IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Коя позиция бе платен агитаторе?
    Че бомбардировките в Сърбия са агресия на НАТО ли?

Ами агресия са!

По простата причина, че НЯМА САНКЦИЯ НА СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ на ООН.

Написах ти го с главни букви, дано го видиш.

Съгласно устава на ООН, чийто член беше бившата Република Югославия, трябваше Съвета за сигурност да одобри това.
    С коя Резолюция на Съвета е станало?

Следователно НАТО и САЩ едностранно нарушиха следвоенните договорености, едностранно предизвикаха война в сърцето на Европа, а пък сега плачкат с крокодилски сълзи за някакви нарушения.

Плачете! И още ще има да плачете.
    СЪРБИЯ ПРАВИЛНО БЕШЕ БОМБАРДИРАНА КАТО СТРАНА АГРЕСОР, ОТГОВОРНА ЗА ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ В ХЪРВАТСКО, БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА И КОСОВО....

БЪЛГАРИЯ ЗА ПОДКРЕПАТА СИ НА ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ ПОЛУЧИ НАЧАЛО НА ПРЕГОВОРИ ЗА ЧЛЕНСТВО В ЕС И НАТО, КОИТО ЗАВЪРШИХА С УСПЕХ...

За едностранно предизвикана война е глупост. Сърбия анексираше територии в Хърватско и подкрепяше етническо прочистване в Босна и Херцеговина

И тези твои глупости доказват че нямаш право да се наричаш българин и европеец....

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
      ...да подкрепиш позицията на Република България, изразена от президента
      Ами аз подкрепям позицията на президента!
      Тази имаш предвид нали?
      Вярвам, че най-доброто средство, което ще даде бързи и качествени резултати, е пряката демокрация. ....... Всеки, който твърди, че да питаш народа си е противоконституционно, показва единствено своето отношение към ценностите на демокрацията. Нека „контра“-културата остане в 2013 г.
      .................................................. ...........................
      Независимо какъв е резултатът от даден референдум – той е успех за демокрацията.
      Подкрепям я. Не споря.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Надявах се на кураж и умствено усилие от страна на гигов, за да защити позицията на комунистите русофили. Но очевидно тя е незащитима....
        Коя позиция бе платен агитаторе?
        Че бомбардировките в Сърбия са агресия на НАТО ли?

Ами агресия са!

По простата причина, че НЯМА САНКЦИЯ НА СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ на ООН.

Написах ти го с главни букви, дано го видиш.

Съгласно устава на ООН, чийто член беше бившата Република Югославия, трябваше Съвета за сигурност да одобри това.
        С коя Резолюция на Съвета е станало?

Следователно НАТО и САЩ едностранно нарушиха следвоенните договорености, едностранно предизвикаха война в сърцето на Европа, а пък сега плачкат с крокодилски сълзи за някакви нарушения.

Плачете! И още ще има да плачете.

Коментар

Пуснал си някакви линкове. Не си изразил позиция, не си изказал твърдение...
          Ако мислиш, че не съм чувал за този референдум се лъжеш. Естествено като съм търсил разни материали съм попадал и на него.
          Не е ли време да капитулираш, да разкритикуваш анексията на Путин и да подкрепиш позицията на Република България, изразена от президента

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
            Ми помагам ти,к"во е и?
            Пуснал си някакви линкове. Не си изразил позиция, не си изказал твърдение...
            Ако мислиш, че не съм чувал за този референдум се лъжеш. Естествено като съм търсил разни материали съм попадал и на него.

Коментар

Ти,що отговаряш вместо мен,бре,хората ще си помислят,че аз съм ти...
              Надявах се на кураж и умствено усилие от страна на гигов, за да защити позицията на комунистите русофили. Но очевидно тя е незащитима....

Коментар

Е и?
                Ми помагам ти,к"во е и?

