IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вероятна ли е 3-та световна война при американско нападение над Сирия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
    Е, няма как от 100 грама да направиш 100 гънки. И....казано е: Количествените натрупвания, водят до качествени изменения.
    Извади си главата от трейдърския свят (може да си я сложил и в някой барел (колко му беше обема???) и се огледай по-добре.
    Е тва е. Доживях 1вокурсничка от Унсс да ми обяснява за световна политика.
    yolo

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      ...Тогава ще има да гледаме с подмит задни на североизток за спасение...както преди 135годин....
      Охохохо, че то сегашната руска коалиция не гледа на североизток, ами направо се е одупила и разтворила широко бузки.
      Нищо чудно пак да ни "спасят" от независимостта ни североизточните "братушки", като междувременно забравят да си тръгнат за няколко години за сметка на издръжка от БГ народа.
      Е за благодарност, ще трябва разбира се да им вдигнем малко по-голям "паметник на загиналите войни"?!?!. Пространството между Дондуков 1 и 2 ми се струва подходящо.
      Боже пази България от такива "освободители"!

Коментар

Не съм съгласен с атомните бомби - да не забравяме, че освен бедни срещу богати има и мюсюлмани срещу християни.
        Не съм фен на ходжите и джамиите.Но истината е че тези хора се защитават от изродите.Чудно ми е дали тая пасмина има нещо християнско у себе си.За тях парите са магнит и не се спират пред нищо.На мен не ми е известен случай арабска държава да е нападала европейска или амерканска.От много години именно Запада напада граби и унищожава.Вземаха роби.Тези хора са принудени да се защитават.И не само това ами те отиват в Западна Европа и започват да тероризират хората там.Лежат по цял ден правят деца трошат палят и висят на социалните системи.С курец ще унищожат Запада.И никой не мое ги пипне щото това е платено с мъката и кръвта на предците им и с природните богатства на страните им.Тези които смяташ за цивилизовани хвърлиха атомни бомби над Япония да не забравяме това.В природата има баланс и рано или късно ще платят цената.Предстоят много интересни години.Следващите 10-15 ще бъдат много интересни и ще се променят много неща.Аз смятам че всички страни трябва да имат ядрени оръжия или АЕЦ.Това възпира изродите
        Last edited by Бате Пешо; 28.08.2013, 10:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от KostaBee Разгледай мнение
          То не е до грамажа а до гънките
          Е, няма как от 100 грама да направиш 100 гънки. И....казано е: Количествените натрупвания, водят до качествени изменения.
          Извади си главата от трейдърския свят (може да си я сложил и в някой барел (колко му беше обема???) и се огледай по-добре.

Коментар

Предполагам си ми претеглил мозъка?
            И колко тежи???? Ако е под 1.5 кг ще си мълча. Всъщност......няма да си мълча
            И, прави разлика между "им" и "ми", както и между мозък и сива пихтия (дано не ти е в главата.
            То не е до грамажа а до гънките
            yolo

Коментар

Не трева да ти дреме ама недей да правиш толкова безмозъчни изказвания.
              Предполагам си ми претеглил мозъка?
              И колко тежи???? Ако е под 1.5 кг ще си мълча. Всъщност......няма да си мълча
              И, прави разлика между "им" и "ми", както и между мозък и сива пихтия (дано не ти е в главата.

Коментар

• [QUOTE=Shar;1059496315]
                Първоначално изпратено от pasada Разгледай мнение
                ....Време е арабите и персите да се обединят с китайците и руснаците и да отговорят заедно с една трета световна война. ....[/QUOTE]

И...кой ще е победителя, тъй де печелившият? Световният интернационал на обединените муджахидини?
                Нещо, като настоящата националсоциалистическа мюсулманска коялиция в БГ?
                Дерзайте камаради! До пълна победа на здравите сили над здравия разум!
                За съжаление САЩ не са здравия разум.Не може да има благоденствие което е изградено върху трупове и страдание на много хора.Както падна Съветския съюз така ще свършат и те.За Бог недостижими няма.Не може да се граби безнаказано.Не може да влиза някой въоръжен до зъби у вас и да взима каквото му хареса и теб жената и децата да превръща в роби.НЕ МОЖЕ.Няма как разумен човек да оправдава такова поведение?За съжаление и в България виждаме наченките на сирииския вариант.Плаща се на едни лумпени в София за да сеят безредици и незнам защо службите и МВР търпят подобно нещо.Въпрос на време е да обяват че Орешарски е използвал химическо оръжие срещу тях и от там нататък е ясно какво следва.Тогава ще има да гледаме с подмит задни на североизток за спасение...както преди 135годин

