IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Марин Райков - служебен премиер

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ЛЕКС Разгледай мнение
    Много добре се справя за начало. Учудващо добре. Явно се е отракал сериозно.
    След тази 4-8 месечна школа ще е готов за Президент.
    Аз не знам как го определи като много добре след 2 дена Той има една единствена основна задача - изборите. Всичко друго е само говорене, говорене и пак говорене! След като минат изборите, след като се разпусне това правителство, тогава можем да даваме оценки добре ли, зле ли е
    The best things in life are free. The second best things are very expensive!
    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от ЛЕКС Разгледай мнение
      Много добре се справя за начало. Учудващо добре. Явно се е отракал сериозно.
      Браво, сега остава от позиция на власта да пита как така излиза че официално потреблението на цигари спада с 50% от влизанто на ГЕРБ в бизнеса. Или на кратко, кой печели над 2 милиарда лева годишно от това

Досадно е вече, уж протестира народа, ама за глупости пита, за нищо важно не обелва реч.. да бе да и един марот...

Коментар

• Много добре се справя за начало. Учудващо добре. Явно се е отракал сериозно.

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
          Марин Райков наистина е бил заместник-министър при ГЕРБ. Но това, което е по-интересно е защо се е махнал/са го махнали? Много е вероятно той да е бил неудобен за ГЕРБ, защото не се е поддал на натиск и просто отстраняването му е станало наложително. Силно се надявам да е така. Защото ако не е така, той просто е изпълнител на волята Будова.
          По-скоро предположенията ми са, че той наистина не е партиен и е избягал/ изгонен от ГЕРБ като е започнало освинчването! Или поне ми се иска да е така, защото не издържам вече тия мутри!
          Тези твои желания нямат нищо общо с реалността. Райков беше назначен от правителството на Костов за посланик в Париж. Като му изтече мисията го махнаха и назначиха една друга червена другарка на негово място - Бокова (правителството на дедо или на хамстера, не помня). После другарката Бокова се кандидатира за шефка на ЮНЕСКО. Те се излъгаха и взеха, че я избраха. Така се освободи едно местенце за посланик и ББ и сие сложиха пак Райков. Това е. Виждал съм го 2-3 пъти. Останал съм с впечатления, че е интелигентен човек. Някой по-долу беше писал, че бил надут и се държал надменно с подчинените си. Нямам никаква идея дали е така или не.

Коментар

• Първоначално изпратено от R.A.T.M. Разгледай мнение

Интересно е друго обаче - ще ни кажеш ли защо ти толкова "либиш" руснаците, м?
            Ами може би дядото, който е осиновил баща ми, и на който може би съм кръстен, е бил руснак, белогвардейски емигрант. От армията на Врангел.
            Казвам може би.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Не капя?
              Щото ти определено си русофоб.
              Щото ТУК не си използвал думата руснаци. Това ясно показва отношението ти към руската нация. А американците, които бомбардираха българските жени и деца БЛЯДОВЕ ли са, или обикновени убийци?
              Така е, отношението ми е силно негативно - не без основание ... Нали се интересуваш от история, ще се поразровиш и ще разбереш защо ...

Колкото до американците - ми същата история ... Малоумни реднеци, изсипващи бомби над мирно население, не им е било за първи, нито за последен път - случаят с Дрезден е показателен ... Поради факта ,че ни продадоха на блядовете в Ялта през ,45 мога само да ги презирам ... И още нещо - родът ми са преселници от Кюстенджа след Крайовската спогодба от '40 ... както знаеш оттам е и родът на Димитър Списаревски ... толкоз ...

Пак ти казвам - не можеш да твърдиш, че ненавиждайки нещо, ставаш автоматично почитател на нещо друго ... Ама то така сте вие от петата колона - който не е с вас е против вас ...

Интересно е друго обаче - ще ни кажеш ли защо ти толкова "либиш" руснаците, м?
              Last edited by R.A.T.M.; 13.03.2013, 14:32.

Коментар

Но и никой не твърди, че служебното правителство е тясно партийно на ГЕРБ. Няма такова нещо. И е естествено част от хората да са по някакъв начин свързани с ГЕРБ. Все пак това е кръгът, в който се е движил президента, а той е от ГЕРБ. Важното е да са добри професионалисти и да си изпълнят преките задължения. Нека да им дадем време да покажат как работят. И да не ги съдим по бащите им.
                То и на Николай Младенов баща му е бил щатен офицер от ДС, от разузнаването, а пък виж го Никито какъв върл противник се оказа на ДС.
                Не можем да им да дадем време, по простата причина, че такова няма !
                Last edited by LuckyYou; 13.03.2013, 14:18.
                не е препоръка

Коментар

Озадачихте ме, но като се замисля наистина си прав. Какво ли се опитвам да се самозаблуждавам, че това правителство не е ГЕРБ... Я да погледна по-реално на нещата
                  Но и никой не твърди, че служебното правителство е тясно партийно на ГЕРБ. Няма такова нещо. И е естествено част от хората да са по някакъв начин свързани с ГЕРБ. Все пак това е кръгът, в който се е движил президента, а той е от ГЕРБ. Важното е да са добри професионалисти и да си изпълнят преките задължения. Нека да им дадем време да покажат как работят. И да не ги съдим по бащите им.
                  То и на Николай Младенов баща му е бил щатен офицер от ДС, от разузнаването, а пък виж го Никито какъв върл противник се оказа на ДС.

Коментар

Ти ме уби колега!

Изгонен! Ама човекът не е изгонен на остров Мавриций или на Соломоновите острови при човекоядците...
                    Човекът е бил изпратен за посланик в Париж! Посланическо място в Париж, Берлин, Лондон или Вашингтон е поне равно на пост зам. министър.
                    Озадачихте ме, но като се замисля наистина си прав. Какво ли се опитвам да се самозаблуждавам, че това правителство не е ГЕРБ... Я да погледна по-реално на нещата
                    не е препоръка

Коментар

Марин Райков наистина е бил заместник-министър при ГЕРБ. Но това, което е по-интересно е защо се е махнал/са го махнали? Много е вероятно той да е бил неудобен за ГЕРБ, защото не се е поддал на натиск и просто отстраняването му е станало наложително. Силно се надявам да е така. Защото ако не е така, той просто е изпълнител на волята Будова.
                      По-скоро предположенията ми са, че той наистина не е партиен и е избягал/ изгонен от ГЕРБ като е започнало освинчването! Или поне ми се иска да е така, защото не издържам вече тия мутри!
                      Ти ме уби колега!

Изгонен! Ама човекът не е изгонен на остров Мавриций или на Соломоновите острови при човекоядците...
                      Човекът е бил изпратен за посланик в Париж! Посланическо място в Париж, Берлин, Лондон или Вашингтон е поне равно на пост зам. министър.

Коментар

• Марин Райков наистина е бил заместник-министър при ГЕРБ. Но това, което е по-интересно е защо се е махнал/са го махнали? Много е вероятно той да е бил неудобен за ГЕРБ, защото не се е поддал на натиск и просто отстраняването му е станало наложително. Силно се надявам да е така. Защото ако не е така, той просто е изпълнител на волята Будова.
                        не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Грешка при цифрите... Логиката е същата - при 13 млрд по-малко как успяват да ни стигнат
                          Бе да ти кажа честно няма много логика в "логоката" ти :-)

Как реши че с 13 млрд по-малко ни стигат?

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                            Интересно от къде изкопа тези данни?

Уикото казва съвсем различно.

http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Serbia

http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Bulgaria

Сърбия 2012 - 37.2
                            България 2012 - 50.78
                            Грешка при цифрите... Логиката е същата - при 13 млрд по-малко как успяват да ни стигнат
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от R.A.T.M. Разгледай мнение
                              Сигурен ли си, че се възторгвам, а ?

Ти май си от тия дето делят хората на русофили и русофоби ... ... Не ми обяснявай кво са правили съюзническите пилоти през ВСВ, не само ти се интересуваш от история ... Проумей, че отричнето на един факт не означава автонматично възхваляването на друг !!! Капиш ?!?!
                              Не капя?
                              Щото ти определено си русофоб.
                              Щото ТУК
                              Определено ми харесват фактите, че '99 е отказал коридор на блядовете
                              не си използвал думата руснаци. Това ясно показва отношението ти към руската нация. А американците, които бомбардираха българските жени и деца БЛЯДОВЕ ли са, или обикновени убийци?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                + 749 818 308

Лицето бойкоборисов многократно доказа, че е национален предател и чужда подлога. Паметникът е нищо - какво да кажем за казусът Белене, когато той се врътна на 180 градуса и излъга като мангал Българският народ по заповед на Х. Клинтънова?
                                А паметникът - трябваще да го изскубнем още преди отдавна и да го пъхнем на уорлик в анусът, преди да го пропъдим от Отечеството ни.
                                Остави Белене. И паметникът има право да си стои на територията на посолството, защото по смисъла на международното право, това си е суверенна американска територия. За американците тези летци са загинали при изпълнение на бойна задача.
                                Въпросът е там, че в подобно мероприятие НЯМАТ ПРАВО да участват български войници и български официални лица. Като искат там да ходят платените от американците Мартин Димитров и Иван Костов.

Коментар

Working...
                                X