IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Напротив, съществуващият ред изисква референдум по особено важни въпроси!

Всички сини талибани, седерасти и соросоиди много държат на буквата когато им изнася и хич не им пука за закона, когато искат да свалят чрез демонстрации едно законно избрано правителство....
    Ама така наизуст не става...

Съгласно КРБ тези въпроси се решават от НС... за референдум като задължителен елемент от фактическия състав, аз лично, ще ме прощаваш, не съм чувал...

Коментар

Фъки, може да си в ЕС без да си в натото... Ама МакМедиите така са ти промили плиткия мозък, че задължително възприемаш едното като част от другото. Ей ти примера с Финландия, която е пряк съсед на Русия. Цъфти и просперира и хич не се притесняват от руската "агресия"...
      Мастере не можем. Качеството на самагона в раша пада постоянно и е непредсказуемо до какви последици може да доведе ефекта му върху мозъчните функции на рушняците. Тъй като все още са прекалено големи за нас, е много важно да сме в съюз за защита с други по-малки държави. А и както сам виждаш, в БА е имало много продажници, промити че сме славяни като рашките. Сега малко по малко българина се отърсва от времената в които заповедите се дават от масква.
      То и затова е цялото това виене по форумите на умрело.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
        Извини, Симферопул в коя държава беше, че се Обърках

Ей сега го видях - на война с кредитна карта, модерни войски, ейй. Как ви карат да се унижавате за пари...
        Е и, месторождение СимферопОл, но документа руски...

А Краснодарския край в коя държава е?

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение

Ей сега го видях - на война с кредитна карта, модерни войски, ейй. Как ви карат да се унижавате за пари...
          хаха
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            резултата пак щеше да е в полза на ЕС и НАТО
            Фъки, може да си в ЕС без да си в натото... Ама МакМедиите така са ти промили плиткия мозък, че задължително възприемаш едното като част от другото. Ей ти примера с Финландия, която е пряк съсед на Русия. Цъфти и просперира и хич не се притесняват от руската "агресия"...
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Иван Вазов

Кат' Русия няма втора,

тъй велика на света;

тя е нашата подпора,

тя е наш'та висота.

Лей се, Дунаве славянски,

в тия прелестни хълми,

лей се Дунаве гигантски,

лей се, радостно шуми.
              Много зле... я виж последните изследвания какъв ген носим бре, продажник болен.
              Славянския ген е най малко..... тъпа ти работа... продажническа..

Коментар

Иван Вазов

Кат' Русия няма втора,

тъй велика на света;

тя е нашата подпора,

тя е наш'та висота.

в тия прелестни хълми,

лей се Дунаве гигантски,

лей се, радостно шуми.
                МАЛОУМНИК!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  A ето както очаквах, какво са иззели украинските власти от заловените путлеристки диверсанти...
                  [/IMG]

Last edited by onakilev; 16.04.2014, 17:12.
                  Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Иван Вазов

Кат' Русия няма втора,

тъй велика на света;

тя е нашата подпора,

тя е наш'та висота.

в тия прелестни хълми,

лей се Дунаве гигантски,

лей се, радостно шуми.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Да де, как завърши конкретно войната между България и Русия. Нещо за Брест-Литовски мир да си чувал????
                      Много усложняваш нещата.
                      Недей че може да заговори съвестта, това да доведе до депресия и до суисайдъл тоутс.

Коментар

Напротив, всички нас са ни питали по съществуващия конституционен ред
                        Напротив, съществуващият ред изисква референдум по особено важни въпроси!

Всички сини талибани, седерасти и соросоиди много държат на буквата когато им изнася и хич не им пука за закона, когато искат да свалят чрез демонстрации едно законно избрано правителство....

Същата е и в Украйна. Когато превратаджиите свалиха едно законно избрано правителство това ми било проява на демокрация, а когато хората в Украйна си искат руския език, това ми било тероризъм... Ето това са прословутите еврохатлантически ценности.... Законите са за другите. Аз съм демократ и законите за мен не важат, защото законът това съм аз...

Коментар

Никой не ме е питал дали искам или не искам държавата ми да бъде член на нато... Тези въпроси се решават с референдуми, не с подкупи от хамериканското посолство!
                          Мастере мен ме питаха.
                          Очевидно са питали по-благонадеждните хора. Тези с интелект над средното.
                          Ама то и така трябва де,

ПП
                          Ся теб са те пропуснали, но резултата пак щеше да е в полза на ЕС и НАТО, и против
                          евроазиатския съюз. Ама пък 'баси как звучи евро-азиатски съюз...

Коментар

• Форекс, айде бе, къде ходиш, как си, как е депозита?

Коментар

Никой не ме е питал дали искам или не искам държавата ми да бъде член на нато... Тези въпроси се решават с референдуми, не с подкупи от хамериканското посолство!
                              Не може да бъде!!!Да не бъде питан Форката!!!
                              А ,бе Фори,ти жув ли си бе!!!

Коментар

Напротив, всички нас са ни питали по съществуващия конституционен ред - така че ако нямаш отнето активно избирателно право, когато е излъчено съответното мнозинство в НС, взело решение за присъединяване към НАТО или към ЕС, всеки един от нас е бил питан....

Разбира се действащата конституция не дава равнопоставеност на гласовете на всички излъчили съответното мнозинство, определило този избор и гласа на един единствен червен терорист-чегеварист....

Коментар

Working...
                                X