IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кога ще се оправим в България?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
    …след което, с правата лопата и чепата на полето, че да разберат как хляб се вади….не да дебнат кой от нас да отарашат или как помощи да изцоцат …. Е.аси толерантните станахме, е.ахти лицемерието …..
    Че то едното си връви с другото. През денят Хъхрю работи като роб на полето, вечерта се забавлява с анусът на някой политик... Бонус един вид.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Котаранов - ного повече са електорат на ГРОБ. Никога досега хъхряците не са получавали такава свобода в бандитизмът си и такива привилегии, каквито получиха под властта на изродът бойкоборисов.

Иначе е ясно кога ще се оправим - когато хъхряците в Централният Софийски пандиз оправят поне двайсетина политици. Анално.
      …след което, с правата лопата и чепата на полето, че да разберат как хляб се вади….не да дебнат кой от нас да отарашат или как помощи да изцоцат …. Е.аси толерантните станахме, е.ахти лицемерието …..

Коментар

• Котаранов - ного повече са електорат на ГРОБ. Никога досега хъхряците не са получавали такава свобода в бандитизмът си и такива привилегии, каквито получиха под властта на изродът бойкоборисов.

Иначе е ясно кога ще се оправим - когато хъхряците в Централният Софийски пандиз оправят поне двайсетина политици. Анално.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
          Знаеш ли, колко пъти ми се е случвало (на мен и на колеги) да водим разговори за иновации по разните развъдници на мозъци в БГ и т. нар. капацитети да мигат уплашено като туземци насреща, щото не отбират бъкел от това, което им обясняваш. Остави това, ами се и засягат от този факт и после правят всичко възможно да те очернят и осерат пътищата ти. Това сме, толкова ни е нивото.

Двама приятели вече произвеждат навън, защото родни идиоти направиха всичко възможно за да ги откажат и прогонят. Всичко е в маталитета. Българина не търпи да има някой, който да знае и разбира повече от него. ТОЙ е специалист по всичко. Особено, ако се е докопал с много зор до някое сладко местенце. Не ми се мисли колко потенциал и милиони са изтекли през годините. В момента с колега също изнасяме "бизнес". Просто тук се нагледахме на завист, алчност и простотия във всичките и възможни форми. Парите не са всичко, но когато нямаш и елементарно морално удовлетворение за свършената работа, тогава всичко е безсмислено.
          Наистина е жалко това което казваш приятел. Това е проблема. До скоро си мислех че народа не го проумява. Сега като виждам че доста хора споделят вижданията си някакси ставам оптимист че сме близо до дъното. Може би наистина нещата са се развалили достатъчно и трябва да започнат да се оправят. Само допреди няколко месеца никой не задаваше такива въпроси, като защо сме бедни и кога ще се оправим. Само глада може да ни научи! Няма по-голям учител от глада, както каза един съфорумец в личен разговор
          Сухи гащи риба не ядат, казал привечер гладът
          ПП: Сърби ме езика да го кажа. До автора на темата: Спри да внасяш маркови дрехи а почни да шиеш такива и да ги изнасяш и мисля че ти лично ще се оправиш много бързо
          Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Всичко това е електрорат на БСП....и никои немои ги пипна ....сега те са на власт...няма е тиквата и започва голямото търмъчене....
            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Виждам тука сте заформили градинарска дискусия.Да не е лесно да се гледа градина и много пъти съм го казвал.Понеже Гигов е военен му е дошло малко нанагорно.Гигов да си купиш мотофреза и няма да копаш толкова много.Градинарството си има чалъми само със сила и мерак не става.За доматите правя конструкции с колове и тел копане връзване колтучене пръскане поливане требе да се работи.Е видяли сте че не е лесно.Сега да питам колко да струват килограм хубави вкусни домати?С градина от половин декар едно четиричленно семейсво може да се храни цяла година.
              Аз от малък ного обичам такива работи. И домат умея да отгледам - и краставица - и пъпеш - и чушляк - а в лозарството - там аз направо - експерт.

Но да - големият проблем в много региони е не трудът, нужен за отглеждането на доматът и чушлякът, а хъхряшката чума. Докато не се променят законите, така че всеки стопанин да има право да разстреля мангалът, ако го фане в имотът си - или поне докато не се тури постоянно полицейско присъствие въввсяко населено място, няма да има управия. Аз не мога да разбера - селата в България са около 5 000, а прасетата, които храним - 60 000. Т.е. между 10 и 20 000 ушеви могат да покрият всички малки населени места с постоянно присъствие - къде по двама, къде по петима... ако се окажат малко - ще назначим още - ще ги храним, ама и те работа да вършат. Впрочем знаем, че в ушевите структури истинските полицаи са около половината (да не кажа и по-малко) останалите са хрантутници и търтове. Ушевата администрация трябва да се ореже до 4-5 000 максимум и на тяхно място - истински полицаи, които с униформа и пистолети (а където е нужно - и с шмайзери) да бранят имотът и животът на хората. Дори е добра идея всяко прасе след като свърши службата (на 50 години, а не като сега) още 10 години да си дослужва като селски пъдар на чист въздух - а не да взема сосна пенсия (въпреки че не се е осигурявал) и да си доработва като охрана в някоя бамчица.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                Не съм гледал подробности. Пълно е с клипчета в тубата кое как се прави, ама досега такова дето да не се работи не съм виждал
                Високотехнологично производство има във всички сектори. Дори е най-силно в селското стопанство. Къде е да жънеш на ръка, къде е с комбайна!
                Високотехнологично означава да си вдигаш производителноста на труда. Да произвеждаш повече и по-качествено за единица време. Другото е ала-бала!
                Хората са го измислили преди 100 години ама няма кой да го прави :

