Нали толкова време ти отварям очите.Аз не съм еврогей нито защитник на убийци и крадци.Между нас има пропаст.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Прекалих ли малко с момчето - и на мен така ми се струва.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                Вината на запада е, че повярва на това, че от бившо комуне става демократ и бизнесмен. Признавам не малка вина, за която в момента ще плаща цял свят.
                Вместо да ги оставят да се окопитят, трябваше да изрежат тумора до дъно още 93 година. Сега ще става по трудния начин...за всички.
                Запада са една нещастна плюнка.Пълен ташак.Няколко фалирали държави с огромни дългове включително и прехвалената Германия.Само промити мозъци продължават да вярват че в ЕС хората живеят добре.

Коментар

• ravnovesie

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнение
                    Аз съм с теб да им го пратим. Плюс това Волен Сидеров получи руски орден равен на стара планина. Значи Русия ни показва че това е техния човек. А тези ходове на Русия са много много добре обмислени.
                    Ако заплачеш и аз съм с теб!!!

Коментар

Не ми се обяснявай тъп си
                      А забравих и съм член на Менса

Така че споко - аз съм всичко което ти не си

Коментар

Хахаха, пич аз за разлика от теб вдигам 120 от лежанка и бягам по десет километра та не знам от къде на къде ще се движат шутовете
                        Бе ти и на борсата печелиш и Русия фалира и Путин съсипа.Само че като се събудиш си потен отвит на челото ти пет лева гащите ги няма и си бръкнал в контакта

Коментар

ми за 10 години са по 4 мнения средно на ден
                          Не ми се обяснявай тъп си

Коментар

• Бате Пешо

Костов е агент на КГБ. Той постоянно ревеше за отваряне на досиета и оздравяваше дисциплината сред агентурата на КГБ по този начин - плашеше ги че ще им изкара досиетата ако искат да зарежат агентурното си минало. Та кой е правил приватизацията в България, кой е подарил цяла рафинерия на руска компания ?
                            D.Y.F-091066

Коментар

човек с 13 000 мнения говори за изкарване от някъде. Пич ти сигурно живееш в интернет а даваш мнения
                              ми за 10 години са по 4 мнения средно на ден

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Марков не така с бутоните отзад.Героите от Евромайдана не могат да вършат такива демократични неща.Това само Путин го е направил
                                Да и аз така си помислих.... сигурно се е самозастрелял в гръб....
                                Last edited by markov; 28.04.2014, 22:23.
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X