Първоначално изпратено от Pavlik Morozov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеАз харесвам Дедо, виждам го в роля, като президент или външен министър. България вече 20 и кусур годин няма нито качествен външен министър, нито качествен президент. За съжаление е дълбоко под чертата
Аз пък прозрях, че БСП и ГЕРП са от един дол дренки, с тая разлика че БСП са по-интелигентни, по-малко зло, разочарован съм от външната политика на БСП, няма да гласувам или ще гласувам за Атака
Абе личи си какви стте та чак лъщите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеАз харесвам Дедо, виждам го в роля, като президент или външен министър. България вече 20 и кусур годин няма нито качествен външен министър, нито качествен президент. За съжаление е дълбоко под чертата
Аз пък прозрях, че БСП и ГЕРП са от един дол дренки, с тая разлика че БСП са по-интелигентни, по-малко зло, разочарован съм от външната политика на БСП, няма да гласувам или ще гласувам за Атака
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеБе да ти кажа и аз почнах да го осъзнавам това ...чак съм притеснен от прозрението си , винаги съм го смятал за луд и опасен , пък сега нещо ме напъва да пусна за Атака на изборите за ЕС
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеАма не искам да коментирам Волен, искам да коментирам съдържанието на статията... Има ли деца на снимките, които се възпитават в Евроценности с цветовете на дъгата, ДА или НЕ?
В България единствения нормален политик е лудия Волен Сидеров
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеАма не искам да коментирам Волен, искам да коментирам съдържанието на статията... Има ли деца на снимките, които се възпитават в Евроценности с цветовете на дъгата, ДА или НЕ?
В България единствения нормален политик е лудия Волен СидеровНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronТи пък намери кой парцал да цитираш - на болната АтакаЦитирай Норвежки вестник
В България единствения нормален политик е лудия Волен Сидеров
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБорсата в Москва с 2.5 % нагоре в NY с 1 % надолу.........
Що така...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеПутин награди с медали над 300 журналисти за "обективно отразяване на събитията в Крим"
Аве пичове на вас по форумите по некое медалче или барем по некоя копейка с лика на Вожда, не ви ли дадоха?
http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/05/..._za_obektivno/
Русия се бори срещу лъжата, срещу маргинилизирането и закърняването на мисленето на младежи, като теб... Младежи, които не различават доброто и злото, с разрушено съзнание, които живеят с полуистини, без чувство за справедливост
КОМЕНТИРАЙ това!
Болният Запад: в Норвегия се проведе детски гей парад
http://www.vestnikataka.bg/2014/05/%...-%D0%B4%D0%B5/
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеАбсолютно съм съгласен. Просто споделям виждането си за реалистично развитие оттук нататък - едва ли някой вярва, че на тоя етап нещо ще се реши с преговори, след като едната страна е майорът от Лубянка.
Щото иначе украинци и путинославни може да забъркат такава хубава каша, че после и те няма да вярват, че сами са си я надробили."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБорсата в Москва с 2.5 % нагоре в NY с 1 % надолу.........
Що така...?
Купувай рубли и не питай, че скоро който няма ЕРубли ще живее на тъмно и студено"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеНай-големият проблем е че умират невинни. Вторият - всичко това е в непосредствена близост до нас, а когато гори плевнята на съседа е глупаво да се радваш или да се правиш на неебателен. Трето - едната от страните е достатъчно тежко въоръжена да представлява реална заплаха за всичките си съседи, а има и далекобойни ОМП, и освен това е сериозен износител на суровини. Ако Саудитска Арабия, примерно, се сбие със съседна държава, ситуацията ще е подобна - първокачествен проблем за всички в региона, но и проблем с глобален отзвук, политически и икономически.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТе какви ще са тези въйбъръй без основни политически опоненти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеПутин награди с медали над 300 журналисти за "обективно отразяване на събитията в Крим"
Аве пичове на вас по форумите по некое медалче или барем по некоя копейка с лика на Вожда, не ви ли дадоха?
http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/05/..._za_obektivno/"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
Коментар