IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вероятна ли е 3-та световна война при американско нападение над Сирия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Казал съм го. В Азия. В момента в Китай следват висшето си образование 11 000 американци!

Виж филмчето което ти посочих от 12,40 минута нататък.
    1 филмчето ти е старо и в интерес на истината не съм го гледала .2 америшите учат в Китай защото им излиза по евтинко и 3 ако е толкова добро образованието в Китай ,китайците нямаше да ходят да учат в Шведски университети .
    Last edited by коки; 10.09.2013, 21:11.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
      Не ти злобея бе човек 180+218=397 хилки придполагам, хубаво но имаш едно 0,25 лв себестойност на кило жито ако не и повече, при царевичака повече, при слънчогледа още по. Работил съм с фермери знам ви сметките. Мога почти точно да те сметна ако ми кажеш декарите си. Така че от тез 400к щи останат към 100 което си е добре. Но не ми говори небивалици че не бачкаш здраво!
      Ми сметни колко отива за брануване сеитба наторяване жътва.Ако пък сложиш жито от хамбара далаверата е пълна.Тази година засях с истински семена но догодина ще сея от хамбара така идват нещата.После пак ще купя семена и така през година.Най голям удар има когато с оригинални семенс има добра година с голям добив.Ако годината е лоша по добре от хамбара.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Мастере, кажи къде ходят да учат не тъпите.
        Казал съм го. В Азия. В момента в Китай следват висшето си образование 11 000 американци!

Виж филмчето което ти посочих от 12,40 минута нататък.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ин мадър Рашъ
          Ако учат геология определено минно-геоложкия в Москва е номер 1. Изцяло е на издръжка на големите газови и нефтени руски фирми и е приказка.

Само че като гледам младото поколение всички отиват да учат бизнес администрация - демек учат за директори. А светът има нужда от хора със занаят - инженери, химици, лекари, геолози, агрономи, а не многознайковци които на практика нищо не могат.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Ин мадър Рашъ
            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Защо да са глупости бе, Жейсънов? Само най-тъпите вече ходят да учат в САЩ и Зап. Европа - богати и не толкова но инертни като тикви... Бивш шефна световната банка ти го казва в прав текст:

http://www.youtube.com/watch?v=mOwZwkhFemQ

Коментар

Начи това като ги пишете тез глупости вервате ли си?
                Защо да са глупости бе, Жейсънов? Само най-тъпите вече ходят да учат в САЩ и Зап. Европа - богати и не толкова но инертни като тикви... Бивш шефна световната банка ти го казва в прав текст:

http://www.youtube.com/watch?v=mOwZwkhFemQ

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Ти изобщо нямаш представа за колко време се дисковат 60 декара за колко време се жънат и за колко време се сеят.Аз може да не съм в УСА ама не сея с крината и на ръка нито ора с Белчо и Сивушка.Освен това не разбирам тази българска злоба другия да е зле.Обяснявам го с увредени гени.Имало е години житото е било 10-12 стотинки.Па не сме умрели ще се оправим и тази година.Освен това има и слънчоглед ще има и отлична реколта от царевица.А ако сравним добивите с миналогодишните са над един път и половина по добри.Та ако можеш сметни колко е 450*0,40 и колко е 750*0,28
                  Не ти злобея бе човек 180+218=397 хилки придполагам, хубаво но имаш едно 0,25 лв себестойност на кило жито ако не и повече, при царевичака повече, при слънчогледа още по. Работил съм с фермери знам ви сметките. Мога почти точно да те сметна ако ми кажеш декарите си. Така че от тез 400к щи останат към 100 което си е добре. Но не ми говори небивалици че не бачкаш здраво!
                  Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

различни хора различни интереси, иначе цените точно си ги цитирал. Аз не ги защитавам тук, има много гадости де не харесвам. Просто идеята ми е че няма черно и бяло, и на двете места има доволни и недоволни, въпрос на реализация и гледна точка.
                    За мен тази година е много по добра.Намирам начин да продавам по балканджийските села хората гледат животни.А царевицата направо се разграбва за нея явно винаги има пазар.Слънчогледа ще го предам за олио и ще продавам олиото.Ще остане и кюспе и шрот.
                    А за УСА кво да говорим аз съм го казал промити мозъци и трудов концлагер.Следят те подслушват те жигосват те.Знаят всичко за теб.На който му харесва да живее така нека си живее на мен не ми допада това.

Коментар

Ще се хване за палците.
                      И ми е чудно като бизнесмен по колко часа бачка по време на кампания едва ли под десет и дали прави повече пари от мен бачкатора?
                      До кога ще сравняваме несравними неща? Имах една даскалица в унито, главен счетоводител беше, чудеше се що ходим по бригади да мием чинии като тя изкарвала повече. Въджишка, до къде е паднала, главен счетоводител се гордее че печели повече от латинос мияч на чинии де не може да говори. Тъжно, много тъжно.
                      Ти изобщо нямаш представа за колко време се дисковат 60 декара за колко време се жънат и за колко време се сеят.Аз може да не съм в УСА ама не сея с крината и на ръка нито ора с Белчо и Сивушка.Освен това не разбирам тази българска злоба другия да е зле.Обяснявам го с увредени гени.Имало е години житото е било 10-12 стотинки.Па не сме умрели ще се оправим и тази година.Освен това има и слънчоглед ще има и отлична реколта от царевица.А ако сравним добивите с миналогодишните са над един път и половина по добри.Та ако можеш сметни колко е 450*0,40 и колко е 750*0,28

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Ми на мен не са ми оставили панелка и си построих една стотинка кредит не съм взел.Да в УСА ти плащат ама детската градина в Чикаго е 1600 долара на месец не на година.Четирима големи хора в ресторант без глезотии 350 долара излезе масрафа.Та те така.А това колко се ебливи американците не ме интересува факт е че американките не се чукат с българи освен ако не са много богати.В УСА говоря за белите хубави жени се чукат с богати мъже нашенския гастърбайтер дето мие коли в автомивка и разнася пици няма шансове.А за момичето дето писах става въпрос за Испания а не за УСА.Много хубаво дете и не търси богати.На познати синът им се върна в София и не ще да чуе за УСА въпреки че родителите и сестра му са там.
                        различни хора различни интереси, иначе цените точно си ги цитирал. Аз не ги защитавам тук, има много гадости де не харесвам. Просто идеята ми е че няма черно и бяло, и на двете места има доволни и недоволни, въпрос на реализация и гледна точка.

Коментар

Начи това като ги пишете тез глупости вервате ли си?
                          Прав си само за тъпотията на средния американец.
                          Начи за бачкането 16 часа, ОК, и в бантускотия е тъй, само де в уса ти плащат.
                          За кредитите, ам н бг ако не ти оставят ваще панелка, колко години ще изплащаш кредит?
                          За чикиите яко се изложи, НЯМЯ по еблива нация от американската, и не е като в бг само като долни курви да чакат я почерпка я нещо за да ти пуснат.

И моля ви се вижте нещото преди да го коментирате, не бъдете като дядо ми, лека му пръст, жив американец не беше виждал но ги мразеше върло.

П.п. а на ковшийката дъщерята ако се има за принцеса а е крокодил, и ако търси некъв опаричен да го дойка, нищо чудно че няма гаже. В белия свят тез мутро чалга чалъми не се тачат.
                          Ми на мен не са ми оставили панелка и си построих една стотинка кредит не съм взел.Да в УСА ти плащат ама детската градина в Чикаго е 1600 долара на месец не на година.Четирима големи хора в ресторант без глезотии 350 долара излезе масрафа.Та те така.А това колко се ебливи американците не ме интересува факт е че американките не се чукат с българи освен ако не са много богати.В УСА говоря за белите хубави жени се чукат с богати мъже нашенския гастърбайтер дето мие коли в автомивка и разнася пици няма шансове.А за момичето дето писах става въпрос за Испания а не за УСА.Много хубаво дете и не търси богати.На познати синът им се върна в София и не ще да чуе за УСА въпреки че родителите и сестра му са там.

Коментар

Ами верват си. И са точно като дедо ти.

А средния американец е тъп колкото и средния българин. И двата типажа не са ходили по-далече от близкия по-голям град и това им определя целия мироглед.
                            Както казва шопа - от искъро по длибоко нема, и от Витоша по-високо нема, а от София по-убаво нема.

Бате Пешо, питах те преди месец к'во ше праиш с житото ако цената отиде до 240-250 лева?
                            Въпроса стои.
                            Ще се хване за палците.
                            И ми е чудно като бизнесмен по колко часа бачка по време на кампания едва ли под десет и дали прави повече пари от мен бачкатора?
                            До кога ще сравняваме несравними неща? Имах една даскалица в унито, главен счетоводител беше, чудеше се що ходим по бригади да мием чинии като тя изкарвала повече. Въджишка, до къде е паднала, главен счетоводител се гордее че печели повече от латинос мияч на чинии де не може да говори. Тъжно, много тъжно.

Коментар

Ами верват си. И са точно като дедо ти.

А средния американец е тъп колкото и средния българин. И двата типажа не са ходили по-далече от близкия по-голям град и това им определя целия мироглед.
                              Както казва шопа - от искъро по длибоко нема, и от Витоша по-високо нема, а от София по-убаво нема.

Бате Пешо, питах те преди месец к'во ше праиш с житото ако цената отиде до 240-250 лева?
                              Въпроса стои.
                              Mи част от него продадох а другото си стои.Ще чакаме.

Коментар

• http://bulgarian.ruvr.ru/news/2013_0...aritelno-1026/

Верно или не....Вписва се в сценария. Но.... вече всичко отиде по дяволите.
                                Руснаците изваиха коз (2спатия или Асо Пика) с предложението за Хим оръжията.
                                Ако се окаже, че е сценарий....Чий е???
                                Не съм ни за Русия, ни за САЩ. Аз съм за Силна Германия и Европа.
                                Оти сме в този трен.
                                Ако се катурне със 190 (като в Испания).....Баси Българията тогава.

Коментар

Working...
                                X