IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов
    Още преди 5-месеца призовах да влезем с войските и да си вземем Одеса, но никой не слушаПросто народ, слаба държава111
    Правил съм ви анализ, още нямате мениджъри и лидери - надявам се до 10-20 години да се появят. Не си ме чел:
    ----------------------------------------------
    19.11.2012 - България – Вечните богатства ( Хората – част 2-ра )

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/1...t-2-ra.1021947

Цитат: "Стари обичаи не презирай! Бащино огнище не забравяй!" - Георги Раковски
    -----------------------------------------------

П.П. Вече нямаме войска и от 3-та военна сила на Европа през 1920-30 година, сме в днешното жалко състояние.

По принцип съм оптимист и от Историята няма бягане, колкото и да я преправят.

П.П.П. В близките години всички "прекръстени" народи от Сталин ще се освестят - като почнем от Чечня и свършим с Одеса.
    ------------------------------------------------

Одеса = Одесос = Варна ....... баси "съвпаденията" за всяка НЕ бг матрьошка.

Само БГ матрьошките не виждат очеизвадните неща

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Така ви изнася и затова не мога да ви понасям - не ви мразя - просто сте ми ултра-смешни с тезите си
      Ако тръгнем по тази логика... от началото на демокрацията, бяха избити близо 2 милиона Българи, посредсвом мизерните условия на живот и се очаква да бъдат избити поне още толкова в близките 10 години. Това като как го определяш!? Можеби е някаква случайност според теб... иначе в началото на демокрацията, бяха обещавани големи работи, само дето нищо добро не се случи. В началото всички бяхме от СДС, после едните направиха пари, а другите останахме да си вярваме в демокрацията. Но по някое време разбрахме, че демокрацията всъщност е просто една измислица за идиоти. Няма демокрация... те не случайно всички соц. държави навремето си слагаха в името тая думичка. Това е просто една дума изгубила нормалния си смисъл.

Като гледам какво си написал... ти явно не стъпваш по земята, не ходиш сред хората. В България нещата станаха страшни... ни стон ни вопъл от Европейския Съюз. Вместо това ни тъпчат и ни ритат като бездомни кучета.

Повози се малко на автобус или трамвай, разходи се сред клетия народ, ако някога си имал поглед над нещата, ще видиш колко вече е окаян народа ни.

Колкото до въпросните боклуци от десен сектор. Тия хора ще си получат заслуженото по един или друг начин. Такива престъпления не остават ненаказани.

Иначе ти не ме мразиш... но ако това се беше случило в България, щеше да ме изгориш точно по този начин... за да "спасиш демокрацията". Каква ирония са съдбата би било, дори си нямаш ни най малка представа.

Относно Чернобил, не злоупотребявай с трагедията на хората... защото Фукошима не е в Украйна... аварии и природни бедствия могат да се случат навсякъде.

Коментар

• През 1823–24 г. руският поет Александър Пушкин живее в изгнание в Одеса. В своите писма пише, че Одеса е град, в който „можеш да помиришеш Европа. Говори се френски и има европейски вестници и списания за четене.“

-------------------------------------------------------------

Възниква логичния въпрос:

Русото директно Пушкин ли да чете или простотията колко "културна" била Русия?!?

Я, да помисля ...?

БГ матрьошка - срещу Пушкин? Хммм ...?
        Last edited by X_Y; 03.05.2014, 11:05.

Коментар

• Одеса ( и в частност Украйна винаги са били Български ), бре.

П.П. Даже не си знаете от къде са издавани вестниците и организирано Априлското въстание да ви плющя в шматките.

Как да стане БГ Одеса да клекне на тъпи матрьошки?

Я, да помисля?
          Last edited by X_Y; 03.05.2014, 11:04.

Коментар

• Александър Йорданов бивш прецедател на народното събрание
            1 час
            НИКОЙ НЕ ЖАЛИ ЗА ТЕРОРИСТИ И СЕПАРАТИСТИ И ВСЕ ПАК, ДАНО ДНЕШНАТА ТРАГЕДИЯ ВРАЗУМИ КРЕМЪЛСКИТЕ ПРАЗНОГЛАВЦИ
            След като в Одеса украинският народ се вдигна като един срещу руските терористи и сепаратисти, които бяха окупирали няколко административни сгради се стигна до сериозни стълкновения. Въоръжени с автомати и гранати терористите откриха огън срещу хората, които настояваха те да напуснат окупираните сгради. Отговорът на бандитите бе хвърляне на гранати. И се започна...Резултатът е близо 50 убити, като от тях около 40 са руски терористи влезли от Русия и Приднестровието. За първи път така категорично украинския народ показа, че повече няма да търпи руски ботуш у дома си. Впрочем, току що стана ясно, че Съветът за безопасност на ООН не се е трогнал ни най-малко от руските лъжи за т.нар. "фашисти" в Украина и отново големите държави са заявили, че Русия трябва да си изкара ченгетата – терористи и провокатори, които е вкарала в Украина. И ще ги изкара, къде ще ходи иначе ще играе по гърба й натовска гьостерица.
            https://www.facebook.com/groups/3460...=group_comment

НЯКОЙ ХОРА КАТО СЕ НАШМЪРКАТ СЕ ИЗЛАГАТ ПУБЛИЧНО!
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Както писах и преди време ...

.... единственият шанс на Украйна и Русия е ....

.... да си признаят, че са Българи!!

Тогава вече Историята ще ги пази и Бог!

П.П. Докато отказват да приемат реалността - ще се избиват като пълни идиоти и мизерници.

Лордов,

кажи им - ти поне си начетен по Хистори

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                Украйна вече не съществува... няма значение кой какво ще говори, просто такава държава вече няма.

Такова зверско избиване на цивилни не е имало в най новата история на човечеството. Да изгориш живи умишлено 50 човека...

Вие които подкрепяте това нещо... сигурни ли сте, че сте с всичкия си?!

Трябва да бъдат намерени тези които са запалили сградата и да бъдат осъдени. Не ме интересува, дали е било спонтанно или не... това е направено абсолютно умишлено по този варварски начин.

Вие сериозно ли си мислите, че хората които са го направили това нещо, са добри душички. Те не са хора... те са уроди, психопати.

Да изгорят 50 души... кой век сме... какво става... просто не мога да го повярвам това. Гледам и не вярвам, там полиция и пожарна не е ли имало... защо са оставили хората да умрат.

Каква е причината за тази омраза... за какво си отмъщава десен сектор?! Колко хора са били убити от десен сектор.

Искат да превърнат Украйна в Сирия 2 ли?! Какво искат тия уроди от десен сектор??!

Те сега как си мислят... че всички ще го приемат това много радушно ли... че няма да искат хората да има справедливост ли?! А роднините и приятелите на тия 50 човека какво ще направят... ще си стоят и ще чакат... а защо няма да грабнат по един автомат и да раздават и те справедливост.
                Приятелю,

попрочети малко за Голодомор ( 1929-1932г по памет ) - прочети после за Чернобил 1986 г.

Сметни колко милиона избиха - тия, които защитаваш и ми се обади пак

П.П. Разбира се да се кряка за 50 трупа е много по-вълшебно, отколкото за милиони.

Само Голодомор се изчислява между 3 и 10 милиона за 2 години избити от глад.

Но .... - БГ матрьошките тия неща не ги знаете - нищо, че са се случили само до преди няма и 70 години

Така ви изнася и затова не мога да ви понасям - не ви мразя - просто сте ми ултра-смешни с тезите си

Коментар

• Украйна вече не съществува... няма значение кой какво ще говори, просто такава държава вече няма.

Такова зверско избиване на цивилни не е имало в най новата история на човечеството. Да изгориш живи умишлено 50 човека...

Вие които подкрепяте това нещо... сигурни ли сте, че сте с всичкия си?!

Трябва да бъдат намерени тези които са запалили сградата и да бъдат осъдени. Не ме интересува, дали е било спонтанно или не... това е направено абсолютно умишлено по този варварски начин.

Вие сериозно ли си мислите, че хората които са го направили това нещо, са добри душички. Те не са хора... те са уроди, психопати.

Да изгорят 50 души... кой век сме... какво става... просто не мога да го повярвам това. Гледам и не вярвам, там полиция и пожарна не е ли имало... защо са оставили хората да умрат.

Каква е причината за тази омраза... за какво си отмъщава десен сектор?! Колко хора са били убити от десен сектор.

Искат да превърнат Украйна в Сирия 2 ли?! Какво искат тия уроди от десен сектор??!

Те сега как си мислят... че всички ще го приемат това много радушно ли... че няма да искат хората да има справедливост ли?! А роднините и приятелите на тия 50 човека какво ще направят... ще си стоят и ще чакат... а защо няма да грабнат по един автомат и да раздават и те справедливост.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Никога не съм се съмнявал.
                    Между другото мисля за промяна в плана - няма да ходим при бат'Пешо щот много по селски ще стане.
                    Много стратегически ще направим база в Арбанаси за няколко дена.
                    Ще споделя какво съм замислил утре.
                    Ноо първо ще се напием в новото ти кафене
                    МНОГО добре звучи!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      Бъркаш Факи, не използвам други никове. Имам два резервни, ако искаш ще ти ги споделя на лични, но не си мисли, че играя подли игри спрямо теб. Ти си съфорумец с който споря , но уважавам. НЕ ИГРАЯ ПОДЛО С ТЕБ!
                      Никога не съм се съмнявал.
                      Между другото мисля за промяна в плана - няма да ходим при бат'Пешо щот много по селски ще стане.
                      Много стратегически ще направим база в Арбанаси за няколко дена.
                      Ще споделя какво съм замислил утре.
                      Ноо първо ще се напием в новото ти кафене

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa
                        Лорде ше се объркаш така с тия никове
                        Бъркаш Факи, не използвам други никове. Имам два резервни, ако искаш ще ти ги споделя на лични, но не си мисли, че играя подли игри спрямо теб. Ти си съфорумец с който споря , но уважавам. НЕ ИГРАЯ ПОДЛО С ТЕБ!

Коментар

• Преди време в Източна Европа вярвахме, че НАТО е сила

Сега разбрахме, че НАТО е пълен ташак!
                          Само Россия е военна сила!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa
                            Това са глупости.
                            Обаче си представям как един голем черен негър е приклещил джуджето и го пори ли пори
                            Не са глупости, а реалност. 27 американски моряци от Доналд Кук се наакаха от страх и и дезертираха пред един стар руски самальот!!!!!!!!!

Коментар

• То оставаше Москва да отстъпи пред фашистките възгледи на Турчина и Яйцето. Няма как да стане !

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                Най-после!
                                Симферопол. Заместник-председателят на Съвета на министрите на Крим и командир на народното опълчение Михаил Шеремет е заявил, че не е изключено няколко батальона бойци от кримската самоотбрана, да се отправят към Югоизточна Украйна по своя инициатива, за да окажат помощ на местните въстаници, предаде РИА Новости. Шеремет е добавил, че ако това се случи, то ще бъде по тяхно желание, тъй като той не е издавал такава заповед.
                                Само използват повода бойците да отидат да си налеят вода.
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X