IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
    Ти сериозно ли?.... Неправилно тълкуваш тишината, която се носи от Кемъл.
    Тя е временна. Аз харесвам западния начин на живот, но ме притеснява лъжата, която създадоха.......а тя е очевадна.
    КАКВА ЛЪЖА, БРЕ ЧОВЕЧЕНЦЕ, КОЛКО СТРУВА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ В РУСИЯ, ЕДНА БУТИЛКА ВОДКА, ТОВА ДО КОГА?????????????? ДОКАТО ЛЪЖЛИТЕ ВИ ОБГРЪЩАТ ЛИ??? ПЛУВАЙ ТО НЕ Е РИБА. ХАХАХА

ЛЪЖАТА ЩЕ ТРЪГВА НЯКЪДЕ ОТ ТУК: Журналистическият батальон на Кремъл

Това е все едно БАРЕКОВ ДА БЕШЕ ГО НАГРАДИЛ ПЕЕВСКИ КАТО ШЕФ НА ДАНС ВЕЧЕ С МЕДАЛ ЗА ТОВА ЧЕ СИ ИЗИГРА ДОСТА ДОБРЕ ПРИ КОСТИНБРОД И ПЕЧАТНИЦАТА НА ГЕРБ. УЖАС..
    Last edited by FlashTrade; 07.05.2014, 15:26.

Коментар

• До Слепия

Тъй, можело и по-разумно значи.

Да видим:

1. Какъв според теб е интереса на САЩ в Украйна, та прилагат някакъв сценарий там? Както и в Сирия? Петрол? Злато? Политическо влияние (как и за какво?)??? Според мен в момента Украйна е огромен проблем за САЩ и ЕС и НАТО, защото никой от тях няма никакъв интерес там. Никакъв. Затова и се чудят как да си разкарат този проблем от главата, докато украинците реват "Искаме в Европа, искаме благосъстояние и демокрация, елате ни спасете от мафията!" (и не ми казвай, че ако имат избор украинците ще изберат Москва пред Лондон или Берлин, във всякакъв смисъл).

2. След удара на Путин - анекс с военна сила (зелените човечета), дирижиран референдум под дулата на АК и открита агресия (напр. клатещото се невъоръжено СУ над американския кораб) САЩ и НАТО нямат път назад и трябва да помогнат на Украйна.Затова заедно с паричната е възможно да са изпратили и военна експертна помощ, защото те украинците са явно толкова разложени като държава, че ако ги оставиш сами ще се разпаднат в ръцете на РСФСР. Наследството на Янукович явно е ужасно. За ЦРУ не знам - тука един писа, че има заловени 20 наемници от Блекуотър, но се оказа, че бил 1 и не се знаело какъв е.

3. Путин продължава с арогантността и сам си проси шамарите. И понеже никой не иска да воюва с него (което той иска най-много), ще се наложи да му набият каската с икономически мерки. В типичен стил руснаците приемат това с насмешка, но истината е, че тъкмо икономическите мерки действат най-ефикасно срещу тях (справка - финала на СССР) и те го знаят. Вековната им неспособност да правят пари въпреки несметните богатства на страната им прави налагането на икономически мерки толкова ефикасно срещу тях. Така че веселбата за руснаците скоро ще свърши и ще трябва да платят сметката за Крим. Дано не пострадаме ние от последствията от това.

4. Турция може да изпълни подобна на Крим операция (спецчасти, светкавичен референдум в Кърджали напр. и пр.) дори по-ефективно от Русия. Абсолютно всички условия са подобни с една подробност - и двете сме членки на НАТО и никой няма да позволи подобна "вътрешна" акция. Но ако се абстрахираме от тази подробност, ако Турция ни стори същото ти ще я оправдаеш ли със същите аргументи, с които сега пламенно защитаваш Русия?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Най после и ти да кажеш нещо вярно.Начина ми на мислене не се определя от това какво говорят по американските телевизи.За разлика от теб аз си ползвам мозъка и мога сам да преценя кой какви ги върши.Всеки честен човек вижда че не Руската армия е в Мексико Куба Канада.Всеки честен човек вижда кой унищожи Либия Египет Мароко Ирак Сирия.Кой хвърляше бомби над телевизии училища болници.Всеки честен човек знае че това е най гадната и мръсна американска хунта управлявана от евреи лихвари.И запомни от мен че ако мислят да продължават така Хитлер мое да им се стори невинно чавдарче
        Ами при положение че през последните 60 години си виждал само не развитие и нищета , как ми кажи тогава имаш това мислене?? НЯМА КАК РУСНАЦИТЕ ОСВОБОДИЛИ ЕВРОПА ОТ ХИТЛЕР ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ ПАК В НЕГО, ЩЕ ГО НАПРАВЯТ САМО ЗАРАДИ ЕГОТО СИ, КОЕТО ВЕЧЕ ГРАНИЧИ СЪС ТЕРОРИЗЪМА... А ТОВА Е ПРОБЛЕМ. СЪЩИЯТ Е И ПРОБЛЕМА С МИСЛЕНЕТО ТИ. ТО Е ПРО РУСКО И ГРАНИЧЕЩО С ПРОДАЖНИЧЕСКО.... АМА КАКВО ДА ВИ ПРАВИМ??

