IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
    То ясно само дето тя добави 50% от както почна ) то громенето до безкрай без значение на какво води винаги до разгром
    Тя добре добави, ама този който влезе яко не виждам как ще осребри ако нещата тръгнат на юг.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Чакай де - то с ПИБ още нищо не е приключило, това че някой идиот с пари реши да помпи цената нищо не доказва.
      То ясно само дето тя добави 50% от както почна ) то громенето до безкрай без значение на какво води винаги до разгром

Коментар

• http://novavarna.net/2014/04/28/chec...te-na-smyrtta/
        Рамзан Кадиров даде 72 часа на Украйна преди да пусне отрядите на СМЪРТТА

Чеченците не са ли против Русия или се бъркам?
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
          И ПИБ разгроми преди време
          Чакай де - то с ПИБ още нищо не е приключило, това че някой идиот с пари реши да помпи цената нищо не доказва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Равновеско е форумен шегаджия комик.Разбира от всичко.Разби Путин фалира Русия обира евреите на борсата...Лошото е че рядко се събужда.
            И ПИБ разгроми преди време

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              Хм, това е тролене, нищо сериозно... Да си похарчат прибалтийските пинчери стинките за керосин, както вика нашия лъолъо
              Ами не мисля така - иска да стресира и НАТО на север за да може да засили натиска върху Украйна след като украинското правителство вече мисли да засили използването на сила. Само че няма да му се получи със стресирането на НАТО и ще докара санкции на Газпромбанк и на тази държавната банка ВЕБ. Което ще е началото на края.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                Чудя се....колко ли трябва да са прости германците,че си направиха Северен поток....а не вкарват ЛНГ газ.......Много ще трябва да са прости,според Равновесие....Не става само с ядене,трябва и акъл
                Равновеско е форумен шегаджия комик.Разбира от всичко.Разби Путин фалира Русия обира евреите на борсата...Лошото е че рядко се събужда.

Коментар

Ми аз такива глупости очаквам - както казах вече съм нетно къс в акции
                  Хм, това е тролене, нищо сериозно... Да си похарчат прибалтийските пинчери стинките за керосин, както вика нашия лъолъо

Коментар

Ти си къс на едно друго място

Коментар

ВВС России начали учения на границе со странами Прибалтики
                      http://vz.ru/news/2014/4/30/684785.html

Вертолеты армейской авиации Западного военного округа России начали учения в небе над северо-западом страны, сообщил в среду начальник пресс-службы Западного военного округа полковник Олег Кочетков.

Освен това вчера една балистична ракета имаше технически проблем, което доведе до отклонение на траекторията, което МАТО нарече провокация

Коментар

Да бе да. За това най-големите инвестиции в Русия идват от британски офшорни центрове.
                        ВВС России начали учения на границе со странами Прибалтики
                        http://vz.ru/news/2014/4/30/684785.html

Вертолеты армейской авиации Западного военного округа России начали учения в небе над северо-западом страны, сообщил в среду начальник пресс-службы Западного военного округа полковник Олег Кочетков.

Освен това вчера една балистична ракета имаше технически проблем, което доведе до отклонение на траекторията, което МАТО нарече провокация

Коментар

• А бе не мога да разбера какво толкова сте се вторачили в тази газ.
                          Да не е вноса на газ най-важното за Европа? то това е дори маловажно в случая.
                          Ами износът на Европа за Русия?

Нали ембаргото на ЕС ще има отговор!
                          Русия какво и пречи да сложи 50% мита за стоките от държавите наложили санкции? Колко ще намали производството на Европа това? Как ще нарасне безработицата? Че Китайците ще скачат до небето от радост тогава. А руснака малко ще мрънка. че китайските коли са по некачествени, ама пък ще са два пъти по-евтини..

И най-накрая генералния въпрос:

За какъв чеп и е това на Европа? Заради хохлите???
                          Айде бе!
                          Заради хамериканските гейове? ? ? Май че да!
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Чудя се....колко ли трябва да са прости германците,че си направиха Северен поток....а не вкарват ЛНГ газ.......Много ще трябва да са прости,според Равновесие....Не става само с ядене,трябва и акъл

Коментар

• Нали видя какво стана с Гунвор, а това беше само началото. Ако не се държи като добро момче имат още много в списъците и то все по-важни и по-важни.

Коментар

На ВВП парите му са 83% одобрение от Руския народ... Рамзан Кадиров руски националист! Да давам ли още примери
                                Да бе да. За това най-големите инвестиции в Русия идват от британски офшорни центрове.

Коментар

Working...
                                X