IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение

Пп. Запознай се с повече руснаци, с матрицата с която работиш няма да получиш качествени резултати
    Ще се учудиш колко руснаци познавам , които просто ми намигат когато заговорим на подобна тематика! Те просто знаят защо са "руснаци" и ме еб..ат за ентусиазмът ми!

П.П. Да, много пари имат, много власт и за това сме на това "дередже".....
    Мотото е: Да го ду..т бедните! А това е реплика от социалисти
    Last edited by 15%; 04.05.2014, 03:15.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Извини ме че се намесвам в дискусията ви, ама тука има едно мерене на прелестната лъжа срещу неугледната истина, витрината на Америка срещу великата Руска култура, начин на живот... Ти знаеш ли че 70% от конгресмените на УСА нямат международни паспорти, говорим за дълбок провинциализъм, липса на хоризонт... Руския турист е желан във всяко едно кътче на света. Руснака ходи навсякъде, където му харесва, говорим за средната класа

Пп. Запознай се с повече руснаци, с матрицата с която работиш няма да получиш качествени резултати
      За каква точно култура гоеориш Макс? По-назад в темата много точно са описали какъв е приноса на рушняците към световната култура и изобщо към световното развитие.
      Докато ние, Българите сме говорили на Български, в раша се е говорело на френски до 18-ти век! На руски са говорили само робите и крепостниците.
      Докато по света са вървели политически и технически революции, в раша е имало робство и крепостничество -както и досега.
      "Руските" писатели са живели в чужбина. Питай Лорда да ти каже на кой руски писател са думите че руската литература е всъщност френска?
      Дори и красивия Санкт Петербург не е построен от рушняци. Кремъл не е построен от рушняци.
      Даже водката не е руска, руската баня не е руска Това за банята го научих вчера и бях шокиран!
      Всички достижения които си приписвате са крадени, и продължавате да краднете.

Но - края на азиатците наближава.

ПП
      Я кажи - Кирил и Методи рушняци ли са?

Коментар

• Макс, моето мнение е, че няма никакво значение военната мощ за дадена страна! Това, което е важно е стандарта на живот на жителите на дадената страна! Тук има много фуражки, които бъркат икономика със сила и това ме дразни!!!
        Най-чистия, безпартиен, безпристрастен, справедлив и т.н. е показатлелят на емигрантския поток. Какво значение има това, че Путин имал по-силна армия /което не е вярно според мен/, ако народа му иска да живее в САЩ? Защо го защитавате?
        Обичам руския народ, не отричам историята и това, че сме му задължени, но това, че той потъва, не означава, че ние трябва да потъваме с него! Напротив, ние казваме - ние сме братя с вас, но този строй НЕ може да съществува!!!
        Last edited by 15%; 04.05.2014, 02:48.

Коментар

• Лека на всички вежливи форумци

Ансамбль Александрова исполнил гимн «Вежливые люди»
          https://www.youtube.com/watch?v=vYRswPspgLc

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
            Твоя уважаван саратник нещо се покри май
            Имаме облог, а той не пише

Дай и с теб да се обзаложа, и ти да се покриеш и по този начин да спестим едни 70 г. агония... ако се сещаш....
            Какво ще направи според теб Путин до 09.05, конфликта ескалира... Освен че ще посреща парада в Севастопол град-герой...
            Last edited by Макс; 04.05.2014, 02:37.

Коментар

Нямаш проблем, но преди това ще искам да се обзаложим . Все пак всеки човек трябва да се научи да плаща за грешките си, съгласен ли си?
              Ако си съгласен, аз казвам, че желаещите руснаци да напуснат Русия са в ПЪТИ повече, отколкото американци в обратната посока на глава от населението!
              Съгласен ли си?
              Извини ме че се намесвам в дискусията ви, ама тука има едно мерене на прелестната лъжа срещу неугледната истина, витрината на Америка срещу великата Руска култура, начин на живот... Ти знаеш ли че 70% от конгресмените на УСА нямат международни паспорти, говорим за дълбок провинциализъм, липса на хоризонт... Руския турист е желан във всяко едно кътче на света. Руснака ходи навсякъде, където му харесва, говорим за средната класа

