IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• РИА Новости, Русия: Блокпост на самоотбраната на Славянск е подложен на минометен обстрел от страна на украинските сили
    РИА Новости, Русия: Блокпост на самоотбраната на Славянск е подложен на минометен обстрел от страна на украинските сили
    7 Май 2014 | 12:52 | Агенция "Фокус"
    Славянск. Украинските сили са започнали минометен обстрел срещу блокпост на опълченците в град Славянск, предаде руската агенция РИА Новости.
    В момента Андреевският блокпост е подложен на минометен обстрел”, каза пред РИА Новости представителят на пресслужбата на самоотбраната на Славянск. Данните за убити и ранени се уточняват.
    По негова информация, тази нощ украинската армия е изстреляла два снаряда срещу Славянск.

РИА Новости, Русия: Федералисти отново издигнаха знамето на т.нар. Донецка народна република на кметството в Мароупол
    РИА Новости, Русия: Федералисти отново издигнаха знамето на т.нар. Донецка народна република на кметството в Мароупол
    7 Май 2014 | 12:11 | Агенция "Фокус"
    Мариупол. Федералисти отново издигнаха знамето на т.нар. Донецка народна република на сградата на кметството в украинския град Мариупол, където през последното денонощие се водят сблъсъци с украинските сили за сигурност, предаде руската агенция РИА Новости, позовавайки се на градския портал 0629.com.ua.
    Свален е украинският флаг, който по-рано беше издигнат над кметството. На площада пред сградата на се събрали няколкостотин привърженици на федерализацията на Украйна.
    По-рано МВР съобщи, че мариуполската полиция е освободила от протестиращите федералисти сградата на градския съвет и е задържала няколко души.

Превод и редакция: Калина Жекова

осква призова Киев да прекрати използването на сила срещу украинския народ
    7 Май 2014 | 13:08 | Агенция "Фокус"
    Москва призова Киев да прекрати използването на сила срещу украинския народСнимка: АФП
    Москва. Киев продължава да нарушава грубо правата на човека и това се случва при мълчаливото одобрение от страна на Запада, се казва в изявление на министерството на външните работи на Русия, цитирано от РИА Новости.
    Във вторник върховният комисар на ООН по правата на човека Нави Пилай направи изявление, в което изрази дълбоко безпокойство във връзка с хода на събитията в Украйна, които водят до жертви и разрушения. „Осъждането от страна на висши длъжностни лица от ООН по правата на човека на насилието и произвола в Украйна потвърждава, че нелегитимните киевски власти при мълчаливото съгласие на своите западни покровители продължават да нарушават грубо общопризнатит
    е правозащитни норми. Призоваваме правителството в Киев да прекрати незабавно използването на сила срещу собствения си народ и да предприеме конкретни стъпки за началото на примирение в обществото”, отбеляза в тази връзка МВнР на Русия. От там подчертаха, че смятат за важен призива на ООН към властите на Украйна да проведат бързо, но щателно разследване на събитията в Одеса..

то бива ,бива ама такова нещо ,да скачаш сруещу православието ,срещу славянството ,срещу морала ,срещу международните закони и да кажеш като Аштън ,че хунтата се справя....

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
      Виж, много добре знам каква е темата. Тъкмо тя предизвика масова русофилска лудост (вкл. от твоя страна) и едновременно с това бясно плюене по САЩ, НАТО и ЕС (вкл. от твоя страна).

Темата е Украйна, а тази държава в момента е под ЖЕСТОК и КЪРВАВ натиск от РСФСР. Това, което прави РСФСР не е особено законно и морално. Това мнение на всички цивилизовани европейци и американци не е спам и тези, които не споделят телешкия възторг от анекса на чуждестранна суверенна територия и дрънкането на оръжия в 21 век не са тролове.
      Като писах и преди - ние сме българи, членове на ЕС и НАТО и нашата позиция е тази на ЕС и НАТО. Всеки има право на свое лично мнение, но това да отстояваш българската позиция и да не славословиш руснаците в момента не те прави трол - тъкмо обратното.

А вие помислете добре какво ще стане ако Турция последва примера на РСФСР и си поиска част от "изконните" си територии със същите методи. Ще размахате ли турското знаме и ще възпеете ли османската слава и балканското братство по същия пламенен начин, а? Вадете разумни аргументи, защото в един момент могат да извадят СЪЩИТЕ аргументи срещу ВСИЧКИ НАС.
      Помислили сме бе Дидко.И в Русия ни е надеждата че няма да го позволи.И този път мое заличи манафите от картата.Твоите американско еврейски и европейски гейове няма да си бутнат пръста за нас.Явно си много заблуден от натовската пропаганда.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Брей, какви квалификации ти идат отръки само

П.П. Все едно аз да кажа, че всички руснаци са ултра-кухи, ама шпрехам само за кумира ви Джуджи, налЕ?

"Простите" гласуваха против Крим - а, "умните" там бяха Ангола, Венесуела, Никарагоа и Сев. Корея.

Гледай там на таблото - че обиди над 140 държави в момента и ги изкара, че са фрости ....

П.П.П. Само 5 умника тук сте се пръкнали - ти, Маркуфф и Шапкаря от Шумен да ни търкате зъркелите.

Тенк ю сме
        Маранди успокой се.Колкото и неприятно да ти е Путин остана единствената надежда на обикновения почтен човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Ами прочети заглавието на ТЕМАТА - УКРАЙНА...
          А тук се изсипахте една сюрия ТРОЛОВЕ да плюете по Русия.
          Предложих Ви, да си направите тема за Русоплюване. Не я произведохте, а продължавате да СПАМИТЕ тук.
          Просто модито спи.
          Или и на него толкова му е акъла.
          Виж, много добре знам каква е темата. Тъкмо тя предизвика масова русофилска лудост (вкл. от твоя страна) и едновременно с това бясно плюене по САЩ, НАТО и ЕС (вкл. от твоя страна).

