Първоначално изпратено от ЛЕКС
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Марин Райков - служебен премиер
Collapse
X
-
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
-
Първоначално изпратено от ЛЕКС Разгледай мнениеМного добре се справя за начало. Учудващо добре. Явно се е отракал сериозно.
След тази 4-8 месечна школа ще е готов за Президент.
Досадно е вече, уж протестира народа, ама за глупости пита, за нищо важно не обелва реч.. да бе да и един марот...
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеМарин Райков наистина е бил заместник-министър при ГЕРБ. Но това, което е по-интересно е защо се е махнал/са го махнали? Много е вероятно той да е бил неудобен за ГЕРБ, защото не се е поддал на натиск и просто отстраняването му е станало наложително. Силно се надявам да е така. Защото ако не е така, той просто е изпълнител на волята Будова.
По-скоро предположенията ми са, че той наистина не е партиен и е избягал/ изгонен от ГЕРБ като е започнало освинчването! Или поне ми се иска да е така, защото не издържам вече тия мутри!
Коментар
-
Първоначално изпратено от R.A.T.M. Разгледай мнение
Интересно е друго обаче - ще ни кажеш ли защо ти толкова "либиш" руснаците, м?
Казвам може би.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе капя?
Щото ти определено си русофоб.
Щото ТУК не си използвал думата руснаци. Това ясно показва отношението ти към руската нация. А американците, които бомбардираха българските жени и деца БЛЯДОВЕ ли са, или обикновени убийци?
Колкото до американците - ми същата история ... Малоумни реднеци, изсипващи бомби над мирно население, не им е било за първи, нито за последен път - случаят с Дрезден е показателен ... Поради факта ,че ни продадоха на блядовете в Ялта през ,45 мога само да ги презирам ... И още нещо - родът ми са преселници от Кюстенджа след Крайовската спогодба от '40 ... както знаеш оттам е и родът на Димитър Списаревски ... толкоз ...
Пак ти казвам - не можеш да твърдиш, че ненавиждайки нещо, ставаш автоматично почитател на нещо друго ... Ама то така сте вие от петата колона - който не е с вас е против вас ...
Интересно е друго обаче - ще ни кажеш ли защо ти толкова "либиш" руснаците, м?
Last edited by R.A.T.M.; 13.03.2013, 14:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНо и никой не твърди, че служебното правителство е тясно партийно на ГЕРБ. Няма такова нещо. И е естествено част от хората да са по някакъв начин свързани с ГЕРБ. Все пак това е кръгът, в който се е движил президента, а той е от ГЕРБ. Важното е да са добри професионалисти и да си изпълнят преките задължения. Нека да им дадем време да покажат как работят. И да не ги съдим по бащите им.
То и на Николай Младенов баща му е бил щатен офицер от ДС, от разузнаването, а пък виж го Никито какъв върл противник се оказа на ДС.Last edited by LuckyYou; 13.03.2013, 14:18.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеОзадачихте ме, но като се замисля наистина си прав. Какво ли се опитвам да се самозаблуждавам, че това правителство не е ГЕРБ... Я да погледна по-реално на нещата
То и на Николай Младенов баща му е бил щатен офицер от ДС, от разузнаването, а пък виж го Никито какъв върл противник се оказа на ДС.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТи ме уби колега!
Изгонен! Ама човекът не е изгонен на остров Мавриций или на Соломоновите острови при човекоядците...
Човекът е бил изпратен за посланик в Париж! Посланическо място в Париж, Берлин, Лондон или Вашингтон е поне равно на пост зам. министър.The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеМарин Райков наистина е бил заместник-министър при ГЕРБ. Но това, което е по-интересно е защо се е махнал/са го махнали? Много е вероятно той да е бил неудобен за ГЕРБ, защото не се е поддал на натиск и просто отстраняването му е станало наложително. Силно се надявам да е така. Защото ако не е така, той просто е изпълнител на волята Будова.
По-скоро предположенията ми са, че той наистина не е партиен и е избягал/ изгонен от ГЕРБ като е започнало освинчването! Или поне ми се иска да е така, защото не издържам вече тия мутри!
Изгонен! Ама човекът не е изгонен на остров Мавриций или на Соломоновите острови при човекоядците...
Човекът е бил изпратен за посланик в Париж! Посланическо място в Париж, Берлин, Лондон или Вашингтон е поне равно на пост зам. министър.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Марин Райков наистина е бил заместник-министър при ГЕРБ. Но това, което е по-интересно е защо се е махнал/са го махнали? Много е вероятно той да е бил неудобен за ГЕРБ, защото не се е поддал на натиск и просто отстраняването му е станало наложително. Силно се надявам да е така. Защото ако не е така, той просто е изпълнител на волята Будова.
По-скоро предположенията ми са, че той наистина не е партиен и е избягал/ изгонен от ГЕРБ като е започнало освинчването! Или поне ми се иска да е така, защото не издържам вече тия мутри!The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеГрешка при цифрите... Логиката е същата - при 13 млрд по-малко как успяват да ни стигнат
Как реши че с 13 млрд по-малко ни стигат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеИнтересно от къде изкопа тези данни?
Уикото казва съвсем различно.
http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Serbia
http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Bulgaria
Сърбия 2012 - 37.2
България 2012 - 50.78За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от R.A.T.M. Разгледай мнениеСигурен ли си, че се възторгвам, а ?
Ти май си от тия дето делят хората на русофили и русофоби ... ... Не ми обяснявай кво са правили съюзническите пилоти през ВСВ, не само ти се интересуваш от история ... Проумей, че отричнето на един факт не означава автонматично възхваляването на друг !!! Капиш ?!?!
Щото ти определено си русофоб.
Щото ТУКОпределено ми харесват фактите, че '99 е отказал коридор на блядоветеНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение+ 749 818 308
Лицето бойкоборисов многократно доказа, че е национален предател и чужда подлога. Паметникът е нищо - какво да кажем за казусът Белене, когато той се врътна на 180 градуса и излъга като мангал Българският народ по заповед на Х. Клинтънова?
А паметникът - трябваще да го изскубнем още преди отдавна и да го пъхнем на уорлик в анусът, преди да го пропъдим от Отечеството ни.
Въпросът е там, че в подобно мероприятие НЯМАТ ПРАВО да участват български войници и български официални лица. Като искат там да ходят платените от американците Мартин Димитров и Иван Костов.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар