If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Типично по комуниски.....най умните и все знаещи професори....Тоест кон с капаци той затова и бойко си ви юрка на поразия и вие му лепнахте....винету тиква паша мутра ....ДА си наясно : матросов ....Живей леко не се Юркай
Мастъре....това правителство е правителство на искуфели стърчоци цигани и заблудени...
котаров, ти пък специално си един от най-заблудените в това форумче. На теб дори ти липсва изразен речник. Български език учил ли си в училище? Чувал ли си що е то граматика, подлог, сказуемо, синтаксис? Аз като те чета се питам дори ти дали си българин или си някой от ИЧС-то решил да поостане в БГ?!... Ми ти не можеш да се изразяваш бе мойто момче? На теб ти липсва дори средното образование... А си тръгнал да даваш оценки за хора висшисти и хонорувани преподаватели?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Мастъре....това правителство е правителство на искуфели стърчоци цигани и заблудени......Ти от кои си ....не се излагай не ти отива ....интелигентен човек си не бъди на инат на едно със старшината
Друг е въпросът колко избиратели на Атака подкрепят коалиция с ДПС.
Явно много повече подкрепят коалиция с ДПС отколкото коалиция с Боко и Цвъко, които доста се постараха да разбият парламентарната група и да унищожат Атака в предното Народно събрание...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Такива басни ли си разправяте по седерастките седенки? И защо тези "два пъти повече милиони" не гласуваха за гербаджиите, сините талибани, седерастите или соросоидите?!
Това правителство има моето и още на 2 милиона българи доверие. Милиони са гласували за това правителство. Не може няколко хиляди лумпени и пияндета да ми казват, кой трябва да ме управлява!
Посмали малко. БСП + ДПС + Атака имат 1 600 000 гласа. Друг е въпросът колко избиратели на Атака подкрепят коалиция с ДПС.
Това правителство има моето и още на 2 милиона българи доверие. Милиони са гласували за това правителство. Не може няколко хиляди лумпени и пияндета да ми казват, кой трябва да ме управлява!
Избирателите на Атака точно за това правителство са гласували.
Да не броим, че и избиратели на БСП им чернее пред очите от това как ДПС им го начуква. Ама нали са на власт и те си мълчат.
Ако му бяха обявили състава преди мога да ти кажа, че сигурно и половин милион нямаше да гласуват за него. И бяха казали за Пеевски за шеф на ДАНС.
И два пъти повече милиони го мразят Иначе да не минаваме в квалификации, защото се видя на предишния контрапротест какви са подръжниците на правителството. Малоумни мангали със затворнически татуировки, които трудно говорят на български.
Най-лесно ще се реши проблема с протестиращите, когато това корумпирано и изгубило доверието на хората правителство подаде оставка
Ами според мен се протестира защото ГЕРБ е спечелила изборите и счита за правилно да управлява макар и имаща по-малко на брой гласове, спрямо БСП и ДПС които имат повече гласове. Не разбирам логиката на ГЕРБ, но това слушаме постоянно.
ГЕРБ също не разбират защо всички им биха шута. Ами дори и Атака, им го би, което е нормално. Е миналия парламент Атака 2-3г. ги подкрепяше, накрая ГЕРБ им тегли една защото си мислеше че ще имат пълно мнозинство сега. Е не стана,
и сега ГЕРБ си стоият самички, и ще си стоят, защото никой не им вярва вече, след като знаят как са действали преди.
Aз пък считам че слънцето требе да изгрява от запад и да вали дъжд кога сакам.Дреме ми за исканията и фантазиите на един луд.
Ами според мен се протестира защото ГЕРБ е спечелила изборите
Математиката на Боко и Цвъко е милиционерска и тя няма нищо общо с демокрацията. Бяха на власт и се отказаха от властта предсрочно, защото издумкаха резерва и останаха без пари. Получиха мандат след изборите за съставяне на правителство и се отказаха веднага защото нито една от другите партии не иска да се коалира с тях, а без коалиция са малцинство в Народното Събрание! Не разбирам, как може да си малцинство и да твърдиш, че ти имаш право да управляваш България?
Коментар