Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСпоред мен руснаците имат голям полезен ход ,който не знам защо не използват.
Отказват се от долара като разплащателно средсво за суровините си и започват
да искат рубли.Искаш газ купуваш рубли на пазарите имаш газ.Значи рублата
е неконвертируема,а суровините които продават са конвертируеми и ги
заменят за долари,които един господ знае каква стойност имат.Няма да има
изтичане на капитали,Москва ще се превърне във финансов център на Европа.
Има и един малък проблем де. Трябва да убедят страните, от които купуват стоки да приемат разплащане с рубли.
А иначе идеята е гениална.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВ когото е хляба/суровините/ в него е сатъра.
Пример Дубай и Сингапур.
Нямат даже и вода там, а са в топ 15 по БВП/глава население.
П.П. Питай ся как до скалист остров ( Сингапур ) се докарва мин. вода всеки ден? Или в Дубай, дет' бяха пясъци до преди 30-40 години.
Справка за Сингапур също - от преди 30 години.
--------------------------------------------------------------------------
Възниква логичния въпрос - как тия от пущиняк-остров правят рай за 30 години или другите от пясък за 30 години пак като даже нямат вода?
БГ матрьошките ще мълчите умно на подобен въпрос, налЕ?!
А, отговор е елементарен - просто никога са си нямали вземане-даване с "братята" москвичи и затоваLast edited by marandi; 09.04.2014, 15:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеДа, ми то навремето в сесесере беше така. Имаше вальютна рубла.
Ако не го знаят този урок, може пак да се пробват.
И кат' отидеш на Кореком да си купиш 1 пиклив шоколад Тублерон и там всичко в гадните долара като цени да'е ...
П.П. И ходиш по разни виетнамци - да ти обменят 1 към 3 за долар "на черно" да си купиш свестен касетофон Хитачи за 1000$ от Кореком.
Ма, на хартия 1 преводна рупла и 1 лев = 1 цолар.
Дрън-дрън ... - ма, БГ матрьошките откъде да ги знаят тия неща и какво значи спекула и черен пазар преди няма и 30 години?
П.П. Нещо много бързо свикнаха да нямат визи и да щъкат напред-назад - малко "ограда" по границите и валута с официален курс 3 към 1 спрямо черния пазар - мисля, че ще им дойде добре.
И да си избират от магазина - 1 вид ВЕФ и 1 вид Москвич - като за тях толкоз и със записване за след 15 години
Демек платил си великия Москвич 15 напред, белким го произведат някой ден за дЯтитУ ..... като се зажени.Last edited by marandi; 09.04.2014, 15:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКитай е на път да го направи,руснаците да не са по глупави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеСпоред мен руснаците имат голям полезен ход ,който не знам защо не използват.
Ако не го знаят този урок, може пак да се пробват.
Коментар
-
Според мен руснаците имат голям полезен ход ,който не знам защо не използват.
Коментар
-
Донецката република просъществува само ден
http://offnews.bg/news/%D0%A1%D0%B2%...BD_320577.html
През последните няколко дни жителите на Донецка област изразиха несъгласието си за създаването на Донецка република и за провеждане на референдум за присъединяването й към Русия, обясниха решението си от Комитета.
По думите им са получени множество жалби, в които граждани са изразили своето несъгласие с отделянето на Донецк от Украйна.
Заради недоволството на жителите на Донецк е проведено народно събрание, на което беше взето решение за отмяна на вчерашното решение за създаване на независима република. Така Донецка област съхранява статута си в състава на Украйна, допълниха те.
Комитетът е постановил и да се забранят всички референдуми на територията на Донецка област, докато не бъдат приетите законите, регламентиращи провеждането им.
Коментар
-
http://www.spekulanti.com/analizi-mn...aniia_na_volia
Не подкрепям нито един от двата лагера. Мисля обаче, че Майдана беше платен от САЩ, но руснаците го контрираха успешно след това с Крим и други региони.
Руската армия е в рагиона, другите засега само гледат. Но май и няма какво да направят, но дори и да искат не могат, нямат военен ресурс да го направят.
http://www.spekulanti.com/analizi-mn...aniia_na_volia
Коментар
-
Американските превратаджии в Киев не могат да контролират дори собствените си фракции
Превзета прокуратурата в Лвов
В украинския град Лвов, където във вторник бе проведен митинг с искане за оставка на назначения от Киев прокурор Владимир Гурал, всичко завърши с превземане на сградата на прокуратурата.
Няколко десетки души нахлуха в сградата и милицията не успя да им попречи. Жителите на Лвов не за първи път се обявяват против назначаването на Гурал, обвиняван от тях в рушветчийство и злоупотреби със служебното положение. По-рано те провалиха церемонията на представянето на новоназначения прокурор на народа.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИнвестиционно базараната им икономика тръгва надолу, нормално е ! Икономиката им не е тръгнала надолу заради събитията в Украйна.Наливаха им се пари на едро в строителство на добивна индустрия, големи проекти. Изгледите за нови големи проекти са нулеви дори да започнат да се лъжат с китайците. Последното пък ще завърши много зле за тях ако го направят. Русия трябва да гледа към Европа и само към Европа защото иначе ще стане така че Европа няма да може да я оттърве.
13:00. Отливът на капитали от Русия е на най-високо ниво от 2008 г. DJ
Коментар
Коментар