Все съм си мислил, че поне в този сайт трябва да преобладават хората, които вече са се "оправили"... пък то - същите мрънкала.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кога ще се оправим в България?
Collapse
X
-
- Когато елиминираме вътрешните си врагове - чиновници и хъхряци;
- Когато Българинът масово се ограмоти финансово;
- Когато започнем да гледаме нашият си интерес, а не да се навеждаме пред всеки отвън, благоволил да ни дава заповеди;
- Когато си възвърнем достойнството и гордостта.
И четирите работи са постижими и могат да бъдат сторени за броени години - но за това трябват отговорни хора на власт и решителен народ.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Братко всички споделяме твоето мнение, но:
- Българина е един от най-мързеливите народи и дори не му се стачкува защото:
1) - Доволен е че има ракия и салата на масата и кюмюр за печката
2)- Ако няма ракия и салата на масата ще се е толкова отчаял, че отново няма и да си помисли да ходи да протестира за нещо
Мисля че ти отговорих кога ще се оправиме...Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Кога ще се оправим в България?
Вероятно всички повече или по-малко си задаваме този въпрос. Като че ли за нас като народ е характерно все да поглеждаме към някъде и някой с надежда, че той ще свърши нашата работа и България ще започне да цъфти.
Поне според мен кучето е заровено в самите нас, в начина ни на мислене и действие. Всички знаем колко сме силни на маса в коментарите и препоръките, но защо всичко свършва там?
Хвърляме се от една партия към друга, от един месия (Царя) към друг (Бойко), в исторически план - към Русия, Сащ и т.н.
Наближат избори и ние трескаво обсъждаме - за кого! Да обаче какво прави всеки един от нас след изборите?
В обществото ни се опитаха и донякъде успяха да наложат мнението, че като не си бил гласувал, после си нямал право да мрънкаш! Пълна глупост, дори смятам, че имаш още по-голямо основание.
Истината за благоденствието на нашата държава се крие в самите нас, във всеки един от нас.
Избираме някой по изборите и после гледаме безучастно в продължение на 4 години.
Къде отива контрола, който трябва да осъществяваме над тези които ни управляват в момента?
Няма никакво значение кой ще стои на чело на държавното управление.
Трябва да осъзнаем, че който и да е на власт трябва да прави това, което трябва и ако не го прави със всички сили и средства да му се противопоставяме.
Когато сме постоянни в в изискванията си никоя политическа партия, лидери и тем подобни няма да имат друг шанс освен да следват начертаната пътека.
Българина трябва най-накрая да се научи от отстоява правата си, всеки един от нас, там където се намира.
Какво е вашето мнение по въпроса?KidsMall.bg Маркови детски дрехи на едро.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар