IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Международна политика

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добра аналогия с големите в европейските партии, Ма(у)си ...и намесата им в местните политики

В случая ми липсват части от пъзела, който реди Германия ...в Кипър, Гърция....България ... и сама ли го реди...

В Америка и на мен ми прилича на надцакване на оръжейното лоби с фармацевтичното

Коментар

• Циркът е един и същ навсякъде:
      В конкретния случай работата е - дай да му помогнем на нашия(десния) на местно ниво,че после да разчитаме на него на ниво Европа за прокарване на нашите интереси.
      Същото беше и с назначаването на Станишев за шеф на ПЕС - с краткия му мандат до следващите избори се купува лоялността му (и тази на БСП) към този дето го е направил такъв и де факто дърпа конците там.
      В щатите за поредна година се разиграва цирка с тавана на дълга - на всички им е ясно,че той ще бъде увеличен(просто за никой там не е далавера те да изпаднат в процедура на технически фалит),но въпросът е на каква цена,като тези които се "дърпат" искат да си прокарат закона за здравеопазване и да обслужат тези,дето са ги сложили там (най-вероятно основните им спонсори/"дарители" са от Сектор Фармация).
      Та затова сега пускат тежката артилерия да спасява ЦЦ.
      Лично мнение,което не цели да внушава идеи или каквото и да било.
      Only God Can Judge me...

Коментар

• Ето и конкретния повод да пусна темата сега...

Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
        ... Борисов, който добре работи с Меркел и фондациите Конрад Аденауер и Ханс Зайдел
        Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
        ....
        Дългогодишният депутат от германския Бундестаг Ханс-Петер Ул е адвокат на бившия вицепремиер Цветан Цветанов по делото за възпрепятстване на разрешение за СРС, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Ханс-Петер Ул пристигна в Съдебната палата заедно с Цветанов и направи изявление пред българските журналисти. Цветанов, заедно с адвокатите си, в момента е в съдебната зала. Към делото има голям медиен интерес.

Познавам Цветан Цветанов от времето, когато беше министър на вътрешните работи, това заяви пред журналисти Ханс-Петер Ул, депутат в германския Бундестаг, и адвокат на Цветанов по делото за препятстване на специални разузнавателни средства, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Впечатлен съм от борбата му с организираната престъпност, каза още Ханс-Петер Ул. Той заяви още, че ще наблюдава внимателно процеса и ще напише доклад с впечатленията си от България.
        Тук, върви някаква Тенденция...

Някой може ли да ме насочи...

Има ли връзка с желанието на Германия да доминира в Гърция, с произхода и житието на Меркел, с добрите търговски отношения Германия - Русия...?

Коментар

• Международна политика

И друг път съм си мислела, че е удачно да има и тема по-различна от "Политика", в която да се отнасят въпросите със случващото се по света в икономически и политически аспект, и особено българското участие или безучастност в течащите процеси и тенденции в развитието на света.
          Съществуващата тема "Политика" не дава възможност за подобни дискусии.
          Там страниците се пълнят, основно с политически статии на медии от нашия ...битпазар

Тази тема е опит за надскачане на териториалността ни

п.п. ако има вече пускана подобна тема, постът ми, нека си отиде там
        Working...
        X