IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вероятна ли е 3-та световна война при американско нападение над Сирия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Ами два самолетоносача от една държава малко ли са? Руснаците имат също самолетоносач, франсетата и англите също. Дори японците са изпратили!!!
    Руснаците са изпратили и убиеца на самолетоносачи "Москва", както и десетки ракетни крайцери от двете страни. Това ако не е подготовка за трета световна! Кой ще убива този "убиец" на самолетоносачи???
    Лорде, стига с тези японски самолетоносачи бе! След Втората световна Япония НЯМА самолетоносачи. И то не защото не може да си построи, ами защото поддържат много малка армия, изключително малка за държава като Япония. Това се дължи на възприетата от японците концепция за демилитаризация на страната. Това скоро може да се промени, защото японците смятат да развърнат по-голяма армия, която да бъде в състояние и да нанася удари, а не да служи само за самоотбрана. Но това ще се прави тепърва.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Гигов война в Сирия ще има.На всички ни е ясно че химическото оръжие е само повод.Ще измислят друг след няколко седмици или ще кажат че е предадено малка част от химическото оръжие.Американците няма да мирясат докато някоя атомна бомба не ги остави без Чикаго например.Тези хора докато не разберат какво да ти сринат града и да ти избият семейството няма да се оправят.Те разбират войната като ние бием.Ще дойде ден ще им счупят главите.
      Пешо, аз не казвам че Щатите няма да ударят Сирия. Аз казах че нямат пространство за морално оправдана агресия.
      А пък че това с химическите оръжия, уж употребени от Башар Асад, е само повод за удар по Сирия- това е ясно.

Впрочем представям на вашето внимание една статия на Тома Томов във вестник "Труд". Потресаваща е!

Принцът, който ще разруши Сирия
      Last edited by gigow; 15.09.2013, 10:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
        Лордов,
        гони те параноята. Освен Нимиц и Х.Труман, американските самолетоносачи са по базите си. Единственото, което виждам, е че Нимиц и Х.Труман си сменят местата.

]
        Ами два самолетоносача от една държава малко ли са? Руснаците имат също самолетоносач, франсетата и англите също. Дори японците са изпратили!!!
        Руснаците са изпратили и убиеца на самолетоносачи "Москва", както и десетки ракетни крайцери от двете страни. Това ако не е подготовка за трета световна! Кой ще убива този "убиец" на самолетоносачи???

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Гигов война в Сирия ще има.На всички ни е ясно че химическото оръжие е само повод.Ще измислят друг след няколко седмици или ще кажат че е предадено малка част от химическото оръжие.Американците няма да мирясат докато някоя атомна бомба не ги остави без Чикаго например.Тези хора докато не разберат какво да ти сринат града и да ти избият семейството няма да се оправят.Те разбират войната като ние бием.Ще дойде ден ще им счупят главите.
          Може би това е целта на разни объркани умове, достойни наследници на хитлер, руснака или някоя ислямска държава да ги бие с атомни бомби до заличаването на земята на червения човек. Жалко че и ние нямаме атомно оръжие, защото при едни смели пълководци, щяхме да ги поставим британските пудели на мястото им, като заплашим главния виковник за моретата кръв по света, англия и грозната кралица майка.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            .
            Но все пак мисля че ходът на Русия с искането химическите оръжия на Сирия да бъдат поставени под международен контрол е много силен. Този ход почти не оставя пространство за САЩ за някаква оправдана агресия. Всъщност не му оставя никакво място, защото и Башар Асад се съгласи да предаде химическия си арсенал, ако САЩ спре с агресията.

п.п. Не ми се струва вероятно военни летци да тренират полети в град точно в София. Има си полигони. И полигона "Ново село" става. В столици такива неща не се правят. Вероятността от грешка е голяма и последствията от такава грешка ще са прекалено големи, не си оправдава риска.

Коментар

.
              ....
              п.п. Не ми се струва вероятно военни летци да тренират полети в град точно в София. Има си полигони. И полигона "Ново село" става. В столици такива неща не се правят. Вероятността от грешка е голяма и последствията от такава грешка ще са прекалено големи, не си оправдава риска.
              Е и аз така си рекох, че е твърде опасно.... Обаче с очите си ги гледах два дена. От една висока сграда наоколо гледах как летят между блоковете и направо не вярвах тези какви опасни маневри правеха. Летяха в района от военното поделението на 4-ти километър на Цариградско, комплекса на ЦСКА, завод Електроника..... в тоя район. И ей така летяха между блоковете. Веднага ми мина през акъла, че е твърде странно и има нещо гнило в цялата работа.

