IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Не съм сигурен, дали е така... Въпреки, че СУ-то е извършило 12 тигела около ЕсМинеца, имитирайки атака, то е било без ракети и това се вижда от пиндосите... Ще замоля някой разбирач да каже!
    Благодаря.
    Поведението на пилота е типично бандитско-хулиганско. Бих добавил и идиотско и малоумно.
    Това би могло да предизвика свалянето на самолета и по-големи неприятности отколкото си е представял пилота. С пилешкия си мозък не може да разбере, че последиците могат да бъдат изключително тежки.
    Last edited by chronos; 17.04.2014, 11:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Американски "герои" се напикават от страх от пикиращ руски бомбардировач !!!

27 моряци подават молби за напускане от страх, без руснаците да са произвели дори един изстрел !!!

http://www.blitz.bg/news/article/262249

Ха-ха-ха - умрях от смях: сигурно ако цяла флота попикани американчета се опитат да дебаркират на руския бряг, господин-другарят Путин просто ще изпрати двама милиционери да ги арестуват - ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха !!!!!
      А от.......... Джонсън & Джонсън , потриват доволно ръце, очаквайки бум на продажбата на памперси........... и навиват доволно станиол...
      Last edited by chronos; 17.04.2014, 11:22.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
        Imperore, теб и ако сьм те имал за смешник, то blitz която четеш тотално затвьрди мнението ми за теб
        Ти пък си ного убав, пишманфюрер.

Ще чета каквото си сакам. (1568 плезещи се човечета)
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

27 моряци подават молби за напускане от страх, без руснаците да са произвели дори един изстрел !!!

Ха-ха-ха - умрях от смях: сигурно ако цяла флота попикани американчета се опитат да дебаркират на руския бряг, господин-другарят Путин просто ще изпрати двама милиционери да ги арестуват - ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха !!!!!
          Imperore, теб и ако сьм те имал за смешник, то blitz която четеш тотално затвьрди мнението ми за теб
          Last edited by chronos; 17.04.2014, 11:21.

Коментар

Не съм сигурен, дали е така... Въпреки, че СУ-то е извършило 12 тигела около ЕсМинеца, имитирайки атака, то е било без ракети и това се вижда от пиндосите... Ще замоля някой разбирач да каже!
            Last edited by chronos; 17.04.2014, 11:21.

Коментар

• Не съм сигурен дали тези информации са верни или са плод на медийна война......
              Ако са частично верни, власта в Киев е една пародия и в скоро време Украйна ще се превърне в още една благодарна на Русия провинция.....

Коментар

А аз мисля че Манков сьщо има алтернатива и тя е да намали пиенето и да престане да нарича хората СВИНИ.
                Прав си една свиня не лъже, но да лъжеш за НПО-кинти, ЗА мен това е падение и проституция!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Утиди коня в ряката.
                  Ми те както е тръгнало, ако решат Рускоезичните и до Киев ще стигнат и армията ще минава на тяхна страна, както в Крим.
                  Ами поне ако са хитри да изчакат обещаните милиарди от САЩ, ЕС и МВФ и да предадат и тях на Руснаците, заедно с оръжието си.
                  Пък донорите после да си ги търсят от Турчинов и компания.
                  ТОВА ли имаш предвид?
                  Проруски демонстранти обезоръжиха 500 украински десантчици край Краматорск
                  Войниците от украинската бронирана колона, която бе блокирана от проруски демонстранти в източния украински град Краматорск, започнаха да предават оръжията си преди да се върнат обратно, предаде "Франс прес". Според ръководителя на Центъра за военнополитически изследвания Дмитрий Тимчук около 500 десантчици от 25-а Днепропетровска въздушнодесантна бригада са били обкръжени от превъзхождащи ги три пъти като бройка сепаратисти.
                  ............................
                  Дневника направо кърти миФки!
                  Как няма да са предадат? Като ги превъзхождат три пъти.

Тия малоумници от Киев за пореден път доказват, че нямат власт. Те не могат да контролират нито армията, нито милицията, ако ще 100 ЦРУта да ги направляват.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                    вманков, аз мисля че момчето има алтернатива, вместо да заработва мръсни НПО-кинти, да продава дрога около училищата
                    А аз мисля че Манков сьщо има алтернатива и тя е да намали пиенето и да престане да нарича хората СВИНИ.

Коментар

• Американски "герои" се напикават от страх от пикиращ руски бомбардировач !!!

Last edited by chronos; 17.04.2014, 11:20.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

САЩ можеха поне сухари за армията да пратят. къде ги наляха тези 7,5 млрд? На Кличко, Яценюк, Тимошенко и други такива.

Няма ли кой да каже на тоя турчинов /с малка буква/ и на неговите авери в Киев, да не пращат войската си зад Днепър щото тя отива ,ама не се връща
                        Не си прав, американците подкрепиха Украинския народ със 300 000 "сухи пайки", предполагам че това са някакви пластмасови храни със 10-20 годишна годност, ... Освен това обещаха да изкупят тазгодишната Украинска реколта от коноп. По-всяка вероятност ще го върнат на цигарки... Да си сецкат украинците....

Инфото ми е от ВЗГЛЯД, ако някой държи мога да постна линкове!

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                          Моля, не лъжи.

Гогол е писал само на руски.
                          Гогол не е писал на украински.

Моля, не бъди свиня, щом си роден човек.

Или ти е по-кеф да се въргаляш в кочината?
                          Ще те разбера, ако ти е по-кеф да си свиня - защото, продавайки се като свиня, не ти е жал, че се продаваш като човек.

Защото си свиня, кандид, и не можеш, слава богу, да се продадеш като човек.
                          вманков, аз мисля че момчето има алтернатива, вместо да заработва мръсни НПО-кинти, да продава дрога около училищата

Коментар

Не че нещо ама на курсанта от 1976 му е през кура за Езоп. Виж там за калашници и бригадни генерали няма грешка.
                            Ама кой е курсанта?

ПП
                            Ама твоя аватар прилича на хитлер, ама не е хитлер... Путлер?

Коментар

...да мълчиш
                              Имам двойно гражданство...

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                                Честито!
                                Най-после ще можете да си харчите рублите.
                                Ама само там
                                ...да мълчиш
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X