Темата е Украйна, а тази държава в момента е под ЖЕСТОК и КЪРВАВ натиск от РСФСР. Това, което прави РСФСР не е особено законно и морално. Това мнение на всички цивилизовани европейци и американци не е спам и тези, които не споделят телешкия възторг от анекса на чуждестранна суверенна територия и дрънкането на оръжия в 21 век не са тролове.
          Като писах и преди - ние сме българи, членове на ЕС и НАТО и нашата позиция е тази на ЕС и НАТО. Всеки има право на свое лично мнение, но това да отстояваш българската позиция и да не славословиш руснаците в момента не те прави трол - тъкмо обратното.

А вие помислете добре какво ще стане ако Турция последва примера на РСФСР и си поиска част от "изконните" си територии със същите методи. Ще размахате ли турското знаме и ще възпеете ли османската слава и балканското братство по същия пламенен начин, а? Вадете разумни аргументи, защото в един момент могат да извадят СЪЩИТЕ аргументи срещу ВСИЧКИ НАС.

Коментар

По-лошото, за хунтата, е че Путин мълчи ...
            Изчакай да мине парада...
            (лично мнение..)
            Казваш, Путин разчита на парада, да го видят колко е страшен и да се уплашат, а той само до диктува условията на капитулацията

Коментар

• Ето как се възпитават децата в рашизъм (и разбира се, "православие")...

http://npubop.livejournal.com/1979837.html

Коментар

Предложих Ви, да си направите тема за Русоплюване. Не я произведохте, а продължавате да СПАМИТЕ тук.
                Просто модито спи.
                А, ти не вдяна ли, че ми е през *уя за твоята Русия, както и за УСА и дебелата Меркел, че да ви чета полюциите всеки ден.

Колко велик бил Джуджи?!

Малко ми писна и ти правя контра оферта: Направи си една тема и се гледайте там 5 БГ матрьошки и си шпрехайте за "великата" Русия, дет' няма 20 години в Историята си без криза или война?

Толкова си могат миличките - само да пият и да ядат бой като ни доближат

Коментар

Честно, едносричните ти коментари не позволяват да се допусне, че изобщо имаш нещо предвид (винаги е нещо от сорта "Не казвам как е, но така не е"). И въобще не си прави труда да ми отговаряш, и аз не виждам смисъл от отговори от типа "Глупости" и "ахах".
                  Просто модито спи.
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Не това е заключение.Явно умните са на страната на Русия и само тъпанари отрепки и утайка работо за ЦРУ в БГ.
                    Брей, какви квалификации ти идат отръки само

П.П. Все едно аз да кажа, че всички руснаци са ултра-кухи, ама шпрехам само за кумира ви Джуджи, налЕ?

"Простите" гласуваха против Крим - а, "умните" там бяха Ангола, Венесуела, Никарагоа и Сев. Корея.

Гледай там на таблото - че обиди над 140 държави в момента и ги изкара, че са фрости ....

П.П.П. Само 5 умника тук сте се пръкнали - ти, Маркуфф и Шапкаря от Шумен да ни търкате зъркелите.

Тенк ю сме
                    Last edited by marandi; 07.05.2014, 13:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                      Това някакъв намек ли е? Да беше пуснал едно CV поне. За парите все ще се договорим някак си
                      Не това е заключение.Явно умните са на страната на Русия и само тъпанари отрепки и утайка работо за ЦРУ в БГ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Как ще купува? Дядо ти Иван бие по ръцете... Ха е посегнал към V и MA, ха е напълнил гащите.
                        Ку беше попрочел повечко, щеше да знаеш, че матрьошките имат само една читава, финансова криза с чат-пат последици и към УСА - тая от 1998г.

П.П. Затова съм изумен от напъна на БГ матрьошките да изкарате Джуджи по-велик от Господ.

Ей, там в Сейвуей темицата има един подобен Падре, който вече превзе Галактиката и Вселената

Демек - хилавички сте БГ матрьошките, че Русия е световен фактор. Неква феодална африканска държавичка е още.

Коментар

Ми...
                          не това имах предвид...
                          Но, с оглед на досегашните Ви, творения, не виждам смисъл от отговор.
                          Бъдете здрав/а ...
                          Честно, едносричните ти коментари не позволяват да се допусне, че изобщо имаш нещо предвид (винаги е нещо от сорта "Не казвам как е, но така не е"). И въобще не си прави труда да ми отговаряш, и аз не виждам смисъл от отговори от типа "Глупости" и "ахах".

Коментар

• Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнение
                            Инвеститорите ,що не купувате V и MA?
                            Как ще купува? Дядо ти Иван бие по ръцете... Ха е посегнал към V и MA, ха е напълнил гащите.
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Викаш кешче в джеба никому не е навредило, а? За ко са тез карти и безкасови измами? Назад към корените моме Калино, кеш из кинг!

Так держать мужик, славяни на сдаются.
                              Ми...
                              не това имах предвид...
                              Но, с оглед на досегашните Ви, творения, не виждам смисъл от отговор.
                              Бъдете здрав/а ...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Фактите са очебийни. Ето защо Русия най-яростно настоява да се направи пълно разследване на зверството в Одеса. Докато официален САЩ и ЕС мълчат като насрани- Повтаря се положението с тъэй наречените снайперисти на майдана... Тогава Русия също настаяваше за пълно международно разследване докато във Вашингтон и Брюксел всячески се постараха да заметат и това престъпление под килима...
                                По-лошото, за хунтата, е че Путин мълчи ...
                                Изчакай да мине парада...
                                (лично мнение..)

Коментар

Working...
                                X