IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнение
    Аз арийски претенции нямам аз съм Славянин с Православна вяра и език близък с Руския и еднаква азбука. Виж Путин ако реши че славяните са арийците и висшата раса ще го приема за даденост.
    А ако Путин реши да приеме че неспособните да си намерят добра работа младежи ще ходят да копаят въглища в сибир как ще го приемеш

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Уау и как ще ги съберете тези хора като волен като иска да събере 50 човека и ги събира от селските фитнес зали срещу парчета пица. ама много пица трябва да осигурите

Ще се съберат плуваш в море от русофили ако не си рабрал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
        Прав си, от всеки рублофил руснак не става. Впрочем не чувам Путлер да се е загрижил за някой друг, освен за рускоезичните, а ксенофобията е открито толерирана и насърчавана. Ти като евентуален бъдещ чужденец в рамките на СССРусия не се ли притесняваш от тия арийски забежки, или мислиш, че със слагачество ще можеш да се приобщиш към висшата раса?

Аз арийски претенции нямам аз съм Славянин с Православна вяра и език близък с Руския и еднаква азбука. Виж Путин ако реши че славяните са арийците и висшата раса ще го приема за даденост.

Коментар

Хах това ако е врано евала. Чета че Джордж Сорос е починал преди няколко часа в американска болница от мозъчен инсулт.
          И ако е вярно кой ще ви е виновен за поредните нас*ани гащи?
          "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

В центъра на София според мен.
            Уау и как ще ги съберете тези хора като волен като иска да събере 50 човека и ги събира от селските фитнес зали срещу парчета пица. ама много пица трябва да осигурите

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker
              през кой от всичките никове го повтаряш, на кого го повтаряш, по колко пъти го повтаряш, не усещаш ли, че си клоуна на форума?

Той тук е хазяин и денонощното присъствие. Живее тук.

Коментар

Ама не към Русия директно. В БРИКС Евразия и руска автономна република България. Все пак съм националист не става да ме правят руснак.
                Прав си, от всеки рублофил руснак не става. Впрочем не чувам Путлер да се е загрижил за някой друг, освен за рускоезичните, а ксенофобията е открито толерирана и насърчавана. Ти като евентуален бъдещ чужденец в рамките на СССРусия не се ли притесняваш от тия арийски забежки, или мислиш, че със слагачество ще можеш да се приобщиш към висшата раса?

Идеята, че си "националист" когато мечтаеш държавата ти да бъде присъединена към друга дръжава е абсурдна, като на магистралка, която кара наред и мечате да си превърти километража, защото като покаже нула пак ще е девствена.
                Last edited by Pavlik Morozov; 30.04.2014, 02:17.
                "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

и за кво ни е? така нещата не могат да се оправят на добре, според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                    къде това?

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                      Не, миш, аз съм това, което ти не си.
                      Да де, то това е ясно, аз от кога го повтарям

Коментар

Или един референдум с 500 000 гласа въоръжени сепаратисти пред парламента ако не искат да го признаят и нека народа каже какво иска. Това според мен е най-добре.
                        къде това?

Коментар

• Хах това ако е врано евала. Чета че Джордж Сорос е починал преди няколко часа в американска болница от мозъчен инсулт.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Eй ама недооценените от света лузъри как се разбирате. Фланкър и ти ли фен на Волен като Тити

Не, миш, аз съм това, което ти не си.

Коментар

Още не ти е станало ясно че това е всенародно желание и при удобни условия и действия ще се сбъдне.
                              На теб, баба ти, и приятелчето от горния етаж с който заедно цъкате CS

Коментар

Така е ще запорират парите на руските дипломати в западните банки. С лек пропуск че Путин нареди преди години още да нямат никакви пари в западни банки Може да им пръцнат на у-я американците на Руснаците и кучката обама да вие като преебана
                                Много си отворен, обаче не става ясно защо Путлер и свитата му почнаха да плачат като вдовица за **й откак почнаха да им се трупат санкции. Иначе са непобедими, недосегаеми, не им пука и дъра-бъра-два-чадъра, обаче нещо се притесниха. Московската борса се лашка между страх от нови санкции и облегчение, че не са били толкова тежки, колкото се е очаквало. Що така? Нали путинославните са неебавки?

А за това колко се изпълняват заповедите на ориенталските сатрапи от корумпираните им лейтенанти говори факта, че на Путлер периодично се налага да повтаря заповедта парите да не бягат от СССРусия. Защо?

Коментар

Working...
                                X