IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Ама то само Лорда и аз бре,

Всъщност не виждам причина и други да не се присъединят.
    Формулата не беше ли друга!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      А ааа,без мен!!!Лорда не само няма да ме черпи,но и ще ме задтреля ат упор!!!Вставай страна огромная....!!!
      Ама то само Лорда и аз бре,

Всъщност не виждам причина и други да не се присъединят.
      Last edited by Факушкa; 03.05.2014, 18:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        МНОГО добре звучи!
        А ааа,без мен!!!Лорда не само няма да ме черпи,но и ще ме задтреля ат упор!!!Вставай страна огромная....!!!

Коментар

• Края на рашистите наближава.
          След тях идва ред и набългарската пета колона

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/05/...a_na_putinski/

хахаха
            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              Какво значи българофил? Тази дума е нонсенс, всеки българин е длъжен да обича Родината си и народа си! Фили и фоби може да бъде съотносимо само спрямо други нации различни от нашата. Това сбърканите сини талибани разбират ли го или не?
              Служить России!
              А ти служи, служи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
                На мен поназнайването ми върши работа. Ти колко езика владееш "префектно"? Българофил? Онзи, аз живея в 21 век. Навсякъде където съм живял или пътувал - НАЦИСТИТЕ И РАСИСТИТЕ СА ПРЕЗИРАНИ! Понякога е нужно малко повече време на нормалните хора ... но накрая нещата си идват на местата. И в Украйна ще е така.
                Другарю ЧОВЕКОФИЛ, предполагам, обаче, че нямате нищо против нашистите (руските православни нацисти)...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  Ми да, очевидно говорим за ПОНАЗНАЙВАНЕ, ама само с поназнайване не става...

Не виждам да си посочил българофил сред изброените, а къв друг фил си изобщо не ме интересува...
                  Какво значи българофил? Тази дума е нонсенс, всеки българин е длъжен да обича Родината си и народа си! Фили и фоби може да бъде съотносимо само спрямо други нации различни от нашата. Това сбърканите сини талибани разбират ли го или не?

Коментар

• Мдааа, май в Славянск вече е спокойно... единият командващ руски офицер с прякор Ромашка е ликвидиран, изидирват се другите двама - "Абвер" (що ли така се е назовал?) и "Стрелка"...

Российский диверсант "Ромашка" убит снайпером в Славянске
                    http://zn.ua/UKRAINE/rossiyskiy-dive...i-144341_.html

Коментар

Ми да, очевидно говорим за ПОНАЗНАЙВАНЕ, ама само с поназнайване не става...

Не виждам да си посочил българофил сред изброените, а къв друг фил си изобщо не ме интересува...
                      На мен поназнайването ми върши работа. Ти колко езика владееш "префектно"? Българофил? Онзи, аз живея в 21 век. Преди да бъда българин съм Mensch - и за това съм ЧОВЕКОФИЛ. Знам, че е трудно да разбереш какво ти говоря - извергите националисти навсякъде са едни и същи, с едни и същи ментални проблеми. Без значение дали са български, украински, руски, немски и т.н.
                      За мое щастие, по стечение на обстоятелствата съм имал щастието да се докосна до много култури - родителите ми от 20 години живеят и работят в Германия, сестра ми е американски гражданин, имам роднини които живеят и работят в Англия, Финландия, Испания, Италия. Навсякъде където съм живял или пътувал - НАЦИСТИТЕ И РАСИСТИТЕ СА ПРЕЗИРАНИ! Понякога е нужно малко повече време на нормалните хора ... но накрая нещата си идват на местата. И в Украйна ще е така.

Коментар

• Ако изборът е да се живее в Украйна или Русия, правилният отговор е в нито една от посочените. Това са тъпи кенефи от 3-тия свят и нормални хора от висок калибър нямат работа там. Така че идиотите да се избиват.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• В източна Украйна ще бъде изпратен батальон от националисти

Във военната операция в източната част на Украйна ще бъде задействан специалният батальон на МВР "Суми", състоящ се основно от националисти, съобщиха от МВР на Украйна.

В момента той активно се подготвя за водене на бойни действия в градски условия. Военнослужещите са оборудвани с най-новите западни оръжия.

Украинските военни в петък започнаха щурм срещу Славянск, чиито жители искат федерализация на Украйна, използвайки авиация и бронирана техника.

Москва определи действията на Киев като наказателна акция, които фактически унищожава последната надежда за жизнеспособност на женевските споразумения за намаляване на напрежението в Украйна.
                          Майдановските превратаджии са абсолютно ненормални, ако изпратят такива изверги срещу мирното население. Случи ли се това, ще има много жертви и тогава Русия ще се намеси с армия каквото и да става.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ми да, очевидно говорим за ПОНАЗНАЙВАНЕ, ама само с поназнайване не става...

Коментар

Моето момче, с този набор 88 (сигурен съм, че това ти е рождената година) най вероятно дори не можеш да разбереш написаното (освен ако не си последно издание на българо-съветската дружба в някоя спарена квартирка в Коми АССР)... а тези шегички мое си ги публикувате колкото си искате във форума на русофили.бг и да си се смеете, смеете...тук няма да го оценим...
                              Освен българския, поназнайвам английски, немски, руски и италиански. Покрай италианския се оправям и на испански. Написаното не представлява проблем за мен. Но може би за теб е проблем? Помощ в превода ли търсиш?
                              Впрочем, освен русофил съм още украинофил, германофил, италианофил, испанофил ... всъщност ще ми е трудно да изброя какъв още -фил съм. Затова ще го карам накратко - ЧОВЕКОФИЛ съм. Но съм и -фоб - ИЗВЕРГОФОБ съм!
                              Да набор '88 съм, нямам връзка с Коми, а ти как си с нервичките? Нещо изнервено звучиш?
                              Да нямаш приятелчета от Десен Сектор? Ако си им истински приятел - предупреди ги за мушките.
                              Last edited by Teo88; 03.05.2014, 17:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
                                Идет по Львову бандеровец с автоматом, патрулирует город. Вдруг к нему подходит седой старичок и говорит:
                                Моето момче, с този набор 88 (сигурен съм, че това ти е рождената година) най вероятно дори не можеш да разбереш написаното (освен ако не си последно издание на българо-съветската дружба в някоя спарена квартирка в Коми АССР)... а тези шегички мое си ги публикувате колкото си искате във форума на русофили.бг и да си се смеете, смеете...тук няма да го оценим...

Коментар

Working...
                                X