IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Не сме се тепали, а сме ги тепали" поправи Джамбазки сръбския президент

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Е кво значение има кат се тепат двама братя, кой е отнесъл кютеко... Дева комплексарчето, дева

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Capo Разгледай мнение
      По такъв начин - чрез набиране на заселници - поддържат населението си Канада, Австралия, Нова зеландия и още много други държави /справка - зелените карти на САЩ/. У нас естественият прираст е отрицателен и няма реално да се пречупи нази тенденция и този модел при възпроизводство чрез раждаемостта. Затова трябва да наблегнем на механичния прираст. Трябва да приберем в лоното на майка България още много други сънародници - например банатските, бесарабските и таврийските българи. Наивно е да се очаква, че емигриралите на запад наши сънародници ще се върнат. Огромна част от тях са заминали с еднопосочен билет. Обаче, населението в споменатите по-горе земи не е с такава нагласа. Те биха останали тук, за да обработват земята, да плащат тук данъци и осигуровки. Но трябва инициатива от БГ правителствата. Ние само цитираме разни статистики за изчезването на населението, но кой знае защо никой не запрята ръкави!
      ... в центъра!

      Коментар


      • По такъв начин - чрез набиране на заселници - поддържат населението си Канада, Австралия, Нова зеландия и още много други държави /справка - зелените карти на САЩ/. У нас естественият прираст е отрицателен и няма реално да се пречупи нази тенденция и този модел при възпроизводство чрез раждаемостта. Затова трябва да наблегнем на механичния прираст. Трябва да приберем в лоното на майка България още много други сънародници - например банатските, бесарабските и таврийските българи. Наивно е да се очаква, че емигриралите на запад наши сънародници ще се върнат. Огромна част от тях са заминали с еднопосочен билет. Обаче, населението в споменатите по-горе земи не е с такава нагласа. Те биха останали тук, за да обработват земята, да плащат тук данъци и осигуровки. Но трябва инициатива от БГ правителствата. Ние само цитираме разни статистики за изчезването на населението, но кой знае защо никой не запрята ръкави!
        "Купуването и продаването на гласове е престъпление"

        Коментар


        • Широкомащабна рекламна кампания за преселване на българите от западните покрайнини на наша територия. Има достатъчно обезлюдени земи у нас - Северозападнала България, странджанско- сакарския край и др. Може да се изкупят на безценица от държавата изоставени селски имоти и къщи в малките градчета, и след това да бъдат отдавани на изплащане на новозаселените българи при изключително изгодни условия. Веднага да им се даде БГ гражданство и да им се съдейства за интегриране в обществото. За финансирането на такава програма има резерви в бюджета, ако се съкрати част от огромната и ненужна администрация, а в краен случай да се емитира нисколихвен държавен дълг - условията са благоприятни.
          "Купуването и продаването на гласове е престъпление"

          Коментар


          • "Не сме се тепали, а сме ги тепали" поправи Джамбазки сръбския президент

            Какво трябва да направим за българите в западните покрайнини, за да не ни потискат както македонците мачкат българите?

            http://news.ibox.bg/ в клипа.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
          Working...
          X