IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнение
    След падането на комунизма захриха лудниците и тези сега шетат из форумите. Пече му процесора яко. Викам му дай си фейсбука да те видя колко си велик вика не давам лична информация в интернет. Рамта вече му е на 100 градуса и аха да забие вовеки.
    не си първия, на който отказва. Още преди време му предложих да излезе и да ни смачка всичко с дипломи, сертификати, участия, научни статии, кариерно развитие и т.н., ама човека обяснява, че много искал нещо и тука разлайвал кучетата. Като цяло - не го храни, трол е.

Коментар

• Ама не към Русия директно. В БРИКС Евразия и руска автономна република България. Все пак съм националист не става да ме правят руснак.

Коментар

• Eй ама недооценените от света лузъри как се разбирате. Фланкър и ти ли фен на Волен като Тити

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Ми човека към който съм го насочил поста искаше руската армия да продължи към българия и да ни присъедини към Русия

Още не ти е станало ясно че това е всенародно желание и при удобни условия и действия ще се сбъдне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
            няма нужда от армия, по-лесно ще им е да ни изкупят.

Или един референдум с 500 000 гласа въоръжени сепаратисти пред парламента ако не искат да го признаят и нека народа каже какво иска. Това според мен е най-добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
              Тва е преродения супертрейдър, вече съм напълно сигурен. Ама то си е проблем, нали напролет се обострят проблемите на хората с отклонения, та не му се смей на момичето, толкова може.

След падането на комунизма захриха лудниците и тези сега шетат из форумите. Пече му процесора яко. Викам му дай си фейсбука да те видя колко си велик вика не давам лична информация в интернет. Рамта вече му е на 100 градуса и аха да забие вовеки.

Коментар

Ми човека към който съм го насочил поста искаше руската армия да продължи към българия и да ни присъедини към Русия
                няма нужда от армия, по-лесно ще им е да ни изкупят.

Коментар

• Първоначално изпратено от titi12321
                  Зарежи брат под нивото си му. Това е форумния идиот. Той е млад милионер инвеститор спортист красавец и силовак член на менса специалист по всичко

Тва е преродения супертрейдър, вече съм напълно сигурен. Ама то си е проблем, нали напролет се обострят проблемите на хората с отклонения, та не му се смей на момичето, толкова може.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker
                    те това не го знам къде си го прочел. сигурно ти го говорят звездите?

Не са звездите. За жалост е шизофренията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker
                      те това не го знам къде си го прочел. сигурно ти го говорят звездите?

Коментар

Таблицата обаче е весело - пиянска. 700 лева средна заплата за България в селското стопанство Питай баба си Гюнай дали е така ама ще те напъди ако те чуе.
                        Само врачките знаят истинските числа, и ги споделят само с патриотите на KLETA MAJKA BALGARIQ.

Време е обаче да ги огласите, и да тръгне голямото преселение към KLETA MAJKA ROSSIQ, за да не се излагат руските миснитри като одобряват квоти за по 1-2 милиона имигранти, и не могат да ги запълнят
                        "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                          Не е мечта, кошмар е, и то не само за Обама. Защото Китай, който за разлика от залязващата СССРусия е изгряваща сила, ще стане още по-силен.

А с кримската авантюра Путлер отхапа повече, отколкото може да дъвче. Сбогом на растежа! Сбогом на инвестициите! Сбогом на международния престиж и доверие!

Здравейте санкции срещу него и кликата му! Здравей безпаричие! Здравей консолидиран ЕС и съживено НАТО!

Абсолютно никой не можеше да нанесе по-сериозен удар срещу здравето и репутацията на СССРусия от самия Путлер. И той го направи.

Така е ще запорират парите на руските дипломати в западните банки. С лек пропуск че Путин нареди преди години още да нямат никакви пари в западни банки Може да им пръцнат на у-я американците на Руснаците и кучката обама да вие като преебана

Коментар

С тази таблица само се излагаш и доказваш каква форумна мишка си и че не си излизал от вас а и си безработен идиот. 1 това е брутна заплата 2 ако вярваш на официалната статистика - Майка ти те е изпускала на главата като малък теб
                            Че те официалните заплати са под реалните.

Сега разбирам желанието ти да се присъединим към Русия мислиш си че най-после ще излезеш от мизерията като влезем в социалистическа страна

Внимавай какво си пожелаваш - в русия може средната да е 1000 долара ама 30% от населението получават под 300 долара а границата им на бедността е 100 долара. да не стане така да замениш българската минимална заплата в момента с руската минимална, че тогава наистина ще ти се стъжни живота

Коментар

Каква фантазия. Коя армия е по-голяма - китайската или руската - Китайската. Коя икономика е по-голяма китайската или руската - китайската - в пъти по голяма. На коя държава военния бюджет е по-голям - на китай или на русия - на Китай - в пъти по-голям. За населението мисля че няма нужда да говорим. той само Шанхай е колкото москва, петербург, и десетина града след тях взети заедно.
                              мда, чупим тъпомери на кило...

Коментар

• Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнение
                                Това е мечтата на обама и соросоида - Китай да нападне Русия заради черните очи на Обама.
                                Не е мечта, кошмар е, и то не само за Обама. Защото Китай, който за разлика от залязващата СССРусия е изгряваща сила, ще стане още по-силен.

А с кримската авантюра Путлер отхапа повече, отколкото може да дъвче. Сбогом на растежа! Сбогом на инвестициите! Сбогом на международния престиж и доверие!

Здравейте санкции срещу него и кликата му! Здравей безпаричие! Здравей консолидиран ЕС и съживено НАТО!

Абсолютно никой не можеше да нанесе по-сериозен удар срещу здравето и репутацията на СССРусия от самия Путлер. И той го направи.
                                Last edited by Pavlik Morozov; 30.04.2014, 01:55.
                                "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

Working...
                                X