IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Факи ли?
    То е от "третия пол".
    Прекалено сте елементарни за да имате представа от света, та камо ли от някой определен човек. ахахха

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      „Не бива да се забравя, че последният етаж в Украинските сили за сигурност (СБУ) е зает от военни инструктори на ЦРУ. Там даже е забранен достъпът на офицери от украинското разузнаване”, обясни историкът на спецслужбите.

Хахахаха... забравили са на папуасите да влизат дори без клауза за екстериториалност... А какво да кажем ако вече има подписан договор с туземния народ като в БГ?!
      Да, а май забравихте всичките червенушки, че докато не дойде Соломон Паси, във Външно министерство имаше Руска енигма, разкодираща и секретните ни военни канали. Та вие, не помните тогава от къде тия червени възгледи? Смешни сте.

А това значи, че до преди това НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ Е БИЛА РУСКА.
      И също , че се е осъществила мечтата на някои за 16 -тата република. Ето сега можете да го направите, анексирайте България най сетне да свалите и вие картите, да стане ясно какви продажни рубладжии сте и, как заради вас и такива като вас сме на това дередже...УЖАС...
      Last edited by FlashTrade; 16.04.2014, 14:54.

Коментар

• Славянск. Бронетранспортьорите с руски знамена, които бяха забелязани в украинските градове Краматорск и Славянск, Донецка област, са превозвали украински войници, които са издигинали руското знаме, за да проникнат сред зоните, контролирани от привържениците на федерализацията на Украйна. Това заяви ръководителят на парламентарната група на украинската партия „Баткивщина” Сергей Соболев, цитиран от Интерфакс.
        „Това са наши въоръжени подразделения, които използват партизански методи за проникване. Този подход ще стане известен съвсем скоро – до три часа. Ще разберете, че това в действителност е пробив, така да се каже подсигуряване на нашите подразделения”, поясни Соболев на брифинг в сряда. Той допълни, че тази информация е официална и идва от и.д. министър на отбраната на Украйна Михаил Ковал.

Украйнците съвсем луднаха...
        Ако не са предатели ...защо ги издадоха и смениха командира на ВВ а и местните щяха да ги линчуват...
        Сега почнаха на дезинформацията ,дезинформация........

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
          ама мъж или жена е? щото женски ник, снимка, а ти в мъжки род?
          Факи ли?
          То е от "третия пол".
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Е, какво е са тва...
            Експерти, следящи кризата в Украйна, смятат, че влиянието на ЦРУ върху ръководителите на страната става все по-очевидно. „Всички разбират, че именно ЦРУ е ръководило операцията на Майдана. За извършването на подобни операции управлението обикновено отпуска около 7,5 млрд. долара”, заяви Валерий Малеваний, генерал-майор в оставка, цитиран от LifeNews.ru.
            „Не бива да се забравя, че последният етаж в Украинските сили за сигурност (СБУ) е зает от военни инструктори на ЦРУ. Там даже е забранен достъпът на офицери от украинското разузнаване”, обясни историкът на спецслужбите.

Хахахаха... забравили са на папуасите да влизат дори без клауза за екстериториалност... А какво да кажем ако вече има подписан договор с туземния народ като в БГ?!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

бази, брачет - нема. Има един полигон, на който си стрелят по учения, съвместни. Граф-а си е 3-та ИАБ, а Безмер в момента е в ремонт и модернизация. Впрочем тя и преди, а още повече и след нея е по-голяма полоса. Виж, за бившата танкова бригада в Айтос - не знам, ама не си представям там тяхна база, без значителни инвестиции. Толкоз.
              Базата си е на полигон "Ново село". На хълмчето близо до командната вишка. На това хълмче едно време си правеше палаткови лагер пехотата, която провежда учение. Там си правеше лагер и търновското военното училище "В. Левски" , а шуменското артилерийско правеше лагера на 5-6 км източно, в гората до Пъдарево. На сянка.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Нормално е за хамериканолизачите да казват на черното-бяло.
                амстердамке,"ПО СПОКОЙНО" ЩЕ БЪДЕШ И ТИ АКО СИ В КЪЩИ И ГОВОРИШ ТАКА.
                Защото, ТОВА МНЕНИЕ КАКЪВ ОТГОВОР ИЗИСКВА... ИЛИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СМЕ БЛИЗЦИ И ЧЕРНО БЕЛИ. ТИ КАКВА СИ ИЛИ АЗ КАКЪВ СЪМ ???????? Ти знаеш ли въобще???????????

Ето, че няма как да имате никаква представа за модериране, да вземат да ви квалифицират малко ли? Или да не ви дават работа, защото вие не я умеете. Така ли е?

И няма нужда да ме банваш, защото съм обективно и фактологически прав.
                А иначе че си поддържате червените маймуни, които основно пишат тук е съвсем отделен въпрос?????????? Ужас...

Коментар

бази, брачет - нема. Има един полигон, на който си стрелят по учения, съвместни. Граф-а си е 3-та ИАБ, а Безмер в момента е в ремонт и модернизация. Впрочем тя и преди, а още повече и след нея е по-голяма полоса. Виж, за бившата танкова бригада в Айтос - не знам, ама не си представям там тяхна база, без значителни инвестиции. Толкоз.
                  И аз се опитвах това да обясня.

Коментар

• "Експерт пресметна: Операцията на ЦРУ в Украйна струва 7,5 млрд. долара
                    Последният етаж в СБУ е зает от американски военни инструктори, разкри Евгений Малеваний" - http://www.blitz.bg/news/article/262142

Е, какво е са тва...

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                      Това звучи че ние суверенно решаваме дали е от особена важност и САЩ са длъжни безусловно да се съгласят. Няма нужда нищо да доказваме, преценката е наша

Което значи че в описаните от теб случаи ние решаваме да съдим американските военни в български невоенен граждански съд. Включително имаме правото да ги задържаме посд стража

А бе изобщо откъде измислихте екстериториалността Тези бази се ползват и от българската армия

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Аз не вярвам че Факи е в САЩ.И отдавна съм го написал.Факи си е тука не знам обаче какво му е направил Путин и защо толкова силно мрази Русия“
                        ама мъж или жена е? щото женски ник, снимка, а ти в мъжки род?

Коментар

а ти вярваш ли на тая, че има там еди си какво, както и че е в САЩ?
                          Аз не вярвам че Факи е в САЩ.И отдавна съм го написал.Факи си е тука не знам обаче какво му е направил Путин и защо толкова силно мрази Русия“

Коментар

Да бе, да!
                            А това как ти звучи?

Демек, ако докажем пред САЩ, че случаят е от "особена важност" то чак тогава имаме юрисдикция. И то ако САЩ се съгласят с това. При това в устава на НАТО е предвидена преимуществена юрисдикция на страната, където е базата, а нашия педерунгел Калфин се е съгласил България да не се ползва от това.
                            Освен в случаи на "особена важност". Това значи че американците могат свободно да бият туземците, без да ги убиват. Ако му счупят крак, ръка, това не е важно. То може и убийството само на двама-трима туземци да не е от "особена важност".

Тъй де! Някакви туземци няма да ги сравняваме с господарската раса.
                            Това звучи че ние суверенно решаваме дали е от особена важност и САЩ са длъжни безусловно да се съгласят. Няма нужда нищо да доказваме, преценката е наша

Което значи че в описаните от теб случаи ние решаваме да съдим американските военни в български невоенен граждански съд. Включително имаме правото да ги задържаме посд стража

А бе изобщо откъде измислихте екстериториалността Тези бази се ползват и от българската армия

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов
                              Дръж се прилично и не обиждай. И преведи какво искаш да кажеш
                              Ама що се правиш че не знаеш?Кажи защо синът на Лъчо мозъка известен като малкия мозък обира бензиностанции по бул.Г.М.Димитров?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Не знам колко са станали щом казваш 300 милиона вярвам ти.Колко обаче от тия са бели образовани и не са педали алкохолици и наркомани.Дъл ша има един милион?Въобще не ме интересува колко негра мочачоси и неудачници са отишли там.В Северна Америка да си правят каквото искат.Работа в Европа и в Черно море нямат.За земята ми е чудно как така не получаваш рента.В Дъбник Венци дава и по 40 кинта.А кой е бат Венци като помислиш ще се сетиш.Знае го цяла България.
                                а ти вярваш ли на тая, че има там еди си какво, както и че е в САЩ?

Коментар

Working...
                                X