Типично по комуниски.....най умните и все знаещи професори....Тоест кон с капаци той затова и бойко си ви юрка на поразия и вие му лепнахте....винету тиква паша мутра ....ДА си наясно : матросов ....Живей леко не се Юркай
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение до полицията относно "протестиращите"
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеМастъре....това правителство е правителство на искуфели стърчоци цигани и заблудени...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от GreatApe Разгледай мнениеДруг е въпросът колко избиратели на Атака подкрепят коалиция с ДПС.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ два пъти повече милиони го мразятСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова правителство има моето и още на 2 милиона българи доверие. Милиони са гласували за това правителство. Не може няколко хиляди лумпени и пияндета да ми казват, кой трябва да ме управлява!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова правителство има моето и още на 2 милиона българи доверие. Милиони са гласували за това правителство. Не може няколко хиляди лумпени и пияндета да ми казват, кой трябва да ме управлява!
Да не броим, че и избиратели на БСП им чернее пред очите от това как ДПС им го начуква. Ама нали са на власт и те си мълчат.
Ако му бяха обявили състава преди мога да ти кажа, че сигурно и половин милион нямаше да гласуват за него. И бяха казали за Пеевски за шеф на ДАНС.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНай-лесно ще се реши проблема с протестиращите, когато това корумпирано и изгубило доверието на хората правителство подаде оставкаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеAз пък считам че слънцето требе да изгрява от запад и да вали дъжд кога сакам.Дреме ми за исканията и фантазиите на един луд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнениеАми според мен се протестира защото ГЕРБ е спечелила изборите и счита за правилно да управлява макар и имаща по-малко на брой гласове, спрямо БСП и ДПС които имат повече гласове. Не разбирам логиката на ГЕРБ, но това слушаме постоянно.
ГЕРБ също не разбират защо всички им биха шута. Ами дори и Атака, им го би, което е нормално. Е миналия парламент Атака 2-3г. ги подкрепяше, накрая ГЕРБ им тегли една защото си мислеше че ще имат пълно мнозинство сега. Е не стана,
и сега ГЕРБ си стоият самички, и ще си стоят, защото никой не им вярва вече, след като знаят как са действали преди.
Коментар
-
Има едно назначение което взриви ситуацията.
Кой кви сметки си прави да управлява си е негова работа.
След като управляващите си свалиха гащите и се надупиха пред олигархията и Пеевски. Интересно какво очаквате - хората да им ръкопляскат ли?
Като го проумеете това, тогава ще разберете защо протестират хората или що напускат България.
Тук не включвам платените дето ги возят с автобуси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Setver Разгледай мнениеАми според мен се протестира защото ГЕРБ е спечелила изборитеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар