Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вероятна ли е 3-та световна война при американско нападение над Сирия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение... (извиняаам са ама)
Глупав въпрос..
Не мисля?
В средиземно море има доста кораби и подводници.
От какъв съд е изстреляна? Може и да е настройка на някоя ПВО система?
Трябва ли инициативата да е на САЩ и компания?
Ако си на мястото на Руснаците, Сирия и т.н. как би постъпил?
Тестват? Специалист си ти Андрешко! Грешка - колчо СЛЕПЕЦА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнениеТестват? А кой тества???
... (извиняаам са ама)
Глупав въпрос..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениетестват времето за реакция според мен ...
...
за жалост смятам, че лошото предстои ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениетестват времето за реакция според мен ...
...
за жалост смятам, че лошото предстои ...
По CNN мярнах, че Обама казал че бил готов с заповедта си за действие, т.е. може и да изчака конгреса, но това едва ли ще има значение. Явно е решено вече какво ще се прави.
Затова, нека Плевнелиев да дава указания към армията какво да се прави, а не да чака последния момент. Армията ни също ще има нужда от време за подготовка за действия, и е време за това, иначе остава да ни сварят неподготвени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеМда, объркал съм посоката на времевата разлика .... Иначе, сега през лятото, тя е два часа, така че 10:16 московско е 8:16 наше .... Подведох се от времето на новината в Ройтерс .... . Но както и да е - факт е, че каквото и да излетяло, отдавна трябва да е пристигнало, а никой още не пищи ....
Поправка: Сега видях в нета, че било един час .... Абе тоя Путин еба мамата на системата, след като преди две години махна едно от времената - лятното ли беше, зимното ли беше .... И сега човек не може да се оправи ... Преди си беше лесно - един час и тва е ....
...
за жалост смятам, че лошото предстои ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеИменно ...
То тва за да се поЯви у интернет, сметай колко време е минало ...
В Блоомберг излезе 12.17 наше време (сметай сам колко МСК) ...
Поправка: Сега видях в нета, че било един час .... Абе тоя Путин еба мамата на системата, след като преди две години махна едно от времената - лятното ли беше, зимното ли беше .... И сега човек не може да се оправи ... Преди си беше лесно - един час и тва е ....Last edited by netware5; 03.09.2013, 14:14.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе и аз се замислих. 9:16 БГ, нъл тъй? С час напред са. А разни летни зимни, как са с тях?
То тва за да се поЯви у интернет, сметай колко време е минало ...
В Блоомберг излезе 12.17 наше време (сметай сам колко МСК) ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение???
10:16 МСК, колко Софийско е ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеСтранна работа .... Новината би трябвало да е достоверна, след като има официално съобщение на ТАСС. От друга страна, каквито и да са балистични ракети, изстреляни от където и да е за където и да е, би трябвало вече да са стигнали местоназначението си - половин час от изстрелването току що мина. А никой не е пропищял още ....
10:16 МСК, колко Софийско е ???Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеСтранна работа .... Новината би трябвало да е достоверна, след като има официално съобщение на ТАСС. От друга страна, каквито и да са балистични ракети, изстреляни от където и да е за където и да е, би трябвало вече да са стигнали местоназначението си - половин час от изстрелването току що мина. А никой не е пропищял още ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнениеHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнениеНедей да обясяваш на неразбиращи, последните 3-4г. много техника в армията ни беше подменена с по-съвременна и считам че бихме могли да победим Сирия.
Мисля че съм добре запознат по въпроса, дори Плевнелиев казва да се намесим, значи има какво да правим и имаме воля за действие
Още един ...
Санитааааар !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от das Разгледай мнениеТи пък откъде знаеш какво имаме и какво нямаме?
Може да нямаме официално подводници, обаче все предполагаме че имаме поне 3-4 секретни подводници, за които не сме чували. Все пак държавната тайна е с някаква цел, да не се знае за да имаме по-голяма сигурност.
Отделно, сигурен ли си че нямаме поне 1-2 самолетоносача или поне стотина крилати ракети?
Ти може и да не знаеш, обаче президентът ни знае със сигурност, защото той има достъп до информацията и след като той предлага да нападнем, значи има с какво, нали?
Плевнелиев знае по-добре от нас, той е интелигентен и си е направил сметката след като предлага подобна идея, значи тя е изпълнима.
нека се отнесем малко по-сериозно към лекциите за вредата от алкохол, наркотици, както и комбинацията между тях сред подрастващите.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар