хайде честита ти логанска народна република
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
гледай клипче
http://vbox7.com/play:780e174e62
не ми се четат глупости единствения фалшив орден е на масово производство и се връчва от нелегалния президент плевнелиев на куцо и сакато
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321Девойчето е много добро. Лично аз не понасям други телевизии освен алфа. Дразнят ме защото всички лъжат и не ги гледам. А колко медала е тиквен можеш да видиш сам кой е там кой го връчва и тнт
вЕрвайте си, че не остана - студения душ иде. И когато след изборите това правителство падне или се пренареди ще е късно да викате, че Долен го бил свалил - той ако щеше да го сваля да го беше свалил досега. Обаче му се услади да е ибрикчия на Доган, да хвърля тапи из луксозни европейски ресторанти и да се пече на Варадеро. Яде кифтетата и ни рива. Затова отсега да се разберем - да не ривете като дойде сметката след изборите.
Подмокряйте си се от тежки имена като "Руски стратегически институт", и се радвайте, че не четете западни статии, защото щяхте да видите, че "новите" технологии и опорни точки на Путлер са просто крадени стари неща от американската и европейската крайна десница - и манията по религията, и приказките за гейовете, и ксенофобията ... Бездарен буквален копи-пейст, дрогаре. А вие си мислите, че някое впиянчено корупме, произвеждащо примитивна пропаганда за износ към непретенциозни пазари като нашия, открива топлата вода. А те с крадени лафове ловят шарани като вас на крив бастун, даже за стръв не се охарчватLast edited by Pavlik Morozov; 30.04.2014, 03:24."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнениеНа Волен не му трябват оправдания той е посочен с пръст от Русия в момента на фона на 80% соросоиди. Разходи се из форумите да видиш в последно време колко подкрепа има този човек. Продължавайте да си правите изборни сметки без кръчмар. Като стане референдума като в Крим в последен стон управляващата мафия тук ще разчита на народа да гласува против Русия но уви. Много ще се смея тогава как плевнелиев ще обяснява, че трябва да сме свободни"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321Те и за Сирия се въздържаха в началото но като се наложи набиха ветото.Китайците много добре осъзнават кой в бъдеще ще им е приятел и кой враг.
Приказките за руското "приятелство" аз не бих ги дрънкал в момент, в който СССРусия отхапа парче от територията на един съседен и уж "братски" народ. Освен ако с тия приказки за приятелство не целите да умилостивите дракона. В който случай - продължавайте! Или си мислиш, че Китай няма да изтъргува неутралитета си както със Запада, така и с Путлер? Че няма да се възползва от санкциите, за да притисне СССРусия за отстъпки?
Интернационала умря, СССР живее само в болни путинофилски мозъци, и сиренето е с пари, дрогари. Всички си имат проблеми и никой няма да плаща цената на авантюрата на Путлер ако не получи насрещна далавера. Не сте малки вече, проумейте някои неща. Примерно, че като се наведете да вземе едни 30 рубли "случайно паднали" на улицата, много вероятно ще усетите и как си ги зарботвате.Last edited by Pavlik Morozov; 30.04.2014, 02:46."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
На Волен не му трябват оправдания той е посочен с пръст от Русия в момента на фона на 80% соросоиди. Разходи се из форумите да видиш в последно време колко подкрепа има този човек. Продължавайте да си правите изборни сметки без кръчмар. Като стане референдума като в Крим в последен стон управляващата мафия тук ще разчита на народа да гласува против Русия но уви. Много ще се смея тогава как плевнелиев ще обяснява, че трябва да сме свободни
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнениеМоже и да крепи държавата от хаус докато не дойдат руснаците. Може точно тогава да ритне столчето. Замислял ли си се?
Защото както каза "Нещо което изглежда като котка, говори като котка и се държи като котка е котка."
По тази логика нещо което изглежда като продажен рубладжия, говори като продажен рубладжия и се държи като продажен рубладжия е продажен рубладжия. Кажат му да крепи Д(П)С на власт - крепи ги. Папка и слушка. Не виждам причина да продължа анализа - няма никакви поводи за това."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение......... Но не признавам правото на Путлер да откъсне парче от съседна държава, оправдавайки се с желанията на тези хора. ......
