Първоначално изпратено от razbiratel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кога ще се оправим в България?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКотаранов - ного повече са електорат на ГРОБ. Никога досега хъхряците не са получавали такава свобода в бандитизмът си и такива привилегии, каквито получиха под властта на изродът бойкоборисов.
Иначе е ясно кога ще се оправим - когато хъхряците в Централният Софийски пандиз оправят поне двайсетина политици. Анално.
Коментар
-
Котаранов - ного повече са електорат на ГРОБ. Никога досега хъхряците не са получавали такава свобода в бандитизмът си и такива привилегии, каквито получиха под властта на изродът бойкоборисов.
Иначе е ясно кога ще се оправим - когато хъхряците в Централният Софийски пандиз оправят поне двайсетина политици. Анално.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеЗнаеш ли, колко пъти ми се е случвало (на мен и на колеги) да водим разговори за иновации по разните развъдници на мозъци в БГ и т. нар. капацитети да мигат уплашено като туземци насреща, щото не отбират бъкел от това, което им обясняваш. Остави това, ами се и засягат от този факт и после правят всичко възможно да те очернят и осерат пътищата ти. Това сме, толкова ни е нивото.
Двама приятели вече произвеждат навън, защото родни идиоти направиха всичко възможно за да ги откажат и прогонят. Всичко е в маталитета. Българина не търпи да има някой, който да знае и разбира повече от него. ТОЙ е специалист по всичко. Особено, ако се е докопал с много зор до някое сладко местенце. Не ми се мисли колко потенциал и милиони са изтекли през годините. В момента с колега също изнасяме "бизнес". Просто тук се нагледахме на завист, алчност и простотия във всичките и възможни форми. Парите не са всичко, но когато нямаш и елементарно морално удовлетворение за свършената работа, тогава всичко е безсмислено.
Сухи гащи риба не ядат, казал привечер гладът
ПП: Сърби ме езика да го кажа. До автора на темата: Спри да внасяш маркови дрехи а почни да шиеш такива и да ги изнасяш и мисля че ти лично ще се оправиш много бързоАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеВиждам тука сте заформили градинарска дискусия.Да не е лесно да се гледа градина и много пъти съм го казвал.Понеже Гигов е военен му е дошло малко нанагорно.Гигов да си купиш мотофреза и няма да копаш толкова много.Градинарството си има чалъми само със сила и мерак не става.За доматите правя конструкции с колове и тел копане връзване колтучене пръскане поливане требе да се работи.Е видяли сте че не е лесно.Сега да питам колко да струват килограм хубави вкусни домати?С градина от половин декар едно четиричленно семейсво може да се храни цяла година.
Но да - големият проблем в много региони е не трудът, нужен за отглеждането на доматът и чушлякът, а хъхряшката чума. Докато не се променят законите, така че всеки стопанин да има право да разстреля мангалът, ако го фане в имотът си - или поне докато не се тури постоянно полицейско присъствие въввсяко населено място, няма да има управия. Аз не мога да разбера - селата в България са около 5 000, а прасетата, които храним - 60 000. Т.е. между 10 и 20 000 ушеви могат да покрият всички малки населени места с постоянно присъствие - къде по двама, къде по петима... ако се окажат малко - ще назначим още - ще ги храним, ама и те работа да вършат. Впрочем знаем, че в ушевите структури истинските полицаи са около половината (да не кажа и по-малко) останалите са хрантутници и търтове. Ушевата администрация трябва да се ореже до 4-5 000 максимум и на тяхно място - истински полицаи, които с униформа и пистолети (а където е нужно - и с шмайзери) да бранят имотът и животът на хората. Дори е добра идея всяко прасе след като свърши службата (на 50 години, а не като сега) още 10 години да си дослужва като селски пъдар на чист въздух - а не да взема сосна пенсия (въпреки че не се е осигурявал) и да си доработва като охрана в някоя бамчица.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеНе съм гледал подробности. Пълно е с клипчета в тубата кое как се прави, ама досега такова дето да не се работи не съм виждал
Високотехнологично производство има във всички сектори. Дори е най-силно в селското стопанство. Къде е да жънеш на ръка, къде е с комбайна!
Високотехнологично означава да си вдигаш производителноста на труда. Да произвеждаш повече и по-качествено за единица време. Другото е ала-бала!
Хората са го измислили преди 100 години ама няма кой да го прави :
http://www.youtube.com/watch?v=DfGs2Y5WJ14
Знаеш ли, колко пъти ми се е случвало (на мен и на колеги) да водим разговори за иновации по разните развъдници на мозъци в БГ и т. нар. капацитети да мигат уплашено като туземци насреща, щото не отбират бъкел от това, което им обясняваш. Остави това, ами се и засягат от този факт и после правят всичко възможно да те очернят и осерат пътищата ти. Това сме, толкова ни е нивото.
Двама приятели вече произвеждат навън, защото родни идиоти направиха всичко възможно за да ги откажат и прогонят. Всичко е в маталитета. Българина не търпи да има някой, който да знае и разбира повече от него. ТОЙ е специалист по всичко. Особено, ако се е докопал с много зор до някое сладко местенце. Не ми се мисли колко потенциал и милиони са изтекли през годините. В момента с колега също изнасяме "бизнес". Просто тук се нагледахме на завист, алчност и простотия във всичките и възможни форми. Парите не са всичко, но когато нямаш и елементарно морално удовлетворение за свършената работа, тогава всичко е безсмислено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеРадвам се че тук са се казали много истини и масата от българите са ги осъзнали ако може да се съди по този форум Само да допълня. Не си мислете, че високотехнологичното производство не е свързано с работа. Дори от моя гледна точка тази работа е по-тежка отколкото зеленчукопроизводството. Не си мислете че тези работници например са много богати
http://www.youtube.com/watch?v=tbyu1tbGE38
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе тези много тиксо слагат
Високотехнологично производство има във всички сектори. Дори е най-силно в селското стопанство. Къде е да жънеш на ръка, къде е с комбайна!
Високотехнологично означава да си вдигаш производителноста на труда. Да произвеждаш повече и по-качествено за единица време. Другото е ала-бала!
Хората са го измислили преди 100 години ама няма кой да го прави :
http://www.youtube.com/watch?v=DfGs2Y5WJ14Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеРадвам се че тук са се казали много истини и масата от българите са ги осъзнали ако може да се съди по този форум Само да допълня. Не си мислете, че високотехнологичното производство не е свързано с работа. Дори от моя гледна точка тази работа е по-тежка отколкото зеленчукопроизводството. Не си мислете че тези работници например са много богати
http://www.youtube.com/watch?v=tbyu1tbGE38
Коментар
-
Радвам се че тук са се казали много истини и масата от българите са ги осъзнали ако може да се съди по този форум Само да допълня. Не си мислете, че високотехнологичното производство не е свързано с работа. Дори от моя гледна точка тази работа е по-тежка отколкото зеленчукопроизводството. Не си мислете че тези работници например са много богати
http://www.youtube.com/watch?v=tbyu1tbGE38Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗнам, знам ... ама тя и твоята гугутка знае. Мисълта ми е да не взема да хвърчи перушина около теб
Добро утро и весела седмица !!!
пп Тнм, ти ястреб - птичар, виждала ли си..???
Коментар
-
Виждам тука сте заформили градинарска дискусия.Да не е лесно да се гледа градина и много пъти съм го казвал.Понеже Гигов е военен му е дошло малко нанагорно.Гигов да си купиш мотофреза и няма да копаш толкова много.Градинарството си има чалъми само със сила и мерак не става.За доматите правя конструкции с колове и тел копане връзване колтучене пръскане поливане требе да се работи.Е видяли сте че не е лесно.Сега да питам колко да струват килограм хубави вкусни домати?С градина от половин декар едно четиричленно семейсво може да се храни цяла година.
Коментар
-
По темата:
Когато кажем хайде да се справим с всички проблеми заедно....а не задаваме въпроси кога ще се оправим и кой ще се намери да ни оправи ...да ни поведе и т.н
Трябва се работи дами и господа а не да се мрънка и да се недоволства....ако всеки прави това за което се е хванал да прави съвестно те тогава всичко ще се оправи от икономика до държава и среда !!!http://selfielifes.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от gen4o Разгледай мнение.........ако не минат мангусти преди теб и не го оберат./ Ако ме позволите да добавя/ Масово по селата си обират реколтата още не узряла за да изпреварят братята.
ТРЯБВА НИ РАБОТЕЩА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА.
Ама някои нямат този късмет.
То като се замисля и там където съм израснал нямаше циганин дори за мирис. Само пролетно време минава варджии (щото за Великден стаите се варосват) и калайджии. Да калайдисват бакърите.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар