Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеС най-добро чувство да попитам, а каква е историята на Америка 9 век?
Или на САЩ като държава, пак 9 век?
: )
П.П. Само малоумници могат да си делят Историята на 2 части - на Стара Велика България ( днешна Украйна ) и на Дунавска България.
Ония били "пра-българи" или "прото-българи" - в превод НЕ били Българи.
Па, Груйчи ми вади от 300 кладенеца вода да ми дрънка глупости, че Русия я имало през 9-ти век.
Не сте ли идиоти БГ стантанците? ( реторично )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМарандич, за теб поне имах малко по-високо мнение, пък то
Маранди, аз не черпя инфо от уики, а от 25 години боравене с исторически извори и в тях такова понятие като "история на Украйна" няма!!!
А да и пробвай с Михаил Грушевский (впрочем на ул. Грушевска се разиграваха не малка част от събитията на Майдана), пробвай и с Драгоманов...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМарандич, за теб поне имах малко по-високо мнение, пък то
Маранди, аз не черпя инфо от уики, а от 25 години боравене с исторически извори и в тях такова понятие като "история на Украйна" няма!!! Както няма история на Мизия или история на Тракия. Няма и как да ума, освен в главата на болен фиромец примерно
История на Русия от 9 век също няма, има история на Киевска рус, това мисля, че ти го обясних вече. Това, че руснаците прикриват истината за Олга, за да не лъсна как първата им светица е българка е съвсем друга тема...
Или на САЩ като държава, пак 9 век?
: )
Коментар
-
Маранди, аз не черпя инфо от уики, а от 25 години боравене с исторически извори и в тях такова понятие като "история на Украйна" няма!!! Както няма история на Мизия или история на Тракия. Няма и как да ума, освен в главата на болен фиромец примерно
История на Русия от 9 век също няма, има история на Киевска рус, това мисля, че ти го обясних вече. Това, че руснаците прикриват истината за Олга, за да не лъсна как първата им светица е българка е съвсем друга тема...
П.П. Ха, сега ми обясни какво общо има Русия и днешна Украйна да повторя пак и какви простотии за "братски" народи ми съчинявате?
Същата простотия като с Православието? ( някакъв езичник Светослав го викнали за грабеж в Дунавска БГ и се размечтал да си закачи щита на вратите на Константинопол.
5-6 века по-късно това ще стане доктрина на Руска империя при Иван Грозни.
Сещаш ли се за какво двуличие говорим - как ще защиваш Православие като се пръкваш 1000 години след него, бре - таранколу Путкин?
А, 1000 години кой го защитава като теб въобще те е нямало на картата? Ърмм ..?
------------------------------------------------------------------------------------------
П.П. Т'ва, че Олга е била християнка не важи за гамена Светослав ( сина й ) - чети малко повече преди да се обаждаш? Или Светослав разорява Велики Преслав и той да брани Православието?
Да ви имам "опорните" точки на БГ матрьошките
Коментар
-
Марандич, за теб поне имах малко по-високо мнение, пък то
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕй, Богууу .....
..... прочети малко ти казах преди да пишеш да'е ... ( даже в уики-то е сравнително корект ) - просто напиши - история Украйна, история Русия
П.П. Сопри се да ме разсмиваш с "Историята" на БКП, която си сричал.
Препоръка - чукни си в гугъл и основаване на Москва и гледай годините кое, кога се е случвало като години.
Ай, чиърс и леко почесване по рогите от мИня
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ще ти метна и бонус докато умуваш - единственото общо нещо между Киевска Рус и Московското княжество е, че един от владетелите на Киевска Рус имал среща в некво дървено село, което по-късно ще се нарече Москва и чак тогава излиза като исторически/географски топоним.
Но това се случва едва в 1150 година ( по памет )Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronКремъл не е "целия свят". Нито феновете му.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Точно така братя славяни , никакво отстъпление пред фашистката хунта в Киев.
Интерфакс-Русия: Самопровъзгласилата се Луганска народна република не отложи насрочения за 11 май референдум
8 Май 2014 | 13:54 | Агенция "Фокус"
Луганск. Украинската Луганска област днес реши да не отлага провеждането на референдума за самоопределянето на региона, който е насрочен на 11 май, предаде Интерфакс-Русия.
