IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Аз не знам защо тези от западните части на страната се опъват като магарета, а не предприемат курс към федерализация Това ще е най-доброто за тази държава.
    Според мен най-доброто за Украйна е да си остане цяла, и да стане член на НАТО.
    Само така ще си гарантира просперитет и сигурност срещу северните бандити.

Коментар

• Аз не знам защо тези от западните части на страната се опъват като магарета, а не предприемат курс към федерализация Това ще е най-доброто за тази държава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
        ...пенсионера Путлер,
        Хехехеее, пенсионера Путлер!

Този пенсионер такъв го намъкна на негрото, че онзи ходи като изоглавен из света и се моли на разните американолизци да го подкрепят. Ама они май не сакат много-много, щото освен някакви символични глупости до сега не съм забелязал някой освен САЩ и Канада(което си е все едно САЩ) да е предприел нещо.
        Сега американската чебурашка с големите ушаци щял да ходи да се моли на ляхите, белким те предприемат нещо. Ама ляхите са по-големи пияндурници от хохлите и от руснаците взети заедно, та квото и да правят, на руснаците не им пука на дудука.

Бе верно ли черният господар на Белия дом си падал "мека китка".
        Тъй се приказвало по хамериканските сайтове, ама аз като не говоря хамерикански. По мое време са учеше френски и немски, къде ти хамерикански.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Дрогаре, аз нямам никакъв проблем с хората, чиято кожа не е като моята, така че на мен не ми пука от това, че да се споменава и обсъжда цвета им.

Обаче вие не просто "споменавате" това, че Обама е негър - за вас това е основна тема, и причина да го сочите като някакъв низш вид. Това е проблема - агресивния и отявлен расизъм на тия, дето уж ще освобождават и обединяват всички подтиснати народи по света. Защото така показвате, че всичкото ви вайкане за безобразията на американците е просто завист, и смятате извършеното от американците за пример, и за оправдание да правите същото.

А това ибрикчиите на Доган, които се възбуждат от голи снимки на пенсионера Путлер, да ме наричат гъзолизец, е само още едно доказателство, че путинославните гледат в огледалото, и каквото видят там го приписват на другите.
          Приятелче , ти имаш проблем и той е че хората в този форум имат малко по широк мироглед и не ги интересува партиината пропаганда която афишираш....
          Срещал съм те във форума Дневник ,там може да ти е мястото....

Коментар

• 300 проруски активисти щурмуваха прокуратурата в Донецк
            http://www.dnes.bg/world/2014/05/01/...-doneck.224251
            От линка : "шумозаглушителни гранати"
            Това поредното секретно оръжие ли е ?

А в друга статия пише че от утре ще почне щурм на силите за сигурност в донецк, като Киевската власт (че там премиери, президенти , легитимни, не легитимни - не ми е ясна работата) са заявили че до 3 май трябва всичко да е приключило и всички да са умиротворени

Коментар

• Га пили пели, га плащали ревали. Така свършва пиянството на един народ, особено когато се е напил с пропаганден одеколон и армейски антифриз.
              "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Значи ти искаш да наричаш президента на една велика държава Путлер, а ние не трябва да споменаваме дори за черната кожа на Обама??? Да ама той си е черен, а Путин не е Путлер.

Ама това сте вие американогъзолизците. Вие имате права да определяте кое е правилно и добро, а туземците трябва само да ви слушкат. Що не вървиш да оближеш каквото обичаш да ближеш на негрото?
                Дрогаре, аз нямам никакъв проблем с хората, чиято кожа не е като моята, така че на мен не ми пука от това, че да се споменава и обсъжда цвета им.

Обаче вие не просто "споменавате" това, че Обама е негър - за вас това е основна тема, и причина да го сочите като някакъв низш вид. Това е проблема - агресивния и отявлен расизъм на тия, дето уж ще освобождават и обединяват всички подтиснати народи по света. Защото така показвате, че всичкото ви вайкане за безобразията на американците е просто завист, и смятате извършеното от американците за пример, и за оправдание да правите същото.

