Първоначално изпратено от Лорда
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вероятна ли е 3-та световна война при американско нападение над Сирия?
Collapse
X
-
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеГигов война в Сирия ще има.На всички ни е ясно че химическото оръжие е само повод.Ще измислят друг след няколко седмици или ще кажат че е предадено малка част от химическото оръжие.Американците няма да мирясат докато някоя атомна бомба не ги остави без Чикаго например.Тези хора докато не разберат какво да ти сринат града и да ти избият семейството няма да се оправят.Те разбират войната като ние бием.Ще дойде ден ще им счупят главите.
А пък че това с химическите оръжия, уж употребени от Башар Асад, е само повод за удар по Сирия- това е ясно.
Впрочем представям на вашето внимание една статия на Тома Томов във вестник "Труд". Потресаваща е!
Принцът, който ще разруши СирияLast edited by gigow; 15.09.2013, 10:20.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеЛордов,
гони те параноята. Освен Нимиц и Х.Труман, американските самолетоносачи са по базите си. Единственото, което виждам, е че Нимиц и Х.Труман си сменят местата.
]
Руснаците са изпратили и убиеца на самолетоносачи "Москва", както и десетки ракетни крайцери от двете страни. Това ако не е подготовка за трета световна! Кой ще убива този "убиец" на самолетоносачи???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеГигов война в Сирия ще има.На всички ни е ясно че химическото оръжие е само повод.Ще измислят друг след няколко седмици или ще кажат че е предадено малка част от химическото оръжие.Американците няма да мирясат докато някоя атомна бомба не ги остави без Чикаго например.Тези хора докато не разберат какво да ти сринат града и да ти избият семейството няма да се оправят.Те разбират войната като ние бием.Ще дойде ден ще им счупят главите.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение.
Но все пак мисля че ходът на Русия с искането химическите оръжия на Сирия да бъдат поставени под международен контрол е много силен. Този ход почти не оставя пространство за САЩ за някаква оправдана агресия. Всъщност не му оставя никакво място, защото и Башар Асад се съгласи да предаде химическия си арсенал, ако САЩ спре с агресията.
п.п. Не ми се струва вероятно военни летци да тренират полети в град точно в София. Има си полигони. И полигона "Ново село" става. В столици такива неща не се правят. Вероятността от грешка е голяма и последствията от такава грешка ще са прекалено големи, не си оправдава риска.
Коментар
-
....
п.п. Не ми се струва вероятно военни летци да тренират полети в град точно в София. Има си полигони. И полигона "Ново село" става. В столици такива неща не се правят. Вероятността от грешка е голяма и последствията от такава грешка ще са прекалено големи, не си оправдава риска.
Коментар
-
Лордов,
гони те параноята. Освен Нимиц и Х.Труман, американските самолетоносачи са по базите си. Единственото, което виждам, е че Нимиц и Х.Труман си сменят местата.
US Naval Update
Коментар
-
Но все пак мисля че ходът на Русия с искането химическите оръжия на Сирия да бъдат поставени под международен контрол е много силен. Този ход почти не оставя пространство за САЩ за някаква оправдана агресия. Всъщност не му оставя никакво място, защото и Башар Асад се съгласи да предаде химическия си арсенал, ако САЩ спре с агресията.
Вижте още на 30 август какво въоръжение има там, а след малко ще потърся официално инфо за това което бях постнал снощи и което ми беше съобщено единствено по "червения" телефон.
http://www.dnes.bg/blizak-iztok/2013...-siriia.197850
http://news.ibox.bg/news/id_735500103Last edited by Лорда; 14.09.2013, 09:37.
Коментар
-
Но все пак мисля че ходът на Русия с искането химическите оръжия на Сирия да бъдат поставени под международен контрол е много силен.
Но както Асад каза - нямаше да приема ако беше дошъл от САЩ.
Те диктаторите треа а се поддържат.
Коментар
-
За жалост според мен,трета световна война е много вероятна в този момент.
Някоя от двете супер сили ще трябва да се спре.Не виждам обаче коя,те нагнетяват напрежение,друго не правят.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеСмеете се, ама тук нещо взе да става.... Излизат разни новини за уж планирани учения на американци и българи.... После някакви американски товарни самолети докарват разни неща тук в базите си. После някакви либийци щели да идват тук за обучение..... А тук от няколко дена в София не знам колко от вас са забелязали, едни незнайно чии и какви военни хеликоптери тренират над София усилено. Гледам учат се да карат хеликоптери на изключително ниска височина, движат се опасно близо между блоковете на височина по-ниска от самите блокове. Да знаете, че нещо интересно се случва докато си плямпаме....
Интересно ми е да чуя мнение на gigow, като специалист в тая област. В какви ситуации се налага така да летят военни хеликоптери, "криейки се" между сградите?
п.п. Не ми се струва вероятно военни летци да тренират полети в град точно в София. Има си полигони. И полигона "Ново село" става. В столици такива неща не се правят. Вероятността от грешка е голяма и последствията от такава грешка ще са прекалено големи, не си оправдава риска.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеСмеете се, ама тук нещо взе да става.... Излизат разни новини за уж планирани учения на американци и българи.... После някакви американски товарни самолети докарват разни неща тук в базите си. После някакви либийци щели да идват тук за обучение..... А тук от няколко дена в София не знам колко от вас са забелязали, едни незнайно чии и какви военни хеликоптери тренират над София усилено. Гледам учат се да карат хеликоптери на изключително ниска височина, движат се опасно близо между блоковете на височина по-ниска от самите блокове. Да знаете, че нещо интересно се случва докато си плямпаме....
Интересно ми е да чуя мнение на gigow, като специалист в тая област. В какви ситуации се налага така да летят военни хеликоптери, "криейки се" между сградите?
Коментар
-
Смеете се, ама тук нещо взе да става.... Излизат разни новини за уж планирани учения на американци и българи.... После някакви американски товарни самолети докарват разни неща тук в базите си. После някакви либийци щели да идват тук за обучение..... А тук от няколко дена в София не знам колко от вас са забелязали, едни незнайно чии и какви военни хеликоптери тренират над София усилено. Гледам учат се да карат хеликоптери на изключително ниска височина, движат се опасно близо между блоковете на височина по-ниска от самите блокове. Да знаете, че нещо интересно се случва докато си плямпаме....
Интересно ми е да чуя мнение на gigow, като специалист в тая област. В какви ситуации се налага така да летят военни хеликоптери, "криейки се" между сградите?Last edited by d333; 14.09.2013, 01:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеМай си бил на лов за бизони и си проспал инфото :
Пък и още не е въведен на въоръжение в японския флот.
Просто Япония няма самолетоносачи.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеМного ги "обичам" такивИ като тебе!!!
Обори един факт от гореизложените и ще те разцелувам публично!
Коментар
Коментар