If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вероятна ли е 3-та световна война при американско нападение над Сирия?
Е, няма как от 100 грама да направиш 100 гънки. И....казано е: Количествените натрупвания, водят до качествени изменения.
Извади си главата от трейдърския свят (може да си я сложил и в някой барел (колко му беше обема???) и се огледай по-добре.
Е тва е. Доживях 1вокурсничка от Унсс да ми обяснява за световна политика.
...Тогава ще има да гледаме с подмит задни на североизток за спасение...както преди 135годин....
Охохохо, че то сегашната руска коалиция не гледа на североизток, ами направо се е одупила и разтворила широко бузки.
Нищо чудно пак да ни "спасят" от независимостта ни североизточните "братушки", като междувременно забравят да си тръгнат за няколко години за сметка на издръжка от БГ народа.
Е за благодарност, ще трябва разбира се да им вдигнем малко по-голям "паметник на загиналите войни"?!?!. Пространството между Дондуков 1 и 2 ми се струва подходящо.
Боже пази България от такива "освободители"!
Не съм съгласен с атомните бомби - да не забравяме, че освен бедни срещу богати има и мюсюлмани срещу християни.
Не съм фен на ходжите и джамиите.Но истината е че тези хора се защитават от изродите.Чудно ми е дали тая пасмина има нещо християнско у себе си.За тях парите са магнит и не се спират пред нищо.На мен не ми е известен случай арабска държава да е нападала европейска или амерканска.От много години именно Запада напада граби и унищожава.Вземаха роби.Тези хора са принудени да се защитават.И не само това ами те отиват в Западна Европа и започват да тероризират хората там.Лежат по цял ден правят деца трошат палят и висят на социалните системи.С курец ще унищожат Запада.И никой не мое ги пипне щото това е платено с мъката и кръвта на предците им и с природните богатства на страните им.Тези които смяташ за цивилизовани хвърлиха атомни бомби над Япония да не забравяме това.В природата има баланс и рано или късно ще платят цената.Предстоят много интересни години.Следващите 10-15 ще бъдат много интересни и ще се променят много неща.Аз смятам че всички страни трябва да имат ядрени оръжия или АЕЦ.Това възпира изродите
Е, няма как от 100 грама да направиш 100 гънки. И....казано е: Количествените натрупвания, водят до качествени изменения.
Извади си главата от трейдърския свят (може да си я сложил и в някой барел (колко му беше обема???) и се огледай по-добре.
Предполагам си ми претеглил мозъка?
И колко тежи???? Ако е под 1.5 кг ще си мълча. Всъщност......няма да си мълча
И, прави разлика между "им" и "ми", както и между мозък и сива пихтия (дано не ти е в главата.
Не трева да ти дреме ама недей да правиш толкова безмозъчни изказвания.
Предполагам си ми претеглил мозъка?
И колко тежи???? Ако е под 1.5 кг ще си мълча. Всъщност......няма да си мълча
И, прави разлика между "им" и "ми", както и между мозък и сива пихтия (дано не ти е в главата.
....Време е арабите и персите да се обединят с китайците и руснаците и да отговорят заедно с една трета световна война. ....[/QUOTE]
И...кой ще е победителя, тъй де печелившият? Световният интернационал на обединените муджахидини?
Нещо, като настоящата националсоциалистическа мюсулманска коялиция в БГ?
Дерзайте камаради! До пълна победа на здравите сили над здравия разум!
