IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво всъщност иска българина

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Ей сега идват парите от офшорките
    И почват да ги раздават на народонаселението страх тресе кредитните милонери първа страница от вестника

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
      Може може
      Ей сега идват парите от офшорките
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
        Ако в следващия парламент бъдат избрани необременени с кредитните милионери хора,могат да решат да се върнат със задна дата всички милиони-милиарди долари ведно с всички полагаеми се лихви от тях и техните наследници.....
        Може може

Коментар

Щи им фанете долуподписаният на кредитните

Ако в следващия парламент бъдат избрани необременени с кредитните милионери хора,могат да решат да се върнат със задна дата всички милиони-милиарди долари ведно с всички полагаеми се лихви от тях и техните наследници.....
          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
          Джеси Ливърмор

Коментар

Не,бе човек,помислих,че пишеш от чужбина и незнаеш за Джаро от филма "Под прикритие".....
            Прилагаш изтъркани оперативни подходи
            http://www.youtube.com/watch?v=J0npG9O8-VQ
            Днеска голяма забава тука

Коментар

Да не провеждаш оперативна беседа

Не,бе човек,помислих,че пишеш от чужбина и незнаеш за Джаро от филма "Под прикритие".....
              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
              Джеси Ливърмор

Коментар

И ти май не си ми прочел целия постинг:
                А иначе кредитните милионери трябва да ги подгонят още от 1991 година,.....
                Щи им фанете долуподписаният на кредитните

Коментар

• Първоначално изпратено от Return Разгледай мнение
                  Прочети внимателно какво съм написал ... нека ти преведа - Няма значение дали е Бойко , Станишев , Доган , Сидеров , Царя и т.н. ....самият модел на политическа система в самото му задаване от кръглите маси през 1990 г. е сбъркан и не предлага справедливост , възможности за всички и най-вече закони и наказание за нарушителите ... Уж законът е равен за всички , ама пак има доста по-равни от равните... Смешно е как се изопачават думите на хората - Никой не казва нищо срещу Бойко ...или ако не е доволен от неизпълнените му обещания , това не значи че е лед фен на Станишеф и сие ... Но едв ли ще ме разбереш. Как си обясняваш , че собственикът на ЦСКА се изтъпани да подкрепя адаша си ? А доколкото знам самите привърженици на червеният отбот нямат причини да харесват Бойко , ...всъщност ако не се лъжа и левскарите го усвиркваха на един мач ........ Обаче ето реална случка - един милионер , срещу който се водят стотици дела и за който се знае , че не обича да плаща редовно и не милее много за ЦСКА , а гледа само да си пълни гушката , отделно алкохолик ....изведнъж се оказва фен на Бойко ..... Звучи като подигравка или ирония на съдбата ....

И ти май не си ми прочел целия постинг:
                  А иначе кредитните милионери трябва да ги подгонят още от 1991 година,когато курса долар/лев беше 20 лева и макар да си взимал кредити в долари,Великото народно събрание (доколкото си спомням) реши да връщаш в лева изчислени през лева независимо какъв е курса долар/лев към датата на връщането на парите,.....правилното беше доларовите кредити да се връщат в долари,.....

А такааа,на,Слабаков-младши вече се нареди на "кръглата" маса.....
                  Джеси Ливърмор

Коментар

Ей,Muller,да си дойдем на думата,ти занасяш ли се с мен за Туджаров,незнаеш кой е,така ли?
                    Да не провеждаш оперативна беседа

Коментар

О има ги много хиляди са това са хора които хванаха духът на времето възползваха се от конюктурата, а сега конюктурата отново изглежда подходяща за нов поход зависи и какво имаш под предвид забогатял де това е относително понятие

Ей тва иска българина http://www.youtube.com/watch?v=zEVUBIxeTLw ей това парче с чаша уиски в ръка и дебела пура в устата някъде по островите
                      Ей,Muller,да си дойдем на думата,ти занасяш ли се с мен за Туджаров,незнаеш кой е,така ли?
                      Джеси Ливърмор

Коментар

• Прочети внимателно какво съм написал ... нека ти преведа - Няма значение дали е Бойко , Станишев , Доган , Сидеров , Царя и т.н. ....самият модел на политическа система в самото му задаване от кръглите маси през 1990 г. е сбъркан и не предлага справедливост , възможности за всички и най-вече закони и наказание за нарушителите ... Уж законът е равен за всички , ама пак има доста по-равни от равните... Смешно е как се изопачават думите на хората - Никой не казва нищо срещу Бойко ...или ако не е доволен от неизпълнените му обещания , това не значи че е лед фен на Станишеф и сие ... Но едв ли ще ме разбереш. Как си обясняваш , че собственикът на ЦСКА се изтъпани да подкрепя адаша си ? А доколкото знам самите привърженици на червеният отбот нямат причини да харесват Бойко , ...всъщност ако не се лъжа и левскарите го усвиркваха на един мач ........ Обаче ето реална случка - един милионер , срещу който се водят стотици дела и за който се знае , че не обича да плаща редовно и не милее много за ЦСКА , а гледа само да си пълни гушката , отделно алкохолик ....изведнъж се оказва фен на Бойко ..... Звучи като подигравка или ирония на съдбата ....

Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                        ОС-ТАВ-КА,ОС-ТАВ-КА,СТАЧ-КА,СТАЧ-КА,Бойко Борисов долу,това ли искаш?Добре имаш го.....

А иначе кредитните милионери трябва да ги подгонят още от 1991 година,когато курса долар/лев беше 20 лева и макар да си взимал кредити в долари,Великото народно събрание (доколкото си спомням) реши да връщаш в лева изчислени през лева независимо какъв е курса долар/лев към датата на връщането на парите,.....правилното беше доларовите кредити да се връщат в долари,.....

Коментар

Защо не пишете по темата , а само си чешете езиците ? Какво иска българина ? Ам иска най-вече перспектива за живот , ясни правила ( знае че няма как да има равен старт ) , справдливост ...да справедливост . Нали и Герб дойде с това на власт , че ще върне заграбеното от предишните и ще ги накаже подобаващо. Направиха ли го ? Не съм забелязъл. Имаха властта , защо не направиха реформи , а всеки ден си сменяха по 3 пъти мнението какво ще правят ..... Това за мене беше сигнал , че им липсва воля и професионализъм . Да мерките са непопулярни и изискват смелост и всеки политик би загубил рейтинг , ако ги направи , но в бъдеще това би дало резултати ...Обаче какво се оказа , че управляващите не ги е еня за държавата и народа , а треперят за рейтинга си . И сега си спретнаха сами уж протести , а всичко е режисирано от тях и техните медии .... Да имат повод да сдадат властта в най-тежкият момент , за да си спасят личният и партийният рейтинг. Сега ще видите , че до изборите ще гледат всичко още повече да се скапа , за да видим "колко лошо е без тях" и после да ги изберем с пълно мнозинство на бял кон. Но тогава ще има здрав реваншизъм . Помнете ми думите - ще става още по-зле. И няма справедливост и нормални закони . Само пример - ако си фирма и си взел хиляди , дори милиони , можеш така да фалираш , че да се окаже , че имаш само два стола и едно бюро и никой не те гони за нищо ... Почиваш си с милионите на някой остров и след време си правиш нова фирма и ...пак същата схема ... Отделно си прецакал доста хора , кат оси ги оставил без работа и доходи . Обаче ако си "обикновен човечец" взел от 500 - 1000 лв. да закърпи бюджета , от ония заеми , които са без доказване на доход и само срещу лична карта ....после когат оостанеш без работа ...ти се стоварва така закона на главата, че минаваш за "углавен престъпник" и дългът ти нараства десетократно минимум и дори да умреш няма спасение ...дължат твоите наследници ...да не говорим какъв е психическия и понякога физическият тормоз ... Но ако си бил кредитен милионер като Емил Хърсев и си участвал със фалирането на няколко банки и финансови къщи ...то сега си медиен герой и уважавана личност и дори даваш акъл кой да е служебен премиер ...а в други държави хора като Хърсев щяха да са в "раиран екип" ......Ама по тая система у нас няма да остане свестен политик или бизнесмен ... Дайте ми пример за един честно забогатял човек в България ..... Едно име ..... не броим тотомилионерите , защото те са анонимни ...ако изобщо ги има , защото и за там имам теория ...)))

ОС-ТАВ-КА,ОС-ТАВ-КА,СТАЧ-КА,СТАЧ-КА,Бойко Борисов долу,това ли искаш?Добре имаш го.....

Джеси Ливърмор

Коментар

... Дайте ми пример за един честно забогатял човек в България ..... Едно име ..... не броим тотомилионерите , защото те са анонимни ...ако изобщо ги има , защото и за там имам теория ...)))
                            О има ги много хиляди са това са хора които хванаха духът на времето възползваха се от конюктурата, а сега конюктурата отново изглежда подходяща за нов поход зависи и какво имаш под предвид забогатял де това е относително понятие

Ей тва иска българина http://www.youtube.com/watch?v=zEVUBIxeTLw ей това парче с чаша уиски в ръка и дебела пура в устата някъде по островите
                            Last edited by Muller; 23.02.2013, 16:57.

Коментар

• Защо не пишете по темата , а само си чешете езиците ? Какво иска българина ? Ам иска най-вече перспектива за живот , ясни правила ( знае че няма как да има равен старт ) , справдливост ...да справедливост . Нали и Герб дойде с това на власт , че ще върне заграбеното от предишните и ще ги накаже подобаващо. Направиха ли го ? Не съм забелязъл. Имаха властта , защо не направиха реформи , а всеки ден си сменяха по 3 пъти мнението какво ще правят ..... Това за мене беше сигнал , че им липсва воля и професионализъм . Да мерките са непопулярни и изискват смелост и всеки политик би загубил рейтинг , ако ги направи , но в бъдеще това би дало резултати ...Обаче какво се оказа , че управляващите не ги е еня за държавата и народа , а треперят за рейтинга си . И сега си спретнаха сами уж протести , а всичко е режисирано от тях и техните медии .... Да имат повод да сдадат властта в най-тежкият момент , за да си спасят личният и партийният рейтинг. Сега ще видите , че до изборите ще гледат всичко още повече да се скапа , за да видим "колко лошо е без тях" и после да ги изберем с пълно мнозинство на бял кон. Но тогава ще има здрав реваншизъм . Помнете ми думите - ще става още по-зле. И няма справедливост и нормални закони . Само пример - ако си фирма и си взел хиляди , дори милиони , можеш така да фалираш , че да се окаже , че имаш само два стола и едно бюро и никой не те гони за нищо ... Почиваш си с милионите на някой остров и след време си правиш нова фирма и ...пак същата схема ... Отделно си прецакал доста хора , кат оси ги оставил без работа и доходи . Обаче ако си "обикновен човечец" взел от 500 - 1000 лв. да закърпи бюджета , от ония заеми , които са без доказване на доход и само срещу лична карта ....после когат оостанеш без работа ...ти се стоварва така закона на главата, че минаваш за "углавен престъпник" и дългът ти нараства десетократно минимум и дори да умреш няма спасение ...дължат твоите наследници ...да не говорим какъв е психическия и понякога физическият тормоз ... Но ако си бил кредитен милионер като Емил Хърсев и си участвал със фалирането на няколко банки и финансови къщи ...то сега си медиен герой и уважавана личност и дори даваш акъл кой да е служебен премиер ...а в други държави хора като Хърсев щяха да са в "раиран екип" ......Ама по тая система у нас няма да остане свестен политик или бизнесмен ... Дайте ми пример за един честно забогатял човек в България ..... Едно име ..... не броим тотомилионерите , защото те са анонимни ...ако изобщо ги има , защото и за там имам теория ...)))

Коментар

В следващия постинг да не пуснеш препратка към някоя от сериите с Туджаров.....,а що се отнася до успешните трейдъри(търговци-виж как хубаво звучи ),е имаги и тук там някъде из България.....
                                Песента е за любовта прочуствена песен нали лиричният герой Туджаров кой е той не се познаваме с това лице

Коментар

Working...
                                X