IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    ти служи, служи...за друго не мисли
    Слушам Чунчо! Абе модито тъп ли е, че ни ти маха бан-а на още по-тъпия ник или по-скоро умен

Коментар

• LANDLORD 31

Знаеш ли колко ни топлят нас с тебе цените на жилищата в Москва и Ню Йорк , тук съм набил пари в стрителство та което цената всяка година пада и дори банките не го искат като обезпечение !
      D.Y.F-091066

Коментар

• Влизам в инвестора и ооо ужасТ,налазила са ни въшки
        Махам се докато модито не напръска,че ще се заразя
        Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          За сметка на това, не мога да се сетя дори за един иначе "ляв", който да не може да си го позволи .
          Само се чудя болното човече, що не ходи да хвърля тапи в масква и да пие шампанско във владивосток, а все по Брюксел и Париж го тегли. ....Шизофрения.

Не знам аз съм бъдещ проруски сепаратист и не признавам нито леви нито десни вече не можеш да ме засегнеш на бсп ако това опитваш

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Почти като шоуто Париж-Дакар, дето Камаз винаги печели в категория камиони. Сори ама спретнатия Запад не може един свестен камион да създаде , РОССИЯ ГО МОЖЕ!
            ти служи, служи...за друго не мисли

Коментар

• Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнение
              Мани го тоя е чифут долу ми се засегна и ми обясни че изричайки името чифутско нарушавам законите. Нормално да плюе за сребърници и продава майка си. Стара традиция от юда.
              Абе аз се притеснявам леля ти Магда Ташева да не ти се кара, че то БРИКС-а хубава работа ама тея там са все сирийци...това Бразилия, Китай, Индия...за Южна Африка да не говорим...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                На голтаци като тебе и подобните ти които за дваесе сребърника плюят Родината си и продават майка си
                На мен Русия не ми е никаква. Нищо добро от там не е дошло тук, последните 100 години.

вие сте продажниците защото защитавате руски а не български интереси.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Гледам фрийк шоуто върви с пълни сила
                  Почти като шоуто Париж-Дакар, дето Камаз винаги печели в категория камиони. Сори ама спретнатия Запад не може един свестен камион да създаде , РОССИЯ ГО МОЖЕ!

Коментар

А костов и кунева ще си ги позволят. Ама Васко кръпката е яко скъсан и не може
                    За сметка на това, не мога да се сетя дори за един иначе "ляв", който да не може да си го позволи .
                    Само се чудя болното човече, що не ходи да хвърля тапи в масква и да пие шампанско във владивосток, а все по Брюксел и Париж го тегли. ....Шизофрения.

Коментар

Че де ги продават техните лади щом руснаците карат поршета
                      Руснаците не карат поршета но има и много поршета. А ладите са сделани на моторни косачки вече или претопени и превърнати в изстребител.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        На голтаци като тебе и подобните ти които за дваесе сребърника плюят Родината си и продават майка си

Мани го тоя е чифут долу ми се засегна и ми обясни че изричайки името чифутско нарушавам законите. Нормално да плюе за сребърници и продава майка си. Стара традиция от юда.

Коментар

Че де ги продават техните лади щом руснаците карат поршета

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            Така е, ами цените на апартаментите в Москва ще ли си ги позволят нашите русофоби -смотани десни с раздърпани скъсани сини пуловери? Те си мислят, че дясната политика е само да крякаш за свобода, а не лобита на едрия бизнес, дето няма да им даде и троха. Жалки са
                            А костов и кунева ще си ги позволят. Ама Васко кръпката е яко скъсан и не може

Коментар

• Гледам фрийк шоуто върви с пълни сила

Коментар

Еми нищо чудно ама нали тук пропагандата е че руснаците са скъсляци. Ако отиде средностатистическия русофоб (за щастие само 5% от населението на България) в Москва ще му се завие свят порше след порше има на улицата.
                                Така е, ами цените на апартаментите в Москва ще ли си ги позволят нашите русофоби -смотани десни с раздърпани скъсани сини пуловери? Те си мислят, че дясната политика е само да крякаш за свобода, а не лобита на едрия бизнес, дето няма да им даде и троха. Жалки са

Коментар

Working...
                                X