„Няма да има отлагане на референдума”, заяви един от лидерите на самоотбраната в Луганск Алексей Чмиленко. Той уточни, че решението е прието от народния съвет на самопровъзгласилата се Луганска народна република.
По-рано подобно решение взе и „Донецката народна република”.
Вчера руският държавен глава Владимир Путин призова за отлагане на референдума в двете области, за да даде шанс на диалога в Украйна.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеИнтересно с какво ще подкрепиш това си твърдение? За моя изненада европейската подкрепа за Русия расте въпреки недоклатените "анти-терористични" акции, които само САЩ подкрепя. Реални санкции срещу твоите впечатления - на кое ли да вярвам?
Колкото за касапницата в Сирия - няма нужда от фалшива скромност.
Заслугата протестите срещу Асад да прерастнат първо в сблъсъци, след това в гражданска война, и накрая във война главно между силите на режима и джихадисти, а силите на опозицията да бъдат натикани в ъгъла, е изцяло на САЩ .
Понеже кой въоръжаваше джихадистите и ги насъскваше да правят каквото си иска - включително да трови мирно население - понеже нищо на света не може да го лиши от подкрепата на ЦРУ ?
По същия начин и Турчинов беше насъскван и стигна дотам да открие огън по протестиращи граждани. А после - все някой друг бил виновен. Все някой друг бил сложил оръжието в нацистките ръце и бил дръпнал спусъка, а пиндосляците сеирджии и палачи - целите в бяло. AAAAH KLETA MAJKA ROSSIQ!!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеПо същия начин и Янукович беше насъскван и стигна дотам да открие огън по протестиращи граждани. А после - все някой друг бил виновен. Все някой друг бил сложил оръжието в путинославните ръци и бил дръпнал спусъка, а путинославните сеирджии и палачи - целите в бяло. AAAAH KLETA MAJKA ROSSIQ!!!!!!!!!!!!!Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеЕ това вече си е абсолютно подценяване средната интелигентност на форумците с мнение!
Но явно е предназначено не за съфорумци, а за тия, които четат, без да коментират, та дано хване дикиш лъжата, повтаряна в пъти, до пълно умопомрачение!
http://shkolazhizni.ru/img/content/i19/19442.jpgНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronТова го пише в твоите опорни точки. Истината е съвсем друга.
http://inforesist.org/
За организацию беспорядков в Одессе задержали депутата горсовета
Сотрудники МВД задержали еще одного фигуранта событий 2 мая в Одессе — депутата одесского городского совета от фракции «Родина» Сергея Бовбалана. Соответствующее заявление появилось на официальном сайте МВД. "Его обвиняют в экстремизме, в частности, в организации массовых беспорядков и захвате административных зданий. До этого времени он скрывался от следствия.
По словам представителя МВД на территории Одесской области работали экстремистские и преступные группировки, которые делали все для того, чтобы дестабилизировать обстановку в области. Работали совместно с некоторыми структурами иностранных государств для того, чтобы поднять недовольство пророссийского населения в Одесской области.
«Вскоре будут задержаны еще фигуранты этого дела. В частности, те, которые подстрекали людей к противоправным действиям в Одессе. Это экстремисты, которые выполняли задачи, и их подстрекали, по нашим данным, из-за границы и контактировали с представителями ближнего зарубежья. Я имею в виду Приднестровье», — отметил Сергей Чеботарь.
Ранее были задержанны активисты Антимайдна, Давыдченко и Долженков, они уже отправлены в Киев для проведения следственных действий.
Также удалось задержать трех сотрудников одесской милиции. Экс-начальник ГУ МВД Украины в Одесской области Дмитрий Фучеджи сбежал за границу, он объявлен в розыск.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеПонеже кой въоръжаваше Асад и го насъскваше да прави каквото си иска - включително да трови мирно население - понеже нищо на света не може да го лиши от подкрепата на Кремъл? По същия начин и Янукович беше насъскван и стигна дотам да открие огън по протестиращи граждани. !!!!!!!!!!!!!
Но явно е предназначено не за съфорумци, а за тия, които четат, без да коментират, та дано хване дикиш лъжата, повтаряна в пъти, до пълно умопомрачение!
http://shkolazhizni.ru/img/content/i19/19442.jpg
Коментар
Коментар