IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Може и да не вкарва танкове, ще продължава да дестабилизира Украйна, а САЩ ще продължават да дестабилизират Русия. Както казах на никой не му пука за Украйна, но след като Путин реши да играе хегемон, трябва да е наясно че то за тази роля се води битка - битка със САЩ - която Русия няма как да спечели. Вече един път се съревнова СССР с САЩ и това доведе до разпад на СССР, разпад на икономиката и и разпад на обществото и. Сега ефекта ще е същия. Първи, втори, трети път никакво значение няма - ако не си наляга парцалите ще фалира, бързо бавно, все тая - в края на краищата Русия ще фалира - дори само като пример за всеки останал самозабравил се самодържец на голяма страна от третия свят.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      Равния, наистина ми е странно как може да връзваш на сектата от "Политика", "Украйна" и т.н. Специално в моите очи падаш доста!
      На всички нормално мислещи и работещи хора им е ясно, че Русия просто харчи наследство. На всички е ясно, че ако се проведе референдум в Русия: "искате ли да живеете и работите в САЩ", отговорът би бил "ДА" на 90% от Руснаците, виж ако същия се проведе в САЩ за Русия не съм сигурен....... Това е отговора на всички въпроси.
      Ти реши да вдигнеш нивото на темата, до Тоалетната хартия във Венецуела или най-добре Земи изфалцирай за бананите в България преди 1989...

Споко от седерастия не се умирга!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Няма как да знам скоростта на пропадане - тя зависи изцяло от Путин.

Ей сега ако вкара танкове в Украйна и до една година като нищо ще е фалирала. Даже си мисля че за това и украинците го играят така. Точно защото реално няма какво да губят. Ако Путин вкара войски в украйна ще вземе източна Украйна, но ще фалира бързо. Ако не вкара войски в Украйна ще изглежда слаб и реално Украйна ще си върне източните части, макар че неприятностите на Русия ще се разположат за по-дълъг период. Ако обаче Украйна не нападне пак ще загуби източната част. Така в настоящата ситуация Украйна има само един изход - да си върне източната част със сила. Всеки друг вариант е по-слаб стратегически, защото дава възможност на Путин да лавира и да печели време защото времето играеше в негова полза.
        Бягаш по тъчлинията, искам да ти помогна за Владимир Владимирович. Досега Владимир Владимирович винаги е бил една крачка пред събитията, пред пиндосите, пред меркел и не виждам причина да не го прави и за в бъдеще!

Според теб опциите пред ВВП са да вкара танковете или да не вкара танковете. Нищо подобно няма да се случи, ВВП е привърженик на третия път, неговия ход ще бъде различен от този с танковете и ще бъде печеливш!

Един интересен коментар от мрежата за ВВП. Понеже става въпрос за клоуни, които не знаят как ще постъпи ВВП в тази или друга ситуация, да не си помислиш че става въпрос за ТЕБ. ОЧАКВАМ БАС!

ТОП Тайна Путина раскрыта
        http://imperiya.by/news.html?id=132208

Меня всегда удивляют всякого рода клоуны, которые хлопают глазами и утверждают, что неизвестно, как поступит Путин в той или иной ситуации. У меня, например, никогда никаких сомнений не возникает, поскольку я уже достаточно давно заметил, что Путин всегда действует строго по одной и той же схеме.

Алгоритм поведения Темнейшего прост, как батон за тринадцать копеек и еще ни разу за многие годы не поменялся.

Путин всегда поступает по схеме: Предложение оппоненту взаимовыгодного компромисса, при отказе -- наказание, показательная порка, предложение нового компромисса на значительно менее выгодных условиях -- при отказе -- наказание, показательная порка, предложение нового...

И так -- цикл за циклом с повышением ставок.

Не верите? Тогда приведу несколько примеров:

1) Подзабытый -- когда чеченская бандреспублика, признанная де-факто, полезла к соседям она была уничтожена полностью -- Запад попытался протестовать -- получил ответ о наличии у России новеньких ракет класса "Воевода" -- на том гомосеки и заткнулись.

2) Более свежий: Грузии предлагали автономию Осетии и Абхазии -- последовал отказ с агрессией -- в ответ наказание, устранение от принятия решений -- признать автономию республик предложили Евросоюзу -- отказ, попытка качать права -- Осетия и Абхазия изъяты полностью, стали независимыми государствами -- на сем гомосеки и заткнулись

3) Недавний пример: предложение Лавровым ЕС трехсторонних переговоров по Украине -- отказ -- последовал кредит Януковичу и срыв подписания -- США и ЕС компромисс не приняли, организовали майдан -- получили на шею нелегитимное правительство с долгами на 50 ярдов и предложение о федерализации Украины с высоким статусом автономий -- отказались -- вместо референдума об автономии Крым проводит референдум о входе в Россию -- не признали право народа на референдум -- Крым оказался в России не в мае, а в марте, причем предложение о федерелизации остальных областей остается в силе.

Несложно догадаться, что отказ киевских бандеровцев от условий Путина приведет к конфискации всех Юго-Восточных областей, которыми американская хунта оказалась неспособна правильно управлять, а Киеву придется принимать на себя все их долги. Откажутся -- пусть лучше сразу вешаются, чтобы не мучиться. Они ведь сами смертную казнь отменили, насколько я помню?

И мой вам совет на будущее, карапузики. Если Путин предлагает какой-то компромис -- сразу соглашайтесь, жмите ему руки и клянитесь в вечной дружбе. Попытаетесь кочевряжиться: после пары "циклов" сопротивления ваши лучшие друзья утопят вас в сортире, чтобы вы им жизнь не портили.

ЗЫ. Доктрина Монро гласит: страны, враждебные России -- не имеют права на существования.
        Если вы враждебны России -- это ваши проблемы, а не наши. Подумайте над этим, карапузики

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
          тя тая работа е ясна
          Тя беше ясна по други причини, ама утре кой с кой е, ще стане цирк в доста държави в съюза.

Коментар

Аз ги дразня - не виждаш ли как се палят
            А успокоих се за теб, бях помислил че наистина си толкова глупав да си ги вярваш теци неща, пък то било просто за да дразниш.......
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
              Само аз ли виждам разпад на ЕС Американците ще играят до край Русия да влезе в Украйна.... и в Европа ще се хванем за гушите, и още някой и друг трик от вън работата станала.
              да това изглежда вероятен сценарии , да се надяваме че е малко-вероятен

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                Само аз ли виждам разпад на ЕС Американците ще играят до край Русия да влезе в Украйна.... и в Европа ще се хванем за гушите, и още някой и друг трик от вън работата станала.
                тя тая работа е ясна

Коментар

• Само аз ли виждам разпад на ЕС Американците ще играят до край Русия да влезе в Украйна.... и в Европа ще се хванем за гушите, и още някой и друг трик от вън работата станала.

Коментар

Равния, наистина ми е странно как може да връзваш на сектата от "Политика", "Украйна" и т.н. Специално в моите очи падаш доста!
                    На всички нормално мислещи и работещи хора им е ясно, че Русия просто харчи наследство. На всички е ясно, че ако се проведе референдум в Русия: "искате ли да живеете и работите в САЩ", отговорът би бил "ДА" на 90% от Руснаците, виж ако същия се проведе в САЩ за Русия не съм сигурен....... Това е отговора на всички въпроси.
                    объркал си се много сериозно.

Коментар

На всички нормално мислещи и работещи хора им е ясно, че Русия просто харчи наследство. На всички е ясно, че ако се проведе референдум в Русия: "искате ли да живеете и работите в САЩ", отговорът би бил "ДА" на 90% от Руснаците, виж ако същия се проведе в САЩ за русия не съм сигурен....... Това е отговора на всички въпроси.
                      Аз ги дразня - не виждаш ли как се палят Само като чуят че Русия ще фалира и всичките скачат като Матросов на амбразурата. Знаят си че Русия е само и единствена страна от третия свят пълна с алкохолизирани варвари, ама им се иска света да я вижда като люлка на цивилизация.

Коментар

Ако баба беше мъжка щеше да е дядо
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Мдамм.. като тази, че един долар е един долар... Кво да говорим повече?

Коментар

Ако баба беше мъжка щеше да е дядо
                            Споко ,споко ...все някога ще стане , мисля че по скоро отколкото че очакваше преди сегашните истории в Украйна.

Пък за размера на БВП на САЩ ич не говори....надут балон е

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                              Пак му вързахте на трола!
                              Сега като е нахранен, ще има нови бисери и висоти в икономическата мисъл...
                              Мдамм.. като тази, че един долар е един долар... Кво да говорим повече?
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• gigow

Много лесно ще стане - като си произведат някакво количество бомби и ги сложат на ракети които произвеждат и ти насочат ясно накъде и ще и плащат на Украйна за да минат от там тръбите и песен ще пеят.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X