Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли Русия да даде добрия пример за развитие на едно общество на останалите народи
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеВърни си часовника с един час първо !
Разходи се до СОК Камчия и предлагам да продължим.Ако съм те засегнал извинявай.
Какво, да целуваме ръка на Русия за това, че на наша земя, със схеми са направили някакво си комплексче ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧук!
Разходи се до СОК Камчия и предлагам да продължим.Ако съм те засегнал извинявай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеТи говориш за Лушков, бира и ракия.
Аз попитах:
Някой сеща ли се за нещо подобно за българските деца?
В България или чужбина?
http://sok-kamchia.com/bg/%D0%BA%D0%...%E2%80%9C.aspx
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТам ми е минало детството!
И докато на Батков още се клатят краката за заменките, при Лужков нещата успяха, а ти в момента го възхваляваш другарю
Аз попитах:
Някой сеща ли се за нещо подобно за българските деца?
В България или чужбина?
http://sok-kamchia.com/bg/%D0%BA%D0%...%E2%80%9C.aspx
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеХодил съм много кратно.
Препоръчвам ти да се разходиш до шкорпиловци по плажната ивица.
В района на Камчийски пясъци сам ще се увериш за плажна ивица широка над 1000 м.
Побързай , че Батков отдавна точи зъби за там и скоро няма да я има.
Вземи си и фотоапарат.
И докато на Батков още се клатят краката за заменките, при Лужков нещата успяха, а ти в момента го възхваляваш другарю
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНищо не знаеш! Като гледам какви ги разправяш за плажната ивица не си и стъпвал!!!
И защо реши, че ТИМ са крали?
Май ти не си ходил или ако си ходил си наблегнал на заведенията!
Погледни поне в картите .Освен ако не си от хората на Батков, за които плажа е нива?Last edited by robert; 28.10.2013, 08:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНа места е и по 20 000 метра ширината на пясъчната ивица. Абе момче, що не отидеш до Камчия???
Малиииии, що бира, и ракия е пила тази Камчия
Препоръчвам ти да се разходиш до шкорпиловци по плажната ивица.
В района на Камчийски пясъци сам ще се увериш за плажна ивица широка над 1000 м.
Побързай , че Батков отдавна точи зъби за там и скоро няма да я има.
Вземи си и фотоапарат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеЗнам само , че ....
И защо реши, че ТИМ са крали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДа живее Лужков, да живее ТИМ, Да живее българо-съветската дружба!!! КПСС-БКП!!!
Знам само , че хиляди русначета летуват безплатно и благородно им завиждам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАми ние нямаме толкова много космонавти. Само двама са.
Георги Иванов и Александър Александров.
Това не е важното .
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеПлажната ивица е невероятна, най - голямата в България.Мисля , че беше с дължина19 км., а на места ширината и е над 1000 м.
Малиииии, що бира, и ракия е пила тази Камчия
Коментар
Коментар