If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз арийски претенции нямам аз съм Славянин с Православна вяра и език близък с Руския и еднаква азбука. Виж Путин ако реши че славяните са арийците и висшата раса ще го приема за даденост.
А ако Путин реши да приеме че неспособните да си намерят добра работа младежи ще ходят да копаят въглища в сибир как ще го приемеш
Уау и как ще ги съберете тези хора като волен като иска да събере 50 човека и ги събира от селските фитнес зали срещу парчета пица. ама много пица трябва да осигурите
Ще се съберат плуваш в море от русофили ако не си рабрал.
Прав си, от всеки рублофил руснак не става. Впрочем не чувам Путлер да се е загрижил за някой друг, освен за рускоезичните, а ксенофобията е открито толерирана и насърчавана. Ти като евентуален бъдещ чужденец в рамките на СССРусия не се ли притесняваш от тия арийски забежки, или мислиш, че със слагачество ще можеш да се приобщиш към висшата раса?
Аз арийски претенции нямам аз съм Славянин с Православна вяра и език близък с Руския и еднаква азбука. Виж Путин ако реши че славяните са арийците и висшата раса ще го приема за даденост.
Уау и как ще ги съберете тези хора като волен като иска да събере 50 човека и ги събира от селските фитнес зали срещу парчета пица. ама много пица трябва да осигурите
Ама не към Русия директно. В БРИКС Евразия и руска автономна република България. Все пак съм националист не става да ме правят руснак.
Прав си, от всеки рублофил руснак не става. Впрочем не чувам Путлер да се е загрижил за някой друг, освен за рускоезичните, а ксенофобията е открито толерирана и насърчавана. Ти като евентуален бъдещ чужденец в рамките на СССРусия не се ли притесняваш от тия арийски забежки, или мислиш, че със слагачество ще можеш да се приобщиш към висшата раса?
Идеята, че си "националист" когато мечтаеш държавата ти да бъде присъединена към друга дръжава е абсурдна, като на магистралка, която кара наред и мечате да си превърти километража, защото като покаже нула пак ще е девствена.
Или един референдум с 500 000 гласа въоръжени сепаратисти пред парламента ако не искат да го признаят и нека народа каже какво иска. Това според мен е най-добре.
Така е ще запорират парите на руските дипломати в западните банки. С лек пропуск че Путин нареди преди години още да нямат никакви пари в западни банки Може да им пръцнат на у-я американците на Руснаците и кучката обама да вие като преебана
Много си отворен, обаче не става ясно защо Путлер и свитата му почнаха да плачат като вдовица за **й откак почнаха да им се трупат санкции. Иначе са непобедими, недосегаеми, не им пука и дъра-бъра-два-чадъра, обаче нещо се притесниха. Московската борса се лашка между страх от нови санкции и облегчение, че не са били толкова тежки, колкото се е очаквало. Що така? Нали путинославните са неебавки?
А за това колко се изпълняват заповедите на ориенталските сатрапи от корумпираните им лейтенанти говори факта, че на Путлер периодично се налага да повтаря заповедта парите да не бягат от СССРусия. Защо?
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар