Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вероятна ли е 3-та световна война при американско нападение над Сирия?
Collapse
X
-
Last edited by коки; 10.09.2013, 21:11.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеНе ти злобея бе човек 180+218=397 хилки придполагам, хубаво но имаш едно 0,25 лв себестойност на кило жито ако не и повече, при царевичака повече, при слънчогледа още по. Работил съм с фермери знам ви сметките. Мога почти точно да те сметна ако ми кажеш декарите си. Така че от тез 400к щи останат към 100 което си е добре. Но не ми говори небивалици че не бачкаш здраво!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМастере, кажи къде ходят да учат не тъпите.
Виж филмчето което ти посочих от 12,40 минута нататък.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеИн мадър Рашъ
Само че като гледам младото поколение всички отиват да учат бизнес администрация - демек учат за директори. А светът има нужда от хора със занаят - инженери, химици, лекари, геолози, агрономи, а не многознайковци които на практика нищо не могат.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМастере, кажи къде ходят да учат не тъпите.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗащо да са глупости бе, Жейсънов? Само най-тъпите вече ходят да учат в САЩ и Зап. Европа - богати и не толкова но инертни като тикви... Бивш шефна световната банка ти го казва в прав текст:
http://www.youtube.com/watch?v=mOwZwkhFemQ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеНачи това като ги пишете тез глупости вервате ли си?
http://www.youtube.com/watch?v=mOwZwkhFemQСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи изобщо нямаш представа за колко време се дисковат 60 декара за колко време се жънат и за колко време се сеят.Аз може да не съм в УСА ама не сея с крината и на ръка нито ора с Белчо и Сивушка.Освен това не разбирам тази българска злоба другия да е зле.Обяснявам го с увредени гени.Имало е години житото е било 10-12 стотинки.Па не сме умрели ще се оправим и тази година.Освен това има и слънчоглед ще има и отлична реколта от царевица.А ако сравним добивите с миналогодишните са над един път и половина по добри.Та ако можеш сметни колко е 450*0,40 и колко е 750*0,28Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеразлични хора различни интереси, иначе цените точно си ги цитирал. Аз не ги защитавам тук, има много гадости де не харесвам. Просто идеята ми е че няма черно и бяло, и на двете места има доволни и недоволни, въпрос на реализация и гледна точка.
А за УСА кво да говорим аз съм го казал промити мозъци и трудов концлагер.Следят те подслушват те жигосват те.Знаят всичко за теб.На който му харесва да живее така нека си живее на мен не ми допада това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеЩе се хване за палците.
И ми е чудно като бизнесмен по колко часа бачка по време на кампания едва ли под десет и дали прави повече пари от мен бачкатора?
До кога ще сравняваме несравними неща? Имах една даскалица в унито, главен счетоводител беше, чудеше се що ходим по бригади да мием чинии като тя изкарвала повече. Въджишка, до къде е паднала, главен счетоводител се гордее че печели повече от латинос мияч на чинии де не може да говори. Тъжно, много тъжно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи на мен не са ми оставили панелка и си построих една стотинка кредит не съм взел.Да в УСА ти плащат ама детската градина в Чикаго е 1600 долара на месец не на година.Четирима големи хора в ресторант без глезотии 350 долара излезе масрафа.Та те така.А това колко се ебливи американците не ме интересува факт е че американките не се чукат с българи освен ако не са много богати.В УСА говоря за белите хубави жени се чукат с богати мъже нашенския гастърбайтер дето мие коли в автомивка и разнася пици няма шансове.А за момичето дето писах става въпрос за Испания а не за УСА.Много хубаво дете и не търси богати.На познати синът им се върна в София и не ще да чуе за УСА въпреки че родителите и сестра му са там.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеНачи това като ги пишете тез глупости вервате ли си?
Прав си само за тъпотията на средния американец.
Начи за бачкането 16 часа, ОК, и в бантускотия е тъй, само де в уса ти плащат.
За кредитите, ам н бг ако не ти оставят ваще панелка, колко години ще изплащаш кредит?
За чикиите яко се изложи, НЯМЯ по еблива нация от американската, и не е като в бг само като долни курви да чакат я почерпка я нещо за да ти пуснат.
И моля ви се вижте нещото преди да го коментирате, не бъдете като дядо ми, лека му пръст, жив американец не беше виждал но ги мразеше върло.
П.п. а на ковшийката дъщерята ако се има за принцеса а е крокодил, и ако търси некъв опаричен да го дойка, нищо чудно че няма гаже. В белия свят тез мутро чалга чалъми не се тачат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАми верват си. И са точно като дедо ти.
А средния американец е тъп колкото и средния българин. И двата типажа не са ходили по-далече от близкия по-голям град и това им определя целия мироглед.
Както казва шопа - от искъро по длибоко нема, и от Витоша по-високо нема, а от София по-убаво нема.
Бате Пешо, питах те преди месец к'во ше праиш с житото ако цената отиде до 240-250 лева?
Въпроса стои.
И ми е чудно като бизнесмен по колко часа бачка по време на кампания едва ли под десет и дали прави повече пари от мен бачкатора?
До кога ще сравняваме несравними неща? Имах една даскалица в унито, главен счетоводител беше, чудеше се що ходим по бригади да мием чинии като тя изкарвала повече. Въджишка, до къде е паднала, главен счетоводител се гордее че печели повече от латинос мияч на чинии де не може да говори. Тъжно, много тъжно.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАми верват си. И са точно като дедо ти.
А средния американец е тъп колкото и средния българин. И двата типажа не са ходили по-далече от близкия по-голям град и това им определя целия мироглед.
Както казва шопа - от искъро по длибоко нема, и от Витоша по-високо нема, а от София по-убаво нема.
Бате Пешо, питах те преди месец к'во ше праиш с житото ако цената отиде до 240-250 лева?
Въпроса стои.
Коментар
-
http://bulgarian.ruvr.ru/news/2013_0...aritelno-1026/
Верно или не....Вписва се в сценария. Но.... вече всичко отиде по дяволите.
Руснаците изваиха коз (2спатия или Асо Пика) с предложението за Хим оръжията.
Ако се окаже, че е сценарий....Чий е???
Не съм ни за Русия, ни за САЩ. Аз съм за Силна Германия и Европа.
Оти сме в този трен.
Ако се катурне със 190 (като в Испания).....Баси Българията тогава.
Коментар
Коментар