Коментар

Аааа, ама то бандитът от "Десния сектор" бил застрелян от полицаи от сегашната власт!
                  ...
                  Така се каза Аваков (че Музычко е убит след спецоперация)... Сега Десният сектор плаши с мъст...
                  Разколът в "опозицията",е очевиден ... (ако въобще някога са били съюзници..)
                  ...както казах преди, времето им изтича ..
                  за мен, интересното е, какво ще последва ... Тези, определено не могат да решат, НИТО ЕДИН проблем... Те само ги създават...
                  Започват да се чуват гласове за връщането на Янукович..Жестоко дискредитиран, той не виждам, какъв шанс има на избори...
                  Ако въобще ги оставят да гласуват де ...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Имаш ли някакъв отговор или за стотен път те разгромих...
                    Ти,що отговаряш вместо мен,бре,хората ще си помислят,че аз съм ти...

Коментар

Е и?
                      Имаш ли някакъв отговор или за стотен път те разгромих...

Коментар

Гигов,ей ти един жокер за един подобен референдум от 1957г...
                        на немски:
                        http://de.wikipedia.org/wiki/Saarland
                        и на руски,предполагам,че ще ти е по-разбираемо...
                        http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%B0%D1%80
                        На български,не намерих почти нищо..
                        Е и?

Коментар

Референдумът в Крим беше насрочен от ПАРЛАМЕНТА на Крим.

И Крим не е ОБЛАСТ в Украйна. Ами е АВТОНОМНА РЕПУБЛИКА.
                          Пък идиотията, че не били писали вестници, нито показвали по телевизията оставям на идиотите.
                          Гигов,ей ти един жокер за един подобен референдум от 1957г...
                          на немски:
                          http://de.wikipedia.org/wiki/Saarland
                          и на руски,предполагам,че ще ти е по-разбираемо...
                          http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%B0%D1%80
                          На български,не намерих почти нищо..

Коментар

Ето, опонирам.
                            Сърбия не е била член на ЕС.
                            Сърбия беше бомбардирана от страни членове на НАТО без резолюция на Съвета за сигурност на ООН, което е агресия.
                            Милошевич го държаха години затворен и почина в затвор, без да бъде доказана някаква вина за престъпления против човечеството. На практика го уби затворът.
                            Според кой член от договора с ЕС не може да има и военен съюз с Русия?

Пето. Какво ще кажеш за думите на Чехльо Офшорлиев в контекста за непризнаване на референдума в Крим?

http://www.president.bg/cat49/528/ob...acii-2014.html
                            Сърбия правилно беше бомбардирана като страна агресор, отговорна за етническо прочистване в Хърватско, Босна и Херцеговина и Косово....

България за подкрепата си на тази операция получи начало на преговори за членство в ЕС и НАТО, които завършиха с успех...

Милошевич почина в затвора, но доказателствата за неговите престъпления бяха изключително точни и на практика той получи инфаркт поради този факт

Русия е чуждо тяло за ЕС, особено след анексията на Крим и антидемократичното управление на тиранина Путин, който ти искаш да го обявиш за император. А повечето страни членки на ЕС са членове на НАТО...

Длъжен си да говориш за президента с уважение. Той е привърженик на пряката демокрация, но не на фалшификацията в Крим, изобличана от Венецианската комисия. Позицията му за т.н. референдум получи достатъчна ясна подкрепа на Консултативния съвет и е официалната българска позиция.

Е?

Last edited by Стамболов; 25.03.2014, 14:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              http://vz.ru/news/2014/3/25/678864.html

Мнда, почнАха да се ръфат плъховете ...

Часовника тиктака ...
                              Аааа, ама то бандитът от "Десния сектор" бил застрелян от полицаи от сегашната власт!

Същински плъхове наистина. И ще бъдат издавени като плъхове, ако преди това не се самоизядат преди това.

Коментар

....
                                Та къде съм казал, че Сърбия е държава от ЕС?
                                КЪДЕ?

Коментар

Working...
                                X