А това ибрикчиите на Доган, които се възбуждат от голи снимки на пенсионера Путлер, да ме наричат гъзолизец, е само още едно доказателство, че путинославните гледат в огледалото, и каквото видят там го приписват на другите.
                Last edited by Pavlik Morozov; 01.05.2014, 17:17.
                "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                  Първите концлагери
                  ...
                  Странно е, че не обръщаш никакво внимание на нашенския опит в геноцида и концлагерите - нито дума за "Народния" съд и неговите десетки хиляди жертви избити без съд и присъда, и нито дума за стотиците хиляди минали през лагерите на смъртта, организирани под вещото ръководство на Кремъл?

Защо така, дрогарю? Обясни ни гордостта си от тези събития, и кажи на кого и за какво те дават право.
                  Last edited by Pavlik Morozov; 01.05.2014, 17:18.

Коментар

Ахааа, и значи това, доколкото е вярно, дава право на Путлер да откъсе парче от Украйна! Ясно.

А концлагерите на Сталин и десетките милиони жертви на СССР - те сигурно са дали правото на САЩ да нападне Афганистан и Ирак по вашата логика, че жертвите трябва да платят за греховете на палачите, а?

Ако ще се вайкате за съдбата на тъмнокожите и чужденците по-добре спрете да се подигравате на черната кожа на Обама, и да провеждате явна нацистка пропаганда срещу малцинствата и чужденците в България.
                    Значи ти искаш да наричаш президента на една велика държава Путлер, а ние не трябва да споменаваме дори за черната кожа на Обама??? Да ама той си е черен, а Путин не е Путлер.

Ама това сте вие американогъзолизците. Вие имате права да определяте кое е правилно и добро, а туземците трябва само да ви слушкат. Що не вървиш да оближеш каквото обичаш да ближеш на негрото?
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                      Първите концлагери
                      ...
                      Ахааа, и значи това, доколкото е вярно, дава право на Путлер да откъсе парче от Украйна! Ясно.

А концлагерите на Сталин и десетките милиони жертви на СССР - те сигурно са дали правото на САЩ да нападне Афганистан и Ирак по вашата логика, че жертвите трябва да платят за греховете на палачите, а?

Ако ще се вайкате за съдбата на тъмнокожите и чужденците по-добре спрете да се подигравате на черната кожа на Обама, и да провеждате явна нацистка пропаганда срещу малцинствата и чужденците в България.
                      Last edited by Pavlik Morozov; 01.05.2014, 16:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        Напиши в гугъл нови модели ЛАДА и Волга и гледай.
                        Видях волгата. Прилича на крайслер ле барон от '95. За двигател и екстри нищо не видях

Коментар

• Напиши в гугъл нови модели ЛАДА и Волга и гледай.

Коментар

• Гросс, дай да видим моля последните модели лада и волга

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Да така е, защо да се конфронтират ! Просто ще произвеждат и експортират това което може да се продава на който е изкарал пари да го купи. Не върви да ни натрапват грандиозни проекти за безумни пари от които нямаме нужда например ние, за да се заработят пари. Нека изнасят газ и с парите да си купят мерцедси и бмв- та.Ето изнасят им , решили са много евтино да им я дават ..просто прекрасно,не виждам защо някои като нас пък трябва да се напъват да им я купят не стига че по скъпо но и въобще не ни и трябва.
                              Вероятно не си видял последните модели на Волга и Лада.Не трябва да се заблуждаваме,че в принципите на свободния пазар на капитализма е залегнал
                              основния закон на дунглата,силния изяжда слабия,които извади по-голям патлак
                              в него е правото.Те затова са богати и щастливи,а ний дупедавците бедни и
                              нещастни и когато изтърват някой като Китай например да забогатее кръв серат
                              да му доказват,че не е демократичен и че не се развива правилно според техните
                              разбирания.С Русия те си имат стара приказка,откога ламтят за природните и бо-
                              гатства.

Коментар

• Grosss

Да така е, защо да се конфронтират ! Просто ще произвеждат и експортират това което може да се продава на който е изкарал пари да го купи. Не върви да ни натрапват грандиозни проекти за безумни пари от които нямаме нужда например ние, за да се заработят пари. Нека изнасят газ и с парите да си купят мерцедси и бмв- та.Ето изнасят им , решили са много евтино да им я дават ..просто прекрасно,не виждам защо някои като нас пък трябва да се напъват да им я купят не стига че по скъпо но и въобще не ни и трябва.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X