За съжаление САЩ не са здравия разум.Не може да има благоденствие което е изградено върху трупове и страдание на много хора.Както падна Съветския съюз така ще свършат и те.За Бог недостижими няма.Не може да се граби безнаказано.Не може да влиза някой въоръжен до зъби у вас и да взима каквото му хареса и теб жената и децата да превръща в роби.НЕ МОЖЕ.Няма как разумен човек да оправдава такова поведение?За съжаление и в България виждаме наченките на сирииския вариант.Плаща се на едни лумпени в София за да сеят безредици и незнам защо службите и МВР търпят подобно нещо.Въпрос на време е да обяват че Орешарски е използвал химическо оръжие срещу тях и от там нататък е ясно какво следва.Тогава ще има да гледаме с подмит задни на североизток за спасение...както преди 135годин
САЩ са сбиротак от умствено увредени хора.Те носят в себе си вината на предците си които избиха индианците и животните в Северна Америка.Жаждата за пари там минава всякакви граници.Това не са хора а алчни изроди.И на всичкото отгоре управлявани от една шайка безскруполни евреи.Трябва да се обединят Русия Китай Индия Пакистан Иран и Арабските страни и да го отпорят на идиотите.Другия начин е арабите да си направят атомни бомби и ракети и тогава идиотите ще се кротнат.Те разбират само от ритник в муцуната.От САЩ идва злото по целия свят.Много скоро обаче ще си платят.Тази варварска държава трябва да се унищожи и разпадне на 10 по малки държавици.Няма да е зле мексиканците да им наврат изотзадзе.
Не съм съгласен с атомните бомби - да не забравяме, че освен бедни срещу богати има и мюсюлмани срещу християни.
Доколото съм запознат геополитически понятието ЗАПАДА може да се раздели на 2 - САЩ и Англия и останалата западна Европа.
На САЩ вече не им дреме за Петрола, защото имат шисти (и "Сажди"). Но, ако се вдига петрола - тяхната суровина ще се търси още повече. Странно, но ако петрола падне, приходите (и оттам разходите за воените бюджети) на петродържавите ще намалеят).
На кратко играта е следната: Запада иска петро долар, изтока иска да се отдели да купува петрол с друга валута. Запада постоянно напада държавите които търсят алтернатива. Световна война няма да има щото технологиите са толкова напред, че може да се затрием. Колкото и гладни да са за власт лидерите те няма да се самоунищожат.
Доколото съм запознат геополитически понятието ЗАПАДА може да се раздели на 2 - САЩ и Англия и останалата западна Европа.
На САЩ вече не им дреме за Петрола, защото имат шисти (и "Сажди"). Но, ако се вдига петрола - тяхната суровина ще се търси още повече. Странно, но ако петрола падне, приходите (и оттам разходите за воените бюджети) на петродържавите ще намалеят).
Много точно казано.
Конфликта в Сирия не е от 2 дена, обаче чак сега им се вързва на американците подобно нападение. Защото в Сирия няма много нефт, иначе отдавна да са ги "омиротворили". Сега целта е по-скоро да накарат Иран да защити Сирия и от там американците да оправдаят следващото си нападение, това над Иран. Много очевиден и плосък план, но на кой му дреме.
Време е арабите и персите да се обединят с китайците и руснаците и да отговорят заедно с една трета световна война. Само това ще сложи край на американската експоататорска и завоевателска политика.
САЩ са сбиротак от умствено увредени хора.Те носят в себе си вината на предците си които избиха индианците и животните в Северна Америка.Жаждата за пари там минава всякакви граници.Това не са хора а алчни изроди.И на всичкото отгоре управлявани от една шайка безскруполни евреи.Трябва да се обединят Русия Китай Индия Пакистан Иран и Арабските страни и да го отпорят на идиотите.Другия начин е арабите да си направят атомни бомби и ракети и тогава идиотите ще се кротнат.Те разбират само от ритник в муцуната.От САЩ идва злото по целия свят.Много скоро обаче ще си платят.Тази варварска държава трябва да се унищожи и разпадне на 10 по малки държавици.Няма да е зле мексиканците да им наврат изотзадзе.
[QUOTE=pasada;1059496312]....Време е арабите и персите да се обединят с китайците и руснаците и да отговорят заедно с една трета световна война. ....[/QUOTE]
И...кой ще е победителя, тъй де печелившият? Световният интернационал на обединените муджахидини?
Нещо, като настоящата националсоциалистическа мюсулманска коялиция в БГ?
Дерзайте камаради! До пълна победа на здравите сили над здравия разум!
Коментар