IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да им се спрат стипендиите и заплатите на стачкуващите

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
    но не мога да отрека че имаха успехи в някои области, дължащи се на стероиди, отделни гениални учени и незачитането на стойността на отделния човешки живот.
    Ти имаш ли някаква идея, как се разследваше убийство преди 1990 и как се разследва сега? Или пък, как се разследваше кражба тогава и сега? За какво сравнение може изобщо да става дума? То е несравнимо! Цената на човешкият живот тогава бе много по-голяма!

Ние сме сравнително бедни сега не защото имаше 40 години социализъм. Бедни сме защото загубихме една война - Студената война. Победителите дойдоха и взеха всичко което бе по-ценно. А тъпанарите в нашето общество им целуваха краката и продължават...
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Нещо си се объркал. Куба е на светлинни години пред преките си съседи съизмерими по човешки и природни дадености. Бяха на едно дередже с Доминиканската Република и Хаити преди 50 години. Сега Куба е е класи над тях! Това говори, че социализма е добра система. Да не говорим пък Китай къде беше преди 50 години и къде е сега!?

Подвигът на Че Гевара и идеалите за социална справедливост, които той олицетворява, са безсмъртни.
      That:

http://ruthdehaas.files.wordpress.co...e-facepalm.jpg

Коментар

• ФМ, забавен човек си и искрено се надявам да печелиш прилични пари за това
        Колко добра система е социализма, можем да видим по техните преки наследници- БСП, ГЕРБ, ДПС и прочие отрепки, но не мога да отрека че имаха успехи в някои области, дължащи се на стероиди, отделни гениални учени и незачитането на стойността на отделния човешки живот.

Коментар

В тази връзка най-адекватната форма на протест е била на пича от аватара на Форекс Мастъра, но и той и другите подобни се провалиха грандиозно.
          Нещо си се объркал. Куба е на светлинни години пред преките си съседи съизмерими по човешки и природни дадености. Бяха на едно дередже с Доминиканската Република и Хаити преди 50 години. Сега Куба е е класи над тях! Това говори, че социализма е добра система. Да не говорим пък Китай къде беше преди 50 години и къде е сега!?

Подвигът на Че Гевара и идеалите за социална справедливост, които той олицетворява, са безсмъртни.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от rew Разгледай мнение
            Да спират стипендиите на окупиращите колеги, но само на тях. Останалите нямаме никаква вина за тъпата им окупация. От нашия поток никой, повтарям никой, не подкрепя окупацията, но пак нямаме занятия. По-лошото е, че се е решило лятото да се отучва пропуснатото, а много колеги, включително и аз, лятно време работим, за да има с какво да изкараме следващата година. Хеле, пък да се обяви нулева година, ако тези глупости продължат. Е тогава няколко синчета, които са решили да си градят политическа кариера, ще ни разкажат играта на нас, останалите студенти.
            Не знам какво се казва по новините, но с колегите вече започваме да се настройваме да правим чистка. Да пъдим окупаторите на площада, за да можем да учим, защото никой не иска да си губи времето заради две шепи мамини синчета. И като гледам тази седмица ще се види какво ще става.
            Ами вие ръце и крака имате ли?Събирате се и ги почвате няма какво да чакате.Аз преди много години така направих.Великия Кошлуков се изнесе като насран.А се беше озъбил веднага го трупясвах с един юмрук.Смелостта му стигна да ми каже само знаеш ли кой съм.Казах че знам и че не ме е страх.Докарал няколко лайна второкурсници да ми запъват вратата и на всичкото отгоре да блъскат професор Тошев дето ще им налива акъл в празните глави...Та като видя дебелия и се омете.

Коментар

• @Master

Всичките...на куп и едновременно.

Просто трябва да има 100% нетърпимост към този, който е на власт и вреди на тези, които са го вкарали там.

Сега ти отговори на баснята:

Ако жена ти се ч!к@ със съседа ще я търпиш ли?
              Май, май ще си легнеш и ще си я цункаш...
              Last edited by VP; 29.10.2013, 17:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от VP Разгледай мнение
                Според мен не е така... Дърважата = хората. Ти дори да си гениален, умен, стремителен, предприемчив, ако онези отгоре те мачкат няма как да успееш. Представи си в момента да правиш бизнес... какъвто й да е. Във всеки 1 отрасъл има някоя фирма, която е на този или онзи депутат / олигарх / министър / зам-министър. Как да се бориш срещу това... Корупция, лоша инфраструктура, монополи, лобита, обществени услуги - това всичко се контролира отгоре и няма как да успееш.
                Това не е прехвърляне на отговорността, това е какво се случва на практика...
                Никой никаде по света не ти гарантира успех независимо колко си гениален, умен, стремителен, предприемчив, онези отгоре те мачкат където и да си. Обществените проблеми не се дължат на конкретните правителства(аз лично не се сещам за правителство в човешката история, което да си е свършило работата задоволително), а на обществената система. В тази връзка най-адекватната форма на протест е била на пича от аватара на Форекс Мастъра, но и той и другите подобни се провалиха грандиозно. За сметка на това има много примери за отделни успели и щастливи хора и ако някой има повече енергия е най-рационално да я използва в тази посока.

Коментар

Представи си, че жена ти ти изневерява. И ти ми казваш, не, аз ще си я държа, щото онази другата може също да ми изневерява...

Да влезе който ще в парламента, не може да оставиш вътре жена, която ясно ти е показала, че ще се №!$! със съседа. Така всяка следваща ще знае, че номерът минава...
                  Не ми разправяй басни, ами отговори на обикновения въпрос който ти зададах! Кой от тези, които не успяха да влязат на последните избори в Парламента искаш да влязат?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Набий си в главата, че в парламента все някой трябва да има. Ти кой предлагаш да влезе на мястото на сегашните?! Тези, които не успяха да съберат дори и 4% на последните избори ли?!

Представи си, че жена ти ти изневерява. И ти ми казваш, не, аз ще си я държа, щото онази другата може също да ми изневерява...

Да влезе който ще в парламента, не може да оставиш вътре жена, която ясно ти е показала, че ще се №!$! със съседа. Така всяка следваща ще знае, че номерът минава...

Коментар

Всъщност правителствата са виновни за проблемите на държавата, а не на хората, в масовия случай всеки отделен човек е виновен за собствените си проблеми и му е много удобно да прехвърля отговорността върху лошите. На мен ми се гади, че подобни интелектуални и физически недоразумения ръководят държавата, но това винаги е било така и вероятно винаги и ще бъде, а обикновено идеалистите използват обществените проблеми просто просто за да избягат от личните.
                      Според мен не е така... Дърважата = хората. Ти дори да си гениален, умен, стремителен, предприемчив, ако онези отгоре те мачкат няма как да успееш. Представи си в момента да правиш бизнес... какъвто й да е. Във всеки 1 отрасъл има някоя фирма, която е на този или онзи депутат / олигарх / министър / зам-министър. Как да се бориш срещу това... Корупция, лоша инфраструктура, монополи, лобита, обществени услуги - това всичко се контролира отгоре и няма как да успееш.
                      Това не е прехвърляне на отговорността, това е какво се случва на практика...

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                        Аз не разбирам защо държиш сметка на момчето, образованието е такова, каквото е, такова е за сульо, пульо, атанас и аз... Някой ще стане Христо Стоичков, някой ще си остане на нивото на селската група. И действително пред един способен човек, който е завършил, алтернативата е: или да излезне навън и да стартира ракетата на това, което знае и може или да остане тук и голяма част от енергията му да отива в чистене на авгиевите конюшни, да търкаля малката топка, да има малък хоризонт
                        Не държа сметка, опитвам се да му дам друга гледна точка.

Коментар

Всъщност голяма част от населението на страната е сравнително бедно именно защото 20 години търпи и не окупира...

И сега като не окупирате, пак ще останете бедни, но учени

Набийте си в главите, че държавата е на това ниво заради тези в парламента и окупиращите ви правят брутална услуга...
                          Всъщност правителствата са виновни за проблемите на държавата, а не на хората, в масовия случай всеки отделен човек е виновен за собствените си проблеми и му е много удобно да прехвърля отговорността върху лошите. На мен ми се гади, че подобни интелектуални и физически недоразумения ръководят държавата, но това винаги е било така и вероятно винаги и ще бъде, а обикновено идеалистите използват обществените проблеми просто просто за да избягат от личните.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                            Някой да те спира да емигрираш още сега, щом това е зора? Или викаш ние данъкоплатците трябва да финансираме едно леко и евтино обучение, без протести че да можеш по бързо да си вземеш безполезната диплома и да си я занесеш някъде дето си мислиш че ще те посрещнат с килимче?
                            Аз не разбирам защо държиш сметка на момчето, образованието е такова, каквото е, такова е за сульо, пульо, атанас и аз... Някой ще стане Христо Стоичков, някой ще си остане на нивото на селската група. И действително пред един способен човек, който е завършил, алтернативата е: или да излезне навън и да стартира ракетата на това, което знае и може или да остане тук и голяма част от енергията му да отива в чистене на авгиевите конюшни, да търкаля малката топка, да има малък хоризонт

Коментар

Всъщност голяма част от населението на страната е сравнително бедно именно защото 20 години търпи и не окупира...

И сега като не окупирате, пак ще останете бедни, но учени

Набийте си в главите, че държавата е на това ниво заради тези в парламента и окупиращите ви правят брутална услуга...
                              Ти пък си набий в главата:

Като искаш да окупираш и ревеш против властта - иди да окупираш парламента, президентството и мин.съвет.

Коментар

Набийте си в главите, че държавата е на това ниво заради тези в парламента...
                                Набий си в главата, че в парламента все някой трябва да има. Ти кой предлагаш да влезе на мястото на сегашните?! Тези, които не успяха да съберат дори и 4% на последните избори ли?!

Коментар

Working...
                                X