Маркс, не съм сигурен, че е герпер. по ми мяза на юрушист. Все пак бойко се изказва доста по ласкаво за турците и Д(п)С.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Падане на Правителството на Орешарски
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнениеНе говори глупости и не влизай в схемата на оня побърканяк боленчо.
Какви турци ти се привиждат? Управляват те най-обикновени мафиоти, бивши ДС възпитаници. Турци?!?!? Та точно тия лекета от ДПС са предавали обикновените помаци и турци по време на Възродителния процес.
В интерес на истината бих заменил всеки отвратителен Бг политик с първия хванат турчин от Гези.Last edited by Dio; 18.06.2013, 17:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от korker Разгледай мнениеКъде ги гледаш тези хора по улиците? В столицата ли, защото на другите места протестите са много далече от размерите които имаха зимата. А и никой реално не знае какво точно се иска. Първо искаха Пеевски да не е шефа на дансинг старс, е получиха го. Сега какво?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМомчета,
аз съм заклет демократ, но на този етап това правителство не бива да пада. Държавата е изправена на прага на колапс. Енергийната система, и здравеопазването са на ръба на срива. По-малките общини нямат пари за ток и консумативи от доста време насам. Като се добави към това и факта, че има срив в FDI и разбираемостта в хазната положението тепърва ще става по-зле. Не ми се мисли, какво ще стане след още 2-3 месеца без правителство....
Най-гадното е че няма алтернатива. Ако Орешарски върне мандата бат Бойко ще се завърне на бял кон и този път най-вероятно ще има достатъчно гласове да си спретне сам кабинет.
Моите приятели в дясно са тотален фейл. Там ме боли да коментирам.
За съжаление просто няма алтернатива. Скоро ставам на 30 години и цял живот съм принуден да гласувам за по-малкото зло, вместо за реални алтернативи.
Тъпа работа.
Е ти си много младо момче още.
Тук не става въпрос за кой ще управлява а за правилата и тяхното спазване.
Това е за първи в България - толкова масов протест по тази тема.
След това кой ще управлява не е ясно. Но важното е, че ако и той не спазва правилата и той ще си ходи по същия начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от antonitot Разгледай мнениеАз не искам да ме управляват турци. И да се налага турското. Ти като си се примирил това и те устрова си стой у вас!!!! Тряабва политиците да знаят че край вече със своеволиите!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеДържавата е изправена на прага на колапс. Енергийната система, и здравеопазването са на ръба на срива. По-малките общини нямат пари за ток и консумативи от доста време насам. Като се добави към това и факта, че има срив в FDI и разбираемостта в хазната положението тепърва ще става по-зле. Тъпа работа.
Това правителство няма потенциал да издърпа държавата от батака. Тази конфигурация от партии в парламента неможе да излъчи читаво правителство, което да не е заложник на задкулисни договорки.
Този парламент е резултат от манипулирани избори.
Имено затова единственият изход е предсрочни избори, след което да се състави ново правителство.
Коментар
-
Не говори глупости и не влизай в схемата на оня побърканяк боленчо.
Какви турци ти се привиждат? Управляват те най-обикновени мафиоти, бивши ДС възпитаници. Турци?!?!? Та точно тия лекета от ДПС са предавали обикновените помаци и турци по време на Възродителния процес.
В интерес на истината бих заменил всеки отвратителен Бг политик с първия хванат турчин от Гези.
Коментар
-
Първоначално изпратено от korker Разгледай мнениеКъде ги гледаш тези хора по улиците? В столицата ли, защото на другите места протестите са много далече от размерите които имаха зимата. А и никой реално не знае какво точно се иска. Първо искаха Пеевски да не е шефа на дансинг старс, е получиха го. Сега какво?
Коментар
-
Момчета,
аз съм заклет демократ, но на този етап това правителство не бива да пада. Държавата е изправена на прага на колапс. Енергийната система, и здравеопазването са на ръба на срива. По-малките общини нямат пари за ток и консумативи от доста време насам. Като се добави към това и факта, че има срив в FDI и разбираемостта в хазната положението тепърва ще става по-зле. Не ми се мисли, какво ще стане след още 2-3 месеца без правителство....
Най-гадното е че няма алтернатива. Ако Орешарски върне мандата бат Бойко ще се завърне на бял кон и този път най-вероятно ще има достатъчно гласове да си спретне сам кабинет.
Моите приятели в дясно са тотален фейл. Там ме боли да коментирам.
За съжаление просто няма алтернатива. Скоро ставам на 30 години и цял живот съм принуден да гласувам за по-малкото зло, вместо за реални алтернативи.
Тъпа работа.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеПриятелю,когато аргументите свършат,започват личните квалифкации,а?
Демокрацията не е само цифри в парламента.И като толкова много обичаш цифричките я ми кажи тези 143 депутата колко процента от българския народ представляват?
не съм използвал лични квалификации....
Просто прочети постовете си и и дано забележиш противоречиета си при писането им... ...
В един от тях ти се възмущаваш от това, че малцинството се налага а в друг ти не виждаш ,че като малцинство искаш да се налагаш на мнозинството....
А колко са гласували ... Колкото трябва за да са редовни изборите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПриятелю,
разтакан си от противоречия.......а намираш на хората кусури...
В момента си политическо малцинство ,един месец след избори....
Те казват същото ... кой си ти че не признаваш техните решения ,като мнозинство.......
БСП ,ДПС и Атака са 143 депутата т 240 .....
Демокрацията казва ,чакай следващитке избори и накажи виновните.... дотогава граждански и съдебен контрол....
Демокрацията не е само цифри в парламента.И като толкова много обичаш цифричките я ми кажи тези 143 депутата колко процента от българския народ представляват?Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеУау, не мога да повярвам че толкова много хора мислят че няма да падне кабинета
И аз съм с доста акции и не искам да падат ( и не ми се продават), но като гледам колко хора имаше по улиците мисля че няма да удържат напъна.
Последствията от тези с пъти по големи митинги нямаше.
Не подценявай българският "гений"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеТъй,де,и оставиха цялата власт на Станишката и той сега прави глупост след глупост.
Абе,ти чуваш ли се какво говориш?!Да оставим малцинството да ни се разхожда по главите само и само да не ги обидим,а?Това ли предлагаш?А те да ни опъват отзад без вазелин.Айде нема нужда!
разтакан си от противоречия.......а намираш на хората кусури...
В момента си политическо малцинство ,един месец след избори....
Те казват същото ... кой си ти че не признаваш техните решения ,като мнозинство.......
БСП ,ДПС и Атака са 143 депутата т 240 .....
Демокрацията казва ,чакай следващитке избори и накажи виновните.... дотогава граждански и съдебен контрол....
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеУау, не мога да повярвам че толкова много хора мислят че няма да падне кабинета
И аз съм с доста акции и не искам да падат ( и не ми се продават), но като гледам колко хора имаше по улиците мисля че няма да удържат напъна.
Коментар
-
Нема да се плашиш, става въпрос за една футболна атигтка, Аз мисля да влизам след няколко месеца още на БФБ
Коментар
Коментар