Коментар

Благодаря! Хубаво и за слушане, хубаво и за гледане... Руската жена е много, много велика, Тоя народ нямаше да е голям без русская женщина

Вчера даваха по евронюс, една рускиня, тетка, да налага с чехъл едно неориентирано войниче срочник, което не мога да си го представя да стреля по народа си
                Твоя уважаван саратник нещо се покри май
                Имаме облог, а той не пише

Дай и с теб да се обзаложа, и ти да се покриеш и по този начин да спестим едни 70 г. агония... ако се сещаш....
                Last edited by 15%; 04.05.2014, 02:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                  Благодаря!

Поздрав и от мен!

Варшавянка Смело, товарищи в ногу Красное знамя1985 - http://www.youtube.com/watch?v=UvdC9h7I_jk
                  Благодаря! Хубаво и за слушане, хубаво и за гледане... Руската жена е много, много велика, Тоя народ нямаше да е голям без русская женщина

Вчера даваха по евронюс, една рускиня, тетка, да налага с чехъл едно неориентирано войниче срочник, което не мога да си го представя да стреля по народа си

Коментар

Не,не са ми известни,но ако имаш инфо - моля сподели!
                    Нямаш проблем, но преди това ще искам да се обзаложим . Все пак всеки човек трябва да се научи да плаща за грешките си, съгласен ли си?
                    Ако си съгласен, аз казвам, че желаещите руснаци да напуснат Русия са в ПЪТИ повече, отколкото американци в обратната посока на глава от населението!
                    Съгласен ли си?
                    Last edited by 15%; 04.05.2014, 02:11.

Коментар

...известни ли са ти фактите относно колко САЩ граждани кандидадстват да живеят в Русия и колко руски граждани искат САЩ жителство? ...........
                      Не,не са ми известни,но ако имаш инфо - моля сподели!
                      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Благодаря!

Поздрав и от мен!

Варшавянка Смело, товарищи в ногу Красное знамя1985 - http://www.youtube.com/watch?v=UvdC9h7I_jk
                        Спарт, известни ли са ти фактите относно колко САЩ граждани кандидадстват да живеят в Русия и колко руски граждани искат САЩ жителство?
                        ОК, дори да приемем, че Русия е Но1 в оръжията, това ли е важното? Не е ли по-важно как живее народа ти???

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                          Не разбирам Путин какво чака??? Трябва незабавно да вкарва войските и да очисти извергите.
                          Това вече го направи "Путин" през 1945 и резултатът е известен на всички!
                          Щом държите, ще го игреам този сценарии още 70 г. и пак до там ще стигнем........

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                            Това го зарежи, доста е написано, на бързо търсене това намерих, аргументите не са за подценяване. А ти че не знаеш нищо за света си е проблем, но твой )
                            Аз вярвам в бомбите на 06.08 и 09.08, за мен втората бомба е разстрел на човек вдигнал ръце, Не приемам човешко обяснение за втората бомба.... Разбира се че вярвам и в падането на Близнаците, но не вярвам на 100% в историята, която пробутват американцита....

Коментар

Поздрав за всички, които обичат Русия!

Николай Емелин - Рукава (Бывало хуже)
                              https://www.youtube.com/watch?v=-qmqPByZFiw...................
                              Благодаря!

Поздрав и от мен!

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                                Това вече си прилича на начало на гражданска война.

Не разбирам Путин какво чака??? Трябва незабавно да вкарва войските и да очисти извергите.
                                Путин го предизвикват яко, включително нарече Русия регионална сила, айде покажи че не е така... Тая война е капан

Украйна трябва да си преживее Априлското въстание, за да се вдигне света, да се пробие бетонната информационна блокада, както казве ДПесков...

Много харесвам работата на ВЧуркин в ООН там имам надежда, писна ми от Лавровщини, който се занимава с кретена Кери
                                Last edited by X_Y; 04.05.2014, 11:22.

Коментар

Working...
                                X