IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да изберем представител на Форума за Обществения съвет при Президента

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Даааам, ако тръгнат сериозно номинациите - добре!!!! А за сега Българската пролет!!! Вижте какво е временцето навън Като доайен на форума /вижте ми номера/ призовавам за малко повече сериозност в тази тема!!!
    С доайените на форума трябва да се случи същото, което и с доайените в политиката.
    Т.е. да бъдат баннати.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Сега виждам, че Натрий ме е номинирал, заедно с още 10 джентълмена, някои от които изключително разумни хора. Натрий обаче, вероятно от скромност, не е номинирал себе си, а аз го смятам за достатъчно достоен кандидат!

Според мен, този който отиде там, следва да представи само и единствено исканията на тези които го изпращат, желанията и идеите им, без излишни самодейности и отклоняване от това за което е делегиран. Има поставена задача, върши я колкото се може по-добре и толкова. Ако се налагат на място някакви импровизации, но пак без да се излиза от желанията на инвеститорите, които са го изпратили. Важното е да се представи гилдията и нейните желания, а не желанията на отделните индивиди. Не би било зле и докато е там, да има няколко човека "в тила", като консултанти, които ако се налага, от името на всички да дават насоки, ако трябва и по телефона, ако се налагат някакви по-големи отклонения от темата, срещи и дела които не са обсъдени предварително. Импровизирането е нож с две остриета, а изпратения там, трябва да мисли преди всичко от името на тия които са го пратили, не толкова от свое. Има достатъчно нерешени още проблеми в областта на инвестициите, достатъчно макар и не много неща за пипване, както и много добри попадения от последните 10-12 г. в тази област. Инвестиционни посредници са имали преди време разума да прокарат едно добро законодателство в тази област, а държавата и да не е направила много за пазара, поне не е пречила и може да се каже дори донякъде го е толерирала. Това което може да се направи е повишаване на ликвидността с няколко чисто пазарни стъпки и механизми, както и проява от наша, от на инвестиционни посредници и от страна на държавата на желание, да използва постигнатото, за да се разшири пазара и да се направи привлекателен и за чужди инвеститори, нещо според мен напълно постижимо. Друг е въпросът дали някой ще ни чуе и дали въобще ще вземе под внимание желанията на инвеститорите, но ако има случай, поне трябва да се опита. Без да се пуска фиш от тотото, няма как да се удари печалба, колкото и да е малък шанса с фиша.
      Благодаря за разбирането! Точно това имам предвид.

Коментар

• Return,
        развълнува ме човече,вкара разум и размисъл във форума. Прочете ли моето мнение относно гражданския контрол над институциите чрез "Всичко в интернет"?
        Ако моята идея се реализира - всеки с комп ще може да следи политиците и всички органи от вкъщи без да излиза,тогава хора като теб ще бъдат безценни,защото ще можеш непрекъснато да следиш какво правят тези които допуснаха среда която да те доведе до такова отчаяние. не се отчайвай човече,всеки ден е неповторим и ни е даден да му се наслаждаваме. Мисля, че когато се случат нещата както ги предлагам, хора като теб които ще наблюдават непрекъснато в мониторите ще бъдат и възнаграждавани от например Обществен Фонд "24 часов контрол" захранван с даренията на гражданите. Това ще има смисъл, дано ме разбират повече хора,защото смятам да разредя включванията си,поради прекалено емоционалния период,който ще мине и замине,но идеята ми си остава за вас ! От вас форумците зависи дали ще я подкрепите и популяризирате!
        Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Аз не разчитам на тоя Обществен съвет и ще ви кажа защо. Първо това ще е от мерките тип "мижи да те лажем" или "прах в очите". Помните ли какво говреше президента преди да го изберат ? А вчера чухте ли го в Панорама. Човекът е сменил плочата и я върти на 78 оборота - едно и също , едно и също - красиви фрази , обещания , думи , но все изпразнени от съдържание и неизпълними в българските условия. И как вие , които повечето сте добре финансово , със собствен бизнес , реститути , държавни чиновници и т.н. ще предложите мерки , които да облекчат живота на бедните , безработните и болните. Ситият не вярва на гладният !!! Нали точно такива "тарикати" като вас ме експлоатираха десетки години и натрупаха милиони , но аз наивно вярвах , че е важно "не да тече , а да капе " и се радвах , че "криво-ляво свързвам двата края" и ми просветна чак когато се скапах физически и ми биха шута и ножа "разцепи кокала" .... И знам че има много като мене , но ние не сме на протестите , а си стоим отчаяни и смачкани в къщи и се молим да дойде по-бързо Смъртта и да ни прибере ..... Дори не бихме се самоубили , за да не "предизвикваме общественото внимание" ...... Дано наистина има следващ живот , защото този беше кошмар .... Исках друго да кажа - Не Ви мразя , но не Ви Вярвам ...стискайте си кокала , спасявайте се поединично и семейно , но не се бъркайте в държавните дела . Оставете ги на политиците ....Да те са страшно оцапани , но такава им е работата .....

Коментар

• Сега виждам, че Натрий ме е номинирал, заедно с още 10 джентълмена, някои от които изключително разумни хора. Натрий обаче, вероятно от скромност, не е номинирал себе си, а аз го смятам за достатъчно достоен кандидат!

