IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
    ... Страхотна победа е постигнал тоя СУ, гордостта на Самая Магучая. Добре, че не са му отказали маторите докато е прелитал (както обикновено се случва с могъщата руска техника), че щеше да стане беля...
    Белята, стана Динев, ама в пералното на Доналд Кук са заличили следите ...
    Точно този Су (посторен някъде 80-те), едва ли, може да се нарече гордостта на руските ВВС, но се оказа достатъчен, да докара нервна криза на екипажа на щатски боен кораб...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Хайърсъзоффф,
      този форОм, НЕ Е единствен на земното кълбо.
      ИМА места, където мнения изказват компетентни във военното дело лица...
      Виж, да се позоваваш на форОм, като източник на достоверна информация, е просто жалко... Съгласен съм ..
      Колчо, идеята е, че тънкостите на военните дела във форуми не се шерват...

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
        Радостното в случая е че на кораба не са развяли руски флаг и не са преминали към Русия(както е модерно)
        хахаха
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          "Който пък няма да ни каже истината точно на нас..." - Това е най-смисленото нещо, което прочетох тази сутрин. Всякакви гадаения по този въпрос са смехотворни. Никой, ама никой учил тактика, стратегия, техника, комуникации и останалите мининум 50 дисциплини необходими да оформят един военен, НЯМА ДА СЕДНЕ ДА ГИ СПОДЕЛЯ ВЪВ ФОРУМ с разни хорица гадатели, камо ли да ги обсъжда като с равни от неговата компетенция. Елате на себе си малко... Стига с този таксиджийски маниер на разбирачи по всичко.
          Хайърсъзоффф,
          този форОм, НЕ Е единствен на земното кълбо.
          ИМА места, където мнения изказват компетентни във военното дело лица...
          Виж, да се позоваваш на форОм, като източник на достоверна информация, е просто жалко... Съгласен съм ..
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Както съм написал - ГЛЕДНА ТОЧКА...

Ама в Констанца (където се е скрил кораба, след "срещата") са еднопосочно са слезли над 20 души, смелчаци ...
            Страхотна победа е постигнал тоя СУ, гордостта на Самая Магучая. Добре, че не са му отказали маторите докато е прелитал (както обикновено се случва с могъщата руска техника), че щеше да стане беля. Сега има информация, че от Сибир потегля взвод Москвичи дванайсетаци, които ще преминават в опасна близост с Хамъри в Киев, за да всяват паника в бойния състав на НАТО.

Тавариши, моля продължавайте с беседата, до края на деня очаквам да обявите капитулацията на Украйна и НАТО, иначе ще има разправия със ЗаКаПеЧето!
            Last edited by X_Y; 17.04.2014, 11:36.

Коментар

Ама в Констанца (където се е скрил кораба, след "срещата") са еднопосочно са слезли над 20 души, смелчаци ...
              Радостното в случая е че на кораба не са развяли руски флаг и не са преминали към Русия(както е модерно)

Коментар

• "Който пък няма да ни каже истината точно на нас..." - Това е най-смисленото нещо, което прочетох тази сутрин. Всякакви гадаения по този въпрос са смехотворни. Никой, ама никой учил тактика, стратегия, техника, комуникации и останалите мининум 50 дисциплини необходими да оформят един военен, НЯМА ДА СЕДНЕ ДА ГИ СПОДЕЛЯ ВЪВ ФОРУМ с разни хорица гадатели, камо ли да ги обсъжда като с равни от неговата компетенция. Елате на себе си малко... Стига с този таксиджийски маниер на разбирачи по всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Със сигурност руският самолет е имал задача да изпробва и вероятно да запише данни за РЛС на есминеца. И съвсем целенасочено не е бил въоръжен с ракети, за да не представлява реална заплаха за кораба и да не предизвика сваляне.
                  А другите разсъждения на автора са свободни съчинения на тема,
                  което не означава че не е било така. Може и да са верни. Тук наистина трябва компетентен специалист по радиолокация.
                  Който пък няма да ни каже истината точно на нас...

Ама в Констанца (където се е скрил кораба, след "срещата") еднопосочно са слезли над 20 души, смелчаци ...
                  Last edited by Колчо Слепеца; 17.04.2014, 10:25.

Коментар

Една гледна точка ...

http://sdelanounas.ru/blogs/48815/

Добро утро де ...
                    Със сигурност руският самолет е имал задача да изпробва и вероятно да запише данни за РЛС на есминеца. И съвсем целенасочено не е бил въоръжен с ракети, за да не представлява реална заплаха за кораба и да не предизвика сваляне.
                    А другите разсъждения на автора са свободни съчинения на тема,
                    което не означава че не е било така. Може и да са верни. Тук наистина трябва компетентен специалист по радиолокация.
                    Който пък няма да ни каже истината точно на нас...
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Не бе радарите въобще не облъчват особенно тези новите, ти наистина си старшинка.Да познаваш случайно някой жив "камбоджанец"- български войник от този контингент, защото всички за които знам вече отдавна не са между живите все от рак.Не ми обяснявай как пилотската кабина е фарадеев кафез, който спира лъченето ! Ама колко сте велики ние военните кратуни с кратуни празни.
                      По принцип мисля да не се занимавам с глупаци, които нямат понятие нито от физика, нито от химия, нито от електроника и се самообучават от Уикипедията.

Че радарите облъчват - това е ясно. Аз знам за двама колеги, които починаха в следствие на такова облъчване. Или поне така се говори.
                      Единият беше мой випуск и умря от нещо на мозъка, но не беше рак. А другият от рак на мозъка. За първия казваха че е ремонтирал антена на РЛС когато е излъчвала. Не съм бил там, не съм видял. Но е факт, че микровълновото излъчване на антените на РЛС уврежда мозъка. Всъщност от същия диапазон е лъчението на микровълновите печки.

Обаче да се говори, че пилот на самолет е облъчен, като е прелетял десетина пъти на повече от 500 метра (казаха на 700м) от кораба е идиотия на квадрат. С отдалечаване от антената силата на лъчението намалява с квадрата на разстоянието. Тоест, ако има дадено ниво на интензивност на електромагнитното излъчване на 1 метър, то на два метра е 2 пъти по-слабо, на 3 метра е 4 пъти, на 4 метра 8 пъти и така на 11 метра е 1024 пъти по-слабо, а на 20 метра става един милион пъти по-слабо. Който иска да го смята на 500 метра колко е. Няма такъв калкулатор, който да побере числото.

А обидните ти квалификации са просто израз на комплексите ти за необразованост и неосведоменост. Същото се отнася и за личността Eon. Понеже ви липсват знания и мисъл, си го избивате с обиди. От това по-умни няма да станете.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• А ето този джентълмен е обявил награда за заловен руски (путлеристки) диверсант...

САФАРИ НА КОЛОРАДОВ
                        Sponsored by Kolomoyskyi

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                          Не съм сигурен, дали е така... Въпреки, че СУ-то е извършило 12 тигела около ЕсМинеца, имитирайки атака, то е било без ракети и това се вижда от пиндосите... Ще замоля някой разбирач да каже!
                          Една гледна точка ...

http://sdelanounas.ru/blogs/48815/

Добро утро де ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Не зная, колко от вас са изпитвали ефекта на ниско прелитащ изгребител с форсиран двигател? Може наистина да те осакати. Не само слуха, но направо раздробява вътрешните ти органи. По време на последната израело-арабска война евреите така почистваха минните полета. Минава един Ф-16 над минното поле на нисък бръснещ полет 20-30 метра над земята и от ударната вълна мините сами се взривяват. В случая с морячетата и други срочно наемни отишли, като на студентска бригада да изкарат някой долар за колежа, работата е ясна... Който си е мислил, че войната е майтап работа като в холивудски екшън, ще изпита огромен потрес! Което и е станало.
                            Форка бил съм кандидат за пилот ама гадните комунисти ми намериха роднини зад граница.После 13 месеца служих на летище....Доста неща знам за самолетите и авиацията.В американската армия служат наркомани педали негра и неграмотни тъпанари.Там са за привилегии и са им промити мозъците.Убедили са ги че едва ли не това е компютърна игра.Но когато срещу тея смешници с прободени задници се изправят истински мъже те се пълнят гащите щото не могат да задържат.Холивудските простотии като рамбовци и терминатори са за умствено изостаналия американски педал наркоман дебелак латинос и негро.От тая пасмина войник не става.От тая страна тръгва всичко зло по света а на всичкото отгоре се управлява и от мръсни евреи лихвари.Трябва да си много тъп за да умреш за парите на ей тия дето са те заробили в собствената ти държава.Няколко еврейски мърши са заробили 300 милиона глупаци с кредити и бунгала и тия си мислят че са свободни.Смех голем смех.Бачка цял живот като шантав на три места за да пълни гушите на мафията.А разни емигранти тука бръщолевят глупости.Няма по скапана държава от щатите

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Тъй ами! Ти не знайш ли? Облъчили са го одма. Те таквоз лъчение имат, че американските матроси ходят с Фарадееви шапки, да ги пазат от облъчване.

Що ли ми се струва, че трайдърчето е минало много близо до работеща антена на РЛС?
                              gigow, той може да е облъчен, ама вас са ви облъчвали 45 години (че и повече) и такава промивка са ви направили, че нямате никаква разлика от онези, които като видят ЕС и САЩ се напикават от кеф.

Вие сте същите, само че се напикавате от кеф като видите Русия (СССР).

Един дол дренки сте всички. Независимо дали лижете задника на масква или вашингтон.
                              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Поредната битка в Украйна!

Поредната битка на славната украинска армия ръководена умело от инструктори на САЩ. .
                                Така протичат засега битките на изпратените от САЩ украински войници да избиват други украинци.

https://www.youtube.com/watch?v=PVAsW50nuYs

Коментар

Working...
                                X