Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеМного лош момент избра да напишеш такава глупост - не само тези постове ги пиша на момента, а и са такива, че в тях не ползвам идеи или текст от стари свои постове, затова ми отнемат повече време от писането по стари теми, а и успоредно следя няколко сайта за нови развития, което също ме бави.
Сами не съзнавате как се самоизобличавате с твърдения като:
- "никой няма да протестира, ако не му е заповядат отгоре"
- "никой няма да протестира толкова дълго, ако не му е платено"
- "никой не може да пише толкова много, ако не му спускат опорни точки".
В тези твърдения се отразява само казармената ви психика, че човек няма право на свои мисли, действия и думи, затова във всяко негово действие трябва да се търси началническа или чорбаджийска воля.
Даже не служих времето за прочит на първия пост и неговата корекция и написаните до момента няколко поста във форума ....
Като го съпоставих с редакцията.....от 4 мин...
Та нещо което редактираш 4 минути е равно на писане от 7 минути....
Не нам.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеНяма такава опасност, поне според мен. Путин не е тъп, че да му влезе половин Украйна, която и макар да е по-богатата част на страната, е много назад в развитието си от Русия. Да не говорим какъв политически, икономически и военен отзвук би имало това. Не забравяй, че изстъплението на десните е в Одеса, в Луганс и др райони са въоръжени и очевидно готови на всичко, там тия номера няма да минат. Е, в краен случай може и да прибегнат до вкарване на диверсионни части и оръжие, но пак не ми се вярва. Просто Крим и полуострова бяха стратегически нужни на Русия, затова и пратиха войската там.
Абе хора в тоя живот не всичко е пари че да го мерим така. Там има петнадесетина милиона Руснака и за мен няма по естествено нещо от това всяка държава да се мъчи да приобщи частта от народа си останал извън териториалните и граници.
Примерно Македонците да се освестят и да поискат да се влеят в БГ пък ние да се пънем и да отказваме с аргумента че ще ни е скъпо.....или кво ще кажел някои си...
Нали в този живот освен пари трябва да има и други чувства и сметки .....патриотизъм , национализъм без краините му форми , желание държавата и народа ти да пребъдне......макар и да не съм възрастен явно разбиранията ми са остарели спрямо масовите интернационални разбирания...Last edited by markov; 03.05.2014, 21:08.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеОт Дневник? Или от Сега? А може би и от двете? Или от никое? Или сънуваш? Хапчетата спряха да действат? Или напротив - тъкмо подействаха? ...
Мързи ви и да четете, мързи ви и да мислите, и е голям смях как сами се филмирате.
Улови ме за ... ника.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеОбичам да ги ловя.....
Когато се самозабравят....
Този е от Дневник...
Там бяха десетина от една дружинка и да не докара и другарчетата си....
Мързи ви и да четете, мързи ви и да мислите, и е голям смях как сами се филмирате.
Улови ме за ... ника.Last edited by Pavlik Morozov; 03.05.2014, 21:01."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеМонти защо си губиш времето с тролове.
Използвай игнора.
Много хубава работа върши.
С трол спор не става.
Няма смисъл.
Като нямате какво да отговорите на аргументите си пишете една "морална победа" и се правите на приятно разсеяни."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеОбичам да ги ловя.....
Този е от Дневник...
За спорта може.
Но да спориш- не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениекой ти пише постовете .....
За протокола за 10 минути ,не можеш и полувината да напишеш....
Какво стана с платената дружинка от Дневник....
Сами не съзнавате как се самоизобличавате с твърдения като:
- "никой няма да протестира, ако не му е заповядат отгоре"
- "никой няма да протестира толкова дълго, ако не му е платено"
- "никой не може да пише толкова много, ако не му спускат опорни точки".
В тези твърдения се отразява само казармената ви психика, че човек няма право на свои мисли, действия и думи, затова във всяко негово действие трябва да се търси началническа или чорбаджийска воля."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Специално за Дневник!
А теперь смотрите!
И не говорите, что не видели!
Я взяла все Силы в кулак и прошла! Нас пустили только троих, я обязана рассказать всем!
Одесса - это не может быть с Тобой! Но это случилось!!!
Пусть все видят!
Одесса, Дом профсоюзов, 3 мая 2014г.
Не мога да гледам , затова изтривам.
Който има сили:
https://www.facebook.com/permalink.p...00000554028711
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеМонти защо си губиш времето с тролове.
Използвай игнора.
С трол спор не става.
Няма смисъл.
Този е от Дневник...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениекой ти пише постовете .....
За протокола за 10 минути ,не можеш и полувината да напишеш....
Какво стана с платената дружинка от Дневник....
Използвай игнора.
С трол спор не става.
Няма смисъл.
Коментар
Коментар