IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вероятна ли е 3-та световна война при американско нападение над Сирия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sa60o0 Разгледай мнение
    и другото което исках да кажа, за ядрените ракети - Нали сте наясно, че САЩ са в състояние да свалят абсолютно всяка ракета, изстреляна от всяка точка на светът, до няколко десетки километра след излитането и
    Е това е плод на телевизията Холивуд и компютърните игри.В реалния свят е друго.Питай батко си Гигов той ги разбира тези неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Шарко ти явно живееш в някой друг свят света на електронните игри и Холивудските бичкии с рамбовци и терминатори..Само с авиация война не мое да спечелиш.Това Гигов ще го обясни аз не съм специалист по войните.Ти как си представяш САЩ да установи примерно контрол над въздушното пространство на Русия или Китай?Мани простотиите в Ирак там воюваха срещу туземци.Руснаците първо ще им потопят самолетоносачите а в Космоса ще им таковат мамата на спътниците и дотука с контрола на въздушното пространство.Те сърбите се избъзикаха с невидимите им самолети кво остава за един интелигентен бял човек.Американските чернилки нямат шанс.Да не се стига до там щото не ми се мисли кво ще стане с нас.А Турция я пиши бегала.Истанбул става Константинопол и ще е град в Гърция....
      Кви рамбовци, кви чъкнориси бе бате?
      Ти потапянето на самолетоносачи, като това на водно колоело ли си го представяш? Че и в Космоса щели да ебат ?!?!?
      Личи си, че си отрасъл с Москфилм за ВСВ и мита за "самая могучая".
      Просто виж къде им гният по-големите кораби на рашките (на докове), щото те самолетоносачи почти нямат. За самите самолети дума няма да отварям, че ще ме изядат русолизците . Може и да имат добри разработки, ама нямат нито окомплектовка, нито необходимото наземно регулиране и т.н. И по бройки вече са бая назад.
      Та те само от допотопните вече томахавки не могат да се спасят, ти ми говориш да минат от Белорус назапад. Да не говорим за щита който вдигнаха в цяла източна Европа срещу ракетките им. Аре не ставай смешен.

Коментар

Имам чувство че наистина повечето тук въобще не са в час. Говорят за някакви танкове, съветски оръжия ..... хора опомнете се малко, има една свръх военна сила и това е САЩ. Войната се води както някой надолу спомена, въздушно, че и дори орбитално. С едно натискане на копчето, космическата станция стреля и край ... . какви танкове какви дивотии. Русия са много по назад от Щатите, а за Китай пък въобще да не говоря, те в сравнение с Американските оръжия са в праисторическата епоха още.
        Ние никога не сме си губили разума явно ти трябва да се опомниш.Това с космическа станция стреля е плод на гледане на холивудски чекии и игра на електронни игри.Да там САЩ са номер едно и непобедими.Имат Рамбо Терминатора и други такива богове.Но в реалния свят е друго.А и явно си бягал от часовете по история та не ти е известно какво става със свръх военните сили и обявените за непобедими.Дано Русия и САЩ не се сбият щото след войната живи ще са само тези които носят на радиация....

Коментар

• и другото което исках да кажа, за ядрените ракети - Нали сте наясно, че САЩ са в състояние да свалят абсолютно всяка ракета, изстреляна от всяка точка на светът, до няколко десетки километра след излитането и
          Не е препоръка за търговия с акции и ЦК !

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
            Кви танкове, кви конници бе ора?!?!? Вие живеете в 19-20 век. Всичко вече е въздушно и орбитално превъзходство. Консервените кутии по земята се пускат за доунищожаване на хлебарките, чак след пълно смазване на всякаква въздушна съпротива.

П.П. В тоя ред на мисли, вие сигурно сте виждали, какво прави с цяла колона бронетехника, САМО един от ония невзрачни самолети..ммм консервоотварачки ли им викаха? . И това беше още в Ирак 2, сега не ми се мисли.
            Шарко ти явно живееш в някой друг свят света на електронните игри и Холивудските бичкии с рамбовци и терминатори..Само с авиация война не мое да спечелиш.Това Гигов ще го обясни аз не съм специалист по войните.Ти как си представяш САЩ да установи примерно контрол над въздушното пространство на Русия или Китай?Мани простотиите в Ирак там воюваха срещу туземци.Руснаците първо ще им потопят самолетоносачите а в Космоса ще им таковат мамата на спътниците и дотука с контрола на въздушното пространство.Те сърбите се избъзикаха с невидимите им самолети кво остава за един интелигентен бял човек.Американските чернилки нямат шанс.Да не се стига до там щото не ми се мисли кво ще стане с нас.А Турция я пиши бегала.Истанбул става Константинопол и ще е град в Гърция....

Коментар

• Първоначално изпратено от Perkor Разгледай мнение
              Свръх сила, колко да е свръх сила?
              И Китай, и Русия имат ракети и ядрени оръжия. Ако се стигне до война между американците и Русия, мислиш ли че танковете и самолетите ще са от значение?
              нито танкове, нито самолети, нито кораби, от значение са единствено орбиталните системи, а каквото и да си говорим в космоса САЩ са номер 1, без конкуренция

Коментар

Имам чувство че наистина повечето тук въобще не са в час. Говорят за някакви танкове, съветски оръжия ..... хора опомнете се малко, има една свръх военна сила и това е САЩ. Войната се води както някой надолу спомена, въздушно, че и дори орбитално. С едно натискане на копчето, космическата станция стреля и край ... . какви танкове какви дивотии. Русия са много по назад от Щатите, а за Китай пък въобще да не говоря, те в сравнение с Американските оръжия са в праисторическата епоха още.
                Свръх сила, колко да е свръх сила?
                И Китай, и Русия имат ракети и ядрени оръжия. Ако се стигне до война между американците и Русия, мислиш ли че танковете и самолетите ще са от значение?

Коментар

• Имам чувство че наистина повечето тук въобще не са в час. Говорят за някакви танкове, съветски оръжия ..... хора опомнете се малко, има една свръх военна сила и това е САЩ. Войната се води както някой надолу спомена, въздушно, че и дори орбитално. С едно натискане на копчето, космическата станция стреля и край ... . какви танкове какви дивотии. Русия са много по назад от Щатите, а за Китай пък въобще да не говоря, те в сравнение с Американските оръжия са в праисторическата епоха още.

Коментар

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
                    БАТ Пешо - аз съм русофил, но моля - по-сериозно.
                    През украйна ли ще минат танковете - че тя има половината съветски атомен арсенал + военоморски флот. 50% жертви за Русия - поне. Ами Германия???
                    А Полша.
                    Турция отдолу. А териториите апетитни за Китай, А островите на Япония?
                    Виждал ли си диво животно заобградено??? Това е Русия
                    Aз не съм русофил бъркаш просто съм реалист.Това с танковете и конетее метафора.Исках да кажа че ако Западна Европа има глупостта да се опъне на руснаците за седмица ще е под управлението на някой руски генерал а европейците ще са роби и ще копат руда в Сибир за Китай.Германците са опитвали руското желязо французите и те.Не ми се вярва да са толкова глупави,Не ме разсмивай Европа няма потенциала да се зъби на Русия.И не забравяй че Русия е космическа държава.Това за Украйна и Полша ще го подмина с усмивка

Коментар

• CNN: West considers strike despite warnings

Коментар

• Кви танкове, кви конници бе ора?!?!? Вие живеете в 19-20 век. Всичко вече е въздушно и орбитално превъзходство. Консервените кутии по земята се пускат за доунищожаване на хлебарките, чак след пълно смазване на всякаква въздушна съпротива.

П.П. В тоя ред на мисли, вие сигурно сте виждали, какво прави с цяла колона бронетехника, САМО един от ония невзрачни самолети..ммм консервоотварачки ли им викаха? . И това беше още в Ирак 2, сега не ми се мисли.
                        Last edited by Shar; 29.08.2013, 15:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
                          През украйна ли ще минат танковете - че тя има половината съветски атомен арсенал + военоморски флот. 50% жертви за Русия - поне. Ами Германия???
                          А Полша.
                          Само това изречение счупва глупомера.
                          Украйна НЕ разполага с НИКАКВИ ядрени оръжия. НИКАКВИ. Всички такива, които са били на нейна територия, са предадени доброволно на Русия при отделянето на Украйна като самостоятелна държава.
                          А по-краткия път от Русия към Западна Европа е през Белорусия. Как мислиш? Лукашенко дали ще се противопостави?
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Не че е нещо, коеот не се е случвало, но показва че напрежението се покачва.
                            Положението много започна да наподобява кубинската криза, май този път ще имаме късмет да гледаме шоу.

Русия и Франция стягат флота си в Средиземно море

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Не бързай с бравото....Все пак сайта е ирански а те имат интерес....Ако това е истина Господ да ни е на помощ.Лошото е че пак сме на страната на губещите.А Запада е гъкнал срещу Русия а Путин ще си пои коня на Атлантическия океан.За една седмица танковете са на брега на океана.А Англия ще е един димящ от догарянето остров.Ние трябва да запомним че никога не бива да сме в коалиция срещу Русия НИКОГА.Дано Бог е милостив към нас българите.Молете се щото тупаника ще бъде много як.АКо това се случи Турция също ще изчезне като държава.А американците ще бъдат натикани в пещерите.
                              А Полша.

Коментар

• Първоначално изпратено от qwas Разгледай мнение
                                Браво на Путин, ето че все пак му стиска да отговори на американците. Добре е, когато има хора които не предават приятелите си от миналото.
                                След като тази нощ Русия напусна и съвета по сигурност, е ясно че този път Русия ще защити Сирия.
                                Сега остава Обама да отмени нападението на Сирия, иначе вече не се знае докъде може да отидат нещата.
                                Както се казва - "Вън търговците от храма"
                                Ситуацията прилича на кубинската криза. Съветите не отстояха докрай позицията си.
                                Изтъргуваха я за ракетите в Турция.
                                Ако бяха успели в Куба, САЩ щяха да са кротки като агънца. От гледна точка на шаха - браво на Кенеди.

Коментар

Working...
                                X