Първоначално изпратено от Fiscalist
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво всъщност иска българина
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеМоже можеCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеАко в следващия парламент бъдат избрани необременени с кредитните милионери хора,могат да решат да се върнат със задна дата всички милиони-милиарди долари ведно с всички полагаеми се лихви от тях и техните наследници.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеЩи им фанете долуподписаният на кредитните
Ако в следващия парламент бъдат избрани необременени с кредитните милионери хора,могат да решат да се върнат със задна дата всички милиони-милиарди долари ведно с всички полагаеми се лихви от тях и техните наследници.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеНе,бе човек,помислих,че пишеш от чужбина и незнаеш за Джаро от филма "Под прикритие".....
http://www.youtube.com/watch?v=J0npG9O8-VQ
Днеска голяма забава тука
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеДа не провеждаш оперативна беседа
Не,бе човек,помислих,че пишеш от чужбина и незнаеш за Джаро от филма "Под прикритие".....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеИ ти май не си ми прочел целия постинг:
А иначе кредитните милионери трябва да ги подгонят още от 1991 година,.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Return Разгледай мнениеПрочети внимателно какво съм написал ... нека ти преведа - Няма значение дали е Бойко , Станишев , Доган , Сидеров , Царя и т.н. ....самият модел на политическа система в самото му задаване от кръглите маси през 1990 г. е сбъркан и не предлага справедливост , възможности за всички и най-вече закони и наказание за нарушителите ... Уж законът е равен за всички , ама пак има доста по-равни от равните... Смешно е как се изопачават думите на хората - Никой не казва нищо срещу Бойко ...или ако не е доволен от неизпълнените му обещания , това не значи че е лед фен на Станишеф и сие ... Но едв ли ще ме разбереш. Как си обясняваш , че собственикът на ЦСКА се изтъпани да подкрепя адаша си ? А доколкото знам самите привърженици на червеният отбот нямат причини да харесват Бойко , ...всъщност ако не се лъжа и левскарите го усвиркваха на един мач ........ Обаче ето реална случка - един милионер , срещу който се водят стотици дела и за който се знае , че не обича да плаща редовно и не милее много за ЦСКА , а гледа само да си пълни гушката , отделно алкохолик ....изведнъж се оказва фен на Бойко ..... Звучи като подигравка или ирония на съдбата ....
И ти май не си ми прочел целия постинг:
А иначе кредитните милионери трябва да ги подгонят още от 1991 година,когато курса долар/лев беше 20 лева и макар да си взимал кредити в долари,Великото народно събрание (доколкото си спомням) реши да връщаш в лева изчислени през лева независимо какъв е курса долар/лев към датата на връщането на парите,.....правилното беше доларовите кредити да се връщат в долари,.....
А такааа,на,Слабаков-младши вече се нареди на "кръглата" маса.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеЕй,Muller,да си дойдем на думата,ти занасяш ли се с мен за Туджаров,незнаеш кой е,така ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеО има ги много хиляди са това са хора които хванаха духът на времето възползваха се от конюктурата, а сега конюктурата отново изглежда подходяща за нов поход зависи и какво имаш под предвид забогатял де това е относително понятие
Ей тва иска българина http://www.youtube.com/watch?v=zEVUBIxeTLw ей това парче с чаша уиски в ръка и дебела пура в устата някъде по островите„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Прочети внимателно какво съм написал ... нека ти преведа - Няма значение дали е Бойко , Станишев , Доган , Сидеров , Царя и т.н. ....самият модел на политическа система в самото му задаване от кръглите маси през 1990 г. е сбъркан и не предлага справедливост , възможности за всички и най-вече закони и наказание за нарушителите ... Уж законът е равен за всички , ама пак има доста по-равни от равните... Смешно е как се изопачават думите на хората - Никой не казва нищо срещу Бойко ...или ако не е доволен от неизпълнените му обещания , това не значи че е лед фен на Станишеф и сие ... Но едв ли ще ме разбереш. Как си обясняваш , че собственикът на ЦСКА се изтъпани да подкрепя адаша си ? А доколкото знам самите привърженици на червеният отбот нямат причини да харесват Бойко , ...всъщност ако не се лъжа и левскарите го усвиркваха на един мач ........ Обаче ето реална случка - един милионер , срещу който се водят стотици дела и за който се знае , че не обича да плаща редовно и не милее много за ЦСКА , а гледа само да си пълни гушката , отделно алкохолик ....изведнъж се оказва фен на Бойко ..... Звучи като подигравка или ирония на съдбата ....
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеОС-ТАВ-КА,ОС-ТАВ-КА,СТАЧ-КА,СТАЧ-КА,Бойко Борисов долу,това ли искаш?Добре имаш го.....
А иначе кредитните милионери трябва да ги подгонят още от 1991 година,когато курса долар/лев беше 20 лева и макар да си взимал кредити в долари,Великото народно събрание (доколкото си спомням) реши да връщаш в лева изчислени през лева независимо какъв е курса долар/лев към датата на връщането на парите,.....правилното беше доларовите кредити да се връщат в долари,.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Return Разгледай мнениеЗащо не пишете по темата , а само си чешете езиците ? Какво иска българина ? Ам иска най-вече перспектива за живот , ясни правила ( знае че няма как да има равен старт ) , справдливост ...да справедливост . Нали и Герб дойде с това на власт , че ще върне заграбеното от предишните и ще ги накаже подобаващо. Направиха ли го ? Не съм забелязъл. Имаха властта , защо не направиха реформи , а всеки ден си сменяха по 3 пъти мнението какво ще правят ..... Това за мене беше сигнал , че им липсва воля и професионализъм . Да мерките са непопулярни и изискват смелост и всеки политик би загубил рейтинг , ако ги направи , но в бъдеще това би дало резултати ...Обаче какво се оказа , че управляващите не ги е еня за държавата и народа , а треперят за рейтинга си . И сега си спретнаха сами уж протести , а всичко е режисирано от тях и техните медии .... Да имат повод да сдадат властта в най-тежкият момент , за да си спасят личният и партийният рейтинг. Сега ще видите , че до изборите ще гледат всичко още повече да се скапа , за да видим "колко лошо е без тях" и после да ги изберем с пълно мнозинство на бял кон. Но тогава ще има здрав реваншизъм . Помнете ми думите - ще става още по-зле. И няма справедливост и нормални закони . Само пример - ако си фирма и си взел хиляди , дори милиони , можеш така да фалираш , че да се окаже , че имаш само два стола и едно бюро и никой не те гони за нищо ... Почиваш си с милионите на някой остров и след време си правиш нова фирма и ...пак същата схема ... Отделно си прецакал доста хора , кат оси ги оставил без работа и доходи . Обаче ако си "обикновен човечец" взел от 500 - 1000 лв. да закърпи бюджета , от ония заеми , които са без доказване на доход и само срещу лична карта ....после когат оостанеш без работа ...ти се стоварва така закона на главата, че минаваш за "углавен престъпник" и дългът ти нараства десетократно минимум и дори да умреш няма спасение ...дължат твоите наследници ...да не говорим какъв е психическия и понякога физическият тормоз ... Но ако си бил кредитен милионер като Емил Хърсев и си участвал със фалирането на няколко банки и финансови къщи ...то сега си медиен герой и уважавана личност и дори даваш акъл кой да е служебен премиер ...а в други държави хора като Хърсев щяха да са в "раиран екип" ......Ама по тая система у нас няма да остане свестен политик или бизнесмен ... Дайте ми пример за един честно забогатял човек в България ..... Едно име ..... не броим тотомилионерите , защото те са анонимни ...ако изобщо ги има , защото и за там имам теория ...)))
ОС-ТАВ-КА,ОС-ТАВ-КА,СТАЧ-КА,СТАЧ-КА,Бойко Борисов долу,това ли искаш?Добре имаш го.....
А иначе кредитните милионери трябва да ги подгонят още от 1991 година,когато курса долар/лев беше 20 лева и макар да си взимал кредити в долари,Великото народно събрание (доколкото си спомням) реши да връщаш в лева изчислени през лева независимо какъв е курса долар/лев към датата на връщането на парите,.....правилното беше доларовите кредити да се връщат в долари,.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Return Разгледай мнение... Дайте ми пример за един честно забогатял човек в България ..... Едно име ..... не броим тотомилионерите , защото те са анонимни ...ако изобщо ги има , защото и за там имам теория ...)))
Ей тва иска българина http://www.youtube.com/watch?v=zEVUBIxeTLw ей това парче с чаша уиски в ръка и дебела пура в устата някъде по островитеLast edited by Muller; 23.02.2013, 16:57.
Коментар
-
Защо не пишете по темата , а само си чешете езиците ? Какво иска българина ? Ам иска най-вече перспектива за живот , ясни правила ( знае че няма как да има равен старт ) , справдливост ...да справедливост . Нали и Герб дойде с това на власт , че ще върне заграбеното от предишните и ще ги накаже подобаващо. Направиха ли го ? Не съм забелязъл. Имаха властта , защо не направиха реформи , а всеки ден си сменяха по 3 пъти мнението какво ще правят ..... Това за мене беше сигнал , че им липсва воля и професионализъм . Да мерките са непопулярни и изискват смелост и всеки политик би загубил рейтинг , ако ги направи , но в бъдеще това би дало резултати ...Обаче какво се оказа , че управляващите не ги е еня за държавата и народа , а треперят за рейтинга си . И сега си спретнаха сами уж протести , а всичко е режисирано от тях и техните медии .... Да имат повод да сдадат властта в най-тежкият момент , за да си спасят личният и партийният рейтинг. Сега ще видите , че до изборите ще гледат всичко още повече да се скапа , за да видим "колко лошо е без тях" и после да ги изберем с пълно мнозинство на бял кон. Но тогава ще има здрав реваншизъм . Помнете ми думите - ще става още по-зле. И няма справедливост и нормални закони . Само пример - ако си фирма и си взел хиляди , дори милиони , можеш така да фалираш , че да се окаже , че имаш само два стола и едно бюро и никой не те гони за нищо ... Почиваш си с милионите на някой остров и след време си правиш нова фирма и ...пак същата схема ... Отделно си прецакал доста хора , кат оси ги оставил без работа и доходи . Обаче ако си "обикновен човечец" взел от 500 - 1000 лв. да закърпи бюджета , от ония заеми , които са без доказване на доход и само срещу лична карта ....после когат оостанеш без работа ...ти се стоварва така закона на главата, че минаваш за "углавен престъпник" и дългът ти нараства десетократно минимум и дори да умреш няма спасение ...дължат твоите наследници ...да не говорим какъв е психическия и понякога физическият тормоз ... Но ако си бил кредитен милионер като Емил Хърсев и си участвал със фалирането на няколко банки и финансови къщи ...то сега си медиен герой и уважавана личност и дори даваш акъл кой да е служебен премиер ...а в други държави хора като Хърсев щяха да са в "раиран екип" ......Ама по тая система у нас няма да остане свестен политик или бизнесмен ... Дайте ми пример за един честно забогатял човек в България ..... Едно име ..... не броим тотомилионерите , защото те са анонимни ...ако изобщо ги има , защото и за там имам теория ...)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеВ следващия постинг да не пуснеш препратка към някоя от сериите с Туджаров.....,а що се отнася до успешните трейдъри(търговци-виж как хубаво звучи ),е имаги и тук там някъде из България.....
Коментар
Коментар