IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вероятна ли е 3-та световна война при американско нападение над Сирия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
    Не мисля?
    В средиземно море има доста кораби и подводници.
    От какъв съд е изстреляна? Може и да е настройка на някоя ПВО система?

Трябва ли инициативата да е на САЩ и компания?

Ако си на мястото на Руснаците, Сирия и т.н. как би постъпил?
    Тестват? Специалист си ти Андрешко! Грешка - колчо СЛЕПЕЦА.

Кат че ле Израел е тествал ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      ... (извиняаам са ама)

Глупав въпрос..

Не мисля?
      В средиземно море има доста кораби и подводници.
      От какъв съд е изстреляна? Може и да е настройка на някоя ПВО система?

Трябва ли инициативата да е на САЩ и компания?

Ако си на мястото на Руснаците, Сирия и т.н. как би постъпил?
      Тестват? Специалист си ти Андрешко! Грешка - колчо СЛЕПЕЦА.

Коментар

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
        Тестват? А кой тества???

... (извиняаам са ама)

Глупав въпрос..
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

тестват времето за реакция според мен ...
          ...
          за жалост смятам, че лошото предстои ...
          Тестват? А кой тества???

Коментар

...
            Ясно е, че войната предстои, дано този път да вземем правилната страна и да се включим навреме с цялата си армия.
            По CNN мярнах, че Обама казал че бил готов с заповедта си за действие, т.е. може и да изчака конгреса, но това едва ли ще има значение. Явно е решено вече какво ще се прави.
            Затова, нека Плевнелиев да дава указания към армията какво да се прави, а не да чака последния момент. Армията ни също ще има нужда от време за подготовка за действия, и е време за това, иначе остава да ни сварят неподготвени.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
              Мда, объркал съм посоката на времевата разлика .... Иначе, сега през лятото, тя е два часа, така че 10:16 московско е 8:16 наше .... Подведох се от времето на новината в Ройтерс .... . Но както и да е - факт е, че каквото и да излетяло, отдавна трябва да е пристигнало, а никой още не пищи ....

Поправка: Сега видях в нета, че било един час .... Абе тоя Путин еба мамата на системата, след като преди две години махна едно от времената - лятното ли беше, зимното ли беше .... И сега човек не може да се оправи ... Преди си беше лесно - един час и тва е ....
              ...

Коментар

Именно ...
                То тва за да се поЯви у интернет, сметай колко време е минало ...
                В Блоомберг излезе 12.17 наше време (сметай сам колко МСК) ...
                Мда, объркал съм посоката на времевата разлика .... Иначе, сега през лятото, тя е два часа, така че 10:16 московско е 8:16 наше .... Подведох се от времето на новината в Ройтерс .... . Но както и да е - факт е, че каквото и да излетяло, отдавна трябва да е пристигнало, а никой още не пищи ....

Поправка: Сега видях в нета, че било един час .... Абе тоя Путин еба мамата на системата, след като преди две години махна едно от времената - лятното ли беше, зимното ли беше .... И сега човек не може да се оправи ... Преди си беше лесно - един час и тва е ....
                Last edited by netware5; 03.09.2013, 14:14.
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Абе и аз се замислих. 9:16 БГ, нъл тъй? С час напред са. А разни летни зимни, как са с тях?
                  Именно ...
                  То тва за да се поЯви у интернет, сметай колко време е минало ...
                  В Блоомберг излезе 12.17 наше време (сметай сам колко МСК) ...

Коментар

???
                    10:16 МСК, колко Софийско е ???
                    Абе и аз се замислих. 9:16 БГ, нъл тъй? С час напред са. А разни летни зимни, как са с тях?

Коментар

Странна работа .... Новината би трябвало да е достоверна, след като има официално съобщение на ТАСС. От друга страна, каквито и да са балистични ракети, изстреляни от където и да е за където и да е, би трябвало вече да са стигнали местоназначението си - половин час от изстрелването току що мина. А никой не е пропищял още ....
                      ???
                      10:16 МСК, колко Софийско е ???

Коментар

Странна работа .... Новината би трябвало да е достоверна, след като има официално съобщение на ТАСС. От друга страна, каквито и да са балистични ракети, изстреляни от където и да е за където и да е, би трябвало вече да са стигнали местоназначението си - половин час от изстрелването току що мина. А никой не е пропищял още ....
                        Мани и аз четох. Ще се окаже че не били ракети, а били минети

Коментар

• Странна работа .... Новината би трябвало да е достоверна, след като има официално съобщение на ТАСС. От друга страна, каквито и да са балистични ракети, изстреляни от където и да е за където и да е, би трябвало вече да са стигнали местоназначението си - половин час от изстрелването току що мина. А никой не е пропищял още ....
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Путину доложили о пуске баллистических ракет из Средиземного моря

Russia says ballistic 'objects' fired in Mediterranean

Коментар

• Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнение
                              Недей да обясяваш на неразбиращи, последните 3-4г. много техника в армията ни беше подменена с по-съвременна и считам че бихме могли да победим Сирия.
                              Мисля че съм добре запознат по въпроса, дори Плевнелиев казва да се намесим, значи има какво да правим и имаме воля за действие
                              А ?
                              Още един ...
                              Санитааааар !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от das Разгледай мнение
                                Ти пък откъде знаеш какво имаме и какво нямаме?
                                Може да нямаме официално подводници, обаче все предполагаме че имаме поне 3-4 секретни подводници, за които не сме чували. Все пак държавната тайна е с някаква цел, да не се знае за да имаме по-голяма сигурност.
                                Отделно, сигурен ли си че нямаме поне 1-2 самолетоносача или поне стотина крилати ракети?
                                Ти може и да не знаеш, обаче президентът ни знае със сигурност, защото той има достъп до информацията и след като той предлага да нападнем, значи има с какво, нали?
                                Плевнелиев знае по-добре от нас, той е интелигентен и си е направил сметката след като предлага подобна идея, значи тя е изпълнима.
                                Колеги,
                                нека се отнесем малко по-сериозно към лекциите за вредата от алкохол, наркотици, както и комбинацията между тях сред подрастващите.

Коментар

Working...
                                X