Първоначално изпратено от val2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Падане на Правителството на Орешарски
Collapse
Заключена.
X
X
-
Не отнема много време , но казва много и точно !
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...harski,152827/
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеНа мен ми се иска да е успешен бизнесмен с широко доверие от хората, но май няма много такива в България.
http://afera.bg/razsledvania/45235.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеОрешарски не трябва да се поддава под натиска на тълпата... Не били представени в парламента, ами аз като съм представен в парламента, защо трябва да отстъпвам пред 10-15000 лумпени и безработни висшисти......... предполагам че има и хора, които са там поради морални причини и не се вписват в горната картинка
Ердоган, Путин, Тачър това са за мен хубавите примери, твърдост и спазване на Закона
Коментар
-
Орешарски не трябва да се поддава под натиска на тълпата... Не били представени в парламента, ами аз като съм представен в парламента, защо трябва да отстъпвам пред 10-15000 лумпени и безработни висшисти......... предполагам че има и хора, които са там поради морални причини и не се вписват в горната картинка
Ердоган, Путин, Тачър това са за мен хубавите примери, твърдост и спазване на Закона
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zal_Negodnik Разгледай мнениеСлагаме най-добрия политик в последните 90г . а именно Бойко Борисов !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА и се появява въпросът:
Ок, махаме Орешарский? Кого туряме?
Защото ново връщане на власт на изродът, престъпникът и доказаният идиот бойкоборисов, ще означава окончателна гибел на Отечеството ни !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеКато научиш чия щерка му е PR и друга песен ще запееш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнениеСлагаме Светлозар Витков и ги изриваме с лопатата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеНяколко години преди това съм работил в образователната система, заплатите не бяха чак толкова смехотворни ...имай впредвит че хорариума за учебна година по професионални предмети е 648 часа , раздели го на броя на работните дни годишно и се получава ..... не чак толкова лоша заплата за 2-3 часа работа дневно.
И като сложиш и 2 месеца отпуск платен .....
Един учител има и доста задължения извън хорариума.
Майка ми е учителка и не съм баш незапознат със ситуацията в образованието.
Обаче темата е за Орешарски и малко се отклонихме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеДаа което не елиминира това, че бяха десетки дни на улицата и ги гавреше, а учебната година беше почити провалена.
Прави евала на учителите, че издържаха на всичко това.
Уважението не се купува с пари.
А заплатите на учителите бяха смехотворни.
Сега не са баш такива, а много учебни заведения свикнаха с принципа на делегиран бюджет.
Орешарски има гафове, а това поредно национално предателство от страна на червените боклуци преля чашата на народното търпение.
И като сложиш и 2 месеца отпуск платен .....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Според мен правителството ще падне/ то е ясно че Орешко е клоун ня конци/, но преди това трябва да катализира някой промени които ще позволят падането на борда и оправянето на едни заеми. Сега само отвличат вниманието и нагнетяват обстановката. Видяхте с каква експедитивност гласуват закони. Всеки закон е врата в полето за това правителство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАко трябва да сме честни учителите точно по негово време получиха доста несимволично увеличение на заплатите...... точно те нямат никакво право да са недоволни !
Прави евала на учителите, че издържаха на всичко това.
Уважението не се купува с пари.
А заплатите на учителите бяха смехотворни.
Сега не са баш такива, а много учебни заведения свикнаха с принципа на делегиран бюджет.
Орешарски има гафове, а това поредно национално предателство от страна на червените боклуци преля чашата на народното търпение.
Коментар
Коментар