Според мен, този който отиде там, следва да представи само и единствено исканията на тези които го изпращат, желанията и идеите им, без излишни самодейности и отклоняване от това за което е делегиран. Има поставена задача, върши я колкото се може по-добре и толкова. Ако се налагат на място някакви импровизации, но пак без да се излиза от желанията на инвеститорите, които са го изпратили. Важното е да се представи гилдията и нейните желания, а не желанията на отделните индивиди. Не би било зле и докато е там, да има няколко човека "в тила", като консултанти, които ако се налага, от името на всички да дават насоки, ако трябва и по телефона, ако се налагат някакви по-големи отклонения от темата, срещи и дела които не са обсъдени предварително. Импровизирането е нож с две остриета, а изпратения там, трябва да мисли преди всичко от името на тия които са го пратили, не толкова от свое. Има достатъчно нерешени още проблеми в областта на инвестициите, достатъчно макар и не много неща за пипване, както и много добри попадения от последните 10-12 г. в тази област. Инвестиционни посредници са имали преди време разума да прокарат едно добро законодателство в тази област, а държавата и да не е направила много за пазара, поне не е пречила и може да се каже дори донякъде го е толерирала. Това което може да се направи е повишаване на ликвидността с няколко чисто пазарни стъпки и механизми, както и проява от наша, от на инвестиционни посредници и от страна на държавата на желание, да използва постигнатото, за да се разшири пазара и да се направи привлекателен и за чужди инвеститори, нещо според мен напълно постижимо. Друг е въпросът дали някой ще ни чуе и дали въобще ще вземе под внимание желанията на инвеститорите, но ако има случай, поне трябва да се опита. Без да се пуска фиш от тотото, няма как да се удари печалба, колкото и да е малък шанса с фиша.
            Last edited by Jay Gould; 23.02.2013, 16:16.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Поздрави http://www.youtube.com/watch?v=newW3Kl6CAU
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                М-не. Програмата в своите основни насоки трябва да бъде на едного - чрез нея той изразява своите идеи, цели, разбирания. Ако всички съвместно правим програма-говорилня - защо да избираме чрез анкети и гласувания представител, вместо да изтеглим напосоки някого он една шапка?
                Това, разбира се, въобще не означава, че и останалите няма да я обогатяват с конкретни идеи, мерки и предложения - напротив, така и трябва да бъде.

Вал - както казах - пари за Белене ще дава който иска, не държавата. За смъртното наказание е редно да има референдум. Относно терминът дехъхризация - он или ще се наложи от самосебе си или няма да се наложи от самосебе си.

Нека се направи анкета или не знам как да се направи начален подбор. После - пръвите 10 в анкетата (освен ако някой не си направи самоотвод) да представи в срок от около 4 дни една програма - и тогава да се гласува - и да се подбере един - което е и целта на мероприятието.
                Ето какво мисля: "Представител", Импе, е този който представлява някого - в случая Форума. Който, казва какви са му идеите и търси последователи е Лидер. Нали искаме да се чува мнението на всички? Затова търсим Представител, който да ни представя идеите. На всички нас, на колективния разум. Принципът е, че две глави мислят по-добре от една, а десет по-добре от пет.

Дали ще превърнем обсъждане на идеи в говорилня, пак зависи само от нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
                  Програмата няма да е на един човек, не е това идеята. Програмата ще я оформим тук. Нашият представител ще я представи и отстоява.

Вижте, пиша съвсем сериозно.
                  Все си мисля, че на Народното събрание пише "Съединението прави силата", но ние сме топ индивидуалисти и затова не успяваме...
                  М-не. Програмата в своите основни насоки трябва да бъде на едного - чрез нея той изразява своите идеи, цели, разбирания. Ако всички съвместно правим програма-говорилня - защо да избираме чрез анкети и гласувания представител, вместо да изтеглим напосоки някого он една шапка?
                  Това, разбира се, въобще не означава, че и останалите няма да я обогатяват с конкретни идеи, мерки и предложения - напротив, така и трябва да бъде.

Вал - както казах - пари за Белене ще дава който иска, не държавата. За смъртното наказание е редно да има референдум. Относно терминът дехъхризация - он или ще се наложи от самосебе си или няма да се наложи от самосебе си.

Нека се направи анкета или не знам как да се направи начален подбор. После - пръвите 10 в анкетата (освен ако някой не си направи самоотвод) да представи в срок от около 4 дни една програма - и тогава да се гласува - и да се подбере един - което е и целта на мероприятието.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                    Джулиан Асандж. Аз за други не се сещам...
                    И той най-вероятно е разведка на някого може даже и двоен или троен играч по табла

Коментар

• 1. tnm
                      2. Съни
                      3. Манков
                      4. Кмета
                      5. Анди
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Тема: Да изберем представител на Форума за Обществения съвет при Президента
                        Моята номинация е :anon6706

Коментар

• Първоначално изпратено от agronoma Разгледай мнение
                          Истинските Народни представители са честните политици БЕ ТЪП!!!
                          Джулиан Асандж. Аз за други не се сещам...
                          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                            Джей или Императора
                            ПУСНЕТЕ АНКЕТА и да ГЛАСУВАМЕ!!!
                            Няма защо да прибързваме.
                            Днес е събота - неработен ден. Много колеги не четат тук. Ако има достатъчно "за" ще направим анкета. Обаче ще е смешно да са гласували 30 човека. Мисля, че минимумът е 300 до 500 участника в анкетата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
                              И какво да направим? Питик.
                              Резидентурата ще решава винаги е било така

Коментар

• Даааам, ако тръгнат сериозно номинациите - добре!!!! А за сега Българската пролет!!! Вижте какво е временцето навън Като доайен на форума /вижте ми номера/ призовавам за малко повече сериозност в тази тема!!!

Коментар

Working...
                                X