Коментар

• Лордов,
                гони те параноята. Освен Нимиц и Х.Труман, американските самолетоносачи са по базите си. Единственото, което виждам, е че Нимиц и Х.Труман си сменят местата.

US Naval Update

Коментар

.
                  Но все пак мисля че ходът на Русия с искането химическите оръжия на Сирия да бъдат поставени под международен контрол е много силен. Този ход почти не оставя пространство за САЩ за някаква оправдана агресия. Всъщност не му оставя никакво място, защото и Башар Асад се съгласи да предаде химическия си арсенал, ако САЩ спре с агресията.

Гигов, обори факта, че Япония не притежава самолетоносачи, както и този, че в момента има повече от общо 7 самолетоносача в източното средиземноморие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вижте още на 30 август какво въоръжение има там, а след малко ще потърся официално инфо за това което бях постнал снощи и което ми беше съобщено единствено по "червения" телефон.

http://www.dnes.bg/blizak-iztok/2013...-siriia.197850

http://news.ibox.bg/news/id_735500103
                  Last edited by Лорда; 14.09.2013, 09:37.

Коментар

.
                    Но все пак мисля че ходът на Русия с искането химическите оръжия на Сирия да бъдат поставени под международен контрол е много силен.
                    Кръгляко, ми този "ход" беше предложен преди година от САЩ.
                    Но както Асад каза - нямаше да приема ако беше дошъл от САЩ.
                    Те диктаторите треа а се поддържат.

Коментар

.

Съгласявам се,не съм в София в момента,но ако има нещо подобно,ще е интересно да се знае,
                      За жалост според мен,трета световна война е много вероятна в този момент.
                      Някоя от двете супер сили ще трябва да се спре.Не виждам обаче коя,те нагнетяват напрежение,друго не правят.
                      Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                        Смеете се, ама тук нещо взе да става.... Излизат разни новини за уж планирани учения на американци и българи.... После някакви американски товарни самолети докарват разни неща тук в базите си. После някакви либийци щели да идват тук за обучение..... А тук от няколко дена в София не знам колко от вас са забелязали, едни незнайно чии и какви военни хеликоптери тренират над София усилено. Гледам учат се да карат хеликоптери на изключително ниска височина, движат се опасно близо между блоковете на височина по-ниска от самите блокове. Да знаете, че нещо интересно се случва докато си плямпаме....

Интересно ми е да чуя мнение на gigow, като специалист в тая област. В какви ситуации се налага така да летят военни хеликоптери, "криейки се" между сградите?
                        .

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                          Смеете се, ама тук нещо взе да става.... Излизат разни новини за уж планирани учения на американци и българи.... После някакви американски товарни самолети докарват разни неща тук в базите си. После някакви либийци щели да идват тук за обучение..... А тук от няколко дена в София не знам колко от вас са забелязали, едни незнайно чии и какви военни хеликоптери тренират над София усилено. Гледам учат се да карат хеликоптери на изключително ниска височина, движат се опасно близо между блоковете на височина по-ниска от самите блокове. Да знаете, че нещо интересно се случва докато си плямпаме....

Интересно ми е да чуя мнение на gigow, като специалист в тая област. В какви ситуации се налага така да летят военни хеликоптери, "криейки се" между сградите?
                          поредната доза глупости, а Гигов е на ти с артилерията, не ВВС...

Коментар

• Смеете се, ама тук нещо взе да става.... Излизат разни новини за уж планирани учения на американци и българи.... После някакви американски товарни самолети докарват разни неща тук в базите си. После някакви либийци щели да идват тук за обучение..... А тук от няколко дена в София не знам колко от вас са забелязали, едни незнайно чии и какви военни хеликоптери тренират над София усилено. Гледам учат се да карат хеликоптери на изключително ниска височина, движат се опасно близо между блоковете на височина по-ниска от самите блокове. Да знаете, че нещо интересно се случва докато си плямпаме....

Last edited by d333; 14.09.2013, 01:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Май си бил на лов за бизони и си проспал инфото :

Ами това НЕ Е САМОЛЕТОНОСАЧ.
                              Пък и още не е въведен на въоръжение в японския флот.
                              Просто Япония няма самолетоносачи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                                Много ги "обичам" такивИ като тебе!!!
                                Обори един факт от гореизложените и ще те разцелувам публично!
                                френското корабче е самолетоносач и в момента е на ремонт и др. бла-бла

Коментар

Working...
                                X