Колкото до стремежа на някои да се върнат в Русия или СССР - Путлер първо да се погрижи руснаците да не бягат от корупцията и ориенталщината му на Запад, а после да се тюхка за руснаците в съседните държави. Защото не всички руснаци живеят в стратегическа военна база, или около важно международно трасе, или в район със суровини, и за тях излиза, че хич не му пука, така ли?
Не признавам правото на САЩ и ЕС насила да се карат Украина да е единна държава като на всички е ясно че в нея източните и западните части не могат да се понасят и се мразят ........ та така приятел по това се различавам в мисленето от соросоидите като теб.....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнениеУчи Руски и Китайски по-добре, защото ще ти трябват вместо да се насираш от злоба срещу Русия. Нали уж имаш претенции да си умен челяк."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеА, да, тиквения медал, дето може да се купи и по интернет. Голямо отличие, голямо признание!
Аз не виждам как ДПС е по-малкото зло от ГЕРБ, въпреки че никой, който ме познава на живо или от форума не може сериозно да ме обвини в харесване на ГЕРБ.
А фактите са ясни, и са признати вече от Сидеров - Атака клрпи това правителство, т.е. Долен лрепи Доган на власт.
Да обобщим: "Националистите" крепят една турска (според тях) партия с надеждата, че България ще бъде присъединена към СССРусия. Е не мога да си представя по-голям патриотизъм и национализъм от тоя!
Може и да крепи държавата от хаус докато не дойдат руснаците. Може точно тогава да ритне столчето. Замислял ли си се?
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнениеНе ме занимавай със счупената матрица на драмите между герб и бсп да се оправят. И двете партии са нелегални и на власт с купени гласове и криво преброяване. Атака е с бсп на принципа на по-малкото зло и до когато се налага. После не е с бсп. Кой е с Путин който е има орден от Русия. Духа от бутилката вече е пуснат.
Аз не виждам как ДПС е по-малкото зло от ГЕРБ, въпреки че никой, който ме познава на живо или от форума не може сериозно да ме обвини в харесване на ГЕРБ.
А фактите са ясни, и са признати вече от Сидеров - Атака клрпи това правителство, т.е. Долен лрепи Доган на власт.
Да обобщим: "Националистите" крепят една турска (според тях) партия с надеждата, че България ще бъде присъединена към СССРусия. Е не мога да си представя по-голям патриотизъм и национализъм от тоя!"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеКажи си го направо - според теб българите са поредния вид "малоруси", на които им предстои да се "осъзнаят".
Не разбирам от какво те е срам, че говориш с гатанки и увъртане.
Не казвам че сме Руснаци, а че сме Славяни. Руснаците са ни братя. Мало голямо това са си твои определения. Дори и на 9 годишните им е ясно че Руснаците са ни братя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеКой народ ще решава и къде е тоя народ сега?
Защото месеци наред голяма част от народа беше по улиците, обаче вие отказахте да го видите и чуете, а сега викате "народ" на маскираните шпицкоманди на Путлер.
Това ли чакате - да ви пратят руски "отряди за самоотбрана", за да ви оправят?
Ще има да почакате, смешковци. Близо година властта и МВР ви пазиха, медиите ви даваха трибуна, и много си повЕрвАхте, обаче идва приземяване. И тогава няма никой да се занимава с вас- вие сами ще се изядете едни други в борба за рублите и честта да сте пръв лакей на Путлер.
Не ме занимавай със счупената матрица на драмите между герб и бсп да се оправят. И двете партии са нелегални и на власт с купени гласове и криво преброяване. Атака е с бсп на принципа на по-малкото зло и до когато се налага. После не е с бсп. Кой е с Путин който е има орден от Русия. Духа от бутилката вече е пуснат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнениеНещо което изглежда като котка, говори като котка и се държи като котка е котка. Толкова за това към кои принадлежим.
Не разбирам от какво те е срам, че говориш с гатанки и увъртане."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
Коментар