Тия страни където си ги изброил, са все страни със ТОТАЛИТАРНО УПРАВЛЕНИЕ и тази революция върви на къде, АМИ ТОЧНО ТАМ КЪМ РУСИЯ... НЕ ГО РАЗБРАХТЕ ТОВА ВЕЧЕ.
        Няма как да прокарваш закони ограничаващи човешките права или да си правиш химически опити с народа си или какви ли не там извращения, АМА ТОВА ЗАЩО НЕ ГО КАЖЕШ. НЕ ВИЖДАШ, ТОЕСТ НЕ МИСЛИШ.

ХОРАТА СА СВОБОДНИ И ТЪРСЯТ СВОБОДА, НЯМА КАК ТОВА ДА СТАНЕ В ЕДИН ТОТАЛИТАРЕН РЕЖИМ... ДА ВИДИМ ДО КОГА ПУТИН ЩЕ БЪДЕ НА ВЛАСТ... И КАКВИ ОЩЕ ТОТАЛИТАРНИ ЗАКОНИ ЩЕ ПРИЕМЕ. УЖАС..

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Именно... Украйна е Русия!
          Украйна винаги е била част от руската империя... На Края, У Края, У Краина, Украина!

Украйна като държава за пръв път като концепция е изработена от Ото фон Бисмарк.
          Да де, само дето самата руска империя, завладявайки територията на днешна Украина в края на 18 век...(винаги, казваш????) нарича тези земи НОВОРОССИЯ (що така????)...а уж винаги, а уж Киевска Рус - люлката на Русия????

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
            Възниква основателния въпрос До кога ще се задържи Путин на власт?????????
            Ти сериозно ли?.... Неправилно тълкуваш тишината, която се носи от Кемъл.
            Тя е временна. Аз харесвам западния начин на живот, но ме притеснява лъжата, която създадоха.......а тя е очевадна.
            Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Не съм платен, не работя за американец.Просто това начинът ми на мислене.СВОБОДЕН.

Всички опорни точки на русо-комунягите твърдят, че такова животно не може и не трябва да съществува. А и изобщо не биха повярвали, че някой ще си губи времето да пише без да има директна облага от това.

Идеята за свободното мислене ги плаши повече от ЦРУ-то и Мосада накуп - ама тя си е направо антиславянска

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade
                Ами ти не си руснак, нали, ТОГАВА КЪДЕ И ЗАЩО СЕ ВРЕШ..... ПРОДАЖНИК ЛИ СИ ИЛИ КАКВО СИ??? АГЕНТ НА РУСИЯ ЛИ СИ...????? ПРОБЛЕМ СТЕ ТАКИВА И НАЧИНА ВИ НА МИСЛЕНЕ.
                Най после и ти да кажеш нещо вярно.Начина ми на мислене не се определя от това какво говорят по американските телевизи.За разлика от теб аз си ползвам мозъка и мога сам да преценя кой какви ги върши.Всеки честен човек вижда че не Руската армия е в Мексико Куба Канада.Всеки честен човек вижда кой унищожи Либия Египет Мароко Ирак Сирия.Кой хвърляше бомби над телевизии училища болници.Всеки честен човек знае че това е най гадната и мръсна американска хунта управлявана от евреи лихвари.И запомни от мен че ако мислят да продължават така Хитлер мое да им се стори невинно чавдарче

Коментар

Не съм платен, не работя за американец.Просто това начинът ми на мислене.СВОБОДЕН.

МОДЕРАТОРА, ВИЖ КАКВИ ХОРА САМО ТОЛЕРИРАТЕ ТУКА И ПОСЛЕ ПАРИ ВЗЕМАТЕ ЗА ТОВА.
                  Повярвах ти да знайш

Коментар

Възниква основателния въпрос До кога ще се задържи Путин на власт?????????
                    До кога е жив.А и не мисля че смята да умира скоро.В следващите 15 години не се надявай.До тогава Запада ще е погребан

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
                      Наистина хората които не ходят на профилактични прегледи трябва да бъдат глобявани.Убедих се.А на американските ти работодатели искам да кажа като назначават хора на работа да им искат медицинско свидетелство и бележка че не се водят на отчет в някой диспансер

МОДЕРАТОРА, ВИЖ КАКВИ ХОРА САМО ТОЛЕРИРАТЕ ТУКА И ПОСЛЕ ПАРИ ВЗЕМАТЕ ЗА ТОВА.

Коментар

15 ГОДИНИ ЗАЩОТО СА СЪСЕД НА РУСИЯ ИЛИ ЗАЩОТО РУСИЯ ГИ ДЪРЖИ НА КАЙШКА.... А В РУСИЯ КОЛКО БЕДНОСТ И НИЩЕТА ИМА ЗНАЕШ ЛИ? КАКВИ ЧОВЕШКИ ПРАВА ИМА ТАМ. НЕЩО СЕ ГУБЯТ. КАК СЕ РАЗВИВАТ ХОРАТА ТАМ, КАТО РАБОТЯТ ЦЯЛ ЖИВОТ И НАКРАЯ НИЩО. КАТО ТУК ЛИ????

ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ ВЗЕХТЕ ДА СЕ ОЛИВАТЕ..
                        Иди в САЩ и виж там каква потресающа мизерия има.Виж каква наркомания има и тогава говори за Русия.80% от американците са деградирали наркомани гейове и безделници

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Разбира се ако някой управляващ направи такива гафове и престъпления ,щатите в съда в Хага щяха да го закарат под охрана на морски пехотинци ,но нали е техен човек....
                          Според мен ,може и да не стигнат до вертолета, американците не са всичко вече на този свят...........
                          Тези дни ще се разбере....
                          А украинците са го измислили ,в близките 15 години ..мизерия...
                          15 ГОДИНИ ЗАЩОТО СА СЪСЕД НА РУСИЯ ИЛИ ЗАЩОТО РУСИЯ ГИ ДЪРЖИ НА КАЙШКА.... А В РУСИЯ КОЛКО БЕДНОСТ И НИЩЕТА ИМА ЗНАЕШ ЛИ? КАКВИ ЧОВЕШКИ ПРАВА ИМА ТАМ. НЕЩО СЕ ГУБЯТ. КАК СЕ РАЗВИВАТ ХОРАТА ТАМ, КАТО РАБОТЯТ ЦЯЛ ЖИВОТ И НАКРАЯ НИЩО. КАТО ТУК ЛИ????

ЧЕРВЕНИ ТРОЛОВЕ ВЗЕХТЕ ДА СЕ ОЛИВАТЕ..

Коментар

• Тия са страхотна мишена - чак ми жал за психолозите които ще утешават близките на оцелелите....Надали Пентагона ще е в състояние да им изплати живото-застраховките предвид драстичните съкращения на обама-администрацията:

МОСКВА, 7 мая. /ИТАР-ТАСС/. В Черное море 9 мая ожидается заход крейсера Военно-морских сил США Vella Gulf класса Ticonderoga, оснащенного системой Aegis, сообщил ИТАР-ТАСС военно-дипломатический источник.
                            ...................................

В Севастополе 9 мая планируется проведение Парада Победы, в котором примет участие беспрецедентное количество военных самолетов: над городом и бухтой пролетят 70 машин ВВС России.
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Именно... Украйна е Русия!
                              Украйна винаги е била част от руската империя... На Края, У Края, У Краина, Украина!

Украйна като държава за пръв път като концепция е изработена от Ото фон Бисмарк.
                              Е след като е така защо ПУТИН Я ПРИСЪЕДИНЯВА КЪМ НЯКАКВА СИ РУСИЯ, КОЯ Е ТАЗИ НОВАТА ТОТАЛИТАРНАТА ЛИ??????????

АМА СТЕ СМЕШКИ... НЯМАШЕ НУЖДА ОТ ТОЗИ СМЕШЕН РЕФЕРЕНДУМ И АНЕКСИРАНЕ, ТЪЙ КАТО САМО 15% СА ГО ПОДКРЕПИЛИ ТОВА. УЖАС..

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Ами не, не мисля..
                                Те няма от какво да се трахуват.
                                Рано или късно, просто ще ги прехвърлят в УСА, да четат лекции и толкова.
                                Те тяхната "работа" я свършиха.
                                Да му мислят украинците.
                                Разбира се ако някой управляващ направи такива гафове и престъпления ,щатите в съда в Хага щяха да го закарат под охрана на морски пехотинци ,но нали е техен човек....
                                Според мен ,може и да не стигнат до вертолета, американците не са всичко вече на този свят...........
                                Тези дни ще се разбере....
                                А украинците са го измислили ,в близките 15 години ..мизерия...

Коментар

Working...
                                X