http://www.youtube.com/watch?v=DfGs2Y5WJ14

Знаеш ли, колко пъти ми се е случвало (на мен и на колеги) да водим разговори за иновации по разните развъдници на мозъци в БГ и т. нар. капацитети да мигат уплашено като туземци насреща, щото не отбират бъкел от това, което им обясняваш. Остави това, ами се и засягат от този факт и после правят всичко възможно да те очернят и осерат пътищата ти. Това сме, толкова ни е нивото.

Двама приятели вече произвеждат навън, защото родни идиоти направиха всичко възможно за да ги откажат и прогонят. Всичко е в маталитета. Българина не търпи да има някой, който да знае и разбира повече от него. ТОЙ е специалист по всичко. Особено, ако се е докопал с много зор до някое сладко местенце. Не ми се мисли колко потенциал и милиони са изтекли през годините. В момента с колега също изнасяме "бизнес". Просто тук се нагледахме на завист, алчност и простотия във всичките и възможни форми. Парите не са всичко, но когато нямаш и елементарно морално удовлетворение за свършената работа, тогава всичко е безсмислено.

Коментар

Радвам се че тук са се казали много истини и масата от българите са ги осъзнали ако може да се съди по този форум Само да допълня. Не си мислете, че високотехнологичното производство не е свързано с работа. Дори от моя гледна точка тази работа е по-тежка отколкото зеленчукопроизводството. Не си мислете че тези работници например са много богати
                  http://www.youtube.com/watch?v=tbyu1tbGE38
                  Ба си мамата тея и с пирони ги коват

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Абе тези много тиксо слагат
                    Не съм гледал подробности. Пълно е с клипчета в тубата кое как се прави, ама досега такова дето да не се работи не съм виждал
                    Високотехнологично производство има във всички сектори. Дори е най-силно в селското стопанство. Къде е да жънеш на ръка, къде е с комбайна!
                    Високотехнологично означава да си вдигаш производителноста на труда. Да произвеждаш повече и по-качествено за единица време. Другото е ала-бала!
                    Хората са го измислили преди 100 години ама няма кой да го прави :

http://www.youtube.com/watch?v=DfGs2Y5WJ14

Коментар

Радвам се че тук са се казали много истини и масата от българите са ги осъзнали ако може да се съди по този форум Само да допълня. Не си мислете, че високотехнологичното производство не е свързано с работа. Дори от моя гледна точка тази работа е по-тежка отколкото зеленчукопроизводството. Не си мислете че тези работници например са много богати
                      Абе тези много тиксо слагат

Коментар

• Радвам се че тук са се казали много истини и масата от българите са ги осъзнали ако може да се съди по този форум Само да допълня. Не си мислете, че високотехнологичното производство не е свързано с работа. Дори от моя гледна точка тази работа е по-тежка отколкото зеленчукопроизводството. Не си мислете че тези работници например са много богати

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Знам, знам ... ама тя и твоята гугутка знае. Мисълта ми е да не взема да хвърчи перушина около теб

Добро утро и весела седмица !!!

пп Тнм, ти ястреб - птичар, виждала ли си..???

Коментар

• Виждам тука сте заформили градинарска дискусия.Да не е лесно да се гледа градина и много пъти съм го казвал.Понеже Гигов е военен му е дошло малко нанагорно.Гигов да си купиш мотофреза и няма да копаш толкова много.Градинарството си има чалъми само със сила и мерак не става.За доматите правя конструкции с колове и тел копане връзване колтучене пръскане поливане требе да се работи.Е видяли сте че не е лесно.Сега да питам колко да струват килограм хубави вкусни домати?С градина от половин декар едно четиричленно семейсво може да се храни цяла година.

Коментар

• По темата:
                              Когато кажем хайде да се справим с всички проблеми заедно....а не задаваме въпроси кога ще се оправим и кой ще се намери да ни оправи ...да ни поведе и т.н
                              Трябва се работи дами и господа а не да се мрънка и да се недоволства....ако всеки прави това за което се е хванал да прави съвестно те тогава всичко ще се оправи от икономика до държава и среда !!!
                              http://selfielifes.com

Коментар

• Първоначално изпратено от gen4o Разгледай мнение
                                .........ако не минат мангусти преди теб и не го оберат./ Ако ме позволите да добавя/ Масово по селата си обират реколтата още не узряла за да изпреварят братята.

ТРЯБВА НИ РАБОТЕЩА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА.
                                В мойто село няма мангали. Половината са турци, половината са българи. НИКАКВИ кражби. То за това се и съгласих там да си направим къща.
                                Ама някои нямат този късмет.
                                То като се замисля и там където съм израснал нямаше циганин дори за мирис. Само пролетно време минава варджии (щото за Великден стаите се варосват) и калайджии. Да калайдисват бакърите.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X