IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
    Щом врачка го е казала значи няма как да не е вярно
    Путинославния мистицизъм и без това е изграден на антилогика, та колко му е да вЕрваме и на врачки, или на това, което някой е казал, че някоя врачка е казала.

Елцин нападнал Чечня на датата, която придворните кагебейски астролози (т.е. върха на сладоледа в тази "нАука") му били посочили. Интересно дали и Путлер вЕрва в астрология, или само шараните са насърчавани да се допитват до звездите.
    За пореден път доказваш че думите на Айнщайн за Вселената са истина

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Аз харесвам Дедо, виждам го в роля, като президент или външен министър. България вече 20 и кусур годин няма нито качествен външен министър, нито качествен президент. За съжаление е дълбоко под чертата

Аз пък прозрях, че БСП и ГЕРП са от един дол дренки, с тая разлика че БСП са по-интелигентни, по-малко зло, разочарован съм от външната политика на БСП, няма да гласувам или ще гласувам за Атака
      E ма разбира се че за атака ще гласуваш. Волен е фашист, путя също, прилягат си като дупе и гащи.

Абе личи си какви стте та чак лъщите

Коментар

Аз харесвам Дедо, виждам го в роля, като президент или външен министър. България вече 20 и кусур годин няма нито качествен външен министър, нито качествен президент. За съжаление е дълбоко под чертата

Аз пък прозрях, че БСП и ГЕРП са от един дол дренки, с тая разлика че БСП са по-интелигентни, по-малко зло, разочарован съм от външната политика на БСП, няма да гласувам или ще гласувам за Атака
        Аз на миналите избори гласувах за АТАКА и въобще не съжалявам. След цялата помия която се изля върху партията, днес бях приятно изненадан след като гостувах на брат ми. Аз му споделих, че непрекъснато следя събитията за нашите братя в Украина, а той ми сподели, че по цял ден гледа телевизия Алфа. Даже беше доста учуден, че това което се прогнозира в тази телевизия след някое силно изказване за борба с олигархията и монополите ще последва друго такова платено поръчково срещу ръководителя на партията. Брат ми е човек учен, физик , математик и блестящ инженер. Доста се зарадва, че теорията за платени медии от олигарси о вся останалая сволоч се сбъдна като негова прогнозоа! А той никога не е бил пристрастен!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Бе да ти кажа и аз почнах да го осъзнавам това ...чак съм притеснен от прозрението си , винаги съм го смятал за луд и опасен , пък сега нещо ме напъва да пусна за Атака на изборите за ЕС

Коментар

Ама не искам да коментирам Волен, искам да коментирам съдържанието на статията... Има ли деца на снимките, които се възпитават в Евроценности с цветовете на дъгата, ДА или НЕ?

В България единствения нормален политик е лудия Волен Сидеров
            Е , този дето ти опонира и той е с цветовете на дъгата затова не приема фактите

Коментар

Ама не искам да коментирам Волен, искам да коментирам съдържанието на статията... Има ли деца на снимките, които се възпитават в Евроценности с цветовете на дъгата, ДА или НЕ?

Бе да ти кажа и аз почнах да го осъзнавам това ...чак съм притеснен от прозрението си , винаги съм го смятал за луд и опасен , пък сега нещо ме напъва да пусна за Атака на изборите за ЕС
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                Ти пък намери кой парцал да цитираш - на болната Атака Цитирай Норвежки вестник

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Борсата в Москва с 2.5 % нагоре в NY с 1 % надолу.........
                  Що така...?
                  Ами защото всички западни агенции препоръчват да се купува руска артия

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                    Путин награди с медали над 300 журналисти за "обективно отразяване на събитията в Крим"

Аве пичове на вас по форумите по некое медалче или барем по некоя копейка с лика на Вожда, не ви ли дадоха?

http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/05/..._za_obektivno/
                    Защо нищо не казваш, че сред санкционираните лица от пиндосите има двама журналисти, А.... Срам!!!!!!!!!!!!!

Русия се бори срещу лъжата, срещу маргинилизирането и закърняването на мисленето на младежи, като теб... Младежи, които не различават доброто и злото, с разрушено съзнание, които живеят с полуистини, без чувство за справедливост

КОМЕНТИРАЙ това!
                    Болният Запад: в Норвегия се проведе детски гей парад
                    http://www.vestnikataka.bg/2014/05/%...-%D0%B4%D0%B5/

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                      Абсолютно съм съгласен. Просто споделям виждането си за реалистично развитие оттук нататък - едва ли някой вярва, че на тоя етап нещо ще се реши с преговори, след като едната страна е майорът от Лубянка.
                      Към момента преговорите може да са тънка надежда, но са единствената надежда за помирение. На "честна путлеристка" няма кой вече да повярва, а след като и правителстото почна да стреля и да лъже не съм сигурен и те колко доверие заслужават вече, затова трябва някой да се нагърби да бъде гарант. И опираме до "еврогейовете"и "пиндостанските либерасти" ...

Щото иначе украинци и путинославни може да забъркат такава хубава каша, че после и те няма да вярват, че сами са си я надробили.
                      "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Борсата в Москва с 2.5 % нагоре в NY с 1 % надолу.........
                        Що така...?
                        Ами сигурно "бакалите" са забравили даже как се правят пари

Купувай рубли и не питай, че скоро който няма ЕРубли ще живее на тъмно и студено
                        "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Борсата в Москва с 2.5 % нагоре в NY с 1 % надолу.........
                          Що така...?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                            Най-големият проблем е че умират невинни. Вторият - всичко това е в непосредствена близост до нас, а когато гори плевнята на съседа е глупаво да се радваш или да се правиш на неебателен. Трето - едната от страните е достатъчно тежко въоръжена да представлява реална заплаха за всичките си съседи, а има и далекобойни ОМП, и освен това е сериозен износител на суровини. Ако Саудитска Арабия, примерно, се сбие със съседна държава, ситуацията ще е подобна - първокачествен проблем за всички в региона, но и проблем с глобален отзвук, политически и икономически.
                            Абсолютно съм съгласен. Просто споделям виждането си за реалистично развитие оттук нататък - едва ли някой вярва, че на тоя етап нещо ще се реши с преговори, след като едната страна е майорът от Лубянка.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              Те какви ще са тези въйбъръй без основни политически опоненти?
                              Ами на всички е ясно, че сегашната хунта е нелигитимна, колкото негъра и ЕС да си повтарят, че ги признават. Няма как да станат легитимни... От Фашингтон са си харесали Петър Вайцман / взел името на съпругата си Порошенко/ за президент. Има бая колонизаторски договори за подпис, Няма време

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                                Путин награди с медали над 300 журналисти за "обективно отразяване на събитията в Крим"

Аве пичове на вас по форумите по некое медалче или барем по некоя копейка с лика на Вожда, не ви ли дадоха?

http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/05/..._za_obektivno/
                                Едва ли. Щом и на Долен му се наложи сам да си купи тиквен медал и да плати на руски космонавт да му го връчи, та малко да се подсили лъжата, че е държавно отличие, значи Путлер не награждава всяко путинославно кречетало.

Коментар

Working...
                                X