Първоначално изпратено от pernik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вероятна ли е 3-та световна война при американско нападение над Сирия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАз мисля, че можем да окажем значителна помощ във войната срещу режима на Асад. В допълнение ще спомогнем и за отслабването на другата страна - ислямистките бунтовници. Освен това ще се проявим като добри съседи и ще ударим едно рамо на Турция - Ердоган не е вечен и утре отново ще дойдат на власт светски настроени политици. Ще решим и някои наши си, вътрешни проблеми.
Та как да помогнем, след като славната ни армия е взела-дала? Много просто! Организираме едно народно опълчение и се договаряме с Турция да го пуснат да премине през тяхна територия и да навлезе необезпокоявано в Сирия. Само трябва да се организира сериозна охрана на коридора, но мисля, че турската армия е достатъчно силна и ще се справи.
Основни параметри на опълчението:
1. Численост - от 200 000 до 1 000 000
2. Състав - мангали, включително чааветата
3. Изисквания за включване в състава на опълчението - образование, не по-високо от четвърти клас; опит в "брането на железо" и секакви други дейности с метали; женската част да е от проверени кадри с магистрален опит;
Мисля, че съюзниците ще ни позлатят след пълния успех на операцията. Без нито един изстрел Сирия ще е на колене, с опустошена армия и икономика, с обезверен и съсипан народ, с плъпнали масови зарази от полово предавани болести, паразити и болести, свързани с лошата хигиена.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Според мен Щатите ще нахлуят до 2 дена макс. Другото, което е че ще си пробват новият боен снаряд, за който ние само може да гадаем. Другата конспирация, която е освен, че ще търсят природни ресурси там е пълните им складове от бойно снаражение. Според мен това е другата причина. Мисля, че дори и в "Zeitgeist" споменаха относно 11 септември подобна версия.
Коментар
-
Аз мисля, че можем да окажем значителна помощ във войната срещу режима на Асад. В допълнение ще спомогнем и за отслабването на другата страна - ислямистките бунтовници. Освен това ще се проявим като добри съседи и ще ударим едно рамо на Турция - Ердоган не е вечен и утре отново ще дойдат на власт светски настроени политици. Ще решим и някои наши си, вътрешни проблеми.
Та как да помогнем, след като славната ни армия е взела-дала? Много просто! Организираме едно народно опълчение и се договаряме с Турция да го пуснат да премине през тяхна територия и да навлезе необезпокоявано в Сирия. Само трябва да се организира сериозна охрана на коридора, но мисля, че турската армия е достатъчно силна и ще се справи.
Основни параметри на опълчението:
1. Численост - от 200 000 до 1 000 000
2. Състав - мангали, включително чааветата
3. Изисквания за включване в състава на опълчението - образование, не по-високо от четвърти клас; опит в "брането на железо" и секакви други дейности с метали; женската част да е от проверени кадри с магистрален опит;
Мисля, че съюзниците ще ни позлатят след пълния успех на операцията. Без нито един изстрел Сирия ще е на колене, с опустошена армия и икономика, с обезверен и съсипан народ, с плъпнали масови зарази от полово предавани болести, паразити и болести, свързани с лошата хигиена.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение++++
Всъщност много напомня на ситуацията в България . Колкото и да беше недемократичен режима на боко, все пак беше светски и приет назапад. Сега обаче дойдоха бившите канибали, дето не малко човешки сърца и съдби са изяли...и ще изядат, докато не ги "демократизираме" разбира се.
Някой наскоро да ти е казвал че си платен герберастки трол?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЩе ти предложат да им излижеш задника!
Ти да не си привърженик на фундаменталния ислямизъм? Защото т.нар. бунтовници в Сирия са точно такива, Ал Кайда и наскоро обявената за терористична организация Хизбулла. Тях ли подкрепяш?
Че режимът на Башар Асад е недемократичен няма никакво съмнение, ама тези канибали дето ядат човешки сърца и режат човешки глави да не са демократи?
Колкото и недемократичен да е режимът на Асад все пак той е СВЕТСКИ, а алтернативата са талибаните и Ал Кайда.
Всъщност много напомня на ситуацията в България . Колкото и да беше недемократичен режима на боко, все пак беше светски и приет назапад. Сега обаче дойдоха бившите канибали, дето не малко човешки сърца и съдби са изяли...и ще изядат, докато не ги "демократизираме" разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pernik Разгледай мнениеЗащо бе Пешо?
Ти не виждаш ли че на американците им трябва подкрепа, за пред света, никой не си въобразява че ние реално можем да помогнем с нещо. Сирийската армия може да ни смачка както си иска, ние ще сме просто оправданието на американците.
А насреща американците се предполага че ще предложеат нещо.
Лошо ли ще ни е?
Ти да не си привърженик на фундаменталния ислямизъм? Защото т.нар. бунтовници в Сирия са точно такива, Ал Кайда и наскоро обявената за терористична организация Хизбулла. Тях ли подкрепяш?
Че режимът на Башар Асад е недемократичен няма никакво съмнение, ама тези канибали дето ядат човешки сърца и режат човешки глави да не са демократи?
Колкото и недемократичен да е режимът на Асад все пак той е СВЕТСКИ, а алтернативата са талибаните и Ал Кайда.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеА сигурен ли си?Щото аз мисля че не може.Това е в правомощията на Народното събрание.А главнокомандващия няма какво да го коментирам
Коментар
-
Първоначално изпратено от ert Разгледай мнениеВиж, аз не подкрепям БСП и ДПС, което реално няма никакво знаечени.
Все пак като член на НАТО би трябвало президента ни да може като главнокомандващ да подпомогне действията на съюзниците ни. Ако му стиска, да нарежда и да се разбира с американците, реално ние работа няма да вършим само ползи ще има за нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи не си прост идиот дори не си трети или втори.Ти си номер едно.
Ти не виждаш ли че на американците им трябва подкрепа, за пред света, никой не си въобразява че ние реално можем да помогнем с нещо. Сирийската армия може да ни смачка както си иска, ние ще сме просто оправданието на американците.
А насреща американците се предполага че ще предложеат нещо.
Лошо ли ще ни е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pernik Разгледай мнениеДобре, видяхме че ня англичаните не им стиска. Обаче аз имам идея, защо ние не подкрепим американците в нападението, за да не са сами и да не ги сочат всички че сами тръгват на атака?
Защо ние не си предложим помощта за коалиция и да нападаме заедно с американците?
Ясно е, че ние ще сме само проформа там, но после ще има и ползи за нас.
Дано президента ни да се замисли и да си предложи помощта на американците.
Official: U.S. may take unilateral action against Syria
The United States respects the vote by the British parliament not to participate in a potential military action against Syria, U.S. Secretary of Defense Chuck Hagel said Friday.
"Every nation has a responsibility to make their own decisions, and we respect that of any nation," he told journalists in Manila, the Philippines.
In spite of the British decision, it remains the goal of the Obama administration that any decision be "an international collaboration," he said.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнениеНещо не си в час май! Президентина не може да вземе такова решение (нищо, че му викат "главнокомандващ").
Такова решение, може да вземе само вашето правителство.
Ако изтрезнее доганя, да го предложи на моника, тя на съсела и да го спуснат на олигарски. После да му мислят .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнениеНещо не си в час май! Президентина не може да вземе такова решение (нищо, че му викат "главнокомандващ").
Ако изтрезнее доганя, да го предложи на моника, тя на съсела и да го спуснат на олигарски. После да му мислят .
Все пак като член на НАТО би трябвало президента ни да може като главнокомандващ да подпомогне действията на съюзниците ни. Ако му стиска, да нарежда и да се разбира с американците, реално ние работа няма да вършим само ползи ще има за нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ert Разгледай мнениеpernik, добра идея даваш, но президентът ни с жена си не може да се оправи, камо ли да реши да подкрепи американците и да нападнем заедно с тях. То за тази работа трябва смелост и да ми стиска на човек, неща които не се вързват много с президента ни.
Иначе, идеята наистина е добра, американците ще са готови на доста неща ако някой се навие да атакува заедно с тях, за да не изглеждат като кръвожадни агресори.
Добра идея, дано, ама надали.
Коментар
-
pernik, добра идея даваш, но президентът ни с жена си не може да се оправи, камо ли да реши да подкрепи американците и да нападнем заедно с тях. То за тази работа трябва смелост и да ми стиска на човек, неща които не се вързват много с президента ни.
Иначе, идеята наистина е добра, американците ще са готови на доста неща ако някой се навие да атакува заедно с тях, за да не изглеждат като кръвожадни агресори.
Добра идея, дано, ама надали.
Коментар
Коментар