Коментар

А защо да им дреме?
                  Не трева да ти дреме ама недей да правиш толкова безмозъчни изказвания.
                  yolo

Коментар

Това беше коментара, който не очаквах никой да направи. Но ти ме опроверга набързо.
                    А защо да им дреме?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      САЩ са сбиротак от умствено увредени хора.Те носят в себе си вината на предците си които избиха индианците и животните в Северна Америка.Жаждата за пари там минава всякакви граници.Това не са хора а алчни изроди.И на всичкото отгоре управлявани от една шайка безскруполни евреи.Трябва да се обединят Русия Китай Индия Пакистан Иран и Арабските страни и да го отпорят на идиотите.Другия начин е арабите да си направят атомни бомби и ракети и тогава идиотите ще се кротнат.Те разбират само от ритник в муцуната.От САЩ идва злото по целия свят.Много скоро обаче ще си платят.Тази варварска държава трябва да се унищожи и разпадне на 10 по малки държавици.Няма да е зле мексиканците да им наврат изотзадзе.
                      Не съм съгласен с атомните бомби - да не забравяме, че освен бедни срещу богати има и мюсюлмани срещу християни.

Коментар

• На Сащ не им дреме за петрола

Това беше коментара, който не очаквах никой да направи. Но ти ме опроверга набързо.
                        yolo

Коментар

Доколото съм запознат геополитически понятието ЗАПАДА може да се раздели на 2 - САЩ и Англия и останалата западна Европа.

На САЩ вече не им дреме за Петрола, защото имат шисти (и "Сажди"). Но, ако се вдига петрола - тяхната суровина ще се търси още повече. Странно, но ако петрола падне, приходите (и оттам разходите за воените бюджети) на петродържавите ще намалеят).
                          На Сащ не им дреме за петрола. хаххахахаххааа
                          yolo

Коментар

На кратко играта е следната: Запада иска петро долар, изтока иска да се отдели да купува петрол с друга валута. Запада постоянно напада държавите които търсят алтернатива. Световна война няма да има щото технологиите са толкова напред, че може да се затрием. Колкото и гладни да са за власт лидерите те няма да се самоунищожат.
                            Доколото съм запознат геополитически понятието ЗАПАДА може да се раздели на 2 - САЩ и Англия и останалата западна Европа.

На САЩ вече не им дреме за Петрола, защото имат шисти (и "Сажди"). Но, ако се вдига петрола - тяхната суровина ще се търси още повече. Странно, но ако петрола падне, приходите (и оттам разходите за воените бюджети) на петродържавите ще намалеят).

Коментар

• Първоначално изпратено от pasada Разгледай мнение
                              Много точно казано.
                              Конфликта в Сирия не е от 2 дена, обаче чак сега им се вързва на американците подобно нападение. Защото в Сирия няма много нефт, иначе отдавна да са ги "омиротворили". Сега целта е по-скоро да накарат Иран да защити Сирия и от там американците да оправдаят следващото си нападение, това над Иран. Много очевиден и плосък план, но на кой му дреме.
                              Време е арабите и персите да се обединят с китайците и руснаците и да отговорят заедно с една трета световна война. Само това ще сложи край на американската експоататорска и завоевателска политика.
                              САЩ са сбиротак от умствено увредени хора.Те носят в себе си вината на предците си които избиха индианците и животните в Северна Америка.Жаждата за пари там минава всякакви граници.Това не са хора а алчни изроди.И на всичкото отгоре управлявани от една шайка безскруполни евреи.Трябва да се обединят Русия Китай Индия Пакистан Иран и Арабските страни и да го отпорят на идиотите.Другия начин е арабите да си направят атомни бомби и ракети и тогава идиотите ще се кротнат.Те разбират само от ритник в муцуната.От САЩ идва злото по целия свят.Много скоро обаче ще си платят.Тази варварска държава трябва да се унищожи и разпадне на 10 по малки държавици.Няма да е зле мексиканците да им наврат изотзадзе.

Коментар

• [QUOTE=pasada;1059496312]....Време е арабите и персите да се обединят с китайците и руснаците и да отговорят заедно с една трета световна война. ....[/QUOTE]

И...кой ще е победителя, тъй де печелившият? Световният интернационал на обединените муджахидини?
                                Нещо, като настоящата националсоциалистическа мюсулманска коялиция в БГ?
                                Дерзайте камаради! До пълна победа на здравите сили над здравия разум!

Коментар

Working...
                                X