IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кога ще се оправим в България?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Все съм си мислил, че поне в този сайт трябва да преобладават хората, които вече са се "оправили"... пък то - същите мрънкала.

Коментар

• "- Не... не мога да повярвам !!!
      - Точно затова и не успяваш...

... както си говориха малкият Скайуокър и оня сбръчкан стар краставичок.

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Когато задали тоя въпрос на Господ той се разплакал и казал няма да съм жив да видя това.
        Илюзиите са лошо нещо.

Коментар

• - Когато елиминираме вътрешните си врагове - чиновници и хъхряци;
          - Когато Българинът масово се ограмоти финансово;
          - Когато започнем да гледаме нашият си интерес, а не да се навеждаме пред всеки отвън, благоволил да ни дава заповеди;
          - Когато си възвърнем достойнството и гордостта.

И четирите работи са постижими и могат да бъдат сторени за броени години - но за това трябват отговорни хора на власт и решителен народ.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Когато вече никой не гласува за БСП - това ще е знак, че вече сте се оправили.

Коментар

• Когато за по-съществения капитал стане изгодно

Коментар

• Братко всички споделяме твоето мнение, но:
                - Българина е един от най-мързеливите народи и дори не му се стачкува защото:
                1) - Доволен е че има ракия и салата на масата и кюмюр за печката
                2)- Ако няма ракия и салата на масата ще се е толкова отчаял, че отново няма и да си помисли да ходи да протестира за нещо
                Мисля че ти отговорих кога ще се оправиме...
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Кога ще се оправим в България?

Вероятно всички повече или по-малко си задаваме този въпрос. Като че ли за нас като народ е характерно все да поглеждаме към някъде и някой с надежда, че той ще свърши нашата работа и България ще започне да цъфти.
                  Поне според мен кучето е заровено в самите нас, в начина ни на мислене и действие. Всички знаем колко сме силни на маса в коментарите и препоръките, но защо всичко свършва там?
                  Хвърляме се от една партия към друга, от един месия (Царя) към друг (Бойко), в исторически план - към Русия, Сащ и т.н.
                  Наближат избори и ние трескаво обсъждаме - за кого! Да обаче какво прави всеки един от нас след изборите?
                  В обществото ни се опитаха и донякъде успяха да наложат мнението, че като не си бил гласувал, после си нямал право да мрънкаш! Пълна глупост, дори смятам, че имаш още по-голямо основание.

Истината за благоденствието на нашата държава се крие в самите нас, във всеки един от нас.
                  Избираме някой по изборите и после гледаме безучастно в продължение на 4 години.
                  Къде отива контрола, който трябва да осъществяваме над тези които ни управляват в момента?
                  Няма никакво значение кой ще стои на чело на държавното управление.
                  Трябва да осъзнаем, че който и да е на власт трябва да прави това, което трябва и ако не го прави със всички сили и средства да му се противопоставяме.
                  Когато сме постоянни в в изискванията си никоя политическа партия, лидери и тем подобни няма да имат друг шанс освен да следват начертаната пътека.
                  Българина трябва най-накрая да се научи от отстоява правата си, всеки един от нас, там където се намира.

Какво е вашето мнение по въпроса?
                  KidsMall.bg Маркови детски дрехи на едро.
                Working...
                X